firewalker Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Απαντάς σοβαρά σε κάποιον που δεν ξέρει γρι από μπάσκετ; Το "αγκωνίδης" τα λέει όλα. 4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Για σοβαρη απαντηση σου φανηκε; Σοβαρα ειναι μονο στο κεφαλι του, τοσο ωστε να τα αναλυει και σε σεντονια επειδη τα πιστευει (τα ουειφερ > Σπανουλης, τα ΔΔ σε πτωση απο το 2008, τα ΠΑΟ του μισου γκαρντ κλπ). edit: α για τον stam ελεγες. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 31 ποντοι Μ.Ο. στους τελικους Σερβιας ο παιχταρας, εναντιον του Ερυθρου Αστερα. Οδευει προς Ζοτς (κι αυτη ειναι ακομα μια ζημια απο την απωλεια Ζοτς, τετοιοι παιχτες ερχονταν ΠΑΟ, τωρα απλα θα παει Φενερ). Ιδου οι ποντοι του στους τελικους: https://www.youtube.com/watch?v=mPDjIPOTuaQ
Chris_85 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Και αυτοι ειναι οι Καιμακογλου,Καλαθης στα 22 του και ο Σατο? Έχεις ξεχάσει το ρόστερ που είχατε, ή δεν παρακολουθούσες? Boν Ουειφερ > Σπανουλης, και Διαμαντιδης σε κατακορυφη πτωση απο το 2008, μην τα ξαναλεμε.. Προφανώς και στο ΝΒΑ (εκεί αναφέρεται το ποστ μου) και ισχύει αυτό. Αλλά συνέχισε να πετάς λάσπη και να έχεις εμμονή με τα γραπτά μου, σε μάθαμε τόσα χρόνια..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ελα, πειτε του οτι ο χειροτερος του Βον Ουειφερ ειναι ο καλυτερος της Ευρωπης, να τελειωνουμε Πεταει ο γαιδαρος δεν ειπαμε; ΥΓ. MVP της Α1 στα 34 του, ο αμπαλιδης/αγκωνιδης/γεροντιδης/καθιζηση-ιδης απο το 2008. Στημενη η ψηφοφορια.
Chris_85 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Για σοβαρη απαντηση σου φανηκε; Σοβαρα ειναι μονο στο κεφαλι του, τοσο ωστε να τα αναλυει και σε σεντονια επειδη τα πιστευει (τα ουειφερ > Σπανουλης, τα ΔΔ σε πτωση απο το 2008, τα ΠΑΟ του μισου γκαρντ κλπ). edit: α για τον stam ελεγες. Βρε απάντησε μου πόσες Ευρωλίγκες έχει ο ΔΔ χωρίς 11 παίκτες απ το πρώτο ράφι, ή έστω πες μου, για να στο κάνω πιο εύκολο, πόσες προκρίσεις έχει σε Φαίναλ 4! :-D Επίσης η λάσπη και ο Γκεμπελισμός των ποστ σου είναι εμφανέστατα, μόνο εσύ (κάνεις πως) δεν καταλαβαίνεις και παραποιείς συστηματικά τα ποστ των συνομιλητών σου. Υ.Γ.1 Πόσες Ευρωλίγκες είπαμε έχει ο αγκωνίδης μόνος του? Υ.Γ.2 Φέτος είχατε μεγαλύτερο μπάτζετ απο τον ΟΣΦΠ. Υ.Γ.3 Είπαμε.. ηγέταρος ο αγκωνίδης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν χρειαζεται να πω και να απαντησω τιποτα εγω. Τα χεις πει ολα εσυ, μεσα στο σποιλερ του παρακατω ποστ: http://www.insomnia.gr/topic/458077-παναθηναϊκός/page-1036#entry53243261 Δεν εχω "παραποιησει" ουτε λεξη, ολα δικα σου γραφομενα και μπασκεταναλυσεις ηταν. Απο κει και περα η μονη σοβαρη συζητηση που θα εκανα μαζι σου για μπασκετ, ειναι για το ποσο σημαντικο ειναι το μακρινο ριμπαουντ στο συγχρονο μπασκετ. 5
Chris_85 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ε αφού αυτά ακούς απ τον Ιωάννου, μέχρι εκεί έχεις άποψη. Υ.Γ.1 Πόσες Ευρωλίγκες? Υ.Γ.2 Τελικά έμαθες πως είναι αντιαθλητικό το τράβηγμα της φανέλας και πως η Αφρική είναι ..ήπειρος?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Η πλακα δεν ειναι οτι εφευρισκεις πραγματα που δεν εχω πει απλως "για να βγεις απο πανω". Η πλακα ειναι οτι το κανεις γιατι νιωθεις αδυναμος απεναντι στα ιδια σου τα γραφομενα που απλως τα quot-αρα. Οσο για τον Ιωαννου, δεν περιμενα να το πιασεις ετσι κι αλλιως
SlimData Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Απο κει και περα η μονη σοβαρη συζητηση που θα εκανα μαζι σου για μπασκετ, ειναι για το ποσο σημαντικο ειναι το μακρινο ριμπαουντ στο συγχρονο μπασκετ. Για να βοηθήσω τη συζήτηση, νομίζω το μακρινό ριμπάουντ είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στο σύγχρονο μπάσκετ. Ή μήπως το σουτ τηλεφώνημα; Πφφφφ.. Μπερδεύτηκα, πάω να μου βράσω μια μπάλα 1
Chris_85 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Kαλό βράσιμο. Η πλακα δεν ειναι οτι εφευρισκεις πραγματα που δεν εχω πει απλως "για να βγεις απο πανω".Η πλακα ειναι οτι το κανεις γιατι νιωθεις αδυναμος απεναντι στα ιδια σου τα γραφομενα που απλως τα quot-αρα.Οσο για τον Ιωαννου, δεν περιμενα να το πιασεις ετσι κι αλλιως Πολλά τα ερωτήματα που σου έθεσα, καμία η απάντηση που μου έδωσες.. Δε περίμενα κάτι διαφορετικό είναι τυπική συμπεριφορά βάζελου.
stamatinho Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αυτη φανταζομαι ειναι η ομαδα με τους υπερπαιχτες που ειπες πριν και πηρε ο Μητσος ευρωλιγκα? Το ακουσαμε παντως και αυτο, ο Παο του 1μιση pg μπορει να ελεγξει καλυτερα το ρυθμο. Οκ παλικαρια. 1
DKNI Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Midi Σαριτς στην Εφες Αν παει ο Μπογκντα στην Φενερ θα γινει μακελειο στην Τουρκια ΥΓ. Οι Τουρκοι πηραν πρεφα τι παιζει. Προπονητες και νεαροι ξενοι μεχρι να αποκτησουν γηγενεις (που ειναι το μεγαλο τους θεμα, οτι παιρνουν κατι παλτα 1,5Μ επειδη εχουν τουρκικο διαβατηριο)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Πεμπτη θα αρχισει να συμπληρωνεται το παζλ. Αρκετες πιθανοτητες για τον Σαριτς να παει ΝΒΑ, λιγοτερες για τον Μπογκνταν. Ο Μπογκνταν 90% παει Φενερ. Πωλειται απο την ιδια την Παρτιζαν κατ'αρχην (με καμια 500κ-700κ max) και επιπλεον εχουν τον ιδιο μανατζερ με τον Ζοτς. Τα κινητρα ενος 22χρονου Σερβου να τεθει στη διαθεση του Ζοτς, αυτονοητα. Αν ο Σαριτς παει ΝΒΑ τελικως, λεγεται οτι η Εφες θα κινηθει για Βεζενκοφ. Χτιζουν τις ομαδες τους απο 'κει σιγα σιγα. Καπου διαβαζα επισης οτι η τουρκικη λιγκα πηρε αποφαση να αρει αυτον τον (αστειο) περιορισμο σχετικα με τους γηγενεις/μη γηγενεις. Χωρις να ειμαι σιγουρος. Αν μακροημερευσουν οι Σερβοι προπονητες απο 'κει, σιγα σιγα θα αρχισουν να βγαζουν και γηγενεις παιχταραδες. Ολα ειναι θεμα επιπεδου και δουλειας. Οπως ακριβως ξεπεταχτηκαν επι Ζοτς ενα σωρο Ελληνες (και αρχισαν να μενουν στασιμοι επι Μπαρτζωκα-Πεδουλα οι αντιστοιχοι) , ετσι ακριβως θα αρχισει να γινεται και στην Τουρκια. Ο ανταγωνισμος Εφες-Φενερ απο του χρονου θα ειναι επιπεδου ΠΑΟ-ΟΣΦΠ , ποιοτικα.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ο Σαριτς αποτη στιγμη που ανακοινωθηκε απο την Εφες θα πεσει παρα πολλες θεσεις στο Ντραφτ, δεν υπάρχει περιπτωση για 10αδα οπως τον εδιναν τα mock draft όλο το χρονο. Λογικα θα τον τσιμπησει κανενας στο τελος του 1ου γυρου (τυχερος ο Ποπ ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις