Pankar95 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Θες να πεις ότι Βουγιούκας - Μαύρο δεν είναι το καλύτερο αμυντικό δύδιμο στην Ευρώπη;
stamatinho Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παντως του εφυγε η χθεσινη μ@λκια και τελικα θελει να μεινει προεδρος.
xgol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κατά πως δείχνουν τα πράγματα (και αν διαψευστώ εδώ θα είμαι να το παραδεχθώ) πάτε σε μεγάλη μείωση μπάτζετ. Δε μου κάνει το σενάριο "χρυσοπληρώνω τον Καλάθη και διώχνω έναν απ τους καλύτερους σεντερ της Ευρωλίγκας". Μου κάνει περισσότερο σε "αγοράζω μικρούς παίκτες και τον κατάλληλο προπονητή για να τους λιώσει και ξεφορτώνομαι τα βαριά συμβόλαια". Δεν έχει νόημα η φυγή του Λάσμε (εκτός αν θέλουν να επαναδιαπραγματευτούν και είναι τέχνασμα το opt out) Aν δεν είναι, πάτε σε χρονιά με τζογάρισμα στις μεταγραφές ξένων και είτε δε θα αποκτηθεί καθόλου ο Καλάθης, είτε θα αποκτηθεί για 1 χρονιά ωστε να εκτίσει την τιμωρία του. 1
stamatinho Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κατά πως δείχνουν τα πράγματα (και αν διαψευστώ εδώ θα είμαι να το παραδεχθώ) πάτε σε μεγάλη μείωση μπάτζετ. Δε μου κάνει το σενάριο "χρυσοπληρώνω τον Καλάθη και διώχνω έναν απ τους καλύτερους σεντερ της Ευρωλίγκας". Aν φερει Βουγιουκα καλυπτεται το κενο και με το παραπανω.
xgol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Βουγιούκας και Μαυροκεφαλίδης δε νομίζω πως μπορούν να βγάλουν χρονιά. Θέλουν κάποιον δίπλα τους πιο ενεργητικό. 1
tool1983 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 O Βλασης Μπονατσος δεν είναι στη ζωη. Πρωταπριλιά δεν είναι. Τι διαολο διαβαζω εδώ http://www.gazzetta.gr/basketball/article/622911/option-out-oi-matsioylis-lasme-mpramos-kari-sangk Δεν βλεπω τι λογικη εχει να διωξεις παιχτες όπως ο Γκιστ ή ο Μασιουλις.
8elwADSL Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Είπαμε ελληνοποίηση αν λεγόντουσαν Λασμάκης και Γκιστίδης δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Θα κρατούσε ακόμα και τον Μασιουλόπουλο. Δεν παίζει κάτι ήπιε και τον πείραξε. Τώρα με Βουγιούκα (αν έρθει) και Μαυροκέφαλο θα παίξουμε γρήγορο και ελκυστικό μπασκετ.
tool1983 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ας ανανεωσει του Ουκιτς τωρα να τελειώνουμε. Τι να πω; Το χειροτερο είναι ότι τους κανει δωρο στον αντιπαλο. 1
Atallos1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μπορει ανετα παντως να τους παρει ξανα , απλα τους ελυσε το συμβολαιο Καλλιστα μπορουν να μεινουν με λιγοτερα λεφτα
Armored Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αμα παει καποιος εκ των τριων στον γαυρο ποιος νοημων ανθρωπος θα τους κραξει στο Οακα; Αντε λιγα προξενια ακομα και θα γινουμε αδελφα σωματεια. Τρακης ο αναμορφωτης του ελληνικου μπασκετ. Αυγουλοπουλοι σειρα σας. Θελουμε τον Μαντζαρη, μηπως τον εχετε διπλο; 1
tool1983 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κανενας δεν θα τους κραξει,είμαι σιγουρος. Αλλα για τον Μασιουλις είναι 100%αχαριστια.Ο ανθρωπος κερδισε την ανανεωση του μεσα στο γηπεδο με φοβερα ματσακια,όταν οι αλλοι δεν έστριβαν. Η ΚΑΕ δεν ειχε αυτή την αντιμετωπιση στους παιχτες μας Δημητρακη.
icenex Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αμα παει καποιος εκ των τριων στον γαυρο ποιος νοημων ανθρωπος θα τους κραξει στο Οακα; Αντε λιγα προξενια ακομα και θα γινουμε αδελφα σωματεια. Τρακης ο αναμορφωτης του ελληνικου μπασκετ. Αυγουλοπουλοι σειρα σας. Θελουμε τον Μαντζαρη, μηπως τον εχετε διπλο; για γελια και για κλάματα είμαστε κρίμα πάντως αν διώξει αυτούς τους 3 για μένα οπως και πολλοί διαφωνούμε με την συγκεκριμένη κίνηση.Αντε καλο κουράγιο αδέρφια γιατί το μέλλον θα δείξει αν θα κλαιμε η θα γελάμε.
Pankar95 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κανενας δεν θα τους κραξει,είμαι σιγουρος. Αλλα για τον Μασιουλις είναι 100%αχαριστια.Ο ανθρωπος κερδισε την ανανεωση του μεσα στο γηπεδο με φοβερα ματσακια,όταν οι αλλοι δεν έστριβαν. Η ΚΑΕ δεν ειχε αυτή την αντιμετωπιση στους παιχτες μας Δημητρακη. Το πρόβλημα θα το έχουμε εμείς που πάμε να γίνουμε κάτι σαν την Παρτιζάν. Ο Γιόνας μιά χαρά θα βρει ομάδα και με καλύτερα λεφτά ίσως. Και οι σέρβικες και κροατικές ομάδες κάθε χρόνο την ομάδα της επόμενης δεκαετίας έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις