Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα, είσαι παπάρας αλαφούζε. Ποιος είσαι εσύ που δεν θέλεις τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας στον Παναθηναικό;

Εσύ αλαφούζε; Εσύ που έμπαινες στο γραφείο πριν 4 χρόνια και ρώταγες τον Κ.Λ. να σου πει κανέναν παίκτη του Παναθηναικού για να μην σε ρωτήσει κανένας και εκτεθείς;

Αλαφούζε εσύ έχεις μακρύ δρόμο μέχρι να κερδίσεις τον σεβασμό μας. Σε αντίθεση με τον καραγκούνη. Μαζέψου αλαφούζε.

Με συμπεριφορές φιλιππίδη και παρθενόπουλου θα δεις σύντομα τον κόσμο που την πρώτη χρονιά σε ανέχτηκε και την δεύτερη σε στήριξε να στρέφεται εναντίον σου.

Δεν ξέρω τι έγινε με Αλαφούζο, και ούτε με ενδιαφέρει. Δεν είναι ο αρχηγός της εθνικής, ΗΤΑΝ ο αργηγός της εθνικής. Τελείωσε κρέμασε παπούτσια.

Πέρα απο αυτό, πολύ χάρηκα που δεν θα έρθει στον Παναθηναϊκό. Δεν τον έχουμε ανάγκη ειλικρινά.

Τον ευχαριστώ για όσα πρόσφερε, αλλα τελείωσε. Τον βαρέθηκα κιόλας τον έχω φάει στην μαπα χρόνια και χρόνια. Ουτε μου αρέσει και το ποδόσφαιρό του, μίζερο.

Στα χρήματα κόλλησε η δουλειά, ο αληθινός Παναθηναικός Καρα πρέπει να αύξησε το κασέ του μετά τα μας με την Εθνική. Εκτός αν δεν είχαν σηζητήσει καθόλου το οικονομικό και τελικά δεν τα βρήκαν. 

Σιγά μην κλάψω...

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έγινε με Αλαφούζο, και ούτε με ενδιαφέρει. Δεν είναι ο αρχηγός της εθνικής, ΗΤΑΝ ο αργηγός της εθνικής. Τελείωσε κρέμασε παπούτσια.

Πέρα απο αυτό, πολύ χάρηκα που δεν θα έρθει στον Παναθηναϊκό. Δεν τον έχουμε ανάγκη ειλικρινά.

Τον ευχαριστώ για όσα πρόσφερε, αλλα τελείωσε. Τον βαρέθηκα κιόλας τον έχω φάει στην μαπα χρόνια και χρόνια. Ουτε μου αρέσει και το ποδόσφαιρό του, μίζερο.

Στα χρήματα κόλλησε η δουλειά, ο αληθινός Παναθηναικός Καρα πρέπει να αύξησε το κασέ του μετά τα μας με την Εθνική. Εκτός αν δεν είχαν σηζητήσει καθόλου το οικονομικό και τελικά δεν τα βρήκαν. 

Σιγά μην κλάψω...

Καθαρα επειδη δεν τον ηθελε ο Αλαφουζος κοπηκε ο Καραγκουνης.Ουτε οικονομικο,ουτε τιποτα!

Δημοσ.

Εγώ ο μόνος λόγος που δεν τον ήθελα είναι γιατί θα είχαμε όλη τη χρονιά αυτή την Καραγκουνιάδα. Προχωράμε παρακάτω.

ΥΓ. Βλέποντας τον Χελάκη και όλο το γαυροσύστημα να τον αβαντάρει κιόλας μην σου πω οτι χάρηκα που δεν ήρθε ενώ ήμουν σε φάση ούτε κρύο ούτε ζέστη.

ΥΓ2. Χαίρομαι που υπήρξε ξεκάθαρη απάντηση από την ΠΑΕ και είπε οτι δεν τον θέλει εξηγώντας τους λόγους ασχέτως αν αυτοί είναι οι πραγματικοί ή όχι και τι ερμηνείες μπορεί να δώσει ο καθένας.

ΥΓ3. Προχωράμε παρακάτω. Η περασμένη χρονιά ήταν ο 1ος χρόνος υγείας χωρίς τον καρκίνο που λέγεται Προδοτογιάννηδες. 

Δημοσ.

Πω ρε φίλε, τι ευσεβής πόθος είναι αυτός;

Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το σενάριο που θα εξυπηρετούσε στο μυαλό σου μια τέτοια πραγματικότητα. Φοβερό πραγματικά

Πρέπει να ζήτησε παραπάνω, πρέπει, δεν γίνεται αλλιώς. Και τι που έβγαλε ανακοίνωση ο αλαφούζος ότι δεν τον θέλει, πρέπει να ζήτησε παραπάνω λεφτά. Βέβαια

Δημοσ.

Πω ρε φίλε, τι ευσεβής πόθος είναι αυτός;

Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το σενάριο που θα εξυπηρετούσε στο μυαλό σου μια τέτοια πραγματικότητα. Φοβερό πραγματικά

Πρέπει να ζήτησε παραπάνω, πρέπει, δεν γίνεται αλλιώς. Και τι που έβγαλε ανακοίνωση ο αλαφούζος ότι δεν τον θέλει, πρέπει να ζήτησε παραπάνω λεφτά. Βέβαια

Έχει χαλάσει το κινητό τηλέφωνο του Νταμπίζα και Σαραβάκου και έτσι δεν μπόρεσε ο Αλαφούζος να τους πει να μην ενδιαφερθούν για τον παίχτη, και έτσι αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση για να τους γειώσει! Και διάλεξε τώρα την τελευταία στιγμή, λες και κοιμόταν. 

:) :) Οχι δεν θα με τρελάνεις εσύ.

37 χρονών είναι, δεν θες να πάρουμε τον Τόττι καλύτερα; Δεν τον έχουμε δει αυτόν τουλάχιστον.

Δημοσ.

Παιχτες που εχουν ζησει 3ρες και 4ρες απο τους γαυρους επι γαυροτζιγκεροβαρδινογιαννηδες να μας λειπουν.

Πλεον θελουμε πιτσιρικια και νεους γενικοτερα που να ειναι νικητες και οχι να βλεπουν κοκκινα και να κατουρανε πανω τους.

Γιωργο καλη συνεχεια,εισαι παναθηναικος αλλα και εγω ειμαι δε σημαινει οτι πρεπει να παιξω κ εγω στο παναθηναικο.

Ευχαριστουμε για ολα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Παναθηναϊκός μάγκες είναι η πιο υγιές ομάδα στην superliγda. Μακρυά απο γαυροσυστηματα και παίζει μπαλιτσα μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι πιο ενωμένος απο ποτε. Τώρα στο θέμα του Καρα ο μόνος λογος για να επέστρεφε θα ηταν να έχουμε εναν "ηγέτη" μέσα στο ρόστερ. Προφανώς όμως ο Αναστασίου έχει αυτό το ρολο στην ομάδα.

Δημοσ.

Ο Παναθηναϊκός μάγκες είναι η πιο υγιές ομάδα στην superliγda. Μακρυά απο γαυροσυστηματα και παίζει μπαλιτσα μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι πιο ενωμένος απο ποτε. Τώρα στο θέμα του Καρα ο μόνος λογος για να επέστρεφε θα ηταν να έχουμε εναν "ηγέτη" μέσα στο ρόστερ. Προφανώς όμως ο Αναστασίου έχει αυτό το ρολο στην ομάδα.

Αυτό με τον ηγέτη ρε παιδί μου ''αηδία ''δεν το λέω προσωπικά να ξέρεις, αλλά αφού το έθεσες βρίσκω πάσα να πω ότι : Σωστά λες ότι η ομάδα παίζει την 1η χρονιά χωρίς τον καρκίνο και γιαυτό δεν βλέπω [Εγώ] Κανέναν λόγο να γυρίσουμε πίσω τα χρόνια με τους τότε και καλά ''ηγέτες'' και βαμένουν πράσινους!

Δεν λέω όλα καλά, να είσαι μέχρι το κόκαλο αλλά αν κάνεις κακό στην ομάδα καλύτερα να φεύγεις ( άποψη μου και μιλάω για παίκτες βέβαια ), πέρυσι η επιτυχία όλων αυτών και τα ξεβρακώματα με ΟΣΦΠ -ΠΑΟΚ ήρθαν απλά επειδή δεν υπήρχε ηγέτης ,σταρ και τα συναφή, τώρα  στο μπασκετάκι που έχουμε ηγέτη [3D] είναι γιατί απλά είναι  παίκτης από άλλον πλανήτη και βέβαια ο ρόλος τους θα ήταν ίδιος σε όποια ομάδα έπαιζε γιατί μπορεί και δεν το φωνάζει! ( και όλο αυτό γιατί στις 100 φορές που χρειάστηκε να βοηθήσει σε αυτόν τον ρόλο την ομάδα τις 90 το έκανε περίφημα , η αξία του είναι πέρα από τα λόγια (είναι απλά έργα!) αν υπήρχε τέτοιος παίκτης και στην μπάλα βέβαια να έκλεινε μέχρι τα 50!   

Αυτό ήθελα να πω (  @SlimData ) :) αλλά πρόλαβες και με άρχισες ''στις κλωτσιές!''  , έχει βάση βέβαια αυτό που λες αλλά απέναντι στους άλλους και σε όλους εκείνους που το σκέφτονται πονηρά ( πχ. στον ΠΑΟ ήταν πρωταθλητής κολύμβησης ενώ στην Εθνική είναι διεθνής και παικταράς ! Δικαιολογημένα πάντως  τα όσα είπες μιας και  η λέξη που έβαλα ήταν λάθος ( απλά το έκανα για να μην γράφω σεντόνι . )  

Γιωργο καλη συνεχεια,εισαι παναθηναικος αλλα και εγω ειμαι δε σημαινει οτι πρεπει να παιξω κ εγω στο παναθηναικο.

Ευχαριστουμε για ολα.

Αυτό ακριβός! +1000

@SlimData : Αγωνιστικό και μόνο ακόμα δεν κατάλαβα πώς ο Κάρα μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, μιας και η μπάλα που είδαμε ήταν εντελώς ''πρωτοποριακή'' / διαφορετική ( Αν βάλεις κάτω και τις πέρυσι συνθήκες τέτοιο πάνω κάτω καιρό λέγαμε θα είμαστε οκ να βγούμε 5-6 στην βαθμολογία ). Η ομάδα όμως άξια πήρε κύπελλο και βγήκε δεύτερη με τσαμπουκά ,με Κάρα τι παραπάνω θα γινόταν ? Θέλω να πω ότι κάποιες στιγμές η ομάδα έτρεχε στο γήπεδο και σε πολλές από αυτές μπήκαν Γκολ-άρες! Αν είχαμε τον κάρα τον οργανωτή στο κέντρο και έπαιρνε φαουλ σε 2-4 κατεβασιές ούτε 0-3 θα έβλεπε, ούτε 1-4 με τους και καλά καλύτερους!!!!!

Δημοσ.

Φίλε μου, δεν έχω εκφέρει καν την γνώμη μου εως τώρα. Η οποία και αφού με ρωτάς είναι πως ο καραγκούνης μπορεί να βοηθήσει σε πολλά επίπεδα. Όχι σαν βασικός εννοείται αλλά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη η παρουσία του. Και αγωνιστικά και ψυχολογικά και σαν μέντορας και με τον σεβασμό από τον αντίπαλο και με τον σεβασμό από τον διαιτητή.

Από εκεί και πέρα, το πρόβλημα μου και η ένσταση μου είναι άλλη. Ο Καραγκούνης κόπηκε από τον αλαφούζο, όχι από τον προπονητή.

Και αυτό είναι α π α ρ ά δ ε κ τ ο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, καμία λογική εξήγηση και καμία απολύτως περίπτωση να το σεβαστώ

Ας τον κόψει ο αναστασίου και δεν θα πω κουβέντα. Όταν όμως ο αναστασίου τον θέλει, ο νταμπίζας τον θέλει, ο Δημήτρης ο Σαραβάκος τον θέλει.... Κάνε στην άκρη ρε νούμερο αλαφούζε

Οπότε καταλήγω εκεί που ξεκινάω, δεν χρειάζεται καν να πω τη γνώμη μου

• Like 2
Δημοσ.

εγω δεν θα ξεχασω το 2012 που ο καραγκουνης ζητουσε εγγυησεις απο τον Φερειρα οτι θα παιζει. Εγω απο τοτε εχω παγωσει μαζι του εαν ηταν πραγματικος παναθηναικος οπως λενε οι παρατρεχαμενοι δημοσιογραφοι θα εβαζε την ομαδα πανω απο τον εαυτο του οπως εκανε τοσ;α χρονια ο βαζεχα και διεκδικησε ποτε τον τιτλο του παναθηναικαρα. τον καραγκουνη τα τελευταια 2 χρονια το μονο που τον ενοιαζε ειναι να γινει πρωτος σε συμμετοχες στην εθνικη αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι αποζηταει την αποθεωη με καθε τροπο σε σημειο να ειναι κουραστικος ειδατε να αφησει κανεναν αλλο στο μουντια να χτυπησει φαουλ? οσο σκουζουνε οι δημοσιογραφοι οτι δεν σεβαστηκαμε τον τυπαρα τοσο πιο πολυ γουσταρω που δεν ηρθε. Μακραν πιο γραφικος ο χελακης

• Like 1
Δημοσ.

ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΕ

ΤΕΡΑΣΤΙΕ

Καθε του αποφαση και πιο σωστη. Αν ειχε τα λεφτα - ή την θεληση - να στηριζει και οικονομικα το εγχειρημα θα ημασταν ακομα καλυτερα

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΥΠΑΡΑ του Χελακη και του Σωτηρακοπουλου και του Σαμπρακου και του Σπυροπουλου και του Ερπετοπουλου. Οσο ακουω γαυρους να τον υποστηριζουν, τοσο πιστευω οτι καλα εκανε ο Αλαφουζος

Που ηταν ο Καρατυπαρας οταν η ομαδα δεν ηξερε το αυριο και ο Φερειρα δεν τον εβαζε 90' ? Στην Φουλαμ

Που ηταν ο Καρατυπαρας περσυ που αλλοι λεγανε για υποβιβασμο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ 2ο χρονο με την Φουλαμ? Στη Φουλαμ

Ποσα λεφτα ζητουσε 2 χρονια τωρα ο 35χρονος-36χρονος και φετος 37χρονος Καρατυπαρας

Τι εγινε Καρατυπαρα? Τελος η Εθνικη, τελος το εξωτερικο, ΤΩΡΑ ηθελες να γυρισεις? Τωρα που ειδες οτι τελικα δεν παμε Β' Εθνικη? Τωρα που σου τελειωσαν οι εναλλακτικες?

Ουφ, μου εφυγε ενα βαρος. Ημουν τοσα χρονια against Karagounis, επιτελους τελειωσε η ιστορια

Οποιος αποφασισε τωρα οτι τον γουσταρει - ενω τον εβριζε ή τον κοροιδευε πριν 15 χρονια οταν ξεκιναγε στον Παναθηναικο - να τον παρει στον γαυρο, στον ΠΑΟΚ, στον ΣπορΦΜ, στο πρωταθλημα Τυπου

Οσο ακουτε τα ΜΜΕ να γκρινιαζουν για Αλαφουζο, σημαινει οτι κατι κανει καλα

ΥΓ. Παρολαυτα συμπαθω τον Καραγκουνη και δεν τον θεωρω αμπαλο. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

Δεδομενο 1

Ο Καρατυπαρας αδικηθηκε οικονομικα επι αρκετα χρονια απο το κωλοσογο. Και μεχρι εκει ολοι ημασταν μαζι του.

Δεδομενο 2

Ομως εδω και περιπου 8-10 χρονια και λεφτακια εβγαλε και δημοσιες σχεσεις εκανε και με αυτες ζουσε και εκανε συμβολαια

Δεδομενο 3

Ο Καραγκουνης ειχε Νο1 προτεραιοτητα τον εαυτο του. Να παιζει μπαλιτσα, να ειναι βασικος, να παιζει 90'. Και να πληρωνεται. Οχι υπερογκα αλλα ποτε δεν επαιξε και για 100χιλ προκειμενου να ειναι βασικος

Νο2 ειχε την Εθνικη. Παντα επελεγε και επιδιωκε να παιζει ωστε να ειναι στην Εθνικη. Τα αφηνε ολα για την Εθνικη.

Νο3 ο Παναθηναικος. Ε οχι ρε φιλε! Οταν σου ειπαμε να βαλεις πλατη εσυ κοιταζες το συμφερον σου και πως θα καλεισαι στην Εθνικη. Τωρα που ηρθε το πληρωμα του χρονου να σου κανουμε εμεις χαρη γιατι τα αλλα τελειωσαν, οοοοοοχι καριολακιιιιι, τωρα μακρια

Ο Καραγκουνης θα εχει το τελος που του αρμοζει. Κανεις συλλογος δεν θα νιωσει ποτε τον Καραγκουνη 100% δικο του. Επελεξε σε ολη του την καριερα να ειναι μπαλιτσα και κατα 2ο Εθνικη.

• Like 1
Δημοσ.

Σημείωση. Ο Καραγκουνης θα μείνει στο μυαλό των περισσότερων Ελληνων οπαδών ως ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Εθνικής. Γιαυτο και θα τον αγαπάνε όλοι ή σχεδόν όλοι.

Ισως αυτό ειναι που ενοχλεί εν τέλη τόσο πολύ κάποιους. Οτι η προσφορά του στον Παναθηναικό ξεχάστηκε. Βασικά με τη συμπεριφορά κάποιων έχει ξεχαστεί και όχι του Αραβα που απλά δε τον ήθελε για τους δικούς του λόγους.

(απλά όταν κάποιοι επικαλούντε μεγάλες Ευρωπαικές πορείες, της εποχές που ο γάβρος έτρωγε την εφτάρα θα ξεχνάνε ποιοι τις έκαναν...ναι οι γκουμομπασινάδοκαραγκουνιδες ηταν)

Και κάτι ακόμα. Οι γάβροι έχουν αποψη διοτι ειναι ο Καραγκούνης της Εθνικής. Δεν ειναι ο Καραγκούνης ο Παναθηναικός.

Μακάρι να έκλεινε τη καριέρα του στον γάβρο και όλο το Καραισκάκης να του έκανε standing ovation. Δυστυχώς ο πρόεδρός μας δεν θα τον ήθελε για άλλους λόγους καιο ίδιος ο Καραγκούνης δε θα ήθελε.

Δημοσ.

Ας τον κόψει ο αναστασίου και δεν θα πω κουβέντα. Όταν όμως ο αναστασίου τον θέλει, ο νταμπίζας τον θέλει, ο Δημήτρης ο Σαραβάκος τον θέλει.... Κάνε στην άκρη ρε νούμερο αλαφούζε

Που το ξέρεις οτι τον θέλουν και οι τρεις ; 

Το ποδόσφαιρο είναι θέατρο, και αυτόν τον βαρεθήκαμε, πόσο μάλλον τώρα στα 37. Στο αγωνιστικό καθαρά.Υπάρχουν και εξαγωνιστικά θέματα, τα γράφουν παραπάνω.

Και κάτι ακόμα. Οι γάβροι έχουν αποψη διοτι ειναι ο Καραγκούνης της Εθνικής. Δεν ειναι ο Καραγκούνης ο Παναθηναικός.

Μακάρι να έκλεινε τη καριέρα του στον γάβρο και όλο το Καραισκάκης να του έκανε standing ovation. Δυστυχώς ο πρόεδρός μας δεν θα τον ήθελε για άλλους λόγους καιο ίδιος ο Καραγκούνης δε θα ήθελε.

Κάνατε standing Pιζούπολη στον Κάρα. Βέβαια στον φανταστικό κόσμο του Cossutius όλα θα μπορούσαν να γίνουν....

Δημοσ.

αυτο το πανηγυρι με τις αβαντες παικτων πρεπει να σταματησει εχει κουρασει και δεν πειθει κανενα πια κουραστηκα με τις αναλυσεθς επι αναλυσεων ειδικα του σαμπρακου που προσπαθει να περαει ενα στυλ του νεο δημοσιογραφου με γνωσεις και πεταει την μια αρλουμπα πισω απο την αλλη με κουφα κειμενα θαυμαστε επιδειξη βλακειας και γλυψιματος http://www.gazzetta.gr/football/article/630164/typaras-kati-san-eoysempio-gia-tin-ellada

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...