gamanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ΛΟΛ, είσαι ανορθόγραφος στον Βοηθό Δυνάστη, μου κάνεις παρατήρηση για την ορθογραφία, σου εξηγώ ότι οι γνώσεις σου είναι ελλιπείς ( αν ήθελα να γράψω τον καθόλα αποδεκτό δεύτερο τύπο του καϋμού θα έβαζα διαλυτικά-όπως έκανα μόλις) και μου λες ότι το googlαρα. Nice try Άλλη μια επικοσύνη. Πόσο πιο pawned μ'αρέσει να σε βάζω να ψάχνεις, γι' αυτό έβαλα το α, επίσης αποδεκτός τύπος 1
Cossutius. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αληθεύει οτι ο άραβας την είπε έμμεσα στον Σάντος που δεν πήρε παίχτη του Παναθηναικού? Καλά το γεγονός οτι είχε μέσα παίχτες που έχουν αναδειχθεί στον ΠΑΟ δε του δίνει ικανοποίηση? Δε τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα.
Jenkins Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ευτυχώς που αποκλείστηκε η Ελλάδα. Τι να πήγαινε στους 8 τι να πήγαινε στους 4, αφού σύμφωνα με κάποιους δεν υπάρχει τελική κατάταξη. Ο πρώτος μόνο μετράει, όλοι οι άλλοι τερματίζουν στην ίδια θέση. Τσάμπα να κουραζόμαστε αδέρφια? Πόνος και Κιαμός 1
gamanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Πάλι ψέμματα; Πήγες στους τέσσερις για να είσαι στην πρώτη τετράδα και άρα από πάνω μου; Άσε που στην Ευρωλίγκα έχει μικρό τελικό. Τι θέση τερμάτισε η Ελλάδα στο μουντιάλ και τι θέση τερμάτισε η Ελλάδα σε σχέση με το Μεξικό; ΠΟΝΟΣ , ΚΛΑΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΚΑΘΕ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΣ 1
Jenkins Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ήμασταν ίδιο όμιλο με Μεξικό και δεν το πήρα πρέφα?
Demon13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Αληθεύει οτι ο άραβας την είπε έμμεσα στον Σάντος που δεν πήρε παίχτη του Παναθηναικού? Καλά το γεγονός οτι είχε μέσα παίχτες που έχουν αναδειχθεί στον ΠΑΟ δε του δίνει ικανοποίηση? Δε τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω αν αληθεύει. Που το είδες μπορείς να μου δείξεις; Βλέποντας Γκέκα - Καραμήτρο σε απαγοητευτική κατάσταση νομίζω Καρέλης Κλωναρίδης, δικαιούνται να είναι μέσα στην αποστολή έστω. 1
Jenkins Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Ο Σάμαρης έβγαλε μάτια και φυσικά έκανε πολύ καλή χρονιά. Ο Γκέκας στον βάζελο ανδρώθηκε. Ο Μήτρογλου δεν έπρεπε να πάει καν Μουντιάλ, αλλά τα παράπονα στη Φούλαμ.
Demon13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Erwdios - cossutius σύμπνοια απόψεων. Στην Καλλιθέα ανδρώθηκε, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Τα παράπονα στην Fulham λέει....ντόινκ. 1
stamatinho Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Να δειτε τωρα με Ρανιερι που θα φερει στην εθνικη οποιον ελληνα παιζει στην α-β-γ Ιταλιας. Κλωναρίδης Aυτος σε πια εθνικη παιζει τελικα γιατι εχω μπερδευτει.Γιατι αν θελει εθνικη Βελγιου δε τον βλεπω καλα.
Jenkins Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Erwdios - cossutius σύμπνοια απόψεων. Στην Καλλιθέα ανδρώθηκε, και δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Τα παράπονα στην Fulham λέει....ντόινκ. Πέρασε από εσένα, ναι ή ου? Επίσης είναι ο Μήτρογλου παίχτης μας και δεν το ξέρω
gamanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Τι θέση τερμάτισε η Ελλάδα στο μουντιάλ και τι θέση τερμάτισε η Ελλάδα σε σχέση με το Μεξικό; Ήμασταν ίδιο όμιλο με Μεξικό και δεν το πήρα πρέφα? Συγκεκριμένη ερώτηση , τι θέση τερμάτισε η Ελλάδα στο Μουντιάλ. 2 συγκεκριμένη ερώτηση, τι θέση τερμάτισε η Ελλάδα στο μουντιάλ σε σχέση με το Μεξικό (πουθενά δεν αναφέρεται από εμένα ότι είμαστε στον ίδιο όμιλο) . Ακόμα περιμένω κάποια απόδειξη από επίσημη αναφορά της Ευρωλίγκα για τον ψευδή και ανυπόστατο ισχυρισμό σου ότι ο Οσφπ τερμάτισε φέτος πάνω από τον ΠΑΟ στην (στον μυαλό σου μόνο), τελική κατάταξη της Ευρωλίγκα. Ο ΠΑΟ και Ολυμπιακός , έφτασαν και οι δύο ως τη φάση των 8. Η τελική κατάταξη είναι οι θέσεις 1-4, που ορίζονται και οι υπόλοιπες ομάδες μέχρι την τελευταία φάση που έφτασαν. 1
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Aφού στον όμιλο μας τερμάτισες απο κάτω.. και μπήκες στα πλευ οφφς σαν τέταρτος.
gamanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν διαφωνώ, στην φάση των 16 τερμάτισα κάτω από τον Ολυμπιακό, Παρόλα αυτά , φαντάζομαι ξέρεις πως η διοργάνωση συνεχίστηκε , ξέρεις η Μακάμπι που τερμάτισε στη φάση των 16 Όπως και ξέρεις ότι δεν υπάρχει τελική κατάταξη που να ορίζει θέσεις πέρα των 4. Όχι; Ο ίδιος χρήστης που λέει αυτά, δε θυμάμαι με ποιο account απο όλα, έλεγε ότι ο Ολυμπιακός του Ζίκο τερμάτισε δεύτερος , επειδή αυτό τον βόλευε , αγνοώντας τη φάση των πλέι οφ. Του μοστραρα την ΤΕΛΙΚΗ κατάταξη, ΜΕΤΑ τα πλέι οφ & παραδέχτηκε το αυτονόητο, ότι τερμάτισε πέμπτος. Ε τι να κάνω , η ευρΩλιγκα δεν είναι εθνικό πρωτάθλημα και δεν την ενδιαφέρουν οι θέσεις μετά το φάιναλ φορ (κάτι που φάνηκε και στην σημερινή προετοιμασία της κλήρωσης όπου τα κριτήρια ειναι σαφώς αλλα) άρα πρέπει άλλος να αποδείξει ότι τη φετινή σεζόν τερμάτισε πάνω μου στην Ευρωλίγκα. 1
Jenkins Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δεν διαφωνώ, στην φάση των 16 τερμάτισα κάτω από τον Ολυμπιακό, Ε τι να κάνω , η ευρΩλιγκα δεν είναι εθνικό πρωτάθλημα και δεν την ενδιαφέρουν οι θέσεις μετά το φάιναλ φορ (κάτι που φάνηκε και στην σημερινή προετοιμασία της κλήρωσης όπου τα κριτήρια ειναι σαφώς αλλα) άρα πρέπει άλλος να αποδείξει ότι τη φετινή σεζόν τερμάτισε πάνω μου στην Ευρωλίγκα. Ούτε το μουντιάλ είναι, αλλά η ομάδα που αποκλείστηκε από τους ομίλους είναι χειρότερη από την ομάδα που πέρασε στην επόμενη φάση. Ακόμα χειρότερη είναι η ομάδα που αποκλείστηκε ως τέταρτη στους ομίλους. Δεν με νοιάζει να αποδείξω τίποτα. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι τερμάτισες τέταρτος στον όμιλο και μετά αποκλείστηκες, έναντι εμού που αποκλείστηκα ως τρίτος. Το θέμα είναι στο μυαλό σου και πουθενά αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις