maxdore217 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 εγώ δεν θέλω να σου πω τίποτα προσωπικό να ξέρεις και μιλάω πάντα γενικά! απλά 10 τέτοια ταλέντα να έχουμε να χορτάσουμε κούπες α ρε γλέντια! Για τον ίδιο παίχτη λέμε? για αυτόν δεν μπορούσε να σουτάρει κάτω απ το καλάθη? το αν το παρακολούθησες όπως τώρα παρακολουθούμε την κάθε μ@λ@κι@ που γράφετε στα site : π.χ θα έρθει ο πάρκετ στον παναθηναικό ( 300 σχόλια από κάτω ) θα έρθει ο καρμέλο άντονι 400 σχόλια από κάτω θα έρθει ο τάδε άσχετος 200 σχόλια από κάτω! κάπως έτσι θα είχε γίνει λογικά το σκάουντερ που έκανες, λέω εγώ! Απλά χαλάς-με όλο το καλοκαίρι να διαβάσεις-με την καριέρα του κάθε κακομοίρη και όχι μόνο ( π.χ. του ρόουζ που για Χ λόγους υπάρχει ένα Link ή μια είδηση τον τουιτερ ότι θα έρθει στον παο ...καθώς επίσης αν το ψάξεις υπάρχει και είδηση ότι κάθε 10 μέρες θα πέσει κομήτης και θα διαλυθεί ο κόσμος ( όλα όσο γράφονται δεν είναι σοβαρά το μόνο σίγουρο). Μην το παίρνεις προσωπικά και αν όντος είχες παρακολουθήσει τον παίχτη όπως λες 1. μαγκιά σου 2. τότε θα σε είχε χαλάσει περισσότερο από εμένα που δεν τον ήξερα γιατί δεν έβγαλε τίποτα από αυτά που λες στο παρκέ με την φανέλα μας! ( οπότε θα έπρεπε να τον είχες για θάνατο!10 φορές περισσότερο από εμένα) και όχι για καλό παίχτη και ταλέντο που λες! ...γιατί αυτήν την στιγμή δεν ξέρουμε ούτε καν που βρίσκεται η ταλενταρα!)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Μια που δεν ξερεις καν που βρισκεται σημερα η ταλενταρα, ειναι πρωταθλητης Σερβιας απο χθες βραδυ με την Παρτιζαν. Αγωνιστηκε και Ευρωλιγκα, εναντιον και της ομαδας σου δηλαδη 2 φορες απο κανα 20λεπτο καθε φορα... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από MiDi_MiLiZ
maxdore217 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 H αλήθεια είναι ότι δεν τον είχα προσέξει ότι έπαιζε στην Λιέτουβος Ρίτας αλλά πως να το προσέξω απ την στιγμή που σε 20 λεπτά που λες έβαλε από 6 πόντους σε κάθε παιχνίδι! http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=70#!boxscore http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=10#!boxscore ωραίο παλτό για τον χειμώνα ! απ' ότι φαίνεται και εκεί δεν έπιασε! το ταλέντο του. Μια που δεν ξερεις καν που βρισκεται σημερα η ταλενταρα, ειναι πρωταθλητης Σερβιας απο χθες βραδυ με την Παρτιζαν. Αγωνιστηκε και Ευρωλιγκα, εναντιον και της ομαδας σου δηλαδη 2 φορες απο κανα 20λεπτο καθε φορα... http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?gamecode=70&pcode=LGH&seasoncode=E2013 καλώς φαίνεται από εδώ πάντως σε 16 λεπτά βάζεις 4.2 πόντους στην λιέτουβος! εδώ ( στον παναθηναϊκό ) θα έβαζε κάτω από 3 λογικά. 15:45 4.2 42.9% 22.2% 100%
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Και ξαναρωταω. Τι ακριβως προσπαθεις να μου πεις; Οτι ο Τεπιτς δεν ειχε εξελιξη; Ουαου, εγω τι λεω δηλαδη; Eδω μιλας για προπονητες του καναπε και ανοιγεις κουβεντα για εναν παιχτη που δεν πηρες χαμπαρι καν οτι τον αντιμετωπισε η ομαδα σου (που υποτιθεται οτι παρακολουθεις).
stamatinho Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Παντως σε ξυλο μπαινει παντα πρωτος να τους χωρισει. Πρεπει να του το αναγνωρισουμε αυτο.
maxdore217 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 είχες γράψει αυτό: Ξεχνας κι ενα σωρο ξενους. Εμεις ξερουμε ποσο Τεπιτς φαγαμε στην μαπα μεχρι να παρουμε αποφαση (εμεις κι ο Ζοτς) οτι το παληκαρι δεν μπορει... Εδώ κάνεις λάθος δεν πήραμε απόφαση εμείς και ο Ζοτς! ( Δεν έγινε κανένα δημοψήφισμα ούτε ρώτησαν κανέναν! ) ο Ζοτς πήρε (σκέτο) απόφαση και η διοίκηση συμφώνησε, ο τέπιτς δεν έκανε απ την πρώτη μέρα και αυτό το είχαν δει και το ήξεραν όλοι ''οι φίλοι του παναθηναϊκού'' απλά επειδή ήταν επιλογή ζοτς του έδωσε λίγο χρόνο παραπάνω. Μεγάλο λάθος εκείνο! Και ξαναρωταω. Τι ακριβως προσπαθεις να μου πεις; Οτι ο Τεπιτς δεν ειχε εξελιξη; Ουαου, εγω τι λεω δηλαδη;Eδω μιλας για προπονητες του καναπε και ανοιγεις κουβεντα για εναν παιχτη που δεν πηρες χαμπαρι καν οτι τον αντιμετωπισε η ομαδα σου (που υποτιθεται οτι παρακολουθεις). 1. μπασκετοφίλε μου μην επεξεργάσεσαι όλη την ώρα τα ποστ σου επειδή αν πάς μια σελίδα πίσω άλλο έχω πιάσει εγώ για να απαντήσω και ακριβός από πάνω λες άλλο!κάτσε λίγο γιατί εγώ λέω κάτι ξεκάθαρα και εσύ το πας αλλού και σου δίνω απαντήσεις σε άλλα πράγματα από το αρχικό! Δες μια τι σου απάντησα σε αυτό που είπες οκ . έχεις δίκιο είχαμε παίξει ένα χρόνο πριν sry(8-9 μήνες ) εσένα σου έμεινε ο Τέπιτς βλέπω εμένα πάλι όχι ( δεν το θυμάμαι για τίποτα ούτε σε εμάς ούτε εκεί! ) το παιχνίδι εκείνο το είχα δει αλλά βλέπεις δεν ασχολούμαι με τον τέπιτς ....εδώ δεν ασχολήθηκε άλλο η ομάδα του και τον έδιωξε! Hξερες εσυ οταν ηρθε ο Τεπιτς οτι δεν κανει για τον ΠΑΟ ε; Απο που το ηξερες για πες; Εβλεπες Παρτιζαν και εθνικη Σερβιας; στο πάνω σου απάντησα εύστοχα με το αν ήξερες εσύ αν κάνει ο λάσμε και ο καθένας από εμάς τότε ( πιστεύω είναι σωστή απάντηση πάνω σε αυτό) Επίσης εγώ είπα ξεκάθαρα ότι τον είδα τι χάλια είναι στην πανάθα δεν χρειάζονταν να καθόταν στον πάγκο 2 χρόνια επειδή ήταν επιλογή ζοτς μήπως και βγει ένας απ τους χειρότερους που έχουν παίξει με την φανέλα (απλά δεν έκανε και τελος αυτό είπα) μάλλον είναι το κομμάτι που σου πέφτει βαρύ στην χωνέψει αυτό έτσι ? ότι είπα κάτι για ζοτς. εσύ μιλάς για κριμένο ταλέντο το οποίο........ απ την μια έφαγες πολύ τεπιτς όπως λες απ την άλλη ήθελες να το φας κιόλας Ε? αυτό που λέω φαίνεται εδώ με βάση αυτά που λες. Εμεις ξερουμε ποσο Τεπιτς φαγαμε στην μαπα μεχρι να παρουμε αποφαση (εμεις κι ο Ζοτς) επίισεις δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει Ζοτς που ξέρω με την λέξη εμείς οι υπόλοιποι ποιοι είστε και που είστε? Γιατί αν αναφέρεσαι στον κόσμο του παναθηναικού στο εσείς όλοι μετά από 10 παιχνίδια ήθελαν να το σουτάρουν , οπότε εσύ δεν είσαι στο εμείς! Kαι για να δεις ότι είσαι ο μόνος που λέει ότι ο τέπιτς έχει έστω κάποιο ταλέντο δες και εδώ για να καταλάβεις το εμείς που λες και ξανά λες https://www.facebook.com/Prasinanea/posts/205721629494422 1 καλή κουβέντα κανένας!!!!! όλοι για παλτό τον έχουν και τον θυμούνται οπότε που βλέπεις παράλογο αυτό που λέω πες μου ....(*?*) Παντως σε ξυλο μπαινει παντα πρωτος να τους χωρισει.Πρεπει να του το αναγνωρισουμε αυτο. Αυτό ισχύει αλλά δεν βλέπω να έχει κάποια σχέση με το γεγονός ότι τον πήραμε για να παίζει μπάσκετ ! Πάλι καλά που δεν ήταν μόνος γιατί θα είχε πάει το κλάμα σύννεφο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν ειχα κανει ignore σε Παναθηναικο ως τωρα κι ουτε φανταζομουν ποτε οτι θα φαω τοσο mindblow για τον... Τεπιτς. Μαθαμε σημερα λοιπον οτι επειδη για καθε Αρμστρονγκ+Κιτσεν+Μπανκς θα βγει ενας Λασμε, ειναι λαθος να κοιταμε για ταλεντα στην σερβικη αγορα γιατι εχουμε το παραδειγμα του Τεπιτς και του αμπαλου Ζοτς που τον επελεξε. Παμε λοιπον για το επομενο τζοκερ. Τραβαω Καρι, τραβας Ραιτ, τραβαει Καπονο , στον 4ο της παρεα ολο και κανας Μασιουλις θα κατσει. Και ξανα-μανα, τραβαω Πανκο, τραβας Γκουιν, τραβαει Σκορδιλη, ολο και καποιος Γκιστ θα μας κατσει. Και ξανα: Μπραμος, Σκορδιλης, Μαυροκεφαλιδης, Παππας, Γιανκοβιτς και περιμενουμε να δουμε ποιος απο αυτους θα μας βγει ακομη... Ετσι πρεπει να γινονται οι μεταγραφες, κι ασε κατι Μπογκντανοβιτς, Πεκοβιτς, Πρελτζιτς , Τελετοβιτς κλπ να πηγαινουν στους αμπαλους της Ευρωπης διοτι παντα υπαρχει το παραδειγμα αποτυχιας του Τεπιτς. 2
man of steel Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν ειχα κανει ignore σε Παναθηναικο ως τωρα κι ουτε φανταζομουν ποτε οτι θα φαω τοσο mindblow για τον... Τεπιτς. Welcome to the club ούτε εγώ είχα φανταστεί ποτέ ότι θα κάνω ignore σε ολυμπιακό και όμως έγινε! 1
maxdore217 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν ειχα κανει ignore σε Παναθηναικο ως τωρα κι ουτε φανταζομουν ποτε οτι θα φαω τοσο mindblow για τον... Τεπιτς. Μαθαμε σημερα λοιπον οτι επειδη για καθε Αρμστρονγκ+Κιτσεν+Μπανκς θα βγει ενας Λασμε, ειναι λαθος να κοιταμε για ταλεντα στην σερβικη αγορα γιατι εχουμε το παραδειγμα του Τεπιτς και του αμπαλου Ζοτς που τον επελεξε. Παμε λοιπον για το επομενο τζοκερ. Τραβαω Καρι, τραβας Ραιτ, τραβαει Καπονο , στον 4ο της παρεα ολο και κανας Μασιουλις θα κατσει. Και ξανα-μανα, τραβαω Πανκο, τραβας Γκουιν, τραβαει Σκορδιλη, ολο και καποιος Γκιστ θα μας κατσει. Και ξανα: Μπραμος, Σκορδιλης, Μαυροκεφαλιδης, μπλα, μπλα, μπλα. Ετσι πρεπει να γινονται οι μεταγραφες, κι ασε κατι Μπογκντανοβιτς, Πεκοβιτς, Πρελτζιτς , Τελετοβιτς κλπ να πηγαινουν στους αμπαλους της Ευρωπης διοτι παντα υπαρχει το παραδειγμα αποτυχιας του Τεπιτς. και από όλα αυτά εσύ κατάλαβες ότι λέω το ζοτς άμπαλο και ότι δεν πρέπει οι σκαουντερ να ψάχνουν εκεί ! Ωραίος μόνο αυτό μπορώ να πω ....εγώ είπα ότι ό τεπιτς είναι ένας παίχτης με πολύ λίγα ποιοτικά χαρακτηριστικά για ομάδες όπως παναθηναικος και απέναντι! τώρα για τις από Παοκ και κάτω μπρορεί να κάνει και να βρει και θέση είπα ακόμα ότι 1 παίχτης που είναι να φύγει σε Α χρονικό διάστημα δεν χρειάζεται να κάτσει περισσότερο απ'όσο πρέπει !!!!!! ( και αυτός έκατσε 2 χρόνια ) για τα υπόλοιπα είναι κοινή λογική αυτό που λες ότι 4Χ1 , αν όμως βρίσκουμε τα σκούρα έχεις δίκαιο το ignore είναι μια λύση για να απαντάμε μόνο σε αυτά που μας αρέσουν!
DKNI Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αρα ας εφευγε ο Καλαθης απο τον 1ο χρονο (που τωρα του δινει 2Μ η ΤΣΣΚΑ για να γυρισει και το σκεφτεται)
Chris_85 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Παντως ο Γιαννακόπουλος δεν είναι χαζος, ήθελε να φέρει Βουγιόσεβιτς. Περιμέντε να δειτε το ρόστερ πριν τον κράξετε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μεταγραφες δεν εχει φετος, οποτε παμε σε βιντεακια: https://www.youtube.com/watch?v=PtqBkSHKV1c Kαι η αντιπαραβολη https://www.youtube.com/watch?v=jcIBJxAKkF4 1
Chris_85 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 2 Eυρωπαικά ο Σπανούλης απο τότε που ρίξαμε το μπάτζετ, ο αγκωνίδης πόσα πήρε χωρίς τους υπερπαίκτες που είχε τα προηγούμενα χρόνια για συμπαίκτες??
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Boν Ουειφερ > Σπανουλης, και Διαμαντιδης σε κατακορυφη πτωση απο το 2008, μην τα ξαναλεμε..
stamatinho Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 2 Eυρωπαικά ο Σπανούλης απο τότε που ρίξαμε το μπάτζετ, ο αγκωνίδης πόσα πήρε χωρίς τους υπερπαίκτες που είχε τα προηγούμενα χρόνια για συμπαίκτες?? Και αυτοι ειναι οι Καιμακογλου,Καλαθης στα 22 του και ο Σατο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις