maxdore217 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/epishmh_protash_panathhnaikou_ston_kalathh.2847342.html Σκεφτομαι οτι με τετοια λεφτα θα ειχε κρατησει και τον Μασιουλις, και τον Λασμε και θα ειχε φερει και κανεναν Κουπερ/Χικμαν και θα ημασταν κομπλε. Ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο με τις αυτοκαταστροφικες τασεις αυτου του ανθρωπου. 2εκ δολλαρια και βαλε το χρονο, μου φαινονται παραλογα λεφτα για τον συγκεκριμενο παιχτη με τα συγκεκριμενα κινητρα και τις συγκεκριμενες προοπτικες (δηλαδη να σου φυγει το συντομοτερο δυνατο). Εκτος αν μιλαμε για μεικτα. Ελπιζω να μην προχωρησει ή να ειναι σανο τυπου "να δειτε, ο τρακης σπρωχνει χρημα". Η αν προχωρησει ας ειναι 3ετες κλειστο χωρις NBA out για να γινει τουλαχιστον ενα πλανο για την επομενη 3ετια και να μην βρεθουμε προ τετελεσμενων γεγονοτων το επομενο καλοκαιρι, ψαχνοντας παλι για αντικαταστατη του...ΔΔ. Αυτή είναι με διαφορά η μεγαλύτερη μ@λ@κια που θα κάνει η διοίκηση (Φέτος) ούτε το γεγονός ότι φεύγει ο Λάσμε ούτε τίποτα αλλά όταν έλεγα εγώ ότι θα μας φάει ζωντανούς το βλαμμένο μου λέγατε για συμβόλαιο περίπου 1 εκατ. τα λεφτά δηλ. του ούκιτς! Ότι πλάνο και να γίνει δεν μπορεί να υλοποιηθεί πάνω σε αυτόν το παίχτη! Άσε που μετά από αυτό ''μάγκα μου δεν έχει άλλη μεταγραφή '' τέλος ότι είχαμε τα δώσαμε εκεί! πάρε μετά ότι φθηνό βρεις από Ελλάδα και πήγαινε Ευρώπη! Καλά δεν υπάρχουν playmaker στην Ευρώπη μόνο ο Καλάθης υπάρχει? ΄Οντως υπερβολικά τα λεφτά. Πώς δεν υπάρχει! αλλά φαίνεται και αυτός είναι περίπτωση Λάσμε ''δηλαδή ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή άσχετα με το γεγονός ότι δεν βάζει την μπάλα ούτε σε κάδο σκουπιδιών! Ο Χικμαν που λένε μια χαρά είναι και ταιριάζει με τους υπόλοιπους με ένα λογικό συμβόλαιο δεν έλεγε όχι αλλά! Και στην συγκεκριμένη περίπτωση τα χρήματα είναι αληθινά. Γιατί ο παίχτης τόσα παίρνει και εκεί που παίζει. Αν τα δώσει, πραγματικά θα τα έχει δώσει. όχι ρε συ σιγά μην παίρνει τόσα πολλά για το τίποτα που σκουπίζει πάγκους συνήθως! ( ένα συμβατικό μισθό καθαρίστριας παίρνει όσα λέει ο μιντι! )
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Oσο υπερβολικο ειναι το ποσο που ακουγεται για τον Καλαθη αλλο τοσο υπερβολικη ειναι και η απαξιωση του. Μια χαρα παιχτης ειναι, θα ανεβαζε σιγουρα επιπεδο τον ΠΑΟ, αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι το κατα ποσο βοηθαει στο συνολικο σχεδιασμο της ομαδας ή αν τελικα θα τον παει πισω δεδομενων των χρηματων που ακουγονται αλλα και των κινητρων του ιδιου του παιχτη. Επειδη δεν ειμαστε στη φαση που σκαει ο Θανασαρας και λεει "ελα Ζοτς, παρε δωρο τον Σαρας για παρτη σου", με νοιαζει και το value της καθε μεταγραφης. Για τον Καλαθη θα ημουν πολυ ευχαριστημενος αν τον εφερνε με ενα κλειστο 3ετες χωρις NBA out στα λεφτα του Ουκιτς και κατι παραπανω (αλλη υπερτιμημενη μεταγραφη κι αυτος). Τωρα προτιμω να κρατησω αξιοπρεπεις και τις υπολοιπες θεσεις μου (Μασιουλις, Λασμε) και βολευομαι και χωρις Καλαθη, με εναν Κουπερ ή εναν Χικμαν πχ (και πολλους αλλους).
maxdore217 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 @DKNI επειδή με έβαλες να το ψάξω εκτενέστερα το θέμα για πες μου για τον καλάθη και άλλα πράγρατα αλλά διάβασε και αυτό σε παρακαλώ πολύ ! φίλε http://nba.si.com/2014/04/18/nick-calathes-memphis-grizzlies-suspension-anti-drug-program/ Και κάτι ακόμα ( πονάει την ομάδα, όπως είπα νύχτα έφευγε) ούτε την γλώσσα ξέρει αλλά ούτε θέλει να κάτσει ( και αν έρθει κάτω από 2 εκτ. € το βλέπω χλομό ) μην μου πεις ότι με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν λύσεις ? 1+ βδομάδα πίσω είχα πει για αυτά τα λεφτά αν ποτέ σκεφτεί να έρθει πίσω ( Μακάρι είναι στο πλαίσια των καλοκαιρινών φιδιών που ακούγονται) γιατί αν ισχύει τον βλέπω του χρόνου εδώ! και τότε θα δούμε πόσο καλύτερα θα είναι τα ποσοστά του!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 btw 2εκ δολλαρια γραφει το σαιτ και δεν διευκρινιζει αν ειναι μεικτα ή οχι. Ακομα και να μην ειναι, μιλαμε για ποσο μικροτερο των 2εκ ευρω που ειχες αναφερει. Οχι οτι ειναι νορμαλ να ξοδευτουν τοσα για τον Καλαθη. Αν ειναι μεικτα αλλαζει το θεμα, ειναι καλο ντιλ (με μοναδικο ερωτηματικο τη διαρκεια του συμβολαιου καθως και τα options του), αν σκεφτουμε οτι τα μεικτα του Ουκιτς ηταν ελαφρως λιγοτερα.
maxdore217 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Oσο υπερβολικο ειναι το ποσο που ακουγεται για τον Καλαθη αλλο τοσο υπερβολικη ειναι και η απαξιωση του. Μια χαρα παιχτης ειναι, θα ανεβαζε σιγουρα επιπεδο τον ΠΑΟ, αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι το κατα ποσο βοηθαει στο συνολικο σχεδιασμο της ομαδας ή αν τελικα θα τον παει πισω δεδομενων των χρηματων που ακουγονται αλλα και των κινητρων του ιδιου του παιχτη. Επειδη δεν ειμαστε στη φαση που σκαει ο Θανασαρας και λεει "ελα Ζοτς, παρε δωρο τον Σαρας για παρτη σου", με νοιαζει και το value της καθε μεταγραφης. Για τον Καλαθη θα ημουν πολυ ευχαριστημενος αν τον εφερνε με ενα κλειστο 3ετες χωρις NBA out στα λεφτα του Ουκιτς και κατι παραπανω (αλλη υπερτιμημενη μεταγραφη κι αυτος). Τωρα προτιμω να κρατησω αξιοπρεπεις και τις υπολοιπες θεσεις μου (Μασιουλις, Λασμε) και βολευομαι και χωρις Καλαθη, με εναν Κουπερ ή εναν Χικμαν πχ (και πολλους αλλους). Έτσι όπως το λες και εγώ μαζί σου είμαι! Απλά αν δεις εγώ είπα με ποια λεφτά έρχεται αυτός ο παίχτης ( και έπεσα και μέσα κι όλας) εδώ και το λέω κοντά 2 βδομάδες ( γιατί δεν θα αφήσει το NBA για να πάρει ψίχουλα στον Παναθηναικό , άλλωστε αφού πήγε μια φορά σε κουμπάν μπορεί να το ξανα κάνει όποτε θέλει και να πάρει για πλάκα τα 2 εκατ. +. Αυτήν την στιγμή και αυτόν άλλο πράγματα τον προβληματίζει , αλλά και εμένα αν έρθει με προβληματίζει ότι μετά θα κάνουν περικοπές από παίχτες που χωρίς αυτούς θα είμαστε κινητή φασιανοί στην Ευρώπη από τις καλές ομάδες! ελπίζω να με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω και που το πάω ....για το καλάθη επειδή τα έχω διαβάσει και τα δικά σου καλά τα λες ( και δεν είπα ότι είναι χάλια μαυρα αλλά για αυτά τα λεφτά σίγουρα δεν αξίζει!) αν όπως είχες πει 2 βδομάδες πριν ερχόταν με συμβόλαιο ουκιτς .... τότε θα είχαμε κανεί μια πολύ καλή μεταγραφή αλλά αυτό δεν είναι πραγματικό σενάριο. btw 2εκ δολλαρια γραφει το σαιτ και δεν διευκρινιζει αν ειναι μεικτα ή οχι. Ακομα και να μην ειναι, μιλαμε για ποσο μικροτερο των 2εκ ευρω που ειχες αναφερει. Οχι οτι ειναι νορμαλ να ξοδευτουν τοσα για τον Καλαθη. Αν ειναι μεικτα αλλαζει το θεμα, ειναι καλο ντιλ (με μοναδικο ερωτηματικο τη διαρκεια του συμβολαιου καθως και τα options του), αν σκεφτουμε οτι τα μεικτα του Ουκιτς ηταν ελαφρως λιγοτερα. 