Pankar95 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 "Αγαπητοί κύριοι" :lol: Απο τη νέα χρονιά έχουμε και νέο σήμα της ΚΑΕ. Ιδού.
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 να πω οτι σε αυτές τις περιόδους, οποιοσδήποτε επιχειρηματίας, βάζει χέρι στην τσέπη για την καύλα του, για μένα, είναι αξιοσέβαστος. (ναι, αλλάξαν οι εποχές από το τζιγγερ ΠΟΥΛΑ, και χαίρομαι αφάνταστα που τον ξεφορωτθήκαμε τον καρκίνο, γιατί προκαλούσε πολύ..επίπεδα κακά στην ομάδα) δεν πρόκειται να κάνω κουμάντο λοιπόν, ούτε στην τσέπη του τράκη, ούτε του αλαφούζου, και τους ευχαριστώ που υπάρχουν και δεν διασύρομαι σα σύλλογος. Απλά, προτιμώ την έντιμη στάση του αλαφούζου, ότι τόσα έχουμε, με αυτά θα πορευτούμε, και με αυτό το σχέδιο, παρά την παράβλεψη των πρώτων 2, και την παρουσίαση μόνο του σχεδίου. Αν πάλι, το μπάτζετ ΔΝΕ πέσει, τότε, η επιλογή να κόψεις τόσο άμεσα τις γέφυρες με 2 από τους 4 παίχτες που σε κράτησαν 2 χρόνια (Λάσμε και ΚΥΡΙΩΣ μασιούλις, μαζί με μήτσο/γκιστ), είναι άκομψη, άστοχη, και ηλίθια. Ο μασιούλις είναι χρησιμότατος, ψυχάρα, και όχι ακριβός, ενώ και ο λάσμε, θα έπρεπε να εκτιμηθεί και να προσεγγιστεί διαφορετικά, ακόμα και για το διαζύγιο... ΥΓ: αν ειναι αλήθεια ότι μένει ελεύθερος ο καιμακόγλου, είναι χρυσή λύση, και αν παει γάβρο , θα είναι πολύ κρίμα. ΥΓ2: πρόταση 2μύρια στον καλάθη? υπερβολικό.
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Eίναι χρυσή λύση για 1.200.000 που παίρνει? όχι. αλλά νομίζω ότι για να γυρίσει ελλάδα, δε θα απαιτήσει τα ίδια. αν τα ζητήσει βεβαια, δεν τα αξίζει.
8elwADSL Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Πηγή: Ετοιμάζει πρόταση για Λάσμε ο Παναθηναϊκός
stamatinho Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Πηγή: Ετοιμάζει πρόταση για Λάσμε ο Παναθηναϊκός Ουτε στο Football Manager δε τα εκανα αυτα που δουλευα με ψευτικους παιχτες.
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ok, επαναλαμβάνω, το 1,2μ, ειναι πάρα πολλά, και δεν το αξίζει πιθανώς ο λάσμε. τον καλείς πριν να βγάλεις το buy out option, του κάνεις την πρότασή σου, και ΑΝ δε δεχθεί, το λύνεις...
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μίντι, για τα εισιτήρια, αληθινά δεν ξέρω/δεν είμαι βέβαιος για κάτι. Αλλά νομίζω ότι ο Φιλέρης αναφερόταν γενικώς (και με αφορμή κουβέντα που είχε γίνει περί "λίγου κόσμου στο ΟΑΚΑ" παρά τις διοικητικές εκκλήσεις και αυτός υποστήριξε ότι "πάντως φέτος είχε περισσότερα εισιτήρια ο ΠΑΟ" - κι εκεί έδωσε και νούμερο κτλκτλ). Τεσπα, αυτό το ολίγο περί του συγκεκριμένου, από μεριάς μου. Το είχα μέσα μου και είπα να το...καταθέσω. Όσο περί Τράκη, νομίζω ότι ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ θα έκανε του κεφαλιού του. Και με επαρκή κόσμο, και χωρίς. Γιατί όπως είπες (κι όπως έχει δείξει), τον κόσμο δεν τον σέβεται / δεν τον "υπολογίζει" (...δεν τον νοιάζεται, στην τελική...). Και το 'χει δείξει με διάφορους τρόπους. Γι' αυτόν είναι μόνο μια λέξη, ο "κόσμος". Όχι κάτι άλλο. Και πρακτικά, τα πρόβατα (μεγάλο δούλεμα κάνει, από φύσης του : είναι τρολ εκ γεννησιμιού. Όποιος δεν το συνειδητοποίησε, ας σκέφτεί πχ τί είπε περί Αλβέρτη μόλις μια βδομάδα πριν, όταν τον ρωτήσανε "τί θα γίνει με δαύτον; Παίζει να μείνει χεντ κόουτς;" και η απάντηση του τρακαδόρου ήταν "...γιατί όχι; Θα το συζητήσουμε ακόμη κι αυτό". Ενώ όπως είχε βουίξει ο κόσμος, ο Ιβάνοβιτς ήταν ήδη επί ποδός, μήνες τώρα. Και φυσικά, δεν φώναξε τον Αλβέρτη την επαύριο/τα είπανε/ αποφασίσανε από κοινού "για κάτι άλλο"/και καπάκι ξαμολυθήκανε για τον Ιβάνοβιτς... Ήταν νομίζω το απόλυτο δείγμα -αν το καλοσκεφτεί κανείς, διότι μιλάμε για κάτι "αθώο"- του πόσο ποτισμένος είναι στο ψέμα, την έλλειψη ηθικού βάθρου, τσίπας, κτλ. Πέταξε στον κόσμο απλά αυτό που ήθελε ν' ακούσει ο κόσμος, μέσα στην ευφορία της κατάκτησης του πρωταθλήματος, από τον αγαπητό στον κόσμο και ρούκι μερικών μηνών, Αλβέρτη...Κι ας ήταν να μην κάνει τίποτα προς την κατεύθυνση αυτή. Όπως επίσης δείγμα του τί εστί βαθειά μέσα του ο Τράκης, η "δηλωσάρα" ότι "θα σεβαστεί την απόφαση του πειθαρχικού και δεν θα πάει γήπεδο",,,,για να εμφανιστεί μετά το ημίχρονο κανονικά. Είναι, άλλωστε, "ο εφευρέτης της αλητείας, και όχι κα'νας Αλαφογιάννης να τον γαμάν" κτλκτλ... Συνεπώς και δυστυχώς, α) ό,τι θέλει κάνει β) δεν υπολογίζει (για κανέναν λόγο) το πώς φέρεται "εισιτηριακά" ο κόσμος (αν του γυρίσετε την πλάτη, είμαι βέβαιως πως απλώς θα σας φτύσει στεγνά - και αντιστοίχως αν τον ενισχύσετε, ΚΑΛΙ θα κάνει ό,τι του καπνίσει γ) είσαστε αναγκασμένοι να τον ανεχτείτε, γιατί αν την κάνει, δεν ξέρω σαν τί θα μπορούσε να γίνει με την ΚΑΕ... Τέλος περί Λασμέ : α) πού θα βρει Διαμαντίδη να τον κάνει μάγκα, για να μπορεί να δικιολογήσει το 1.2 που θα ζητήσει, αν είναι πάει αλλού; Ένας στα όρια της ηλικίας της απόσυρσης "ένερτζι ημίψηλος", που έχει συχνόπυκνα θέματα τραυματισμών; β) Δεν νομίζω να είναι λιγότερο έξυπνοι από εμένα, όσοι στήνουν τις ομάδες τους. Συνεπώς, ΚΑΙ ο ίδιος ξέρει, ότι το 1.2 ίσως και να μην το αξίζει καν (προσωπικά θα έλεγα ότι τα 800, άντε 900, του ταιριάζουν). Και ΦΥΣΙΚΑ, ολ' αυτά τα γνωρίζει και ο ΠΑΟ (και δη ο πληρώνων Τράκης). Οπότε, θα έλεγα ναι, μια χαρά νόημα έχει η μη-ανανέωση του συμβολαίου του. Τον αφήνουν ελέυθερο, ψάχνεται λίγο και βλέπει ότι δεν πολλά-πολλά για τη φάση του εδώ γύρω, και τσουπ να ξανά ο ΠΑΟ να του προτείνει κάτι λιγότερο από τα περσινά. Δεν λέω ότι έτσι είναι/έτσι θα γίνει, αλλά μια χαρά σενάριο ακούγεται. Υπάρχει βέβαια και η παράμετρος "Ιβάνοβιτς" που δεν ξέρω τί στης μάνας του θα θέλει από τον "νέο ΠΑΟ", αλλά όλα ανοιχτά είναι (και το τρελλό τζογάρισμα όπως με Λασμέ) και θα δείξει...
8elwADSL Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μακάρι έστω και έτσι να έχει καλή κατάληξη το θέμα και να κάνει ένα τελευταίο μονοετές/διετές γιατί είναι ήδη στα 33 με τίποτα δεν άξιζε 1,2μυρια.
Danbo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Πηγή: Ετοιμάζει πρόταση για Λάσμε ο Παναθηναϊκός Καλα ρε,αυτος τι κανει? Πρωτα τους απολυει και μετα τους ξανακανει προταση?
Danbo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα έτσι φαίνεται. Μα τα ιδια εκανε και με τον Ματσιουλης περυσι..
washcloud Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ...για την ακρίβεια, δεν απολύει. Απλά δεν επαναπροσλαμβάνει με βάση τα παλιά (οικονομικά) κριτήρια. ΕΙΝΑΙ και λίγο "showdown" κατάσταση, εδώ που τα λέμε. Κάποιοι λέτε "δεν τους φέρεται με σεβασμό". Με "σεβασμό" όμως, δεν θα έχει και το πάνω χέρι. Δυστυχώς, αλλά είναι η αλήθεια. Και δεν μιλάμε για ΔΙαμαντίδηδες (για να "δείξει σεβασμό"), μιλάμε για άλλες περιτπώσεις. Είναι αυτό που λένε μερικοί "ουδείς αναντικατάστατος". Η εργοδοτική συμπεριφορά, με το σκληρότερό της πρόσωπο... edit : τώρα είδα ότι ποσταρίστηκαν και λινκς περί "νέας πρότασης προς Λασμέ οσωνούπω". Αν ισχύει το 700Κ όμως που λέει, χλωμό το βλέπω. Παρείναι λίγο. Αγγελοπούλεψε κι ο Τράκης μου φαίνεται... Για να δούμε τί θα παιχτεί τελικά (ίσως πάρει και μέρες...).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Kαι ερωτω εγω ο αδαης: Για ποιο λογο να μην παει να διαπραγματευτει με τον Λασμε πριν τον αποδεσμευσει σε στυλ "κοιτα ψηλε, 1,2μ δεν μπορω να στα δωσω, μειωνω μπατζετ, εισαι 33, εκανες και μετρια σεζον, ψησου για αναπροσαρμογη αλλιως κανω χρηση buy out και καλη τυχη" ? Επειδη του βγηκε περυσι με τον Μασιουλις (ο οποιος Μασιουλις ειχε κανει σεζον αναλογη της φετινης του Μπραμου, αρα αν δεν αποδεχοταν δικη μας χαμηλη προταση θα κατεληγε σε καμια Γκραν Καναρια με 150χιλιαρικα το χρονο), δεν σημαινει οτι ειναι ενδεδειγμενη μεθοδος διαπραγματευσης. Τα 1.2μ ηταν οντως πολλα λεφτα για τον Λασμε, αλλα να μην ξεχναμε οτι την περσυνη σεζον ηταν μεσα στα 2-3 καλυτερα σεντερ στην Ευρωπη. Δεν θα μπορουσαμε να τον κρατησουμε με λιγοτερα. Με τα φετινα δεδομενα, ναι ειναι πολλα τα 1.2μ, το κασε του ειναι οντως γυρω στα 700.000 πλεον. Περνανε και τα χρονια και μιλαμε για παιχτη που παιζει περισσοτερα με τα σωματικα προσοντα, παρα με το μυαλο, την νοημοσυνη ή την τεχνικη. Η πτωση του θα ειναι ραγδαια οσο περναει ο καιρος. Τεσπα αν συμφωνησει με Λασμε θα διορθωσει κατα το ημισυ την μεγαλυτερη γκαφα της δεκαετιας και το κακο ονειρο που ηλπιζα οτι βλεπω εδω και 2 μερες θα τελειωσει στην μεση του και δε θα ολοκληρωθει. Ο Μασιουλις ομως που ειναι και το εγκλημα (γιατι μιλαμε για παιχτη που ειχε χαμηλο συμβολαιο, ηταν σε καλη ηλικια , ηταν πολυεργαλειο και γενικως value for money), ειναι χαμενη υποθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις