MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 wash συμφωνοι δικο του ειναι το μαγαζι. Σανο στον κοσμο να μην πουλαει περι ελληνοποιησης, ή "ελα σπιτι σου να παμε στην κορυφη της Ευρωπης" ή "μπαινω στην ΠΑΕ με 20εκατομυρια μινιμουμ". Και επισης μια που ειμαστε απτους συλλογους που φημιζονται για τις καλες τους συμπεριφορες ειδικα προς οσους εχουν προσφερει, μην μου τελειωνεις ετσι Μασιουλις-Λασμε και κυριως, αφου τους τελειωνεις πες κανα ευχαριστω ρε υπανθρωπε ειδικα στο Λιθουανο που κατεθεσε ψυχη για παρτη σου και για τον κοσμο σου και που τον διωχνεις για 2η φορα μεσα σε 1 χρονο ενω μαζι με ΔΔ ειναι ο μονος που αφηνει τα κοκαλα του μεσα στο γηπεδο. Επισης το επιχειρημα "τους διωχνω για να μειωσω μπατζετ" σταματαει εκει που διωχνει τον Μασιουλις αλλα κραταει τον πολυ ακριβοτερο (και αχρηστοτερο και ιδιας ηλικιας) ανεκδοτο Μαυροκεφαλιδη. Αλλα βλεπετε, ο Ρωσοποντιος ειναι δικη του επιλογη για σπασιμο στα αυγα, που να τον διωξει...Ετσι γινεται ο σχεδιασμος της ομαδας. 1
antreaslam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 είχα πολύ σέξ στη δουλειά, και δε πήρα χαμπάρι τι εγινε στο μπάσκετ! Συγγνώμη, αλλά REALLY?> Διώχνει Τον ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ???????????????? Ρε τράκη, πας καλά αγορίνα μου? Να δεχθώ ότι διώχνεις τον λάσμε για μείωση κόστους (αν και νομίζω ότι το συμβόλαιό του, είναι ίδιο με του μαυροκεφαλίδη), αλλά είναι τρομερά άκομψο να του το δηλώνεις έτσι. Για τον λιθουανό όμως, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ που εκανες, και χέστηκα αν πας για ελληνοποιηση ή όχι!είναι μαγκιά σου να μειώσεις το μπάτζετ ΟΣΟ γουστάρεις, αλλά όχι έτσι... 1
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 UHM WTF IS HAPPENING Προταση του Παο για αγορα (!) του Μαντζαρη!
Pankar95 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ποιο πιθανό είναι να έρθουν Λάνγκφορντ και Χίκμαν πακέτο παρά να έρθει ο Μάντζαρης.
Demon13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 UHM WTF IS HAPPENING Προταση του Παο για αγορα (!) του Μαντζαρη! Zητάει πόσα θέλετε για να σας τα μετρήσει Για να μην σας τον πάρει τζάμπα του χρόνου. Τον θέλω και εγώ αυτόν τον παίχτη(μαζί με Βουγιούκα Καλάθη), δεν ξέρω το πως θα γίνει και αν θα γίνει.
john1987 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Επειδή ο Μάντζαρης δεν είναι χαρακτήρας τύπου Σπανούλη/Περπέρογλου δε νομίζω ότι θα αφήσει τον Ολυμπιακό.Παρ'όλα αυτά θεωρώ ότι θα ήταν μια καλή αμυντικογενής προσθήκη στα γκαρντ.
Jenkins Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Zητάει πόσα θέλετε για να σας τα μετρήσει Για να μην σας τον πάρει τζάμπα του χρόνου. Ποιος θα τον πάρει τσάμπα του χρόνου? Ο παραιτηθείς πρόεδρος?
rizla7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ο τράκης μια χαρά κίνηση κάνει...λέει ανοιχτά στο μαντζαρη πριν τη συνάντηση με τους αγγελόπουλους.."εγώ σε θέλω στην ομάδα"... αν ανανεώσει..κλείνει την πορτα στον παναθηναικό για πάντα....αν δεν ανανεώσει, είναι σα να λέει στα αδερφια...του χρονου φευγω για τον παναθηναικό...δε νομίζω οι αγγελόπουλοι να τον δώσουν τώρα και ας μην ανανεώσει, αλλά θα ναι στην ομάδα ένα χρόνο ακόμα με την αίσθηση οτι του χρόνου θα φύγει.... εκεί ποντάρει ο τράκης....αν ο μαντζαρης αποφασίσει ή οχι να κλείσει την πορτα για παντα στην "ομάδα" του.... αν "αναγκάσει" τα αδέρφια να τον δώσουν τώρα(πολύ χλωμό) θα ναι και ουσιαστική και επικοινωνιακή νίκη, ύστερα από όσα άκουσε τις τελευταίες μέρες.. αν δεν ανανεώσει, κρατάει σοβαρές ελπίδες για του χρόνου να τον αποκτήσει... αν ανανεώσει...χάνει για πάντα ένα παίχτη που ποτέ δεν είχε όμως ούτε ποτέ ήταν εύκολη περίπτωση, για να χρεωθεί οποιαδήποτε αποτυχία απόκτησης.
thanos77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 μεχρι την αλλη βδομαδα ο παιχτης θα κανει αναπροσαρμογη συμβολαιου για αλλα 3 χρονια ακομη ...και εκει θα γκρεμιστουνε ολα τα ονειρα για τον ΄΄βαζελο΄΄ ματζαρη . θα μπει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του
firewalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δεν κάνει ο Μάτζαρης για τον Παναθηναϊκό. Του έχουν δηλιτηριάσει την ψυχή εκεί. Μακάρι να μην έρθει. 2
Danbo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δεν κάνει ο Μάτζαρης για τον Παναθηναϊκό. Του έχουν δηλιτηριάσει την ψυχή εκεί. Μακάρι να μην έρθει. Εχεις δικιο φιλε...Μονο εσεις Π.Α.Ο.Φ (Παναθηναικος Αγνος Ομιλος Φωτοστεφανων)
firewalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καλήτερα από Ο.Σ.Φ.Π. Όπως το έχουν ανεπτυγμένο σε σύνδεσμο στον Πειραιά. Φ. Όπως, Φ__ιστών.
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αρχισε ξανα το random φασιστοrant γιατι δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε εκτος απο την κοτσανα για τον Μαντζαρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις