MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ελα τρακη δωσε στην Παρτιζαν τα 2μυρια που εδινες για Καλαθη και φερε το πιτσιρικι. 36 ποντους/6ριμπαουντ/6ασσιστ στον τελικο μεσα στην εδρα του ερυθρου αστερα, παλι. Βγαζει ματια λεμε 1
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εσύ Μίντι είσαι που "αυτοαναναιρείσαι μέσα σε άνα ποστ" (συμφωνώ με τον Χρήστο : δεν καταλαβαίνω πού αυτός αυτοαναιρέθηκε...), με βάση τα όσα ποστ έκανες όλη σχεδόν τη χρονιά, σχετικά με Παππά/Γιάνκοβιτς (διότι θυμάμαι ότι όσο πέρναγε ο καιρός γκρίνιαζες -δικαίως- που δεν χρησιμοποιούνταν, όχι φυσικά με την έννοια ότι θα ήταν σωτήρες, αλλά ότι καν δεν δοκιμάζονταν, να πάρουν χρόνο, μπας και κάνουν και κάτι τη στιγμή που οι άλλοι πετσάκι, ή έστω να πάρουν εμπειρίες κτλκτλ). Όσο για το ζουμί : Κανείς δεν ξέρει τί ακριβώς θα έκαναν έαν είχαν πάρει επαρκή χρόνο συμμετοχής. Το θέμα είναι ότι φ'άγανε πόρτα όμως, και το 'βλεπε ακόμη κι ο πιο "απλός" φίλαθλος αυτό. Κι αναρωτιότανε, και ρώταγε, και γκρίνιαζε. Ούτε κανείς λέει "ήταν σούπερ στον Πανιώνιο, με φουλ συμμετοχή, οπότε θα γαμούσαν και στον ΠΑΟ και δη στην Ευρωλίγκα". Το θέμα είναι ότι όπως σωστά λέει ο Χρήστος, ήταν (πλήρως) έτοιμοι στο ένα κλικ πιο κάτω επίπεδο, οπότε έπρεπε να τους δοθεί η ευκαιρία και στο πιο πάνω. Η οποία δεν δόθηκε, παρά την εξιοπρόσεκτη εμφάνιση ας πούμε του Παππά με ΕΑ. Δεν δόθηκε ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ για να ξέρουμε τί λέμε, γιατί με τον ΕΑ ο Παππάς δεν μπήκε μόνος του, για να σώσει τον ΠΑΟ. Ο πέδουλας τον έβαλε. Και στα επόμενα παιχνίδια ναι μεν όντως ο Παππάς δεν ξανάκανε παπάδες, αλλά ούτε και η συμμετοχή του ήταν ανάλογη. Υπάρχει και η περίπτωση με τον ΕΑ ο Πεδ να τον έβαλε "κατά λάθος", ας πούμε - πάντως όχι και τόσο "συνειδητά".. Πάνω σε ολ' αυτά, ειδικά με τον Παπ υπήρχε βέβαια κι ένα ζήτημα με εκείνον τον τραυματισμένο αγκώνα κτλ, αλλά έχουμε την περίπτωση Γιανκ ο οποίος παρ' ό,τι χωρίς πρόβλημα, ΄λεπειρνε τ' αρχίδια μου αντί για χρόνο... Συμπέρασμα : Όπως είχε η κατάσταση την χρονιά που πέρασε, στον ΠΑΟ, γνωμη ΜΟΥ είναι, ότι πιο πολύ "ο ΠΑΟ" ήταν που έφταιγε που δεν πήραν επαρκή χρόνο αυτοί οι δυο "νέοι", των....24ρων χρόνων. Στη θεωρία ήταν αρκετά έτοιμοι για να δοκιμαστούν. Αηδίες επίσης θεωρώ τα "δεν τους έβαζε μην τους κάψει" (λες και το κάψιμο στον πάγκο ήταν καλύτερο...), "δεν ήταν έτοιμοι για αυτό το επίπεδο". Τί λέμε μωρέ, νέοι με το αίμα τους και τις ορμόνες του να βράζουν, και δεν ήταν έτοιμοι; ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΕΣ...Δεν μιλάμε καν άλλωστε για 14χρονα, έλεος. Δεν ξέρω τί ακριβώς έφταιξε, αλλά την ευθύνη την ρίχνω στην ομάδα. Είτε είναι απλώς στενοκεφαλιά του προπονητή, είτε δεν ξέρω κι εγώ τί. Στον...ΠΑΟ του μέλλοντος, δεν ξέρω τί θα παιχτεί. Όμως η κατάσταση παραείναι άγνωστη και ρευστή, για να πει κανείς παίκτης να τζογάρει το δικό του μέλλον μέσα σε αυτή την ομάδα. Εγώ έτσι το βλέπω, και από αυτής της άποψης, μάλλον έχει δίκιο ο Χρήστος που δεν βλέπει καλή τη φάση για Βεζένκοφ. Κι ο Άρης μπορεί να είναι ό,τι είναι, αλλά τουλάχιστον είναι terra cognita για τον μικρό, οπότε ΕΧΕΙ νόημα η παραμονή του εκεί. Επίσης βλέπω πολύ λογική και πιθανή την περίπτωση όντως να τον κλείσει η Εφές και να τον αφήσει στον Άρη για ακόμη μια χρονιά. Περίπου τα ίδια θα έλεγα και για ΟΣΦΠ, όπου μη ξεχνάμε πως α) εμπιστεύτηκε χρόνο στους τότε "μικρούς", ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ, όχι ο Μπαρτζώκας που ήρθε και συνέχισε πάνω σε αυτά που βρήκε, και μάλιστα ακολουθώντας το ήδη υπάρχον πλάνο κι υλικό και Ιβ σήμερα ΔΕΝ υπάρχει, για να πουσάρει τους επόμενους νέους β) η ομάδα του '11-'12 δεν πήγαινε για μεγάλα πράγματα, ο σκοπός της ήταν πάνω απ' όλα το χτίσιμο (οι κούπες,,,,της προέκυψαν, σχεδόν σαν από θαύμα μάλιστα, και δη με σημαντική συμβολή των "μικρών"). Ούτε λοιπόν τον ΟΣΦΠ τον έχω για καλό περιβάλλον, όσον αφορά την "γρήγορη" εξέλιξη που θέλει να έχει ένας παίκτης σαν τον Βεζέ. Πόσο μάλλον που ο προπονητής του είναι υπό τον φόβο δαμοκλείου σπάθης, ΠΙΑ (ίσως με κίνδυνο να ακολουθήσει την τύχη του Πέδουλα, αν μέχρι το μέσον της χριονιάς δεν έχει δείξει η ομάδα ότι δεν θα έχει καμμία σχέση με τα περσινά "κατορθώματα", που ξεκίνησαν από τις 23/12/'13, αλλά και τις ενδείξεις ότι κάτι δεν πήγαινε και τόσο καλά, παρά τις μέχρι τότε τρενονίκες). "Κοτζάμ" Παπαπέτρου που άφησε κολέγια και λοιπά όμορφα για να κουβαληθεί Ελλάδα, επίσης δεν πολυχρησιμοποιήθηκε. Και τα βλέπει ολ' αυτά ο Βεζέ και οι δικοί του (μην ξεχνάμε ότι κι ο ντάντης, πλέηερ ήτανε), ο ατζέντης του κτλ. Τέλος για τις ομάδες παλιότερα, και δη τον ΠΑΟ : Σιγά που ο Ζοτς αναδείκνυε νέους, και δη Έλληνες...Με τα σιγουράκια πήγαινε, με ομάδες μεγάλων μπατζετ, και κάθε άλλο παρά γουάιντ-ρέιντζ "σχολείο" ήτανε. Αυτό έλλειπε να μην χρησιμοποιούσε καθόλου εντελώς τον Περπέ ας πούμε. Από εκεί και πέρα, ομάδα που κάθε χρονιά χτύπαγε Φ4 ήτανε η ομάδα του, και καμμία διάθεση δεν είχε για "πειράματα". Η μόνη περίπτωση ήταν να ήταν τόσο καλό πρόσπεκτ ένας παίκτης - αλλά και πάλι δεν μιλάμε για 20-κάτι χρονώ, αλλά για αρκετά πιο ψημένους. Ο Καλάθης εξαίρεση θα έλεγα, κι αυτό λόγω ανάγκης, καθώς ήδη υπήρχαν ζόρια με μπάτζετ κτλ, και από πίσω άλλοι γκαρντ πιο της προκοπής, γιοκ. Τις είχε όμως και τις προδιαγραφές (Αμερικανάκι γαρ). Και πάλι για ένα σχετικό σιγουράκι μιλάμε δηλαδή... Σε καμμία περίπτωση δεν ήταν ο ΠΑΟ του Ζοτς, κάτι όπως οι ισπανικές ομάδες, που από πολύ μικρούς τους χώνουν μέσα, κι ας έχουν υψηλούς στόχους. (...αυτό του του έτερου Χρήστου, του...ογδονταπεντάχρονου :ρ, για το ότι έβαλε στη Φενέρ 19χρονο ακόμη και σ' Ευρωλίγκα, ήταν αστείο εντελώς, καθώς όλη τη χρονιά με Μακάλεμπ και ξερό ψωμί την έφαγε...) Εγώ παιδιά βρήκα δουλεία μέσα από αυτό το blog καθώς κατά καιρούς δημοσιεύει αγγελίες εργασίες σε αθλητικούς οργανισμούς. ...έτσι μπράβο αδερφέ, πες τα όλα, έξω από τα δόντια! 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Η αυτοαναιρεση εχει να κανει με την ηλικια των παιχτων στην οποια "πρεπει να μενουν σε μικρους συλλογους". Λεμε απτη μια "αστον να παιζει στον Αρουλη για να ψηθει τωρα που ειναι 19 και σε κανα 2 χρονια παει σε υψηλο επιπεδο". Ε, αν εισαι θιασωτης αυτης της αποψης το παραδειγμα Παππα-Γιανκοβιτς απλα σε διαψευδει γιατι πηγαν στα 23 στον ΠΑΟ εχοντας ακολουθησει τη διαδικασια που προτεινεις. Δεν γινεται να τους χρησιμοποιεις και ως παραδειγμα λοιπον, ισα-ισα η περιπτωση τους δειχνει ποσο λαθος ειναι η αποψη "ασε τον Βεζενκοφ ως τα 22-23 στον Αρη για να εχει χρονο συμμετοχης". Oπως ειναι και αυτοαναιρεση να λεμε οτι ο ΠΑΟ-Ζοτς δεν εχουν αναδειξει κανεναν παιχτη , απλα ψωνιζε ετοιμους τους νεαρους απτο πανω ραφι (σε αλλες συζητησεις, παλαιοτερες), και σημερα να λεμε οτι ο Ζοτς εκαιγε και δεν εδινε ευκαιριες σε νεους.Εγω σε τιποτα δεν αυτοαμαιρουμαι. Ολη τη σεζον φωναζω να δοθει χρονος συμμετοχης σε Παππα-Γιανκοβιτς. Δεν τους δοθηκε για καποιους λογους. Δεν ηταν δικη μου αποφαση αυτο, απλως πιθανολογω οτι κριθηκαν ανετοιμοι. Θα υπηρχε αντιφαση αν τους αφηνα εγω στον παγκο. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από MiDi_MiLiZ
DKNI Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ειπαμε, οι Διαμαντιδης, Καλαθης, Σπανουλης, Φωτσης, Τσαρτσαρης (αλλα και τα 2α βιολια, Καιμακογλου, Περπερογλου, Βουγιουκας) ήρθαν στον Παναθηναικο απο το Μαιαμι, τους Λεικερς, την Μπαρτσελονα, την Ρεαλ, τους Νικς Μπεεεε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ειπαμε, οι Διαμαντιδης, Καλαθης, Σπανουλης, Φωτσης, Τσαρτσαρης (αλλα και τα 2α βιολια, Καιμακογλου, Περπερογλου, Βουγιουκας) ήρθαν στον Παναθηναικο απο το Μαιαμι, τους Λεικερς, την Μπαρτσελονα, την Ρεαλ, τους Νικς Μπεεεε Ξεχνας κι ενα σωρο ξενους. Εμεις ξερουμε ποσο Τεπιτς φαγαμε στην μαπα μεχρι να παρουμε αποφαση (εμεις κι ο Ζοτς) οτι το παληκαρι δεν μπορει... ΥΓ. 1+1 Ο Λασμε στην Εφες. Διεψευσαν οι Τουρκοι οτι ενδιαφερονται για Καλαθη... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από MiDi_MiLiZ
maxdore217 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ξεχνας κι ενα σωρο ξενους. Εμεις ξερουμε ποσο Τεπιτς φαγαμε στην μαπα μεχρι να παρουμε αποφαση (εμεις κι ο Ζοτς) οτι το παληκαρι δεν μπορει... Εδώ κάνεις λάθος δεν πήραμε απόφαση εμείς και ο Ζοτς! ( Δεν έγινε κανένα δημοψήφισμα ούτε ρώτησαν κανέναν! ) ο Ζοτς πήρε (σκέτο) απόφαση και η διοίκηση συμφώνησε, ο τέπιτς δεν έκανε απ την πρώτη μέρα και αυτό το είχαν δει και το ήξεραν όλοι ''οι φίλοι του παναθηναϊκού'' απλά επειδή ήταν επιλογή ζοτς του έδωσε λίγο χρόνο παραπάνω. Μεγάλο λάθος εκείνο!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Hξερες εσυ οταν ηρθε ο Τεπιτς οτι δεν κανει για τον ΠΑΟ ε; Απο που το ηξερες για πες; Εβλεπες Παρτιζαν και εθνικη Σερβιας;
maxdore217 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ειπαμε, οι Διαμαντιδης, Καλαθης, Σπανουλης, Φωτσης, Τσαρτσαρης (αλλα και τα 2α βιολια, Καιμακογλου, Περπερογλου, Βουγιουκας) ήρθαν στον Παναθηναικο απο το Μαιαμι, τους Λεικερς, την Μπαρτσελονα, την Ρεαλ, τους Νικς Μπεεεε Αυτοί δεν ήρθαν αλλά μην λες μόνο αυτό που βολεύει και χαϊδεύει τα αυτιά μας! γιατί δεν έπαιζαν και μόνοι τους είχαν επίσης και Ντέγιαν , Ράτζα, γιασκεβιτσιους, κ.α που δεν τους πήρες απ το καλάθι των προσφορών.
Chris_85 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γιατί τώρα δεν θα πάρεις πολύ καλούς παίκτες για να φτιάξεις την ομάδα σου? Πού θα μάθαινε περισσότερα ο Βεζενκοφ, μαζί με αυτούς, ή παίζοντας με τον κάθε Β΄διαλογής παίκτη? btw ο Λαφαγιέτ που λένε πως κλείσαμε, πιστεύω ταιριάζει πολύ καλύτερα σε εσάς. Υποτίθεται χρειαζόμασταν δεύτερο επιθετικό πόλο στα γκάρντ μας, και όχι έναν μαύρο Μάτζαρη. Υ.Γ. Είχατε κάνει πρόταση σε Βουγιόσεβιτς.
maxdore217 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Hξερες εσυ οταν ηρθε ο Τεπιτς οτι δεν κανει για τον ΠΑΟ ε; Απο που το ηξερες για πες; Εβλεπες Παρτιζαν και εθνικη Σερβιας; Γιατί το πας εκεί? όχι δεν έβλεπα ούτε παρτιζαν αλλά ούτε ΝΒΑ ούτε την ψαροκόστενα που θέλει να το παίζει εδώ ο καθένας ειδικός και προπονητής, όποιος το λέει μάλλον ψεύδεται εκτός και αν κάθεται όλοι μέρα σπίτι και βλέπει όλοι μέρα μπάλα-μπάσκετ-χόκευ κ.α. Απλά επειδή τον είχα δει στον παναθηναικό από το ξεκίνημα του μέχρι το φεύγα του ( εγώ προσωπικά δεν είναι να κάνει έστω 1 καλό παιχνίδι άρα , μάπα το καρπούζι δεν μπορεί αν τον φέραμε για ταλεντάκι και να είναι σε όλα τα ματς πάτος! ) και δεν έπαιξε και λίγα αν θυμάσαι καμία σχέση με Παπά και γίανκο που είχαν να παίξουν μήνες! ( ο ένας μάλιστα έβγαζε μάτια με τον γαύρο οπότε εκεί δεν μιλάει και δεν πρέπει κανένας )αλλά το παλτό τέπιτς ...είδα τι έκανε και στην επόμενη ομάδα που πήγε και έφυγε με τις κλοτσιές! Πάνω σε αυτό έδωσα απάντηση και όχι ότι έχω παρακολουθήσω τον ΄τεπιτς σάριτς μαριτς , σουλίσκα κ.α. άσημο που παίζει σε Σερβοκροατοουκρανία! ( στην τελική και για τον Λάσμε ποιος ήξερε για να μάθω ποιος είναι αυτός που τον είχε δει πριν έρθει?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γιατί το πας εκεί? όχι δεν έβλεπα ούτε παρτιζαν αλλά ούτε ΝΒΑ ούτε την ψαροκόστενα που θέλει να το παίζει εδώ ο καθένας ειδικός και προπονητής, όποιος το λέει μάλλον ψεύδεται εκτός και αν κάθεται όλοι μέρα σπίτι και βλέπει όλοι μέρα μπάλα-μπάσκετ-χόκευ κ.α. Απλά επειδή τον είχα δει στον παναθηναικό από το ξεκίνημα του μέχρι το φεύγα του ( εγώ προσωπικά δεν είναι να κάνει έστω 1 καλό παιχνίδι άρα , μάπα το καρπούζι δεν μπορεί αν τον φέραμε για ταλεντάκι και να είναι σε όλα τα ματς πάτος! ) και δεν έπαιξε και λίγα αν θυμάσαι καμία σχέση με Παπά και γίανκο που είχαν να παίξουν μήνες! ( ο ένας μάλιστα έβγαζε μάτια με τον γαύρο οπότε εκεί δεν μιλάει και δεν πρέπει κανένας )αλλά το παλτό τέπιτς ...είδα τι έκανε και στην επόμενη ομάδα που πήγε και έφυγε με τις κλοτσιές! Πάνω σε αυτό έδωσα απάντηση και όχι ότι έχω παρακολουθήσω τον ΄τεπιτς σάριτς μαριτς , σουλίσκα κ.α. άσημο που παίζει σε Σερβοκροατοουκρανία! ( στην τελική και για τον Λάσμε ποιος ήξερε για να μάθω ποιος είναι αυτός που τον είχε δει πριν έρθει? Ωραια επειδη εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα τον βλεπαμε (οπως και ο Ζοτς) τοσο στην Παρτιζαν οσο και στην εθνικη του, ασε να ξερουμε καλυτερα. Τα γραφαμε και πριν τον αποκτησουμε, αν ανατρεξεις σε ποστς εκεινης της περιοδου. Μια χαρα κινηση ηταν ο Τεπιτς βαση οσων ειχε δειξει στην ηλικια που ηταν τοτε. Οτι δεν θα ειχε εξελιξη δεν μπορουσε κανεις να το προβλεψει πριν ερθει στον ΠΑΟ, αρα τι ακριβως προσπαθεις να πεις με το "Ο Ζοτς πηρε λαθος αποφαση γιατι δεν εκανε απτην πρωτη μερα για τον ΠΑΟ"? Αυτο φανηκε μετα απο την επιμονη του Ζοτς και μονο.
maxdore217 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ε, αφού βλέπεται όλοι μέρα όλα τα προγράμματα και τους αγώνες καθώς και τις προπονήσεις από ανατολικό μπλόκ ,Αμερική ( NBA ) , Βραζιλία αλλά και Ασία! εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο. ( γιατί δεν τα βλέπω όλα αυτά ....επειδή δουλεύω αλλά ακόμα και να δεν δούλευα πάλι τόσο χρόνο δεν θα έβρισκα! ....''Το να δω 2 παιχνίδια που και που και αυτά ντέρμπι δεν με κάνει ειδικό, απλά έχω μια άποψη πάνω σε κάποιο θέμα αλλά σε καμία περίπτωση δεν το ξέρω.'' Εγώ από αυτό που είδα από τέπιτς σε καμία περίπτωση δεν το λες ταλέντο!Ευτυχώς που είχαμε την πολυτέλεια τότε να κουβαλάμε έναν τέτοιον μαζί! Πάντως άντε πάλι τα ίδια ( δεν μπορεί να πει κάποιος ότι έκανε ο Ζοτς έναν λάθος? ) στην φωτιά με την μια! Δηλαδή τον τεπιτς των επέλεξε ο κόσμος αυτό θέλεις να πεις?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν καταλαβαινω τι ακριβως προσπαθεις να μου πεις. Και καλα οτι λεω ψεματα οτι τον εβλεπα για να παριστανω τον εξυπνο; Τραβα δες τα ποστ μου εκεινη την περιοδο πριν καν ερθει στον ΠΑΟ. (οπως και τωρα αναφερω κατα καιρους καποια ονοματα ως μεγαλα ταλεντα που δεν εχεις ιδεα καν οτι υπαρχουν- τα οποια δεν ειναι απαραιτητο οτι τα παρακολουθω νυχθημερον, μπορει πχ να εχω διαβασει draft profiles, μπορει να ειδα reviews απο ειδικοτερους απο μενα, μπορει, μπορει, μπορει. Οσο ασχολεισαι μαθαινεις). Η οτι και καλα ημουν αργοσχολος που ασχολιομουν με ενα απ'τα χομπι μου παραπανω ωρες απο 'σενα ; Και στην τελικη ΗΤΑΝ ταλεντο , δε πα να λες οτι θες εσυ. Οποιον και να ρωτησεις που να ασχολειται με το αθλημα το ιδιο πραγμα θα σου πει. Αυτο δε σημαινει οτι καθε ταλεντο γινεται και Τζορνταν, πραγματα αυτονοητα. Σαν επιλογη μια χαρα ηταν η αποκτηση του (οπως και του Πεκοβιτς πχ ), δεν βγηκε ομως, οπως δεν βγηκαν και πολλες αλλες. Αυτος ειναι ο αθλητισμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις