Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εδώ φαίνεται να έχει υπογράψει πάντως.

http://en.wikipedia.org/wiki/A._J._Slaughter

Στο video πάντως φαίνεται ότι το σουτ το έχει , τώρα για τα υπόλοιπα :/ ( στην Γαλλία στην τελική ) 

Τέλος διορία μέχρι την παρασκευή για τον καινούργιο ηγέτη 

http://prasinanea.gr/basket/article2867118.ece

Είναι ωραίος πάντως ''ο νέος 3D'' από εδώ ξεκίνησε τον έμαθε η Ευρώπη του έδωσαν συμβόλαια εκατομ.€ / πήγε ΝΒΑ για να κάνει γλάστρα (πάγκου ) / του δίνουμε ένα κάρο λεφτά 7.5 που είναι ταβάνι για τον παναθηναικό και τρελλό ποσό γενικά ( δεν τα δίνουν όλοι αυτά και να τα δίνουν στα λόγια σήμερα αύριο αλλάζουν άποψη π.χ περσινή πίτα από ΤΣΣΚΑ σε λάσμε! )  ....Αλλά Ο ΑΡΧΟΝΤΆΣ μια απάντηση ή μια ανακοίνωση στην ομάδα που τον γέννησε και το έφτασε εκεί που είναι ΔΕΝ ΈΧΕΙ κάνει !

Έτσι απλά μάγκες για να βλέπετε τι λέτε και ποιος θα θέλατε να είναι ο νέος αρχηγός και αν εν τέλει κλείσει εδώ φέτος του χρόνου μπορεί να κρεμάσει την ομάδα για πλάκα. Η υπόδειγμα παίχτη!!!!!

Δημοσ.

Και εσυ δεν απορεις...τι εχει αλλαξει ρε πουστη μου και καποτε οι Σατο και οι Μπατιστ δεχονταν μειωσεις και τωρα μας δουλευει ο γελοιος ο Καλαθακος (οπως θα ελεγες)

Βεβαια και ο Βενζεκοφ μας δουλευει

Και ο Μποχωριδη πιθανον

Και ολοι αυτοι να το ξερεις, ειναι παλιοχαρακτηρες, δεν αρμενιζουμε στραβα, στραβα ειναι ο γιαλος

Εξαλλου εισαι ο Νικ Καλαθης, εκανες μια σεζον ΝΒΑ με καποια καλα ξεσπασματα, λιγο πριν ειχες 1 Ευρωλιγκα, 2 πρωταθληματα Ελλαδας και 1 Eurocup

Επαιρνες 1.5 εκατομυριο

Σε ζηταει αυτος ο Παναθηναικος, η Φενερ του Ζοτς και η ΤΣΣΚΑ του Ιτουδη. Σου δινουν πολλα λεφτα και οι 3.

Και εσυ στα 25 σου θα πας στον Παναθηναικο ετσι για να δειξεις οτι μεγαλωσες στο Μαιαμι με αφισα Σκροπολιθα πανω απο το κρεβατι. Και για να μην σε κραζει ο maxdore - που σε εκραζε οταν ηταν να ερθεις!

Θεουλης. Τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Αυτά πες τα μέσα στο link που έβαλα, να δω πόσοι θα σε πάρουν στα σοβαρά ( θα γελάσω με την ψυχή μου μάλλον, με τα σχόλια από κάτω αλλά να ξέρεις εγώ μαζί σου θα είμαι ! ) όλοι βρίζουν τον καλάθη αλλά ξέχασα εσύ τον έχεις στα πολύ πάνω του έτσι? ρίξε μια ματιά και θα διαβάσεις εκεί μέσα πολλούς maxdore και να είσαι σίγουρος δεν είμαι εγώ με 1000 λογαριασμούς!!!!!  Απλά ο κόσμος δεν τον θέλει πίσω γιατί είναι καραγκιόζης το λιγότερο ( μια ανακίνωση να πει ότι δεν έρχομαι γιαυτόν και γιαυτόν τον λόγο γιατί δεν βγάζει μου λες? Αν πάλι είναι αρβυλιά η πρόταση γιατί δεν βγαίνει να διάψευση ? ξέρεις τι κάνει μάγκα μου, απλά περιμένει τώρα να δει που θα μασίσει χρήμα στην ευρώπη....και μετά αυτόν τον θέλουμε για ηγέτη .

Άσε λοιπόν αυτά με το θεούλης και να σου απαντήσω και στο ερώτημα σου : σε όλους τους άλλους δεν έχει πει ότι θα τους δώσεις 7.5 εκατ. γιαυτό δεν έχουν έρθει ακόμα.  Αν θες να πεις κάτι πες το σωστά και πάνω απ'όλα σκέψου το.

Όσο για τα άλλα σου έχω απάντησή ποιος καλάθης ρε αγορίνα ο τελευταίος των τελευταίων του nba. ( Δες μια το συμβόλαιο της πίνας που έχει εκεί κάπου 350 χιλ. € είναι και μετά πες μου γιατί να τον διώξουν αυτοί ,αφού έχουν βρει έτοιμο ψώνιο να σκουπίζει πάγκους!

και βέβαια για αυτά τα χρήματα και για τον χρόνο που δεν παίρνει να παίξει μια χαρά είναι. τώρα τα συμβόλαια με κάτι εφες, μπρατσα και σχετικά να δούμε πρώτα αν ισχύουν η απλά κάνουν παιχνίδι για άλλους λόγους.

Εγώ βλέπω μαυρούκους ( και καλού ε!)  από nba να την κάνει από εκεί για Ευρώπη για να πάρουν τα συμβόλαια που εκεί δεν θα έβλεπαν και μου λες ακόμα για τον καλάθη .... ποιος είπαμε ότι είναι θεούλης τελικά? 

ΥΓ.1 Βλέπω από την τελευταία μας κουβέντα βελτιώθηκες κάπου εκεί που έβγαζες τον καλάθη κόμπε , τώρα λες για κάποια καλά ξεσπάσματα..... να είσαι όμως και συγκεκριμένος ( 2) όλα κι όλα οκ. στα άλλα ήταν ή άποντος ή απλά σκούπιζε τον πάγκο ο παιχταράς μας.

Υ.Γ.2 Τα άλλα που λες τα έχεις στην κατοχή του επειδή ήταν στον παναθηναϊκό ( και άλλοι μαζί του θες να τους πούμε έναν έναν να δεις πόσους καλάθιδες θα σου βγάλω και δεν θα τους θιμάσαι καν ? ) 

Υ.Γ.3 Για την Ρωσία σου είπα και η κουτσή Μαρία συμβόλαιο πάνω από 1 έχει εκεί! ότι πήρε και ένα Eurocup , ε αυτό είναι κατόρθωμα!!!!!   φιλικά πάντα αλλά να ξέρουμε και τι λέμε εδώ έτσι ? καλά τα έχεις γράψει και ισχύουν αλλά μονόφθαλμα δυστυχώς και μόνο τα θετικά!!!! ( τυχαίο ? δεν νομίζω !)  

Δημοσ.

Eισαι ο τρακης.

Το πρωι στην φυλλαδα σου γραφεις οτι ειναι πρωτος στοχος ο Χαντερ.

Το μεσημερι ο γαυρος τρωει πακετο με τον Μενσα Μπονσου, μενει απο 5ρι και παει πισω ο σχεδιασμος τους. Διαρεει οτι ενδιαφερονται για Χαντερ.

Στα καπακια αποσυρεις το ενδιαφερον για Χαντερ. Αντι να κανεις το αναποδο και να του ανεβασεις το κασε (στην τελικη αν δεν τον θες, απλα βαλτους να πληρωσουν παραπανω λεφτα για να τον παρουν).

Αυτοπιπωσου κι αλλο τζιγκεροτρακη.

Να το δουμε κι απο αλλη οπτικη γωνια;

Χθες-προχθες ειχαν συναντηση Ιβανοβιτς-Τρακης και καθορισαν τους μεταγραφικους στοχους.

Σημερα το πρωι η πρασινη -ιδιοκτησιας τρακη- γραφει οτι ο Χαντερ ειναι νο1 στοχος μαζι με Σλοτερ.

Σημερα το μεσημερι η ΚΑΕ λεει οτι ο Ιβανοβιτς απεριψε τον Χαντερ. Αρα ειτε κλεισαμε καλυτερο σεντερ και δεν χρειαζομαστε τον Χαντερ ξαφνικα, ειτε:

Σανο, σανο, κι αλλο σανο. Πιανουμε Ιουλη , εχουμε διωξει τη μιση ομαδα και ακομα δεν εχουμε κανει ουτε 1 μεταγραφη (ενηλικα) παιχτη, την ωρα που οι Τουρκοι σε καμια βδομαδα θα εχουν κλεισει τα ροστερ τους και κατι τσεχικες ομαδες παιρνουν παιχτες που "ηταν μεταγραφικοι στοχοι του ΠΑΟ".

2 χρονια τωρα εχουμε ογκους στην ομαδα, ελπιζαμε οτι ειναι καλοηθεις. Μονο που φετος αρχισαν οι μεταστασεις.

Δημοσ.

Αυτά πες τα μέσα στο link που έβαλα, να δω πόσοι θα σε πάρουν στα σοβαρά ( θα γελάσω με την ψυχή μου μάλλον, με τα σχόλια από κάτω αλλά να ξέρεις εγώ μαζί σου θα είμαι ! ) όλοι βρίζουν τον καλάθη αλλά ξέχασα εσύ τον έχεις στα πολύ πάνω του έτσι? ρίξε μια ματιά και θα διαβάσεις εκεί μέσα πολλούς maxdore και να είσαι σίγουρος δεν είμαι εγώ με 1000 λογαριασμούς!!!!!

Το λινκ που εδωσες και που θα με κραξουν

Τέλος διορία μέχρι την παρασκευή για τον καινούργιο ηγέτη 

http://prasinanea.gr/basket/article2867118.ece

Ε ΠΕΣ ΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΝΕΩΝ!!

Πες το και τσακωνομαστε αδικα. Οκ, message received

μια ανακίνωση να πει ότι δεν έρχομαι γιαυτόν και γιαυτόν τον λόγο γιατί δεν βγάζει μου λες?

Αν καταλαβα καλα μολις εγραψες...γιατι δεν βγαζει μια ανακοινωση ο παικτης να πει τον λογο που δεν ερχεται?

Θεουλης

Α ρε πστ μου, πως καταντησαμε ετσι γαμ... τον Γκοντζο και την Πρασινη.

Όσο για τα άλλα σου έχω απάντησή ποιος καλάθης ρε αγορίνα ο τελευταίος των τελευταίων του nba. ( Δες μια το συμβόλαιο της πίνας που έχει εκεί κάπου 350 χιλ. € είναι και μετά πες μου γιατί να τον διώξουν αυτοί ,αφού έχουν βρει έτοιμο ψώνιο να σκουπίζει πάγκους!

και βέβαια για αυτά τα χρήματα και για τον χρόνο που δεν παίρνει να παίξει μια χαρά είναι. τώρα τα συμβόλαια με κάτι εφες, μπρατσα και σχετικά να δούμε πρώτα αν ισχύουν η απλά κάνουν παιχνίδι για άλλους λόγους.

Εγώ βλέπω μαυρούκους ( και καλού ε!)  από nba να την κάνει από εκεί για Ευρώπη για να πάρουν τα συμβόλαια που εκεί δεν θα έβλεπαν και μου λες ακόμα για τον καλάθη .... ποιος είπαμε ότι είναι θεούλης τελικά? 

ΥΓ.1 Βλέπω από την τελευταία μας κουβέντα βελτιώθηκες κάπου εκεί που έβγαζες τον καλάθη κόμπε , τώρα λες για κάποια καλά ξεσπάσματα..... να είσαι όμως και συγκεκριμένος ( 2) όλα κι όλα οκ. στα άλλα ήταν ή άποντος ή απλά σκούπιζε τον πάγκο ο παιχταράς μας.

Υ.Γ.2 Τα άλλα που λες τα έχεις στην κατοχή του επειδή ήταν στον παναθηναϊκό ( και άλλοι μαζί του θες να τους πούμε έναν έναν να δεις πόσους καλάθιδες θα σου βγάλω και δεν θα τους θιμάσαι καν ? ) 

Υ.Γ.3 Για την Ρωσία σου είπα και η κουτσή Μαρία συμβόλαιο πάνω από 1 έχει εκεί! ότι πήρε και ένα Eurocup , ε αυτό είναι κατόρθωμα!!!!!   φιλικά πάντα αλλά να ξέρουμε και τι λέμε εδώ έτσι ? καλά τα έχεις γράψει και ισχύουν αλλά μονόφθαλμα δυστυχώς και μόνο τα θετικά!!!! ( τυχαίο ? δεν νομίζω !)  

Θες να μας πεις τους Ρουκι του Μηνα φετος στο ΝΒΑ?
Δημοσ.

Δηλαδή ο τριπλασιαμός των μπασκετικών του ικανοτήτων είναι αποτέλεσμα της ντόπας για την καράφλα;;; Τι ατυχία να μαι μαλλιαρός, αλλιώς θα έκανα καριέρα στο NBA...

banned insomniaK => whodatinsomniaK 

Δημοσ.

Εχει τετοιες εμμονες μαζι μου που του ποσταρουν αλλοι και νομιζει οτι ειμαι εγω...

Κατα τ'αλλα ανθρωπος που ισχυριζεται οτι παρακολουθει ΝΒΑ, κανει θεμα για το γεγονος οτι εντοπιστηκε παιχτης να εχει κανει χρηση απαγορευμενης ουσιας.

ΥΓ. Η οποια δεν ηταν καν ντοπα, απλα η χρηση της δημιουργει υπονοιες για χρηση ντοπας.

Δημοσ.

E midioειδές, μικρή η διαφορά.

Διάβασε καλύτερα τί ανιχνεύτηκε στο αίμα του.

Εχει τετοιες εμμονες μαζι μου που του ποσταρουν αλλοι και νομιζει οτι ειμαι εγω...

Eχω τρομερές εμμονές μαζί σου. Σκέψου, διαβάζω πόστ που έγραψες πριν 4 χρόνια.

Δημοσ.

Διαβαζεις ποστ που σου κανουν αλλοι και νομιζεις οτι τα γραφω εγω.

Κυκλους.

Λες και μονο εγω ειμαι απο αυτους που γελανε με τις μπασκεταναλυσεις σου.

• Like 1
Δημοσ.

δέχομαι για τη συζήτηση, πως πήρε ότι πήρε για να βελτιωθεί... Πως κατάφερε να τραυματισεί το βασικό pg τη στιγμή που έπρεπε; Ποια είναι αυτή η ουσία που σου βελτιώνει τις πάσες και το σουτ; Διότι το μήνα που έπαιξε οι μ.ο. ασσιστς και εύστοχων σουτς αυξήθηκαν.

BTW, σε είχα εντοπισει πριν τον Midi, είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που του έχω γράψει "να μη βλέπει μπάσκετ μέσα από καλειδοσκόπιο"...

Δημοσ.

Έχω και κάτι πόστ πριν 6 χρόνια, τυχερούλη, σου βρήκα απασχόληση για το βράδυ.

δέχομαι για τη συζήτηση, πως πήρε ότι πήρε για να βελτιωθεί... Πως κατάφερε να τραυματισεί το βασικό pg τη στιγμή που έπρεπε; Ποια είναι αυτή η ουσία που σου βελτιώνει τις πάσες, το σουτ; Διότι το μήνα που έπαιξε οι μ.ο. ασσιστς και εύστοχων αυξήθηκαν.

BTW, σε είχα εντοπισει πριν τον Midi, είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που του έχω γράψει "να μη βλέπει μπάσκετ μέσα από καλειδοσκόπιο"...

1ον είσαι banned άρα προφανώς για να μη σε θέλει μια κοινότητα, για περιορισμένο χρονικό διάστημα έστω, οφείλεις να το σεβαστείς και όχι να κάνεις νέο νικ.

2ον η ουσία που διαφοροποιεί τις ασίστ, τις πάσες, την ευστοχία είναι αυτή που σε κάνει να μην κουράζεσαι.

3oν βάλε τον Μιντι να ψάξει πόστ μου που όντως γράφω οτι ο καλάθης πλέον είναι πολύ καλή λύση γι τον Παο. Όταν όμως έπαιζε επι Ομπράντοβιτς, ήταν ένας περιφερειακός αμυντικός καλός, αλλά σαν pg ήταν κουλός. Άσχετα που και σεις τότε τον βρίζατε, τώρα έχει βελτιωθεί και οποιος βλέπει μπάσκετ το αναγνωρίζει. Ειδικά για το ευρωπαικό μπάσκετ που πλέον πάει περισσότερο στην αθλητικότητα, είναι - ξαναλέω- πολύ καλή λύση.

Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως όταν ήρθε στην Ελλάδα (αλλά και όταν έφυγε) ήταν ένας παίκτης που θα έπαιζε άμυνα και θα σου κατέβαζε τη μπάλα, τίποτα άλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...