6.5 λέει /3 = 2,1666666.... αυτά είναι και μικτά να είναι καθαρά θα είναι 1.8~9 ( συγνώμη αν δεν βρήκα και το τελαυταίο € της μεταγραφής έτσι! αν γίνει όπως και να έχει σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να έδινε τα αρχικά συμβόλαια Λάσμε-Μασιούλις που κάπου τόσα βγαίναν παρά αυτό!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ελπιζω να μην προχωρησει ή να ειναι σανο τυπου "να δειτε, ο τρακης σπρωχνει χρημα".Λιγες ωρες αργοτερα απο το παραπανω σχολιο, ανεβηκε το αρθρο (με τις απαραιτητες σανοσαλτσες) και στο σαιτ συμφεροντων οικογενειας τρακη και τα σχολια απο κατω επιβεβαιωνουν κατα το ημισυ τα περι σανο που ειπα: http://prasinanea.gr/basket/article2847360.ece Αντι να προβληματιζονται για την ΠΙΘΑΝΗ σπαταλη, νιωθουν υπερηφανοι που ο προεδρας δειχνει διατεθιμενος να "τιναξει την μπανκα". Διοτι ο δικος μας ο προεδρας εχει χρημα και το δειχνει! Απο το εν λογω "αρθρο" φαινεται να μιλαμε για καθαρες αποδοχες του παιχτη και οχι για μεικτα, μιλαμε δηλαδη για αδιανοητα λεφτα. Αλλα οπως ελεγα και οταν εδιωχνε Λασμε+Μασιουλις, ετσι θα πω και τωρα οτι δεν κανω/κανουμε εμεις κουμαντο στην τσεπη του. Ας δωσει 2εκ το χρονο στον Αμερικανο με ελληνικο διαβατηριο και η υπολοιπη ομαδα ας ειναι Βεζενκοφ και Γιανκοβιτς. Θα παμε μακρια ετσι.
maxdore217 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Επειδή αυτά τα νέα με τον Καλάθη (πιθανότατα να είναι σανό όπως λέει και ο μιντι) http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=302698&catid=1 Αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης αν ο Λάσμε τα βρει με λογικό συμβόλαιο και χτυπήσουμε Κ' άλλο ένα σχετικά καλό 5άρι ήμαστε άρχοντες. Δηλαδή Λουκάς-Λάσμε- και άλλο ένα σκυλί καλό, χμμ καθόλου άσχημα! Ακόμα λέει ότι ο ΓΚΙΣΤ μένει!!!!! ( εξαιρετικά νέα αυτά!)
stamatinho Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι Παππα θα δουμε φετος επι Ιβανοβιτς. Θα ειναι σαν να καναμε καινουρια μεταγραφη αν παιξει. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2014 από stamatinho
Demon13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τα καρφώματα των μαύρων, και ειδικά Γκίστ - Λάσμε απλα δεν υπάρχουν. Καλα και εννοείται αρκετοί απο nba τελείως άλλο επίπεδο, δεν παρακολουθώ.
8elwADSL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Πάρτε ακόμα μία δόση Γκιστ Δείτε πόσα Dunk of the night έχει ο τύπος https://www.youtube.com/results?search_query=gist+dunk+of+the+night
paofbc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τελικα τι θα γινει ρε παιδια? Ποιο θα φυγουν και ποιοι θα μεινουν? Μας τα εχουν κανει λιγο τσουρεκια...
stamatinho Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εκει που ολη η ομαδα ειναι ανευρη και χωρις παθος παιρνει τη μπαλα και αρχιζει τα καρφωματα και τις φωνες.
Demon13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δείτε πόσα Dunk of the night έχει ο τύπος https://www.youtube.com/results?search_query=gist+dunk+of+the+night Οχι μόνο καρφώνει αλλα έχει και στυλ! Για ταινία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις