Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θες νεανικη ομαδα? Πας και τσιμπας τον 20χρονο που βγαζει ματια ολη τη σεζον και εβαλε στους γαυρους Σερβιας στον χθεσινο τελικο 33 ποντους. Πολυεργαλειο σε ολες τις ακρες του γηπεδου.

Και οχι με 6.5κ εκ ευρω κασε.

Δεν ειναι pg βεβαια, αλλα για αντιΜασιουλις θα ηταν top περιπτωση (μεχρι να φυγει για ΝΒΑ).

In other news οι τρακηδες του Πειραια δεν τα βρηκανε με τον Μαντζαρη στη σημερινη τους συναντηση κι εχουν οικονομικη διαφορα. Ωραιος ο τρακης , με μια κολλα Α4 κι ενα φαξ τους τρωει μπατζετ :D

Oύτε καν, μιλάς για μια ομάδα που ο Μπαρτζώκας έστειλε Σερμαντίνι, για να πάρει Μπέγκιτς, να μην παίζει ο Μπέγκιτς και να ξαναπληρώσουμε buy out στον Σερμαντίνι, να μήν παίζει ο Σερμαντίνι, να πάρουμε Μούν, να διώξουμε Μούν, και άλλα πολλά κουλά.

Όσο για τον Μάτζαρη, μου μεταφέρεται πως έχει ανανεώσει ουσιαστικά.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Τα λεφτα για τον Καλαθη δεν αντικατοπτριζουν την αξια του, αντικατοπτριζουν την αξια του σε σχεση με τις εναλλακτικες

Παντα μπορει να πεταχτει μια Μακαμπι και ενας Ραις απο τον Πανιωνιο αλλα δεν θα πονταρα και του χρονου τα λεφτα μου στην Μακαμπι

Οποτε το 1,6 και το 1,8 και τα 2 που ισως του δωσουν Τουρκοι ή Ρωσσοι είναι λογικα σε σχεση με το ποιες αλλες επιλογες κυκλοφορουν στην Ευρωπη

Δημοσ.

Για pg?

Nτιλεινι, Μπιομπουα, Ντετμον. Ο Σλιμπ που βρισκεται;

Για περιπτωσεις wannabe Ραις, πολλες, ας μην ξεκιναμε απτον Κουπερ για να καταληξουμε σε οποιοδηποτε pg εκανε μια εξαιρετικη σεζον στην εγχωρια Λιγκα. Αλλα για κατι χειροπιαστο με λιγοτερα φραγκα απο αυτα που υποτιθεται οτι θελουμε να δωσουμε στον Καλαθη

Και γραψτε κι ενα ονομα που θα το συζηταμε σε κανα 2 χρονακια αν οχι απο αυτη τη σεζον κιολας. Μισιτς.

Ειτε ΝΒΑ θα ειναι απο φετος, ειτε στον γερομισθοφορο που πηγε Τουρκια να κανει την αρπαχτη του.

Τεσπα εγω εκεινο το 2-3ρακι της Παρτιζαν εχω ερωτευτει, γινεται να ξυπνησω μια μερα και να δω οτι τον κλεισαμε; Μεγαλο αλανι, εκανε φετος το ξεπεταγμα του και η επομενη σεζον (αν δεν ειναι ΝΒΑ) θα ειναι κατι σαν τις 2 σεζον του Πεκοβιτς πριν την κανει. θα κολλησει απιστευτα καλα και με το πικ εν ρολ παιχνιδι μας, γιατι παροτι 2ρι ειναι πολυ καλος πασερ αλλα και εκτελεστης πισω απο σκριν.

Δημοσ.

Kαλά άνετα κάνεις για reporter basket. Από κάτι καβαλιεράτους και μαγουλάδες καλύτερα :)

Αντικειμενικός θα το παίζεις και συ, μην σκας :)

Δημοσ.

Φήμες λένε ότι τελικά ο Νικ δε γκρικ!  θα μας κάνει την χάρη να έρθει να μας μαδήσει οικονομικά.

http://prasinanea.gr/basket/article2850940.ece

Το πρώτο σχόλιο από κάτω όλα τα λεφτά! ( κάτι που μάλλον δεν έχει απαντηθεί ακόμα είναι το γεγονός ότι ο κόσμος πιστεύει πάντα σε έναν μεγάλο ηγέτη, σε αυτήν περίπτωση κρατήστε μικρό (Νικ) καλάθη!

[ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΙΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΕΙΝΑΙ]  όπως έλεγαν και στο ΑΜΑΝ! και για να τελειώνουμε αφού δεν μπορεί να βρει τον ηγέτη ε, ας μην τον βρει τόσο απλά ( Ο τεράστιος 3D άλλωστε θα είναι εκεί ακόμα να κάνει μαθήματα) φέρε καλά παιχτάκια (π.χ. κουπέρ) και άσε τα χαζά με τον βλαμμένο που βλέπει συμβόλαια στον ύπνο του ! Γιατί η φανέλα αυτή το έχω πει ξανά θα του παίσει βαριά.

Δημοσ.

Αφου το θελει το αφεντικο, ας γινουμε λοιπον η επομενη Λοκομοτιβ Κουμπαν του Αμερικανου, aka "προτιμω ΠΑΟ αλλα η Κουμπαν μου δινει παραπανω λεφτα bye bye". Aπλα τωρα εγινε "προτιμω ΝΒΑ αλλα ο ΠΑΟ μου δινει παραπανω χαρτι".

Ελπιζω η ΤΣΣΚΑ να σωσει την παρτιδα, γιατι οπως ακουγεται εχει μπει δυνατα στο παιχνιδι αποκτησης του...

Δημοσ.

Για pg?

Nτιλεινι, Μπιομπουα, Ντετμον. Ο Σλιμπ που βρισκεται;

Ντιλέινι? Ομαδα θα φτιαξουμε IRL ή στο Fantasy?

Ντετμοντ, κλασσικη περιπτωση παικτη που τα μισα καλα τους ματς ειναι αυτα που η ομαδα του χανει -20 και στο τελος το κανει μονος του -4

Ο Σλιμπ τι σχεση εχει με ασσο

Τεσπα εγω εκεινο το 2-3ρακι της Παρτιζαν εχω ερωτευτει, γινεται να ξυπνησω μια μερα και να δω οτι τον κλεισαμε; Μεγαλο αλανι, εκανε φετος το ξεπεταγμα του και η επομενη σεζον (αν δεν ειναι ΝΒΑ) θα ειναι κατι σαν τις 2 σεζον του Πεκοβιτς πριν την κανει. θα κολλησει απιστευτα καλα και με το πικ εν ρολ παιχνιδι μας, γιατι παροτι 2ρι ειναι πολυ καλος πασερ αλλα και εκτελεστης πισω απο σκριν.

Τι πιθανοτητες δινει να μην παει στον Ζοτς?
Δημοσ.

Ε με την ιδια λογικη, ποιος Χαινς, ποιος Λο, ποιος Χικμαν κλπ κλπ. Δεν ξεκινησαν ολοι σαν τον Ρουμπιο.

Ντιλεινι και Ντετμοντ καλοι παιχτες ειναι, δεν εχουν δοκιμαστει σε υψηλοτερο επιπεδο ομως. Αυτο δεν ειναι απαντηση για να δικαιολογηθουν τα 2+ εκ ευρω το χρονο στον Καλαθη. Ειναι αλογιστη σπαταλη που μου την δινει στα νευρα 3 φορες παραπανω οταν ξερω οτι για να εξοικονομηθει το ποσο αυτο, για τον συγκεκριμενο Αμερικανο που θα μου την κανει σε πρωτη ευκαιρια, εχασα τους 2 απτους 4 σημαντικοτερους μου παιχτες εδω και 2 ετη.

Για τον Σερβο, τα δημοσιευματα για ΝΒΑ/Εφες λενε. Eξαλλου ο Ζοτς ειναι ψιλοπληρης στην συγκεκριμενη θεση τοσο απτον συνονοματο του οσο και απτον Τουρκοποιημενο (σημαντικο αυτο για την τουρκικη Λιγκα) Πρελτζιτς.

Το 'χω αχτι παντως, απο την εποχη Πεκοβιτς να δω τον ΠΑΟ να φερνει εναν παιχτη, οχι τεραστιου κασε (ουτε ο Πεκοβιτς ηταν τετοιος) αλλα με τεραστιο potential. Απο αυτα τα υπερταλεντα που υπαρχουν καθε χρονο στο παζαρι. Tοσο δυσκολο ειναι;

Δημοσ.

Δεν σε πιανω, σε εμενα απαντας?

Αν ναι που κολλαει πχ ο Χαινς (για τον Χικμαν, μην τον βγαλουμε ΛεΜπρον τωρα που 30αρισε για να τον μαθουμε, ετσι?)

Καταλαβες ποια ειναι η ενσταση μου για Ντιλεινι και Ντετμοντ ή όχι?

Δημοσ.

Την ενσταση σου την καταλαβα μια χαρα. Και σου απαντω: Ο Χαινς πριν παει στον ΟΣΦΠ ηταν ο Ντετμοντ του τωρα. Τα ιδια θα ελεγες/ελεγα τοτε. Δουλεψε, βρηκε καλο συνολο και εγινε απτα καλυτερα 5ρια της Ευρωλιγκας.

Ιδιο ειναι το point και με τους Ντιλεινι / Ντετμοντ. Δεν ειναι κανεις τους Διαμαντιδης και Ναβαρο, εχουν αρκετα καλυτερο value for money απ'τον Καλαθη ομως για να πονταρεις στην προοπτικη να βελτιωθουν αν τους βαλεις σε υψηλοτερο επιπεδο απτις περσινες τους ομαδες.

Τεσπα το δικο σου point ειναι οτι με 2εκ δολλαρια δεν βρισκεις καλυτερο ασσο απτον Καλαθη. Ακομα κι αν ισχυει αυτο, δεν σημαινει οτι τα 2εκ πρεπει να πανε σε ασσο. Εκτος αν υπαρχουν αλλα 5-6μυρια διαθεσιμα για να μου καλυψουν τις θεσεις 2, 3 και 5. Τοτε οκ μαζι σου. Καλαθη.

Δημοσ.

To εχεις πιασει λαθος

Συγκρινεις αξιες, συγκρινω στυλ

Ο Χαινζ ηταν ο εργατης και στην Μπαμπεργκ, και εργατης παρεμεινε με καλυτερους Μ.Ο. στον γαυρο

Ο Ντιλεινι και ο Ντετμοντ (κυριως ο 1ος, ο 2ος μαρεσει καλυτερα) ειναι ΠΑΡ-ΤΑ-ΚΗ-ΔΕΣ

Πραγμα που μπορω να δεχτω σε ενα φοργουορντ, οχι σε εναν ασσο

Επισης, τοσο ο Ντετμοντ οσο και ο Χικμαν ειναι 29 στα 30. Καταλαβαινεις οτι μου αναφερεις παικτες της 1 χρονιας ετσι? Ποια προοπτικη να βελτιωθουν

Αλλα δεν θα ειχα θεμα αν δεν ειχα δει τον Ντιλεινι και τον Ντετμοντ με τα ματακια μου και δεν εβλεπα οτι το στυλ τους δεν ειναι για να χτισεις πανω τους, αλλα γυρω τους. Εσυ ως Παναθηναικος τι ακριβως θεωρεις οτι χρειαζεσαι

Δημοσ.

Ο Λο όταν έπαιζε στην Παρτιζάν να δείς τι παρτάκιας ήταν. Μας είχαν φάει οι δημοσιογράφοι, πως είναι μέτριος δημιουργός, παρτάκιας, κακό σούτ. Φυσικά απ' το πρώτο παιχνίδι φαινόταν βέβαια οτι εχει τεράστιο Iq μπασκετικό, και εξελίχθηκε άξια στον καλύτερο αμερικανό pg της τελευταίας 2ετίας.

Πάντως Λο>>Ντιλεινι.

Πιστεύω θα βρεί καλή ομάδα, άν είναι το γόνατο του σε καλή κατάσταση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...