stamatinho Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ρε μπας και μας δουλευουν και οι παιχτες και ο τρακης μαζι? Και τα εχουν κανονισει?
Danbo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Με τον Μασιουλης γίνεται 2η χρονια σερι το ιδιο πράγμα. Να απολυθει και να ξανά προσληφθεί.. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Canvas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το σημερινό εξώφυλλο της πράσινης είναι ακόμα ένα unfair του Τράκη. Βάζει στην μέση έναν παίκτη (συμπαθέστατο και χαμηλών τόνων και που δεν έχει προκαλέσει) και τον χρησιμοποιεί για τα επικοινωνιακά του παιχνίδια. Τα άκουγε που τα άκουγε το παιδάκι απο τους γαύρους, του σπάσανε και το αμάξι, τώρα άντε να βγάλει άκρη.
DKNI Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Kαι ερωτω εγω ο αδαης: Για ποιο λογο να μην παει να διαπραγματευτει με τον Λασμε πριν τον αποδεσμευσει σε στυλ "κοιτα ψηλε, 1,2μ δεν μπορω να στα δωσω, μειωνω μπατζετ, εισαι 33, εκανες και μετρια σεζον, ψησου για αναπροσαρμογη αλλιως κανω χρηση buy out και καλη τυχη" ? Deadlines To opt out εχει συγκεκριμενη ημερομηνια, μετα ανανεωνεται μονομερως το συμβολαιο Επισης, οι τελικοι τελειωσαν πριν ποσο, 10 μερες? Δεν μπορουσε να ειχε γινει το πανηγυρι νωριτερα ΟΜΩΣ, θεωρω οτι με καποιους κομβικους παιχτες πχ Ματσιουλις, Λασμε δεν χρειαζεται να μπαινεις σε κολπακια, αυτα τα κανεις με τον Μπραμο Δλδ ναι, οκ, εχουν περασει μονο 10 μερες αλλα για μενα Ματσιουλις-Λασμε θα επρεπε να το εχεις ξεκαθαρισει σε 10 ωρες. Δλδ λες κατευθειαν "αγορι μου δεν μπορω να σου δινω 10 λεφτα που παιρνεις, το ταβανι μου ειναι 7, take it or leave it γιατι σε 5 μερες σε αφηνω ελευθερο". Ουτε Opt out ουτε μαλακιες. Αυτα ειναι κολπα για κανα Μπραμο Τεσπα αν συμφωνησει με Λασμε θα διορθωσει κατα το ημισυ την μεγαλυτερη γκαφα της δεκαετιας και το κακο ονειρο που ηλπιζα οτι βλεπω εδω και 2 μερες θα τελειωσει στην μεση του και δε θα ολοκληρωθει. Ο Μασιουλις ομως που ειναι και το εγκλημα (γιατι μιλαμε για παιχτη που ειχε χαμηλο συμβολαιο, ηταν σε καλη ηλικια , ηταν πολυεργαλειο και γενικως value for money), ειναι χαμενη υποθεση.Ακριβως, απο τους 3 βασικους για μενα κλειδι ειναι ο Ματσιουλαρος, μετα ο Γκιστ και τελευταιος ο Γκαμπονεζος Διεθνης Λιθουανος 3αρι στα 29 του, με δυνατοτητα να σου μαρκαρει μεχρι και 5αρια, πολυ δυναμη, μπορει να σκοραρει, βγαζει και 40' αν χρειαστει, αφοσιωση τρελη, σου βγαζει τριποντα, παιζει με πλατη (τον γαυρο τον γαμησες περσυ επειδη επι 3 ματς ο Ματσιουλις επαιζε πλατη οποιον γουσταρε) και με μισθο 600χιλ (οσα ο Μαυρο) ούτε καν τα 750 του Γκιστ και τα 900 του Λασμε Ε εισαι βλακας που τον διωχνεις Η μιση επιτυχια της αμυνας ηταν η δυνατοτητα του Γκιστ αρχικα και του Λασμε οποτε χρειαστει να κανουν το switch στα σκριν και να παιζουν στο 1vs1 τα γκαρντ, και του Ματσιουλις αρχικα και του Μητσου πανω στο switch να παιζουν 4αρο-5αρια Αν πας με Χαραλαμποπουλο-Γιανκοβιτς στο 3 και Μαυρο-Φωτση στους ψηλους ειναι φανερο οτι σε καθε αλλαγη που θα κανεις κατα 90% θα τρως καλαθι απο την ρακετα (και αν δεν κανεις αλλαγες καθε ομαδα με 2 αραπακια που σουταρουν θα τελειωνει το ματς με 14-17 τριποντα) Το σημερινό εξώφυλλο της πράσινης είναι ακόμα ένα unfair του Τράκη.Δεν ειναι unfair, ειναι δειγμα ενος ανθρωπου που εχει μεγαλωσει σωματικα αλλα παραμενει ακομα στην ηλικια των 10 στην αυλη του Δημοτικου, νοητικα Οσα λεφτα κι αν κανει, οσες επιχειρησεις και αν εχει, ο συγκεκριμενος θα ειναι παντα "Ε, ε, ε? Ειδατε τι τους εκανα? Ειδατε ποσο οπαδος ειμαι? Ειδατε ποσες βρισιες ξερω? Ε, ε, ε? Δεν ειμαι πολυ γαματος, δεν ειμαι ενας απο σας, δεν ειμαι ο Σουπερ Παναθηναικος? Ε, δεν κερδιζω τους γαυρους, ε? "
john1987 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Χμ, το τί "χαρακτήρας είναι" είναι τόσο το θέμα, ή τί παίζει για αυτόν αυτό το διάστημα; Για παράδειγμα, στον ΟΣΦΠ έχει ένα "σταθερό περιβάλλον", όπου "έχει αναγνωριστεί η αξία του" κτλκτλ (το οποίο μεταφράζεται σε παικτικό ρόλο, σε χρόνο συμμετοχής κτλκτλ). Με προοπτική να αλλάξει σχετικά σύντομα η φάση, λογικά "προς το καλύτερο", δοθέντος ότι ο Σπανούλης δεν έχει δα και τόσα πολλά χρόνια μπροστά του (ίσως στον ΟΣΦΠ μάλιστα να έχει και λιγότερα). Δηλαδή πιο απλά : σύντομα ο Σπανούλης τελειώνει από ΟΣΦΠ (ακόμα και να μείνει εκεί να τελειώσει καριέρα, πες 3 χρόνια ακόμα δηλαδή, δε νομίζω να συνεχίσει με τον ίδιο ρόλο, χρόνο συμμετοχής, λεφτά κτλκτλ). Ο Μάντζαρης που ενδεχομένως θα είναι σημαντικό κομμάτι της διάδοχης κατάστασης (σε ρόλο, χρόνο κτλ), και που έχει τόσα χρόνια εκεί και γνωρίζει τα πάντα στα εσωτερικά, στα διοικητικά κτλκτλ, το θεωρώ παλαβό ρίσκο να σκέφτεται να μετακινηθεί προς έναν ΠΑΟ που καν δεν τον γνωρίζει όπως γνωρίζει τον ΟΣΦΠ και όλα τα περί αυτού - πόσο μάλλον μετά τα τελευταία γεγονότα στον ΠΑΟ, τα οποία μόνο "ασφάλεια" (αγωνιστική, οικονομική, διοικητική κτλκτλ) δεν εγγυώνται... Κι ο Σπανούλης όταν σηκώθηκε κι άφησε τον ΠΑΟ για τον ΟΣΦΠ, δεν το έκανε "απλώς" γιατί "ήταν φραγκοφονιάς" ή γιατί "ήθελε να ικανοποιήσει το αγωνιστικό του εγώ". Ξεχνάμε ότι "τον κάλεσε" ένας κοτζάμ Ίβκοβιτς; Κι ότι όντως αγωνιστικά και οικονομικά είχε μπροστά του ένα άνοιγμα πολύ καλής προοπτικής; Όταν ένα σύνολο παραγόντων "φωνάζει" ως πιο ευνοϊκό, τότε δεν είναι απλά "θέμα χαρακτήρα"...Κι από την ανάποδη, όταν ένα σύνολο παραγόντων μοιάζει να έχει κακό τάιμινγκ, κανείς δεν μετακινείται έτσι εύκολα... (κάπου εδώ θυμάμαι και το "ο Μάντζαρης έχει παναθηναϊκή ψυχή", και με πιάνουν γέλια...Τα ίδια βεβαίως που με πιάνουν όποτε τυχαίνει να διαβάζω "με τον καιρό έγινε ολυμπιακός"......Χαχ) Εγώ πιστεύω κάπου χαλάστηκε ο Σπανούλης και ήταν θέμα εγωισμού καθαρά εκτός των λεφτών που παραήταν πολλά. Ποιός παίκτης θα άφηνε τον Ομπράντοβιτς και θα έλεγε πάω να παίξω για τον Ίβκοβιτς που είναι καλύτερος? Εν προκειμένω, θα άφηνε πάντως τον Μπαρτζώκα για τον Ιβάνοβιτς κάτι που μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό όπως και θα ήταν η διάδοχη κατάσταση του Διαμαντίδη ο οποίος θα αποσυρθεί νωρίτερα από το Σπανούλη. Αν ο Μάντζαρης εξελιχθεί περαιτέρω ποιός θα του φάει τη θέση στον Παο, ο Παππάς? Κατά τα άλλα συμφωνω με τον προλαλήσαντα, κρίμα που βάζει στη μέση το Μάντζαρη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παρτε και λιγο τον Ιβανοβιτς, σε μια αλησμονητη στιγμη. Ταου-Ρεαλ 5ος τελικος που αναδεικνυει πρωταθλητη και το καμαρι μας προηγειται 69-61 της Ρεαλ 38 δευτερολεπτα πριν την ληξη... https://www.youtube.com/watch?v=nd1KZNcBlzg 1
DKNI Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Τα θυμαμαι τοτε τα ρεπορταζ (ρε Φωτση, ποσο παιδακι ησουν χωρις το μουσι) Πρεπει να ηταν η εποχη που ειχε καταργηθει το ταιμ αουτ νομιζω?
Demon13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το σημερινό εξώφυλλο της πράσινης είναι ακόμα ένα unfair του Τράκη. Βάζει στην μέση έναν παίκτη (συμπαθέστατο και χαμηλών τόνων και που δεν έχει προκαλέσει) και τον χρησιμοποιεί για τα επικοινωνιακά του παιχνίδια. Τα άκουγε που τα άκουγε το παιδάκι απο τους γαύρους, του σπάσανε και το αμάξι, τώρα άντε να βγάλει άκρη. Στραβή....μπήκε black list. Θα ξεσκίζεται τώρα με εμάς μπας και σώσει την ζωή του
maxdore217 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 @Canvas επειδή άλλο πόσταρα και με ρωτάς άλλο στο τέλος ( σου βάζω αυτό το ποστ που δεν είναι δικό μου και θέλω να μου πεις που βλέπεις το λάθος αν υπάρχει σε αυτό ? ) να πω οτι σε αυτές τις περιόδους, οποιοσδήποτε επιχειρηματίας, βάζει χέρι στην τσέπη για την καύλα του, για μένα, είναι αξιοσέβαστος. (ναι, αλλάξαν οι εποχές από το τζιγγερ ΠΟΥΛΑ, και χαίρομαι αφάνταστα που τον ξεφορωτθήκαμε τον καρκίνο, γιατί προκαλούσε πολύ..επίπεδα κακά στην ομάδα) δεν πρόκειται να κάνω κουμάντο λοιπόν, ούτε στην τσέπη του τράκη, ούτε του αλαφούζου, και τους ευχαριστώ που υπάρχουν και δεν διασύρομαι σα σύλλογος. ''Απλά, προτιμώ την έντιμη στάση του αλαφούζου'' ότι τόσα έχουμε, με αυτά θα πορευτούμε, και με αυτό το σχέδιο, παρά την παράβλεψη των πρώτων 2, και την παρουσίαση μόνο του σχεδίου. Αν πάλι, το μπάτζετ ΔΝΕ πέσει, τότε, η επιλογή να κόψεις τόσο άμεσα τις γέφυρες με 2 από τους 4 παίχτες που σε κράτησαν 2 χρόνια (Λάσμε και ΚΥΡΙΩΣ μασιούλις, μαζί με μήτσο/γκιστ), είναι άκομψη, άστοχη, και ηλίθια. Ο μασιούλις είναι χρησιμότατος, ψυχάρα, και όχι ακριβός, ενώ και ο λάσμε, θα έπρεπε να εκτιμηθεί και να προσεγγιστεί διαφορετικά, ακόμα και για το διαζύγιο... και μετά έγραψε κι όλας ότι αφού είχε σκοπό να του κάνει μείωση ( γιατί δεν το συζήτησε πριν δια ρεύση στον τύπο το διαζύγιο σωστά? ) και βέβαια έχει δίκιο έτσι όπως το θέτει αλλά ποιος σαν είπε ότι θα σας δώσει μια έντιμη απάντηση ? ( άλλωστε χρησιμοποίησε παραπάνω την λέξη κλειδί λέει ''ότι προτιμά!!!!'' ( όχι ότι είναι υποχρεωμένος ο πρόεδρος να σου δώσει απαντήσεις σε όλα! ) το ότι με τον Λάσμε κάτι παίζει και σίγουρα δεν έχουν σκοπό να τον κρατήσουν εκτός και αν βάλει πλάτη (οικονομικά ) αυτό είναι βέβαιο.... απ την άλλη το 1.2 εκατ. που έχω πει 2 μήνες πριν και γελάγατε ότι δεν είναι τόσα ! δεν τα δίνεις εσύ και εγώ απ την τσέπη μου αλλά αυτός οπότε και να τον αφήσει να φύγει πάλι δεν βλέπω τον λόγο να δώσει εξηγήσεις σε εμένα. Αν ο λάσμε θέλει στην τελική να έχει 1-2 καλά χρόνια ακόμα σε ομάδα που τον υποστηρίζει ο κόσμος , με θέση βασικού και με όλα αυτά τα καλά που έχει κερδίσει εδώ δεν βλέπω τον λόγο να μην δεχθεί αν ισχύει το ποσό τον 700 !
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Nα ξεχναμε την περιτπωση του Λασμε σιγα-σιγα τον οποιο εβαλε στο ματι ο "αν ξανασχοληθω με την προπονητικη θα το κανω μονο για τον ΟΣΦΠ της καρδιας μου".
Canvas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 @Canvas επειδή άλλο πόσταρα και με ρωτάς άλλο στο τέλος ( σου βάζω αυτό το ποστ που δεν είναι δικό μου και θέλω να μου πεις που βλέπεις το λάθος αν υπάρχει σε αυτό ? ) Καταρχήν το να σχολιάζουμε και οι δύο post τρίτου είναι εντελώς άστοχο και άχαρο. Και επειδήτο θέμα με τον Τράκη και το αν πρέπει να του λέμε και ευχαριστώ που υπάρχει ας πούμε γιατί αλλιώς το χάος κτλ, είναι εντελώς υποκειμενικό θα σου πω εν συντομία πως το βλέπω εγώ : 1) Ο Τράκης δεν με εκφράζει. Δεν με αντιπροσωπεύει. Ούτε ως πιτσιρικάς με τα ντου στα αποδυτήρια , ούτε ως Δ/ντης Marketing , ούτε ως Πρόεδρος. Και όσο είναι στην ομάδα και κάνει επιλογές που τις βρίσκω ακατανόητες , θα τον κράζω. Τέζα κράξιμο όμως. Καμία ενοχή δεν έχω, κανένα ενδοιασμό. Ακόμα και αν είχαμε σηκώσει Ευρωλίγκα ρε παιδί μου πως να στο πω; Είναι απέναντι σε αυτό που εγώ θέλω για προφίλ προέδρου-μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη. ΟΚ? 2) Την ευαισθησία για τα λεφτά ανθρώπων όπως οι Βαρδινογιάννηδες - Κόκκαλης - Μαρινάκης - Γιαννακόπουλοι - Αγγελόπουλοι την είχες και πριν την "κρίση"; Δηλαδή όταν έστηνε την μπιζνα του ο Σώκρατες πατώντας επάνω στο λαοφιλέστατο ποδόσφαιρο είπε ευχαριστώ στους γάυρους; Τους ανέφερε στα credits τώρα που αποσύρεται / συνταξιοδοτείται επιχειρηματικά? Σόρρυ φίλος, αλλά μπίζνες που έχουν στηθεί μαφιόζικα ή εκατομμύρια που έχουν κερδηθεί σε μαιμού διαγωνισμούς προμήθειας Δημοσίου ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ είναι τα περισσότερα και από εμένα τουλάχιστον δεν πρόκειται να ακούσεις λέξη όπως "αξιοσέβαστος". Και ο λόγος που όλοι αυτοί ήταν /είναι στο χώρο του αθλητισμού δεν είναι ανιδιοτελης. Στα αγωνιστικά τώρα ( γιατί τα παραπάνω είναι και άχαρα και προσωπική οπτική ) : Οι σωστές / μεγάλες ομάδες διέπονται από μια σειρά άγραφων κανόνων. Ένας πολύ σημαντικός για παράδειγμα είναι ότι αυτός που ξεχωρίζει στην προπόνηση θα πρέπει να επιβραβευθεί με αγωνιστικά λεπτά. Όχι μόνο για το δίκαιον του πράγματος , αλλά και για να λειτουργεί ως κίνητρο στου συμπαίκτες και να υπάρχει αρμονία στα αποδυτήρια. Ένας άλλος επίσης είναι μια καλή / σούπερ χρονιά επιβραβεύεται είτε με ανανέωση και αύξηση απολαβών , είτε με μεγαλύτερο / καλύτερο συμβόλαιο σε μεγαλύτερη ομάδα. Ε, ρε πστη μου ο Ματσιούλις την έχει κερδίσει με το σπαθί του αυτη τη ρημάδα την ανανέωση. Δηλαδή πόσο Τράκης πρέπει να είσαι για να μην το καταλαβαίνεις αυτό;
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μοιράζει αβέρτα σανό ο Τράκης. Διέλυσε όλη την ομάδα του που τον κρατούσε στο υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, μειώνει περίπου στο μισό το μπάτζετ και κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια με τον Μάτζαρη των 3π. - 3ασ. στη σεζόν. Που μετά τους χιαστούς δεν είναι σε καμία περίπτωση ο παίκτης που ξέραμε, σιγά τον Πεϊτον ρε παιδιά. Έχετε καταλάβει για ποιόν παίκτη μιλάμε εδώ και τόσες μέρες; Αν ο Ολυμπιακός ενισχυθεί όπως πρέπει (σε περίπτωση που φύγει ο Μάτζαρης), δεν θα χάσει απολύτως τίποτα. 2
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Tιναζει την μπανκα στον αερα ο Τρακης κ πλεον δινει 400 για τον Μαντζαρη Τον αγαπω
stamatinho Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Κοιτα να δεις που τα εχει βρει με το παιχτη και καθεται και τρολαρει τα αυγα καλοκαιριατικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις