Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ε ΠΕΣ ΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΝΕΩΝ!!

Πες το και τσακωνομαστε αδικα. Οκ, message received

Αν καταλαβα καλα μολις εγραψες...γιατι δεν βγαζει μια ανακοινωση ο παικτης να πει τον λογο που δεν ερχεται?

Θεουλης

Α ρε πστ μου, πως καταντησαμε ετσι γαμ... τον Γκοντζο και την Πρασινη.

Θες να μας πεις τους Ρουκι του Μηνα φετος στο ΝΒΑ?

Όχι δεν θέλω να σου πω τους ρούκι του μήνα γιατί ότι και να σου πω/πουν''στο τέλος θα έχεις την δική σου γνώμη γιατί είσαι παντογνώστης ( αθάνατος!)  ...άλλωστε σου έχω αποδείξει άπυρες φορές εδώ αυτό που λέω αλλά εσύ απτόητος στο πλάνο σου δεν θες να το καταλάβεις! ( τι να λέει να αν το κάνω άλλη , μάλλον κάτι άλλο παίζει δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς ).

Δεν είμαι φαν των πράσινων νέων! και εσύ έχεις βάλει ποστ από site δηλαδή σε όλα είσαι φαν? και μόνο αυτό που λες είναι απάντηση παπάτσα όπως είπα (δεν είχες και κάτι καλύτερο να πεις ) και μετά μου λες ότι γράφεις και σοβαρά! :D , απλά ένα ποστ έβαλα από εκεί μην κολλάς και συμφωνώ με μερικούς σωστούς Παναθηναικούς που πατάνε και λίγο στην γη.

Για το άλλο και βέβαια ισχύει ''ΝΑΙ αν είναι έστω και λίγο αξιόλογος σαν παίχτης που λες!'' να βγάλει έστω μια ανακοίνωση όπως είπα και να πει δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση ή δεν έρχομαι γιατί γουστάρω ΝΒΑ ( εκεί κανένας δεν θα έλεγε τίποτα μιας και θα ήταν τουλάχιστον ξεκάθαρος  ...όχι όμως αν δεν βρω προσφορά μπορεί να έρθω σε περίπτωση που με στείλουν σπίτι μου κιόλας απ την ομάδα, στο ξανά λέω ποιος είναι ο Καλάθης είσαι σοβαρός και το λες συνέχεια? ούτε να πεις κάτι σε αυτά που έγραψα δεν έχεις και ξέρεις γιατί ? Γιατί ισχύουν δυστυχώς όλα! Συνέχισε να μιλάς για τον καλάθη σου τον ούτε 5 πόντων ...έναν απ τους συμαντικότερους παίχτες του ΝΒΑ πέρυσι καλά το πας!  :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Αυτά που λες δεν έχουν γίνει ποτέ, απο κανέναν παίκτη.

Επίσης το ΝΒΑ είναι περίεργη φάση.. Μπορεί ένας παίκτης που κάνει παπάδες εκεί, εδώ να μην αξίζει να παίζει ούτε 10΄. Ή ένας μέτριος/ανύπαρκτος, εδώ να είναι σούπερ. Και αναφέρομαι κυρίως σε περιφερειακούς.

Κλείσατε Καλάθη διαβάζω. Πολύ καλή επιλογή και σίγουρα θα αυξήσετε το μπάτζετ για να έρθει αυτός ο παίκτης. Επίσης ο Σλόττερ έχει όλα τα φόντα για να ξεπεταχτεί.

Δημοσ.

Ε καλά βγήκε ρούκυ του μήνα και μετά πιάστηκε ντοπαρισμένος..

Σωστα, πηρε ντοπα εναν μηνα, τους αλλους που τους εχετε "επειδη απετυχε" την ειχε κοψει

Σαν το μπασκετ, μπασκετ υπηρχε μεχρι το '97 και μετα παλι 2012-2013

ή σαν την μπαλα, τα βρωμικα πρωταθληματα ειναι του Δουρου και του Πατερα

Τσαμπα του τα λες

Αν ο Καλαθης γινοταν ο πρωτος παικτης στην ιστορια που θα εβγαζε ανακοινωση να εξηγησει γιατι ΔΕΝ παει σε μια ομαδα, θα σου ελεγε "καλα, ειναι σοβαρος που καθεται και δινει εξηγησεις?

Εδω μου εγραφε "μπες να τα γραψεις στα πρασινα νεα να δεις κραξιμο που θα φας" και next post "απλά ένα ποστ έβαλα από εκεί μην κολλάς και συμφωνώ με μερικούς σωστούς Παναθηναικούς που πατάνε και λίγο στην γη"

Δεν φταιει αυτος. Τζιγγερ, Γκοντζος, ΣπορΦΜ, Σπορντευ

• Like 1
Δημοσ.

@DKNI : εσύ ότι πεις ! 

Υ.Γ.1 Μακάρι το πλάνο που έχεις σκεφτεί να είναι και αποδοτικό όμως.

Υ.Γ.2 ποιος 1 παίκτης στην ιστορία (????) τόσοι άλλοι δεν έχουν δηλώσει μέσω του μάνατζερ τους ότι π.χ. δεν του έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση (πρώτη φορά το ακούς αυτό? ) τέσπα 

( το σχολίασα πάνω , και όμως έχει γίνει ψάξτο! και από μεγαλύτερα ονόματα )

Επίσης το ΝΒΑ είναι περίεργη φάση.. Μπορεί ένας παίκτης που κάνει παπάδες εκεί, εδώ να μην αξίζει να παίζει ούτε 10΄. Ή ένας μέτριος/ανύπαρκτος, εδώ να είναι σούπερ. Και αναφέρομαι κυρίως σε περιφερειακούς.

( Λογικό αυτό άλλωστε τι έγραψα εγώ? έγραψα ότι ο καλάθης δεν είναι ο πρώτος στην ιστορία παίκτης που έρχεται Ευρώπη για λεφτά και μόνο! Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που μιλάμε για μέτριους παίκτες ,υπάρχουν ορισμένοι που όπου και να παίξουν πάλι παικταράδες θα είναι τέσπα τα του καλάθη έχω πει την γνώμη μου. Δεν μου αρέσει καθόλου εμένα σας παίκτης, και αυτό που μπορεί να δώσει στην ομάδα είναι σχετικό γιατί χρειάζεται ένα κάρο προσθήκες για να εκμεταλλευτής την όποια δυνατότητα/ταλέντο που έχει π.χ. να έχει δίπλα έναν σουτερ αν σκεφτείς ότι θα είναι και 3D μαζί στο παρκέ τι θα κάνεις θα παίζεις συνέχεια σχήμα 3 κοντούς επειδή ο ένας δεν έχει σουτ?.) 

Κλείσατε Καλάθη διαβάζω. Πολύ καλή επιλογή και σίγουρα θα αυξήσετε το μπάτζετ για να έρθει αυτός ο παίκτης. Επίσης ο Σλόττερ έχει όλα τα φόντα για να ξεπεταχτεί.

( Η περίπτωση σλότερ είναι εντελώς διαφορετική, για λύση πάγκου με κάποια συμμετοχή σε παιχνίδια είναι σχετικά καλή αν σκεφτείς ότι πέρυσι είχαμε παίκτες ίδιου στιλ και δυναμικότητας και ήταν στο βασικό σχήμα. ξανά λέω καλή για λύση πάγκου.)

Κλείσατε Καλάθη διαβάζω. 

Που υπάρχει αυτό? γιατί εγώ διαβάζω μια απ τα ίδια :D ( δηλ.. στον δρόμο της επιστροφής ο ΝΙΚ ή μήπως  στον χωματόδρομο δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω, έρχεται με το πλοίο λένε μερικοί έρχεται κολυμπώντας λένε άλλοι, είναι στο αεροπλάνο και πετάει λένε ήταν στην πτήση 815 του Lost και χάθηκε ακούστηκε και αυτό! ( dnki τι λες εσύ? σαν ποιο σχετικός/λογικός! )   

Δημοσ.

Ξεκίνησε απο δω http://www.coppa.gr/news/10354/mia-anasa-apo-panathinaiko-o-kalathisτωρα το αναπαράγουν όλα τα σαιτς.

Εντάξει ρε συ δεν είναι και σίγουρο αυτό....άλλωστε λέει  : Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Νικ Καλάθης. Οι δύο πλευρές φέρεται να τα έχουν βρει σε όλα όσον αφορά τη συνεργασία τους, εγώ δεν πιστεύω τίποτα ακόμα δεν είδες ότι προχθές άλλον σλοτερ πήρε ο ΠΑΟ και άλλον είχαν βάλει αφιέρωμα :)...όλα αυτά είναι φήμες.

Τώρα που τελείωσε και το Ιταλικό πρωτάθλημα , είναι μεγάλη ευκαιρία για συζητήσεις με πολλούς και καλούς παίκτες πιστεύω !!!!!

π..χ. πέρυσι τέτοιον καιρό όταν Ο λάσμε ήταν και καλά έτοιμος να πάει στην ΤΣΣΚΑ είχε ακουστεί το όνομα του Γκάνι Λαβάλ και για ΟΣΦΠ πάντως 

http://prasinanea.gr/basket/article2308788.ece

Απ'όσο βλέπω εδώ η Αρμάνι δεν σκοπεύει να τον έχει στην αποστολή της οπότε θα είναι μια ενδιαφέρον κίνηση αν γίνει καθώς και η Σιένα με τα χρέοι που έχει θα δώσει και αυτοί πολλούς από τους παίκτες της!   

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/milano/o_ragklant_h_prwth_metagrafh_ths_armani.2871125.html

Για να δούμε αν θα γίνει κάτι καλός ο μικρός σλότερ αλλά δεν φτάνει ούτε για ζήτω.

Δημοσ.

Oλα λαμπρα και ολα ανθηρα. Στην πιο κρισιμη περιοδο του καλοκαιριου , αυτην που γινεται ο σχεδιασμος και η προετοιμασια της ομαδας, χωρις να εχει κλεισει ακομη ουτε μια θεση στο ροστερ, ο προπονητης φευγει εκτος Ελλαδας για αγνωστο χρονικο διαστημα γιατι εχει υποχρεωσεις με την εθνικη Βοσνιας. Ποσο πολυ εχουμε μικρυνει...

Ο δε Καλαθης , απο την υποθεση του οποιου εξαρταται ο σχεδιασμος ολης της υπολοιπης ομαδας, δηλωσε οτι ερχεται στον ΠΑΟ αλλα μαθαινουμε μολις σημερα οτι δεν ξερουμε τι γνωμη εχει η ομαδα του ως προς το σεναριο αποδεσμευσης του. Λογαριαζαμε χωρις τον ξενοδοχο δηλαδη.

• Like 1
Δημοσ.

...αν όντως θέλει ΠΑΟ ο παίκτης, δεν το βλέπω να τον κρατάνε με το στανιό οι Γκρίζληδες πάντως. Όχι ότι ξέρω τις ανάγκες τους στο ρόστερ (ή τις δυνατότητές τους στο σάλαρι-καπ), αλλά σε γενικές σαν δεν θέλει ένας παίκτης να μείνει κάπου, δεν κρατιέται με το ζόρι.

Όσο περί "φυγής" Ιβάνοβιτς, οι υποχρεώσεις είναι υποχρεώσεις - και δεν τον κόβω για χαραμοφάη. Οπότε, λογικά, θα είναι εκεί που πρέπει όσο πιο εγκαίρως γίνεται, για να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Σε γενικές γραμμές, κι αν ισχύσουν οι φήμες που ακολουθούν τον Σέρβο, πάτε για καλό μέλλον πάντως. Με σοβαρότητα τουλάχιστον και προοπτική για χτίσιμο. Κατάσταση που η "αρπακολατζίδικη" τακτική των τελέ 2 χρόνων, ουδεμία σχέση έχει με δαύτη.

Νομίζω ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να κάνετε υπομονή οι ΠΑΟτζήδες και να δείτε πώς θα εξελιχθεί/πού θα πάει το πράμμα πάντως...(Κι ας φαίνεται πως υπάρχουν καθυστερήσεις)

Δημοσ.

Oλα λαμπρα και ολα ανθηρα. Στην πιο κρισιμη περιοδο του καλοκαιριου , αυτην που γινεται ο σχεδιασμος και η προετοιμασια της ομαδας, χωρις να εχει κλεισει ακομη ουτε μια θεση στο ροστερ, ο προπονητης φευγει εκτος Ελλαδας για αγνωστο χρονικο διαστημα γιατι εχει υποχρεωσεις με την εθνικη Βοσνιας. Ποσο πολυ εχουμε μικρυνει...

Ο δε Καλαθης , απο την υποθεση του οποιου εξαρταται ο σχεδιασμος ολης της υπολοιπης ομαδας, δηλωσε οτι ερχεται στον ΠΑΟ αλλα μαθαινουμε μολις σημερα οτι δεν ξερουμε τι γνωμη εχει η ομαδα του ως προς το σεναριο αποδεσμευσης του. Λογαριαζαμε χωρις τον ξενοδοχο δηλαδη.

Πάντως και ο Ζοτς έκανε διακοπές αυτόν τον καιρό. Μπορεί να έχει δώσει όλες τις επιλογές του στην διοίκηση και να μπορεί να φύγει.

Πιστεύω οτι γενικά θα έχει και email/κινητό αν χρειαστεί κάτι :)

Δημοσ.

^ ...ε προφανώς και δεν εννοεί ο Μίντι "και τί θα γίνει αν ξέχασε καμμιά βρύση ανοιχτή;" ο Ιβάνοβιτς, φεύγοντας, αλλά "καιγόμαστε κι αντί να πέσουν όλοι οι υπεύθυνοι πάνω στην ομάδα από τώρα για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη τον Οκτώβρη, τρέχει ο προπονητής για πουρνάρια"...

(...εκτός κι αν έκανες χαβαλέ...)

Δημοσ.

Ειμαι ο τελευταιος που θα υπερασπιστω ΔΓ στο ποσο "στιβαρο" πλανο εχει αλλα ΤΕΤΟΙΑ γκαφα, και μαλιστα ενω ΤΣΣΚΑ και Φενερ επισης εχουν κανει προταση, μου φαινεται πολυ "βολικη"

Δλδ 3 ομαδες που κατα καιρους εχουν κανει μεγαλα ντιλς (ασχετο αν η Φενερ ειναι νεοπλουτη) δεν το ειχαν παρει πρεφα και σκορπαγαν εκατομμυρια και το πηρε πρεφα ο Καλκαβουρας του γκαζετα (με το οποιο η σχεση του ΔΓ ειναι τουλαχιστον τεταμενη)

Δημοσ.

^ ...ε προφανώς και δεν εννοεί ο Μίντι "και τί θα γίνει αν ξέχασε καμμιά βρύση ανοιχτή;" ο Ιβάνοβιτς, φεύγοντας, αλλά "καιγόμαστε κι αντί να πέσουν όλοι οι υπεύθυνοι πάνω στην ομάδα από τώρα για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη τον Οκτώβρη, τρέχει ο προπονητής για πουρνάρια"...

(...εκτός κι αν έκανες χαβαλέ...)

Οχι σοβαρά το είπα. Και ο Ζέλικο έκανε διακοπές και 2) ήταν και προπονητής της Σερβίας αν θυμάμαι καλά. Δεν νομίζω να έγινε και τίποτα. Καταλαβαίνω τι λέτε όμως, οτι η ομάδα θέλει χρόνο πολύ γιατι στήνεται απ την αρχή. 

Τεσπα, μου αρέσουν τέτοια ποστ στηλ midi που παρατηρούν την λεπτομέρεια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...