Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε το μουντιάλ είναι, αλλά η ομάδα που αποκλείστηκε από τους ομίλους είναι χειρότερη από την ομάδα που πέρασε στην επόμενη φάση.

ΠΟΙΑ εκ των ΠΑΟ - ΟΣΦΠ πέρασε σε επόμενη φάση ώστε να τερμάτίσει από πάνω της; Στην ίδια φάση αποκλείστηκαν σε νοκ άουτ αγώνα.

αποκλείστηκα ως τρίτος. Το θέμα είναι στο μυαλό σου και πουθενά αλλού.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε στη φάση των 8 από την Ρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε στη φάση των 8 από την ΤΣΣΚΑ.

Ποιος αποκλείστηκε ως τρίτος και τέταρτος; Ποιοί ήταν ο πρώτος και ο δεύτερος;

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Aκομα ασχολειστε με τις γραφικες προσθαφαιρεσεις των πελατων?

Με καθε νταμπλ στην κεφαλα μας μαθαινουν τις πιο αχρηστες πληροφοριες του κοσμου, απλα και μονο επειδη 15 χρονια, ειναι πολλα...

Και με break, και χωρις break.

Και με break στο break.

Και με σκουπα.

κλπ κλπ κλπ

Θελετε να τα ξαναλεμε;

Δημοσ.

ΝΑΙ ρε φίλε, αλλά στην επιμέρους, πρόσκαιρη και συγκεκριμένη βαθμολογία των 16 στην Ευρωλίγκα ήμουν από πάνω σου, να μην βγω να το πανηγυρίσω;

Τι να λέω για φέτος δηλαδή;

Για το Κύπελλο;

Για το πρωτάθλημα;

Για τον Αλβέρτη και τον Πέδουλα;

Το πόσο πολύ το πιστέψαμε μετά την νίκη στο ΟΑΚΑ και πόσο πολύ έτσουξε στο τέλος;

Δημοσ.

Μιλήσαμε συγκεκριμένα για ένα γεγονός. Στρουθοκαμηλίζεις. Τώρα που μπήκε και ο τύπος «γράφτε ότι θέλετε, εγώ θα λέω τα δικά μου» η υπέροχη αυτή συζήτηση λαμβάνει τέλος.

Και επειδή δεν διαφέρει και πολύ, να μιλάς για Ευρωλίγκα και να σου πετάει κάποιος το πρωτάθλημα, ας πετάξω κι εγώ τη σοφία μου:

pegasus_LARGE_t_1041_105970213.GIF

Δημοσ.

Τρομερή κωλοτούμπα. Αναμενομενη βέβαια.

Το θέμα το ανακίνησες εσύ, συγκρίνοντας ατυχώς ομάδες και διαφορετικές φάσεις του μουντιάλ. Τόσος είναι ο πόνος.

Από κει και πέρα, ζορίζεσαι

και να παρουσιάσεις κατάταξη Ευρωλίγκας τελική - Δεν υπάρχει

και να μας πεις ποιος πήγε σε παραπάνω φάση όπως πήγες να ψελίσεις

και να μας πεις ποιοι ήταν ο πρώτος και ο δεύτερος εκεί που αποκλείστηκες ως τρίτος

Δημοσ.

Μολις παρουσιάσεις εσύ κατάταξη που να δείχνει το Βέλγιο πάνω από την Ελλάδα, θα σου βρω κι εγώ κατάταξη.

Το θέμα βέβαια το ανακίνησες εσύ στο άλλο νήμα και ΜΟΝΟ εσύ το περιφέρεις σα να έχεις δίκαιο.

Μη σου κλέβω και τα χόμπι

PS Σε λίγο θα μας πεις ότι και ο Ολυμπιακός που πέρασε στους 16 είναι στο ίδιο επίπεδο με τον βάζελο που δεν έπαιξε Τσου Λου. Εξάλλου δεν βγήκε και εκεί τελική κατάταξη, μπορείς να λες ότι θες.

Δημοσ.

Συνέχισε να εκτίθεσαι. 

Όταν σου πω ότι το χ είναι πάνω από το ψ, τότε θα πρέπει να στο αποδείξω.

Όπως τότε με τον Ζίκο, που σου λέγαμε ότι ο ΟΣΦΠ τερμάτισε πέμπτος και μας έλεγες δεύτερος. Τότε το παραδέχτηκες.

Τώρα, εσύ λες για ροζ ελέφαντες, εσύ πρέπει να το αποδείξεις.

Δημοσ.

Aντι να ασχολειστε με τον καθε πονεμενο που ασχολειται με την καταταξη ΠΑΟ και πελατη στην Ευρωλιγκα (που τετοια δεν υπαρχει, συν οτι αποκλειστηκαν και οι 2 στην ιδια φαση), πειτε τους το προφανες:

Μακαμπι κατεκτησε την διοργανωση: Β γκρουπ δυναμικοτητας.

Ομαδα του Ρηγα, δεν πατησε καν φ4: Α γκρουπ δυναμικοτητας.

Γιατι? Γιατι ετσι.

Μολις λυσουν αυτον τον γριφο οι πελατες, ας αρχισουν τις προσθαφαιρεσεις και για τον δυναστη τους.

Για κανεναν πιο σοβαρο απο τους διαφορους πονεμενους:

Η λογικη ειναι ακριβως η ιδια που παρατησαν εξω Παρτιζαν και Ολιμπια Λιουμπλιανας για να βαλουν την Λεφσκι...

Με τη διαφορα οτι το Α γκρουπ δειχνει επιπλεον και τις 3-4 αγαπημενες ομαδες της διοργανωσης και των κορακιων. Ειδικα για τον πελατη, τι να πει κανεις, γελαει ο κοσμος για αλλη μια φορα.

Αυτα.

Δημοσ.

Τι δεν έχει δει ένα αγοράκι 3 ετών? Τον βάζελο να παίρνει Ευρωλίγκα (μιας και σας αρέσουν τα χαριτωμένα, πελάτες όλων των σπορ παντοτινοί)

Δημοσ.

Λογικά η βαθμολογία θα μεταφέρεται και στις επόμενες χρονιές, όπως στο CL. Δηλαδή ο ΠΑΟ που έχει 2 χρόνια να πάει Φ4, έχει πέσει θέσεις ενώ ο ΟΣΦΠ που πήρε 2 συνεχόμενενα διατηρείται στο Α' γκρούπ.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καμια βαθμολογια-καταταξη, τι λεμε; Το χειροτερο (γελοιωδεστερο) ειναι οτι τα κριτηρια, ειναι "αγνωστα" και "κρυφα".

Αν η βαθμολογια μεταφεροταν και στις επομενες χρονιες, τοτε που ειναι ο ΠΑΟ των 6 ευρωπαικων και -εχω χασει το λογαριασμο- καμποσων φ4; Επρεπε να υπαρχει ενα γκρουπ πιο πανω απτο Α και να ειχε τον ΠΑΟ μονο του, με τη λογικη αυτη.

Τεσπα μικρη σημασια τα γκρουπ δυναμικοτητας. Εκαναν δωρο στον γαυρο την απροβληματιστη προκριση στην φαση του τοπ16, αλλα αυτο δε σημαινει και πολλα.

Δημοσ.

Ενα καλο νεο.Καραγκουνης ακυρο.

Βγηκαν και τα γαυρακια της ριζουπολης

να πουν τα δικα τους, οταν του πετουσαν καφεδες, πετρες και πομολα ηταν καλα.Τωρα τον λενε και "Καρα"

Του χρονου ακομα καλυτερη η ομαδα,

παλι καλα που δε φεραμε το παππου.

Δημοσ.
Βγηκαν και τα γαυρακια της ριζουπολης

να πουν τα δικα τους, οταν του πετουσαν καφεδες, πετρες και πομολα ηταν καλα.Τωρα τον λενε και "Καρα"

Ο Καραγκούνης εξελίχθηκε σε αγαπημένο αθλητή όλων των Ελλήνων φιλάθλων ή οπαδών για τους γνωστους λόγους.

Διότι πολλοί Ελληνες μπορει να έχουν λανθασμένη οπαδική αντίληψη αλλά αποδείχθηκε οτι υποστηρίζουν περισσότερο την Εθνική τους, απ ότι την ομάδα τους.

Το οτι κάποιοι τον έβριζαν πριν 12 χρόνια και μετά έκαναν την κωλοτούμπα τους, δηλώνει την αξία και τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου αθλητή. Δε θυμάμαι άλλωστε να έπαιξε ποτέ στον Ολυμπιακό.

Το αν ο ΠΑΟ δε τον θέλει στα 37 του στην ομάδα επειδή δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας, ειναι σεβαστό.

Μεταξύ μας ξέρουμε όλοι καλά οτι δεν ειναι αυτό το θέμα

Ο Καραγκουνης ειναι Παναθηναικός.

Αν θες την άποψή μου, χαίρομαι ιδιαίτερα που δε θα κρεμάσει τα παππούτσια του σε εσάς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...