DKNI Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μαν, τον εχω δει και απο tv, τον εχω δει και απο κοντα Εφτασε 25 το παλικαρι, δεν με πειθει ιδιαιτερα, ακομα δεν εχει μπασκετικο τροπο λειτουργιας στο παιχνιδι του Καλα να ειναι, να παιζει στις Λαμποραλ της Ευρωπης, να τον παιρνουμε στο Fantasy να μας δινει 15 rkg σταθερα, και κανα 30αρι που και που αλλα δεν νομιζω κανεις να ...ησει σοβαρα με Πλαις Τωρα αν μιλας για τον Παναθηναικο αυτη την περιοδο ναι, οκ, προφανως δεν μας περισσευουν οι Πλαις, αν μιλας για title contender, δεν...
Pankar95 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Τον Πλάις θα τον έλεγα κάτι σαν ο Τόμιτς του φτωχού...
tool1983 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Eδω διαβαζω ότι παμε για Λασμε στη θεση 5 http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=302620&catid=1 Είναι καλος αυτος; Εχω ένα deja vu ότι το εχω γραψει και περσι το ιδιο μηνυμα αλλα βαριέμαι να ψαχνω. Ο Πλαις είναι αυτος ο Γερμανος δεινόσαυρος,που οποτε παιζουμε με την Ταου κανει τα παιχνίδια της ζωης του.Δεν στριβει όμως με τιποτα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ο Πλαις ειναι αυτος που αν θυμαμαι καλα ο Ιωαννου τον ελεγε "νεο Νοβιτσκι" πριν καμια 4ετια σε καποια διεθνη διοργανωση που πρωτοεμφανιζοταν. Αν ημουν ξανθος παραπανω κοινα χαρακτηριστικα θα ειχα εγω με τον Νοβιτσκι παρα ο Πλαις
DKNI Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Καλα, για να μην τα ισοπεδωνουμε, ο Πλαις εκανε αρκετα καλη χρονια φετος στην Λαμποραλ και οχι μονο με τον Παναθηναικο Απλα δεν τον εχω για παραπανω (οχι οτι ο Παναθηναικος πλεον ειναι για παραπανω, ε? )
xgol Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Για ψηλός είναι μικρός πάντως, για να πείς απο τώρα πως δεν κάνει για μεγάλα πράγματα. Δηλαδή η Ρεάλ είναι με Σλόττερ και Μπουρούση, εμείς με τον κουτσο-Ντάνστον και ολίγον απο Σίμμονς, η Τσσκα με τον Παππού και εσείς με τον επίσης φουλ ασταθή φλετος Λάσμε. Μην αρχίσω να μιλάω για τη Μακάμπι.. Πιστεύω πως θα μπορούσε άνετα να είναι μέλος και να βοηθούσε αρκετά, όλες τις προαναφερθείσες ομάδες. Και ο Λοβερν της Παρτίζαν είναι πολύ καλό πρότζεκτ, αλλά δεν προκειται να μείνει Ευρώπη 3 σοβαρά σέντερ έχει η Ευρώπη, Καούν, Βοροντσέβιτς (καλά όχι αμιγώς) και Τόμιτς. ¨οχι ακριβώς σέντερ αλλά καλοί παίκτες είναι 3 αθλητικοί, Χαινς, Λάσμε, Τάιους -- θα βάλω χαριστικά αν και απέχουν αρκετα απ τους πρώτους 2, τον Ντάνστον, τον Γκίστ και τον Ντόρσευ και μετά το χάος!
8elwADSL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Να υποθέσω ότι ο Γκιστ υπολογίζεται κανονικά ενοψει της νέας σεζόν αφού δεν τον έχουν αποδεσμεύσει ακόμα;
8elwADSL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Οπότε τον κρατάει αλλά θα υπολογίζεται ή θα είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Αν η φροντ λαιν μας ειναι αυτη που φανταζομαι ο Γκιστ (και ο Φωτσης) οχι απλα δεν θα καθονται εξεδρα αλλα θα βαλσαμωθουν και θα παιζουν παραπανω αποσο επαιζε ο ΔΔ περυσι...
john1987 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ελπίζω ότι θα καταφέρει να κρατήσει και Λάσμε πάντως.Απαράδεκτο να διώξει Ματσιούλις.Υποψιάζομαι ότι θα παίξει ναυάγιο με Καλάθη εξ'ου και τα καραγκιοζιλίκια με Μάντζαρη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/epishmh_protash_panathhnaikou_ston_kalathh.2847342.html Σκεφτομαι οτι με τετοια λεφτα θα ειχε κρατησει και τον Μασιουλις, και τον Λασμε και θα ειχε φερει και κανεναν Κουπερ/Χικμαν και θα ημασταν κομπλε. Ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο με τις αυτοκαταστροφικες τασεις αυτου του ανθρωπου. 2εκ δολλαρια και βαλε το χρονο, μου φαινονται παραλογα λεφτα για τον συγκεκριμενο παιχτη με τα συγκεκριμενα κινητρα και τις συγκεκριμενες προοπτικες (δηλαδη να σου φυγει το συντομοτερο δυνατο). Εκτος αν μιλαμε για μεικτα. Ελπιζω να μην προχωρησει ή να ειναι σανο τυπου "να δειτε, ο τρακης σπρωχνει χρημα". Η αν προχωρησει ας ειναι 3ετες κλειστο χωρις NBA out για να γινει τουλαχιστον ενα πλανο για την επομενη 3ετια και να μην βρεθουμε προ τετελεσμενων γεγονοτων το επομενο καλοκαιρι, ψαχνοντας παλι για αντικαταστατη του...ΔΔ.
Demon13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Και στην συγκεκριμένη περίπτωση τα χρήματα είναι αληθινά. Γιατί ο παίχτης τόσα παίρνει και εκεί που παίζει. Αν τα δώσει, πραγματικά θα τα έχει δώσει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Eκει που αγωνιζεται αν δεν απατωμαι παιρνει περιπου 500.000δολλαρια.
john1987 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καλά δεν υπάρχουν playmaker στην Ευρώπη μόνο ο Καλάθης υπάρχει?΄Οντως υπερβολικά τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις