Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εγώ τον ήθελα.

Μια χρονιά η ομάδα έπαιξα μπάλα χωρίς να το περιμένει κανένας πήρε κύπελλο Αέρα! ''τυχερός ο ΟΣΦΠ που δεν ήταν στον τελικό. '' και βγήκα με  2η και όλα αυτά γιατί είχαν φύγει Καραγκούνιδες και ΣΙΑ

Τώρα βλέπω ότι λέμε μακάρι να έρθουν πίσω να παίζουμε την μπάλα που παίζαμε πριν 3+ χρόνια και πιθανόν χειρότερα κι όλας.

Δημοσ.

Αγωνιστικά, δεν μου πέφτει λόγος, προσωπικά δε θα μου λείψει.

Παναθηναϊκά, ΠΡΕΠΕΙ να κλείσει την καριέρα του σε μας και μετά πόστο στην ΕΘΝΙΚΗ.

Φέτος θα έχουμε και να διαχειριστούμε πολύ περισότερη πίεση και ο Καρα δε θα ήταν περιττός σε αυτό.

Δημοσ.

Καραγκούνηδες και σια;

Αλήθεια;

ΑΛΗΘΕΙΑ;

Ρε φίλε, υπάρχουν ακόμα αυτοί οι Παναθηναικοτζιγκερικοί; Δεν γίνανε γαύροι ακόμα;

Δημοσ.

Ρε φίλε, υπάρχουν ακόμα αυτοί οι Παναθηναικοτζιγκερικοί; Δεν γίνανε γαύροι ακόμα;

Δεν ξέρω που θες να το πας! τι θες να πεις με το Παναθηναικοτζιγκερικοί; 

''Για μένα ο Κάρα δεν κάνει για τον Παναθηναϊκό θες λόγο ηλικίας ,θες λόγο ότι αυτό το στοπ που κάνει στον ρυθμό δεν είναι πάντα θετικό κ.α. πολλά.... ( μιλάω πάντα για την προοπτική να γίνει παίκτη μας ξανά, ΟΚ  δεκτό?  άποψη μου βέβαια.) Η ομάδα πέρυσι έπαιξε τουλάχιστον 2+ πάνω απ τα στάνταρ.''

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς μια έκφραση που χρησιμοποίηθηκε από τους αυλικούς του τζίγκερ ΚΑΙ τους γαύρους φίλους τους για να μειώσουν όλους τους παιχταράδες που έβγαλε αυτή η ομάδα και φυσικά να στρέφει συνεχώς τα βέλη σε αυτούς, αφήνοντας τις διοικήσεις για χρόνια στο απυρόβλητο.

Δεν μπορώ να ακούω καραγκούνηδες και σία

Δεν μπορώ να ακούω γκουμομπασινάδες

Δεν μπορώ να ακούω λούζερ και άλλες τέτοιες πίπες.

Ο καραγκούνης και σία, οι γκουμομπασινάδες και οι λούζερ έφτασαν τον Παναθηναικό εκεί που άλλες ελληνικές ομάδες θα πάνε πάρα πολύ δύσκολα. Και οι τουλούμπες τους έβγαζαν όλους άχρηστους. Αν δεν είχες τέτοια πρόθεση το σταματάω εδώ και το προσπερνάω.

Αλλά για να χρησιμοποιείς τέτοια έκφραση και να μην έχεις κακή πρόθεση, πρέπει να είσαι είτε μικρός σε ηλικία είτε φρέσκος στα του Παναθηναικού.

Anyway, ένα σχόλιο για τον αλαφούζο. Μπράβο για την προσπάθεια και τον κόπο. Όσο μπορούμε βοηθάμε οι περισσότεροι, έστω και με 50€. Από την στιγμή όμως που μου ζητάς την βοήθεια και καλά κάνεις, δεν δικαιούσαι αλαφούζε να έχεις προσωπικά με παίχτες.

Αν ο αναστασίου θέλει τον καραγκούνη στην ομάδα, μόκο και τον φέρνεις. Αν ο αναστασίου δεν τον θέλει, μόκο εγώ.

Όταν όμως όλο το καλοκαίρι "έρχεται" ο καραγκούνης, φαντάζομαι ο αναστασίου τον θέλει. Και; Θέλει παίκτη ο προπονητής, έναν τέτοιο παίκτη και εσύ ρίχνεις άκυρο γιατί δεν τον γουστάρεις;

Άρα, είσαι παπάρας αλαφούζε. Ποιος είσαι εσύ που δεν θέλεις τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας στον Παναθηναικό;

Εσύ αλαφούζε; Εσύ που έμπαινες στο γραφείο πριν 4 χρόνια και ρώταγες τον Κ.Λ. να σου πει κανέναν παίκτη του Παναθηναικού για να μην σε ρωτήσει κανένας και εκτεθείς;

Αλαφούζε εσύ έχεις μακρύ δρόμο μέχρι να κερδίσεις τον σεβασμό μας. Σε αντίθεση με τον καραγκούνη. Μαζέψου αλαφούζε.

Με συμπεριφορές φιλιππίδη και παρθενόπουλου θα δεις σύντομα τον κόσμο που την πρώτη χρονιά σε ανέχτηκε και την δεύτερη σε στήριξε να στρέφεται εναντίον σου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το είπα έτσι όπως θέλεις να νομίζεις. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο Κάρα δεν έχει θέση στον σημερινό Παναθηναϊκό και στο στιλ που παίζει! Αυτό και μόνο αυτό! Οπότε προσπέρασε το ( γιατί) 

Όλα τα υπόλοιπα από το ποστ είναι παρελθόν και εκεί θα μείνουν γιατί δεν έχει καμία ουσία να λέμε τι έκανε ο Κάρα πριν 5-7-9 χρόνια και πίσω πρέπει να βλέπουμε το μπροστά όπως έχω πει πολλές φορές και μπορεί στην μπάλα να μην μιλάω και πολύ γιατί είμαι χαλασμένος από το κατεστημένο που δεν λέει να σπάσει αλλά π.χ. στο μπάσκετ πρόσφατα έχω πει ότι ο Μάικ δεν έπρεπε να έρθει στον ΠΑΟ πίσω όχι γιατί δεν είναι αγαπητός ή γιατί δεν έχει προσφέρει ....αλλά φέτος δεν έκανε τίποτα και δεν παίζει μπάλα-μπάσκετ το παρελθόν δυστυχώς ( ελπίζω να με καταλαβαίνεις που το πάω!) .

Δημοσ.

Ο slimdata έγραψε αυτά που ήθελα.

Ο Καραγκούνης πέρα απο τέως παίχτης του ΠΑΟ που ανδρώθηκε εκεί, ειναι ο αγαπημένος παίχτης των περισσότερων Ελλήνων.

Και ναι όλοι έχουμε κάθε δικαίωμα να γράφουμε για αυτόν γιατι τον βλέπουμε ως τον αρχηγο της Εθνικης και ως τον Καρά της καρδιάς μας.

Ναι ειναι ο ίδιος που κάποτε τον λέγαμε Καραβουτα και με τη συμπεριφορά και τη ψυχή του μας έκανε να κάνουμε μια τεράστια κωλοτουμπα.

Ειπαμε. Αν δεν κάνει στον ΠΑΟ και στο σύστημά του ειναι απόλυτα σεβαστό.

Απ ότι φαίνεται ομως δεν ειναι εκεί το πρόβλημα.

ΜΑΚΑΡΙ ο Βαγγέλας να ειχε το μυαλό να τον φέρει στον Ολυμπιακό να κλείσει τη καριέρα του καταχειροκροτουμενος και να τιμηθεί ανάλογα. Αν και ο ιδιος ο Καρα δε νομιζω οτι θα ηθελε να πάει στον Ολυμπιακο.

Δημοσ.

Ο Καρα ειναι 38 χρονων.

Ημαρτον που τον θελετε ακομα στον Παναθηναικο.

Στο καλο Γιωργο και ελπιζω να σε δω με πρασινα καποτε σε καποιο αλλο ποστο.

Αλλα δε θα βγαλουμε τον πιτσιρικα τον Λαγο η τον Ζεκα για να μπεις εσυ, ολα κ ολα.

Δημοσ.
Αν ο αναστασίου θέλει τον καραγκούνη στην ομάδα, μόκο και τον φέρνεις. Αν ο αναστασίου δεν τον θέλει, μόκο εγώ.

Όταν όμως όλο το καλοκαίρι "έρχεται" ο καραγκούνης, φαντάζομαι ο αναστασίου τον θέλει. Και; Θέλει παίκτη ο προπονητής, έναν τέτοιο παίκτη και εσύ ρίχνεις άκυρο γιατί δεν τον γουστάρεις;

Πιο απλά δεν γίνεται να το πει κανείς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...