MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αν θελουμε να το δουμε πιο ψυχραιμα, μπορουμε να πουμε οτι ο Mασιουλις ηταν παιχτης με ταβανι. Εκανε καλο finish φετος, βοηθησε πολυ στα κρισιμα, αλλα γενικως δεν ηταν ο παιχτης που μονος του θα σε ανεβασει επιπεδο. Ρολιστας ειναι, που οταν εχεις μια καλοδουλεμενη ομαδα θα σε βοηθησει πολυ. Ο Λασμε 33 ετων και προερχεται απο μετρια σεζον και φορτωμενος με τραυματισμους. Δεν ξερω ποσο μελλον εχει μπροστα του. Αγωνιστικα μπορει η αποδεσμευση αυτων των 2 να μην ειναι τοσο καταστροφικη οσο δειχνει ΑΛΛΑ 1. Δεν δικαιουσαι ρε κακομαθημενε γόνε να τους συμπεριφερεσαι ετσι (ειδικα στον Μασιουλις) 2. Δεν δικαιουσαι να χρησιμοποιεις την καραμελα της ελληνοποιησης οταν απλα ο στοχος σου ειναι η μειωση του μπατζετ. Για προβατα που καταπινουν αμασητο το κουτοχορτο που τους πασαρει ο προεδρας, θα ψαξεις αλλου, κουβαλατε και τα ιδια μυαλα γενικως, κριμα που ο τροχος της τυχης σε εφερε σε μας. 3. Οταν μολις πριν 2 χρονια εχεις διαλυσει/τζιγκεροποιησει την ομαδα και τελος παντων οταν απο ολο αυτο το αλισβερισι παιχτων-ανεκδοτων (Κιτσεν, Αρμστρονγκ, Μπανκς κλπ κλπ κλπ) σου βγαινουν 3-4 καλοι ολοι κι ολοι, δεν γινεται να τους διωχνεις και να ξανατζιγκεροποιεις την ομαδα 2η φορα. 4. Δεν δικαιουσαι να μη σεβεσαι την καρδια του κοσμου που χτυπαει για 3 παιχτες συν τον ΔΔ. Δεν μπορει να τελειωνεις ετσι τους 2. Τελειωσε τους αλλα οχι ετσι. 5. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ μια ολοκληρη σεζον να το παιζεις λαρτζ και να λες οτι χωνεσαι στην ΠΑΕ με ενα καραβι εκατομυρια και αντι γιαυτο να μου διαλυεις την ΚΑΕ παλι. 6. Και μπασκετικα αν θελουμε να το δουμε, αφου στηνεις νεα ελληνικη ομαδα γυρω απο νεα παιδια (ξαφνικα η Ελλαδα εν μια νυκτι, γεμισε ταλενταρες, αλλη κουβεντα αυτη...), ΚΡΑΤΑΣ την ψυχη της ομαδας για να μαθουν διπλα τους οι νεοι. Και η ψυχη της ομαδας αυτα τα 2 δυσκολα χρονια ηταν ΔΔ-Λασμε-Γκιστ-Μασιουλις. Διπλα σε ποιον θα μαθει ο Βεζενκοφ? Στον Παππα και τον Γιανκοβιτς? 7. Στα παραπανω προσθετω οτι δεν υπαρχει πλεον η δικαιολογια "νεος ειναι, τωρα ξεκινησε, θα μαθει απτα λαθη του, ας του δωσουμε χρονο". Αυτη η καραμελα τελειωσε. Απλα εισαι ενας εγωκεντρικος κλοουν των ελληνικων γηπεδων. Ειτε ο ΠΑΟ με "το σχεδιο σου" ραψει 9 αστερια, ειτε πατωσουμε, δεν αλλαζει τελεια απο αυτα που λεω παραπανω για το υποκειμενο -τρακης-. Θα πληρωσουμε με αυτον την ευλογια που ειχαμε να εχουμε προεδρους τον πατερα και το θειο του τοσα χρονια. ΥΓ. Και για να μην λεμε μονο τα του τρακη, σε ενα ΟΑΚΑ που στην Α1 δεν μαζευει ουτε 1000 ατομα, στην Ευρωλιγκα δεν γεμιζει ουτε το μισο γηπεδο, και σε τελικους Α1 με γαυρο δεν γεμιζει καν, τοτε κι εμεις ως κοσμος δεν εχουμε δυναμη να του παμε κοντρα ή πιο σωστα δεν εχουμε δικαιωμα λογου. Πεσαμε σε Τζιγκερ νο.2 οκ, αλλα η φετινη εικονα του ΟΑΚΑ ηταν λυπηρη, για να φτασουμε να εχουμε απαιτησεις απο την -οποια- διοικηση. 1
Pankar95 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλα και αυτος εμεινε επειδη ειχε κλειστο αλλιως αντε γεια κ αυτος. Και να μπορούσε να τον διώξει θα έφερνε στον ΠΑΟ τον Μπόγρη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
DKNI Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αν θελουμε να το δουμε πιο ψυχραιμα, μπορουμε να πουμε οτι ο Mασιουλις ηταν παιχτης με ταβανι. Εκανε καλο finish φετος, βοηθησε πολυ στα κρισιμα, αλλα γενικως δεν ηταν ο παιχτης που μονος του θα σε ανεβασει επιπεδο. Ρολιστας ειναι, που οταν εχεις μια καλοδουλεμενη ομαδα θα σε βοηθησει πολυ.by far ο καλυτερος μας παικτης φετος μετα τον Μητσο Τριαρι με @@ σε αμυνα και επιθεση, κτηνος δυναμης και ενεργειας, μεχρι και αντιπαλα σεντερ μαρκαρε, με οξυδερκεια στο γηπεδο Εγκλημα η αποπομπη του, ειδικα αφου περνει τα μισα απο Γκιστ-Λασμε Απλα εισαι ενας εγωκεντρικος.Εκει. Τα αλλα ειναι περιττα. Ο τυπος ειναι ο κλασσικος γιος που βρηκε ετοιμα τα λεφτα και θεωρει πως οτι αποφασισει ειναι σωστο και ο ιδιος ειναι το Α και το Ω
Canvas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Για το ταβάνι του Ματσιούλις επέτρεψε μου να διαφωνήσω Midi. Δεν έχει star quality αλλά η δουλειά που ρίχνει αδερφάκι μου είναι το κάτι άλλο. Δεν κοστολογείται εύκολα σε νούμερα ο ιδρώτας που καταθέτει το παλικάρι. Επίσης,για τον Γκιστ μην παίρνει κανείς και όρκο ότι θα μείνει. Στην συνέντευξη τύπου o τράκης ανέφερε ξεκάθαρα ότι θα σπάσουν συμβόλαια και ακόμα δεν έχει σπάσει κανένα. Ποιος μένει με συμβόλαιο να τρέχει; Ε;
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ο Καλάθης δε θα έρθει σε μια ομάδα 20χρονων. Ευρώπη θα ρθει μόνο σε ομάδα που κοιτάει φαιναλ4. Ο Βεζενκοφ σούπερ, αλλά με Γκιστ/Φωτση πότε θα παίζει? Η παρόμοια κίνηση ποιά είναι? Ήδη έχουμε συμπληρωμένο ελληνικό κορμό. Και ήδη έχουμε αποχαιρετήσει όλους τους ξένους (πλην ντανστον-λοτζεσκι) Ο πιο λογικός λόγος για να μην ξαναέρθει (τώρα τουλάχιστον) ο Καλάθης σε Ελλάδα/Ευρώπη, δεν είναι τόσο οι αγωνιστικοί στόχοι μιας ομάδας, όσο το ότι δεν έφυγε πέρσι για να πάει ΝΒΑ και να το έχει δίπορτο για πάνε-έλα...Εκεί είναι που θέλει να πετύχει. Πόσο μάλλον όταν πέρσι έφυγε για "μόλις" 500 χιλιάρικα (αποδοχές της περσινής χρονιάς, κι όχι απλώς συμβόλαιο για μια χρονιά). Την ευκαιρία του την είχε πέρσι να δείξει πράγματα, την πήρε, την αξιοποίησε όσο γίνόταν, και βλέποντας/κάνοντας από εδώ και πέρα. Αν ας πούμε φέτος εξαφανιστεί (τον εξαφανίσουν) ροστερικά και στις όσες ευκαιρίες πάρει είναι σκατά, τότε ίσως και ν' αλλάξουν τα γι' αυτόν δεδομένα. Για την ώρα πάντως, το μέλλον του εκεί προσπαθεί να το κοιτάξει. Το αγροτικό του το έκανε με το παραπάνω στην Ευρώπη, από εδώ και πέρα παίζει το στοίχημά του για να πιαστεί στη χώρα του ή όχι. Κι αν δεν του κάτσει σε μια ας πούμε ακόμη χρονιά (φέτος), ε τότε ναι θα είναι σε θέση να κοιτάει Ευρώπη "για τα φράγκα", να κάνει/κλείσει καριέρα εδώ. Αυτό, και όχι "ομάδα Φ4". Εγώ τουλάχιστον, έτσι θα το έβλεπα. Ο Βεζένκοφ απ' τη μια άλλο τί έπαιζε στον Άρη ελέω ανάγκης - από την άλλη έχει δηλώσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του ότι "εκεί που θα πάει, θα πάει έχοντας συμφωνήσει να παίζει" (...βέβαια και άλλοι έχουν πάει μέσα στα χρόνια σε ομάδες "για να παίζουν", μετά από "συμφωνίες κυρίων", κι έχουν πάρει τα τέτοια τους τελικά, αλλά...). Συν το ότι και να πάει ΠΑΟ (άλλωστε αν δεν κάνω λάθος ΔΕΝ έχει ακόμα, ΕΠΙΣΗΜΩΣ ανακοινωθεί), δεν νομίζω να περιμένει ούτε ο ίδιος να παίζει μισάωρα. 10-15 για νέο παίκτη (και ηλικιακά αλλά και ως μεταγραφή), μια χαρά είναι. Το οποίο σημαίνει ότι κάθε άλλο παρά βγαίνουν αυτομάτως από το πλάνο του ΠΑΟ Γκιστ (κυρίως) και Φώτσης. Ο τελευταίος βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο έχει χαΐρι στον ΠΑΟ, και δη με το κασέ του. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αν είναι να μείνει, θα του προταθούν σαφώς λιγότερα, αλλά και πάλι χλωμό τον κόβω. Και πέρα από τα υπόλοιπα, μην ξεχνάμε και το τί (διάλο) θέλει ο (νέος) προπονητής σαν αγωνιστικό πλάνο...Τεσπα Γκιστ δεν βλέπω "εκτός", για άλλο λόγο πέραν των λεφτών (όσο σημαντικός λόγος κι αν είναι). Αγωνιστικά δεν βλέπω γιατί να μην τον θέλει ο Ιβάνοβιτς, ή και ο Τράκης, ακόμα. Περί ΟΣΦΠ που λες, δεν ξέρω τί έχει ανακοινωθεί για το ρόστερ της ομάδας. Υποθέτω όμως, όχι πολλά. Οπότε μια χαρά "ανοικτά είναι όλα", για μειώσεις, για αλλαγές, για "σπασίματα συμβολαίων" ακόμα κτλ. Δεν λέω ότι έτσι θα γίνει, και θα αναδιοργανωθεί πλήρως κι ο ΟΣΦΠ, αλλά είπα "δε θα με εξέπληττε καθόλου και να γινόταν". Μόνο ο Λασμε είναι αναντικατάστατος, με την έννοια οτι σαν κ αυτον κυκλοφορουν 4-5 παικτες στο ιδιο στυλ. Ο Γκιστ και ο Μασιουλις γιατι ειναι αναντικαταστατοι? Ο Λασμέ όμως που λες, έχει δείξει δείγματα αστάθειας, κυρίως λόγω "φυσικής κατάστασης" (τραυματισμοί κλπ), ειδικά μέσα στο '14. Οπότε κάθε άλλο παρά "μη αντικαταστάσιμος" είναι ΚΑΙ αυτός. Και η ηλικία του είναι ένα θέμα. Και το κασέ του. Κα το αν ταιριάζει σε ό,τι (διάλο) έχουν στα μυαλά τους Ιβάνοβιτς/Τράκης... Κατά τ' άλλα, θα πω αυτό που πιπιλάνε οι αρθρογράφοι για τον Γκιστ : δεν φαίνεται ΤΟΣΟ "στους αριθμούς" η προσφορά του. Και το λέω επειδή κι εγώ την ίδια ακριβώς αίσθηση είχα όλη τη σαιζόν. Ο Γκιστ υπήρξε υπερπολύτιμος, κυρίως ας πούμε γιατί δεν χρειαζόταν έναν Μήτσο να του φτιάχνει φάσεις, αλλά τις έφτιαχνε μόνος του, έπαιρνε (επιτυχείς) πρωτοβουλίες όταν οι "σίγουροι" είχαν κλατάρει, έδινε ρυθμό, "έβγαζε ενέργεια", έκανε πράγματα που μπουκώνανε τον αντίπαλο - κι όχι απλώς "σταμάταγε τον Σπανούλη". Αλλά κι εδώ έχει σημασία το μέλλον και τί πλάνο θα έχει η ομάδα του. Κι αυτουνού το κασέ δεν είναι "λίγο", εν τω μεταξύ. Παρομοίως θα πω και για τον Ματσιούλις. Όχι ο παίκτης που τραβάει την ομάδα, αλλά την ξελάσπωσε, την κράτησε, την στήριξε πάμπολλες φορές. Τώρα τί καταλαβαίνει γι' αυτόν από αυτά ο Ιβάνοβιτς, και τί σκοπεύει να κάνει, ο θεός κι η ψυχή του... Ο Παπαγιαννης δε θα παιξει,θα τον αφησει αλλον ενα χρονο εκει που ειναι. ...ένα, μόνο; Εδώ λένε ότι τον περιμένουν μέχρι και στην πρώτη 10άδα του ντραφτ το '16. Πράγμα που δεν νομίζω να τον αφήνει να σκέφτεται τίποτε άλλο πέρα από κολέγιο πρώτα, και μετά ίδωμεν. Το μέλλον του όμως, δεν νομίζω να μην είναι αλλού παρά στο ΝΒΑ - αρκεί βέβαια στην πράξη να αποδειχθεί αντάξιος των προσδοκιών δουλειά που έχουν οι Αμερικάνοι από αυτόν. Παντως του εφυγε η χθεσινη μ@λκια και τελικα θελει να μεινει προεδρος. ...εγώ βλέπω να λέει ότι τύποις θα είναι πρόεδρος, αλλά αρμοδιότητες κτλ τα παραχωρεί "σε Μάνο Παπαδόπουλο" και την διοικούσα επιτροπή κτλ Aν δεν είναι, πάτε σε χρονιά με τζογάρισμα στις μεταγραφές ξένων και είτε δε θα αποκτηθεί καθόλου ο Καλάθης, είτε θα αποκτηθεί για 1 χρονιά ωστε να εκτίσει την τιμωρία του. Δεν νομίζω να είναι κριτήριο του που θα βρίσκεται ο Καλάθης την προσεχή σαιζόν, οι 13 αγωνιστικές που έχει εκτίειν ως υπόλοιπο ποινής. Ο δε Τράκης δεν νομίζω να έχει κατά νου ΠΛΕΟΝ να πληρώνει αριστεροδέξια μεγαλοποσά με βραχύβιους σκοπούς. Αν είναι να τα σκάει θα το κάνει για μεσομακροπρόθεσμα -έστω- συμβόλαια. Νομίζω δηλαδή... edit : ...έγραφα, έφυγα βιαστικά μη ολοκληρώνοντας κάτι γραμμές, γύρισα, τελείωσα, πόσταρα......και τώρα βλέπω ότι γράφτηκαν οριστικά (μάλλον) πράγματα περί Ματσιούλις, και υπόνοιες ότι "μένει τελικά μόνο ο Γκιστ". Μάλιστα... 1
maxdore217 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 πως προκύπτει πάλι το γεγονός οτι οποίος φεύγει πάει στον γαυρο. Οταν λεω εγω οτι λεμε αερολογίες μετά με κραζετε. Το συμβόλαιο του γκιστ δεν θα σπασει γιατι δεν Συμφέρει να του δοσουν τοσα χρηματα απλα για να φυγει....άλλωστε εχει αλλον 1 χρονο. Για μασιουλη μεγα λαθος. Λασμε αν ερθει βογιουκας καλα εκανε μεγαλος σε ηλικία μεγαλο συμβολαιο μετρια χρονια και με πολλα προβληματα τραυματισμων. Τελος λεω ξανα οτι αφου το γυπεδο γεμιζει μονο σε λιγα μαστ εχει οποιο δικαίωμα να κανει οτι γουσταρει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Kαι θα δειτε οτι ολοι αυτοι που διωχθηκαν νυχτα απτην ομαδα, ειναι για χαρη του Καλαθη. Αν ο Γκιστ ειχε opt out θα ειχε την ιδια ακριβως τυχη με τους αλλους 2. Αν μεινει παντως, ειναι κομματακι δυσκολο να τα παει καλα με τον Ιβανοβιτς, αρα ουτε και με την περιπτωση του Τζειμς μπορω να πω οτι ειμαι αισιοδοξος.
maxdore217 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Με το όνειρο του καλαθη θα μείνουμε. Δεν ερχεται και καλυτερα γιατι αν ερθει θα ρουφήξει οτι χρήμα υπαρχει στα ταμία και να σε δω μετα τι θα κανεις.
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μίντι, προσωπικά νομίζω πιο πολύ θα έπρεπε να είσαι θυμωμένος με τις συμπεριφορές του Τρακαδόρου αυτή τη διετία, παρά με την "διάλυση" της ομάδας σου. Είπαμε, λεφτά γιοκ. Ή τεσπά δεν θέλουν να χώνουν άλλα. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα "λάθος/ηλίθιων/καταστροφικών κινήσεων", ΤΟΣΟ. Δηλαδή δεν είναι ότι εμφανίστηκε ξαφνικά και είπε "κάτσε να κάνω ό,τι γουστάρω" και γάμησε το σύμπαν. Τα παραπάνω σημαίνουν ότι δυστυχώς για τους οπαδούς του...ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΠΑΟ", αυτός κι οι πρόγονοί του βάζαν λεφτά, δικό τους ήταν το μαγαζί, ό,τι θέλαν κάνανε. Όχι ότι δεν τα σκάγανε κι οι οπαδοί (κυρίως σε εισιτήρια), αλλά δεν νομίζω οι οπαδοί να συντηρούσανε ποτέ τα μπάτζετ των δεκάδων εκατομμυρίων. Σούμα : από αυτόν κρεμόσαστε (ξέρω ακούγεται γάμησέ με, αλλά είναι η πραγματικότητα). Η δε τραγική ειρωνεία (μην πω τρακική...) είναι ότι, όπως το υποπτεύομαι, αν δεν ήταν κι αυτός, θα είχε -ίσως- τιναχεί εντελώς στον αέρα η ΚΑΕ από το '12 κι όλας, και, ξερωγώ; ίσως να ήταν ο ΠΑΟ σε κατάσταση μέχρι και ΑΕΚ σήμερα. Διότι αν μη τί άλλο, δε φαίνεται να υπήρξε στον ορίζοντα άλλος λεφτάς που θα έκανε πράγματα και του αρνήθηκαν συμμετοχή. Για ολ' αυτά, ξαναλέω πως το μόνο πραγματικό κακό που πρέπει να θεωρείτε οι οπαδοί του ΠΑΟ πως "σας έκανε", ήταν το ξεφτίλισμα των μαφιόζικων συμπεριφορών του... Από εκεί και πέρα είπαμε, οι παχιές αγελάδες ψόφησαν εδώ και καιρό. Λεφτά για παικταράδες δεν υπάρχουν, που σημαίνει θέαμα δεν υπάρχει, ο κόσμος δεν μπορεί πλέον κι αυτός να σκάει 30άρια μέσο όρο για να στηρίξει τέτοιες καταστάσεις - λογικό κι επόμενο είναι η "συρρικνωση". Αλλά κάτσε να δούμε τί θα βγει μέσα απ' ολ' αυτό; Αν για παράδειγμα ο ΠΑΟ όντως χτυπάει τα ελληνικά ταλέντα, βάλει βάσεις, κάνει δουλειά τα επόμενα 1-2-3 ξερωγώ χρόνια, και καταφέρει να έχει ομάδα κάτι περισσότερο από "τύπου Παρτιζάν" (δηλαδή στην ουσία να μπορεί να πληρώνει επαρκώς τα ταλέντα και να μην του φεύγουνε/τα σκοτώνει ο ίδιος με τη μία που θα αποδίδουν, ώστε να του μένουν εύλογο διάστημα), δεν ξέρω αν θα είναι τόσο άσχημα ή όχι... Μάλλον βέβαια οι Ευρωλίγκες και τα συναφή θα πρέπει να θεωρούνται πλέον δυσπρόσιτες προσδοκίες, αλλά αν κατ΄αρχάς (λέμε τώρα, ε...) στηθεί ομάδα αξιόμαχη, με ταλέντο, δίψα, όρεξη και δουλειά, άσχημο θα είναι να προσφέρει μπασκετικό θέαμα; Κι ας αρχικά το ταβάνι της θα είναι πχ τα πλέη-οφ Ευρωλίγκας. Τεσπα, δεν ξέρω, μπορεί να πάει καλούτσικα, μπορεί να είναι μαλακίες ολ' αυτά και να πάρει την κάτω βόλτα κανονικότατα,,,αλλά γενικώς, κάτσε πρώτα να δούμε τί θα παιχτεί... *...εν τω μεταξύ, όπως είπα και χθες, νομίζω 10 μύρια μπορεί να τα έχει ο ΠΑΟ με εισιτήρια κλπ ή τεσπα κάπου εκεί κοντά (πες 9, πες 8, πες 7 τεσπα) (...εκτός κι αν χειροτερέψουν αισθητά τα πράγματα γενικώς, και στη χώρα δηλαδή, αλλά και στα οικονομικά του ΠΑΟ κτλκτλ). Η αλήθεια είναι ότι με ΤΟΣΑ, αν πέσουν "επιστήμονες" πάνω του, μια χαρά ανταγωνιστική ομάδα φτιάχνει, δυνητικά και στη θεωρία πάντα. ...αλλά πρέπει η ΚΑΕ να είναι απ' άκρου εις άκρον "μπασκετική", χωρίς τρακοσυμπεριφορές, τρακομυαλά, παρατρεχάμενους, συμφεροντολόγους, γλύφτες, μπήξε-δείξε και λοιπούς. Από ΑΥΤΗ την άποψη, ναι θα μπορούσε να ήταν και σε καλύτερη κατάσταση ο ΠΑΟ, αγωνιστικά, στο μέλλον. Και το ότι ίσως/πιθανώς ΔΕΝ θα είναι, να μπορείς όντως να το χρεώσεις του Τρακαδόρου.... ....η απλή σκληρή πραγματικότητα όμως, όπως λέω εδώ και καιρό, ότι το ελληνικό μπάσκετ μας τελείωσε. Οι ιεράρχες του (το βλέπετε, δεν το βλέπετε; ) έχουν πλεύσει προς Ανατολάς πια, εκεί που πέφτει το χρήμα... Και το ένα φέρνει τ' άλλο. Κι όσο κι αν πάντα θα γίνονται "εκπλήξεις", όπως επίσης έχω πει, θα είναι οι εξαιρέσεις. Ο δρόμος δείχνει Ισπανία, Τουρκία, Ρωσία ίσως, ΓΕΡΜΑΝΙΑ μπορεί, με τον καιρό.... Ποιός ξέρει. Ο δρόμος του χρήματος κύριοι είναι απόλυτος, κι όχι για ξυπόλυτους...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Για τις συμπεριφορες του τα λεμε πολλακις, δεν ειμαστε απο αυτους που θα ντραπουν να τα πουν ωμα για να μην παρει αερα ο αντιπαλος. Το θεμα της παρουσης ειναι αλλο ομως. Και κατι ακομα. Ο τρακης πριν 3 μηνες ελεγε "σε περιμενουμε στο σπιτι σου για το 7ο". Αντ'αυτου φερνει Ιβανοβιτς με 1+1 (και το +1 ειναι σε περιπτωση που τα κανει -τανα στα αποδυτηρια και δεν τον θελει κανεις, για κανενα αλλο λογο-ονειρο ορισμενων σαν εμενα), διαλυει την ομαδα εκ νεου και μιλα για ενα μακροπροθεσμο πλανο εχοντας ως -αναγκαστικη- σημαια την υπομονη του κοσμου. Υπομονη καναμε και με τον Τζιγκερ, υπομονη καναμε και με τον τρακη 2 χρονια, πηρε οσο χρονο ηθελε, πηγε να ψευτοστησει κατι, κι εκει που ολοι λεγανε αντε αυτο το καλοκαιρι να κανει τις προφανεις απαραιτητες κινησεις να τελειωνουμε, σου διαλυει οτι ειχε στηθει και σου ξαναζηταει εμεσως αλλα 2-3 χρονια υπομονη ενω στην πραγματικοτητα μικραινει ΚΙ ΑΛΛΟ την ομαδα. Και σε 2-3 χρονια θα ξαναξεπουλαει τους Βεζενκοφ κλπ (εξαλλου αυτος πχ ειναι με 4ετες αλλα στα 2 χρονια εχει NBA out, οπως ο Πεκοβιτς πχ), και ξανα υπομονη. Τζιγκερ και στο μπασκετ, αυτη ειναι η μοιρα μας. Με τη διαφορα πως αυτος εδω, περα απτα υπολοιπα, ειναι εδω για να μας ντροπιαζει και να μας ξεφτυλιζει και εξωαγωνιστικα. Τουλαχιστον ο αλλος ηταν σοβαροτερος ως χαρακτηρας. ΥΓ. Τα 2 διαδοχικα νταμπλ κανανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ κακο στην ομαδα και στον (οποιο) εγκεφαλο του τρακη. Ειδικα φετος αν μου εσκαγε ενα 0-3 ο γαυρος στους τελικους, σημερα θα συζητουσαμε για αποδεσμευεσεις-διωγμο των 2 εκ των 3 βασικων πυλωνων μας; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2014 από MiDi_MiLiZ
stamatinho Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Το μονο θετικο οπως ειχα ξαναπει ειναι οτι μπορει να φερνει πιτσιρικια αλλα δεν φερνει οποια οποια πιτσιρικια. Εχουν τα φοντα για μεγαλα πραγματα. Ας το δουμε λιγο πιο θετικα. Τωρα αν μεσα σε αυτα τα 2 χρονια γινει καμια στραβη και παρουμε κανα ευρωπαικο με τα 18-20χρονα αλα Γιουγκοπλαστικα(τι λεω ε?) τι να πω οκ. Οτι ο τρακης θα μεινει τρακης μεχρι να μεγαλωσει κ αλλο.(ποσο ακομα ομως) θα μεινει τρακης τι να κανουμε. 1
Demon13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ποια χρήματα; Αφού τους αποδεσμέυσαμε. Κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι. Για αυτά τα χρήματα που τους αποδεσμεύσαμε. Αν είχαν χαμηλά συμβόλαια θα μέναν.
DKNI Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 εχει οποιο δικαίωμα να κανει οτι γουσταρει.'Σωραιος Και γιατι οχι να φερει προπονητη τον Τομιτς και να κανει την φανελα κοκκινη, ε?
washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ..ε και 'συ ρε DK τώρα... Εννοείται ότι ο Μαξ εννοεί ότι "ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνει ό,τι θέλει"... Και μέχρι ΕΝΟΣ σημείου, καθ' ό,τι όντως ιδιοκτησία του, θα τον "δικιολογήσει" κι ο κόσμος, με την έννοια ότι θα συνεχίζει να τσοντάρει με εισιτήρια...Δηλαδή ΘΑ ΠΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ότι "όντως δικιά του είναι η ομάδα = αυτός έχιε βάλει λεφτά". Και μέχρι ενός σημείου, και πάλι δίκιο θα έχουν. Διότι από πότε έγινε κοινοκτημοσύνη μια ΚΑΕ, και δη η συγκεκριμένη, για να έχει κι ο κόσμος άποψη; Όταν αγοράζει κανείς εισιτήρια, δεν αγοράζει και μετοχές... Βέβαια από εκεί και πέρα, μπαίνουν στη μέση "λεπτές ισορροπίες", όπως αν στραβώσει ΠΟΛΥ, πολύς κόσμος, έχει τη δύναμη, γυρίζοντάς του την πλάτη = δεν παίρνει εισιτήρια, να του κάνει ζημιά. Αλλά για να γίνει αυτό, θέλει πολλή οργάνωση και πρακτικά θα είναι πάντα από ένα έως πολλά βήματα ο κάθε πρόεδρος = θα την ανθιστεί, θα ξεπουλήσει το σύμπαν, και άντε κουρευτείτε που θα χάνω εγώ από τα δικά μου λεφτά... Θεωρητικά, το πράγμα θα μπορούσε να σκαλώσει, στο αν τον ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ άμεσα όλο αυτό. Καθώς δε νομίζω κανείς εδώ να πιστεύει ότι "θα του πληγώσουν τα παναθηναϊκά του αισθήματα, καθώς θα βλέπει τον κόσμο να του γυρνάει την πλάτη και την ομάδα να καταρρέει οικονομικά και συνεπώς αγωνιστικά"... ΑΝ υπάρχει ένα πραγματικά...ευαίσθητο σημείο, είναι να του "σαμποτάρει¨" ο κόσμος την...ΒΙΑΝΕΞ... (πχ κομμένα τα φάρμακα από εκεί). Γίνονται όμως αυτά τα πράγματα...; Δεν γίνονται....Είναι κάτι σαν την πολιτικο-οικονομική κατάσταση που βιώνουμε : ο κόσμος έχει φτάσει να ψηφίζει κατά 1/5 αυτούς που ψήφιζε χειροπόδαρα κάποτε, κι όμως αυτοί πάλι είναι πάνω και κάνουν κουμάντο...Διότι απλώς και ΠΡΑΚΤΙΚΑ, μόνο αν/όταν θέλουν οι ίδιοι οι κουμανταδόροι αλλάζουν πράγματα... Τέλος, προφανώς και δεν είναι τόσο βλαμμένος ο Τράκης, "ν' αλλάξει το χρώμα της φανέλα σε κόκκινο, έτσι επειδή κι όποτε του γκαβλώσει", στο τραβηγμένο παράδειγμα που δίνεις. Θα τον φάνε ζωντανό (στην κυριολεξία όμως) την άλλη στιγμή κι όλας. (Όχι ότι τίποτε είναι αδύνατο βέβαια, αν ξανακοιτάξουμε προς πολιτική μεριά, που ο πράσινος ήλιος ΠΑΣΟΚ έγινε μαύρη Ελιά....Τα πάντα θέλουν χρόνο, κατάλληλο τάιμινγκ και συνθήκες, και τελικά....όλα γίνονται....). Τεσπα, ξαναλέω, χωνέψτε το : τέλος τα παλιά. Λεφτά γιοκ. Γιατί αν υπήρχαν λεφτά, (αυτό συμπεριλαμβάνει τα όποια οφέλη είχαν οι Γιαννακό από το να "διατηρούν την ΚΑΕ ΠΑΟ") και δη για σκόρπισμα, ούτε μνημόνια θα είχαμε, ούτε οι Σέρβοι θα είχαν φύγει, ούτε οι παικταράδες, ούτε τίποτα. Και στο κάτω-κάτω, αν είναι να βλέπουμε καλό μπασκετάκι, μη σώσει και ξαναπάρει ελληνική ομάδα Ευρωλίγκα. Ας τις παίρνουν με σούπερ-Αμερικάνους, σούπερ-Σέρβους και σούπερ-οτιδήποτε όσοι έχουν λεφτά. Εμένα πάντως δε με χαλάει να βλέπω 20χρονους κι 25χρονους να τα δίνουν όλα, αντί να σκουπίζουν τους πάγκους. Εκτός κι αν σας έχει μείνει απωθημένο το πόσα ευρωπαϊκά έχει κρεμασμένα στο ταβάνι του Παλάθιο (ε και; Χεστήκαμε. Ειδικά όταν έχει μια εικοσαετία να βάλει καινούριο...). ...Μίντι, αν δεν εννοείται, να τονίσω ότι αυτό που είπα περί τρακοσυμπεριφορών, δεν το είπα για να τονίσω τις συμπεριφορές και το πώς "οφείλετε ν' αντιδράσετε" - το ξέρω πολύ καλά ότι και εδώ μέσα μια χαρά τον στολίζετε για τις καφροκινήσεις του. Το είπα για να τονίσω πιο πολύ εκεί έχει νόημα να εκφράζετε τον θυμό σας, παρά στις διοικητικές του κινήσεις, καθώς όπως εξήγησα, "δικό του είναι το μαγαζί". Για να στο πω κι αλλιώς : πες πως πάτε να του σφίξετε τα κωλιά οι παναθηναϊκοί, του Τράκη (πες ρε παιδί μου, ότι βρίσκετε έναν τρόπο). Τί θα κάνει δηλαδή; Θα σας "ακούσει"; Στην τελική θα σας πατήσει κι ένα σιχτίρ, και θα πει "εγώ άλλο δεν ασχολούμαι, κι ούτε άλλα λεφτά βάζω, κι όποιος από σας θέλει να κάνει τον πρόεδρο αναλαμβάνωντας τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το ΑΦΜ της ΚΑΕ, ας ορίσει". Θα πουλήσει κι ότι παίκτες θα είναι να πουλήσει κάποιο Καλοκαίρι, και θα σας αφήσει με το...κασκόλ στο χέρι. Ή τα βλέπω λάθος; Αν ναι πες μου πού... Όποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι "έχει δύναμη η φωνή του τη σήμερον ημέρα", μακάριος εστί. Πάψτε να κάνετε σαν κερατωμένη γκόμενα που "δεν μπορεί να χωνέψει αυτό που της συνέβη και φωνάζει στον τσιλιμπουρδελιάρη λες και μπορεί να του ασκήσει κάποια εξουσία" : για να έκανε αυτό που έκανε ο άλλος, γραμμένη την είχε (...ίσως να έχει και τη δικαιολογία ότι "δεν τράβαγε άλλο μαζί της" μάλιστα...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις