stamatinho Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Η ουσια ειναι οτι αγοραζει παιχτες που ειναι εξελεσιμοι.Στην ουσια ολη την αφροκρεμα την ελληνικη παει να αγορασει. Τωρα ποσο θα αντεξουν το βαρος της φανελας δε το ξερω.
Pankar95 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΕΜΕ κι ας μην περάσουμε ούτε τοπ-16, με το Διαρκείας στο χέρι θα μείνω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Πρωτον, καντε ενα καλο στον εαυτο σας και μη διαβαζετε την χειροτερη "ρεπορτερ" του μπασκετικου Παναθηναικου. Δευτερον, μετα τη σημερινη συνεντευξη τυπου δεν εχω καθολου καλο προαισθημα. Υποψιαζομαι οτι παει να βαφτισει ελληνοποιηση μια θεαματικη μειωση μπατζετ και νεο τροπο λειτουργιας της ΚΑΕ μια αθορυβη και σταδιακη αποχωρηση απο αυτην. Αν διωξει εστω εναν εκ των Λασμε, Γκιστ, Μασιουλις με το προσχημα της ελληνοποιησης, τοτε ωρα να παιρνουμε αποφασεις εμεις οι τελευταιοι των μοικανων που ελπιζαμε σε νεο αυτοκρατορα. Που κατι τετοιο μυριζομαι γιατι το "θα σπασουμε συμβολαια" δεν νομιζω να εχει αλλον αποδεκτη. Ειναι αλλο πραγμα η ελληνοποιηση κι αλλο να μας μετατρεψει σε Παρτιζαν Αθηνων που θα εχουμε το αντιστοιχο Βουγιοσεβιτς, με τα αντιστοιχα 20χρονα που θα τρωνε ξυλο για να ανελιχθουν και να πουληθουν σε μεγαλυτερες ομαδες. Αν το πλανο ειναι τετοιο, καλως τα δεχτηκαμε. ΥΓ. Τι τραβαμε οι Παναθηναικοι ρε φιλε. Εκει που ολα ειναι ηρεμα, σου σκαει τη βομβα ο αλλος, αρχιζουν και οι ΑΡΔιες των παπαγαλων και ξαφνικα να σε περικυκλωνει η ιδεα οτι μετατρεπεσαι σε Πανιωνιος.
8elwADSL Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλά αν διαλύσει έτσι την ομάδα διώχνοντας 3 από τους καλύτερους ξένους μας που ειναι και οι 3 ψυχάρες και δίνουν πάντα το μάξιμουμ (Λασμε,Γκιστ,Μασιουλις) δεν ξανασχολούμαι με μπασκετ. Δεν γίνεται να αφήσεις αυτούς τους παίχτες ελεύθερους!!! Ηταν οι στυλοβάτες της ομάδας τα 2 τελευταία χρόνια είναι οι ξένοι που ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν.
adios_le_pidos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ο Πίνγκ Πόνγκ δεν είναι ξένος ?Καλά εντάξει, μας δουλεύει ο τράκης... ρε τον ναρκωμανή. τα 9εκ πάντως στα σαϊτ του ξέρει να τα ρίχνει, όπως και τα στοιχήματα στις μαλαισίες κλπ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Προσφερει 6εκ δόλαρια λεει για 3ετες στον Καλαθη. Την ιδια ωρα οι παπαγαλοι του διαμηνυουν προς πασα κατευθυνση οτι Γκιστ, Λασμε, Μασιουλις θα αποτελεσουν παρελθον. Αρα λεφτα υπαρχουν, απλα αποφασισε να γινει πατριωτης, να μας κανει εθνικη ελπιδων. Τι διαολο, νοθευμενη του πουλησανε; Παρτε και γαυρο 2014-15 να γουσταρετε. Σλουκας Ντιλεινι Μαντζαρης Χωψωνιδης Περπερογλου Μασιουλις Λοζεσκι Γκιστ Λασμε Ντανστον Πριντεζης
8elwADSL Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 ^Τρελένομαι και στην ιδέα ότι θα κάνει τέτοιο έγκλημα και τέτοιο δώρο στους γαύρους,ΑΝ γίνει κάτι τέτοιο θα είναι από τις μεγαλύτερες πατάτες που έχει κάνει πρόεδρος του ΠΑΟ σε όλα τα αθλήματα. Εγκλημα.
stamatinho Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια ειναι σιγουρο οτι Γκιστ-Λασμε-Μασιουλις θα πανε γαυρο? Τραβηγμενο μου φαινετε να τους παρει και τους 3!
8elwADSL Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αν τους αφήσουμε ελεύθερους σίγουρα έστω με 1 από τους 3 το λιγότερο θα ασχοληθούν οι Αγγελόπουλοι,ήδη θα τρίβουν τα χέρια τους στο άκουσμα αυτής της είδησης.
Orpheas1992 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Απο τη μια διαβαζεις για ελληνοποιηση και απο την αλλη θα φερει και 2-3 αμερικανους για τα ρεστα...ο,τι να ναι.Την καθυστερημενη γενικα λογικη της ελληνοποιησης (και οποιασδηποτε...ποιησης με κριτηριο την καταγωγη) στον συγχρονο επαγγελματικο αθλητισμο δεν θα την σχολιασω. Απλα αν φυγουν Γκιστ, Λασμε, Μασιουλις δεν πρεπει να πατησει κανεις γηπεδο. Ουτε εισητηριο. 2
stamatinho Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 <p>Απο τη μια διαβαζεις για ελληνοποιηση και απο την αλλη θα φερει και 2-3 αμερικανους για τα ρεστα...ο,τι να ναι.<br> Την καθυστερημενη γενικα λογικη της ελληνοποιησης (και οποιασδηποτε...ποιησης με κριτηριο την καταγωγη) στον συγχρονο επαγγελματικο αθλητισμο δεν θα την σχολιασω. Απλα αν φυγουν Γκιστ, Λασμε, Μασιουλις δεν πρεπει να πατησει κανεις γηπεδο. Ουτε εισητηριο.</p> Ποσοι πανε στο γηπεδο εκτος γαυρου η σημαντικων παιχνιδιων στην ευρωλιγκα πιστευεις? Εγω θα λεγα να περιμενουμε να δουμε την ομαδα να παιζει και μετα να πουμε. Καλοι χρυσοι Λασμε Γκιστ αλλα οχι και αναντικαταστατοι, ουτε για Μποντιρογκα δε καναμε ετσι
washcloud Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Προσφερει 6εκ δόλαρια λεει για 3ετες στον Καλαθη. Την ιδια ωρα οι παπαγαλοι του διαμηνυουν προς πασα κατευθυνση οτι Γκιστ, Λασμε, Μασιουλις θα αποτελεσουν παρελθον. Αρα λεφτα υπαρχουν, απλα αποφασισε να γινει πατριωτης, να μας κανει εθνικη ελπιδων. Τι διαολο, νοθευμενη του πουλησανε; Παρτε και γαυρο 2014-15 να γουσταρετε. Σλουκας Ντιλεινι Μαντζαρης Χωψωνιδης Περπερογλου Μασιουλις Λοζεσκι Γκιστ Λασμε Ντανστον Πριντεζης ...ξέχασες τον Χάινς (...εν τω μεταξύ, λίγο χιούμορ δε βλάφτει ρ' αδερφέ : μετά τη λίστα, βάλε κι ένα "...κι έτσι πελάτες" κτλ...Ξες εσύ :ρ) Βασικά, πέραν του ότι δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να πάρω στο απόλυτο το "καταστροφολογικό" σενάριο που διακινείται για τον ΠΑΟ (όχι ότι δεν έχει, κάποια έστω βάση), αναρωτιέμαι προς τί κάτι σιγουριές πχ "φέρνει Καλάθη", "και του χρόνου τον βάζελο τον Μάντζαρη" ή "αμάν, Ματσιούλις, Λασμέ και Γκιστ στον ΟΣΦΠ". Κατ' αρχάς η συγκεκριμένη τριάδα είναι ό,τι πιο "βαμμένο πράσινο" τα τελευταία 2 χρόνια, για να μην πω...έβερ. Για να δώσω παράδειγμα, θα μπορούσατε να φανταστείτε Κώστα Παπανικολάου, αντί για Μπάρτσα, να πήγαινε ΠΑΟ; Εγώ ούτε με σφαίρες. Κι εννοώ ως άμεση μεταπήδηση, χωρίς να υπάρχει "μεταβατική περίοδος" (1-2 χρόνια να "ξεθωριάσει"). Το πάθος που έχουν δείξει όλοι αυτοί, κόντρα στον "αιώνιο αντίπαλο", υπήρξε σχετικά "πρωτοφανές". Μπορείτε να φανταστείτε Μπατίστ (πες πως συνεχίζει) στον ΟΣΦΠ; Διαμαντίδη; Σπανούλη ξανά στον ΠΑΟ.......; Σαφώς και είναι επαγγελματίες κτλκτλ, ΑΛΛΑ σε κάποιες περιπτώσεις, ο χρωματισμός υπάρχει. Και από την ανάποδη (ντουμπλ φασ-η) : Ποιός στον ΟΣΦΠ θα "δεχόταν" Λασμέ, ΓΚΙΣΤ, Ματσιούλις, όταν αυτοί οι τρεις τους έχουν κλείσει το σπίτι, όταν έχουν "βρυχηθεί" παίζοντας (και νικώντας, σκουπίζοντας, μπρεϊκάροντας κτλκτλ) και μάλιστα ΠΡΟΣΦΑΤΑ; Ειδικά πέρσι, σχεδόν τον "ρεζιλέψανε", θα έλεγε κανείς, τον ΟΣΦΠ, που από Μπακτουμπακικός Πρωταθλητής Ευρώπης Ως Άλλος Δαυίδ Ξέσκισε Τα Κωλιά ΤΩΝ Γολιάθς (κτλκτλ),,,,έπεσε πάνω στη Σκούπα Φίλιπς και όλοι που είχανε χαρεί τον ΟΣΦΠ, σχεδόν ντραπήκανε για λογαριασμό του...(και κάποιοι αρχίσανε όντως ν' αμφιβάλλουνε, μετά τα καμώματα του Τρακαδόρου, για το πόσο "τίμια" ήταν τα...κορμιά των κόκκινων...). Και να πιστέψω εγώ δηλαδή, ότι δεν τρέχει τίποτε, φέρε μου έναν Γκαμπονέζο και μη βάζεις ζάχαρη, φέρε μου τον Γκιστ, φέρε μου Ματσιούλις, φέρε μου και υπεύθυνο του γραφείου τύπου τον...Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τώρα που έμεινε χωρίς δουλειά...; :ρ Όκεϊκ, Κάλχας δεν είμαι, και τα πάντα γίνονται, αλλά δεν το κόβω να γίνει όλο αυτό τόσο εύκολα. Άσε που σιγά μην τους αφήσει έτσι απλά ο Τράκης να περάσουν απέναντι. Όλο και καμμιά συνεννόηση θα κάνει, όλο και κανένα κονέ (πχ τα τσαλίμια του με την ΤΣΣΚΑ μετά τον αποκλεισμό), και θα φροντίσει να πάνε ομαλά, ΑΛΛΟΥ, και όχι απλά να τους ξωπετάξει και να τους αφήσει ευκαιρία "εκδικήσεως"...Τεσπα γενικά δεν το βλέπω λογικό και βιώσιμο για κανέναν από τους 3, για ΟΣΦΠ. Κατά τ' άλλα, αν περικοπές είναι που έχει στον νου του, ο Λασμέ λόγω ηλικίας/κατάστασης/κασέ, είναι η πρώτη επιλογή για πιθανή παύση. Οι άλλοι δυο, είναι πιο βιώσιμη κατάσταση, νομίζω. Βέβαια πέραν των γκαφρών, είναι και τί σκοπούς έχει κι ο Ιβάνοβιτς...Οπότε θα δείξει, γενικώς. Πάντως, όσον αφορά το μπάτζετ, εγώ υπολογίζω ότι γύρω στη δεκαρού την έβαλε στην τσέπη φέτος από εισιτήρια, τηλεοπτικά, φυλλάδα, φανέλλες, κασκόλια, καπότες, κι ό,τι άλλο πουλάει μέσω ΠΑΟ. Το οποίο, ΙΣΩΣ να σημαίνει ότι είναι στα λεφτά του. Γιατί να μην το συνεχίσει; Γιατί να διακινδυνέψει να χάσει αυγοπάσχαλα, αν ο κόσμος (και η συμβολή του) του γυρίσει την πλάτη, με "σαρωτικές" κινήσεις; ...Εκτός βέβαια κι αν έχει σαφή δείγματα ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει (σημαντικά και μη αναστρέψιμα) ούτως ή άλλως... Υπάρχει και το ζήτημα "αποχώριση" που τα μπερδεύει τα πράγματα...Δεν περίμενα ότι θα το έκανε. Και μάλιστα ΟΠΩΣ το έκανε : βγήκε συνέντευξη τύπου, καλήμέρα σας, εγώ αποχωρώ (με χαμηλούς τόνοι) + κάτι ψευτοδικιολογίες για "λάθη" και γειά σας, έχετε κάποια ερώτηση; Αναρωτιέμαι αν ήταν κα'νας συνδυασμός πραγμάτων, τύπου ο φάδερ του τράβηξε τ' αυτί επειδή τα έχει κάνει (πάλι) (πολύ όμως) μπουρδέλο εσχάτως - κι αν από την άλλη, έχοντας κατά νου την...Περεστράκικα και την "ελληνοποίηση", είπε να κάνει στην άκρη, για να μην τον πάρουν (πια) με τις πέτρες. Έχω πει και παλιότερα ότι, όπως το φαντάζομαι, ανέλαβε την ΚΑΕ όταν τα μπαρμπάδια ήταν σε φάση "πουλάμε γιατί δεν τραβάει καθόλου άλλο" (αλλά αγοραστές γιοκ), ή "την παρατάμε στην τύχη της", με "υπόσχεση" να του την αφήκουν και να κάνει ό,τι μπορεί, ΑΛΛΑ να μην μπαίνει άσχημα μέσα... Ίσως λοιπόν οι καιροί να απαιτούν "δραστικότερα μέτρα" (και το είχα πει κι αυτό όταν είχε πει προ μηνών για "ελληνικό κορμό", ότι δηλαδή μύριζε άγριο ξεσκαρτάρισμα), αλλά και πάλι δεν βλέπω να είναι αναγκαίο να ξεκληριστεί εντελώς ο χθεσινός ΠΑΟ... Τεσπα, είπαμε, και το μέλλον θα δείξει τί προθέσεις υπάρχουν, και τί πράξεις θα γίνουν, και πού θα οδηγήσει όλο αυτό - αλλά έχετε οι του ΠΑΟ στο μυαλό σας, ότι το "ξαμόλημα των παπαγαλακίων" που λέει κι ο Μίντι (που όντως, τέτοιο μοιάζει, "στα ξαφνικά"), ΙΣΩΣ και να έχει στόχο τη δημιουργία "κλίματος" (πχ σφίξιμο κώλων. Και άλλο περιβάλλον σε περίπτωση επαναδιαπραγμάτευσης συμβολαίων....). Αλλά και έτσι να γίνει, όπως "φοβάστε οι περισσότεροι" δηλαδή, άσχημα θα είναι, αν όντως πάει να γίνει ο ΠΑΟ "πρότζεκτ φυντάνια" ; Προσωπικά νομίζω πως αν δινόντουσαν ευκαιρίες σε νέους παίκτες (στις ομάδες γενικώς), θα βγάζανε μάτια. Του πούστη, δε λέμε για 18χρονους (που άλλες ομάδες ΚΑΙ με τέτοιους κάνουν παιχνίδι), αλλά αν είναι 20-22+, άσχημα είναι; Με προοπτική πάντα να γίνουν ομάδα που σε ένα-δύο χρόνια θα γαμεί, θα δέρνει, και τα σχετικά... Γενικά, μην προδικάζετε τίποτα, θα έλεγα εγώ. Καθήστε να δείτε, και όλος ο χρόνος δικός σας θα είναι να φεϊσπαλμάρετε και να κράζετε κτλ. Α, και κάτι ακόμα : μετά από τα τελευταία γεγονότα, προσωπικά καθόλου δε θα με εξέπληττε, κάποια "παρόμοια" κίνηση ΚΑΙ από Αγγελόπουλους (που έχουν και ΛΙΓΟΤΕΡΑ εισιτήρια, στάνταρ, από ΠΑΟ). Οπότε μην τα βάφετε...μαύρα, ή μάλλον, κόκκινα :ρ από τώρα...Τουλάχιστον για το εσωτερικό.
Canvas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Χαμηλώνει μπάτζετ Χαμηλώνει τις προσδοκίες για τη νέας σεζόν Κάνει και πίσω διοικητικά για να μην τον trollaρουν οι Αγγελόπουλοι του χρόνου καθότι είναι και τέζα εγωιστής Αρχίζει τα περι Ελληνοποίησης την στιγμή που το ελληνικό μπάσκετ δεν μπορείς να πεις ότι περνάει και την καλύτερή του φάση Επισης, πιο "έλληνα" ξένο από Ματσιούλις δύσκολα βρίσκεις. Έχει κερδίσει με το σπαθί του θέση στην ομάδα, είναι πολυεργαλείο και θεωρώ πως μας "γεμίζει" όλους. Ο δε Γκιστ , άλλαξε σχεδόν το 50% του τρόπου που έπαιζε για να ανταπεξέλθει και να βρει χώρο στην ομάδα , έγινε πολύ χρήσιμος σε ομάδα με αμυντικό προσανατολισμό και ταυτόχρονα είναι Ο ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΑΙΚΤΗΣ! Δηλαδή στην παρατήρηση του Τράκη ότι η ομάδα δεν έπαιξε θεαματικά , η απάντηση είναι διώξε τον Γκιστ;! Λάσμε ως 2ο ψηλό γουστάρω, αλλά ,ΟΚ, πιστέυω ότι κάτι μπορεί να βρεις εξίσου αξιόπιστο στην αγορά. Τέλος , 2ετές στον καραβανά ο οποίος θα τρίβει τα χέρια του σε περίπτωση που η ομάδα απαλλαχθεί από παικτες με προσωπικότητα και ξεμείνει με τον Μήτσο μόνο και 11 νιάνιαρα. Α, και που 'στε!! Στην ΤΟΥΡΚΙΑ φεύγει ο περιορισμός με τους γηγενείς παίκτες στο εγχώριο πρωτάθλημα! Ο συγκεκριμενος περιορισμός μπορεί να μην υπάρχει στην ευρωλίγκα , αλλά περιορίζει σημαντικά έναν κοουτς στον σχεδιασμό της ομάδας το καλοκαίρι. Τα χέρια του Ζοτς λύνονται σημαντικά, θα χει περάσει και ο πρωτος χρόνος προσαρμογής στην Τουρκία, αν γίνει καμιά στραβη και του το πάρει και η Γαλατά θα πεισμώσει τόσο που τον βλέπω να μένει εκεί για πολύ ακόμα. ΥΓ. Τόσοι ΑΡΔ στην συνέντευξη τύπου, κανενας δεν ρώτησε , έτσι από περιέργεια, για το τσίγκλισμα ρε παιδί μου, αν υπήρξε σκέψη Ομπράντοβιτς αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τράκη : "πρέπει να επιστρέψει σπίτι του για το 7ο".
Pankar95 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Απο τη μια διαβαζεις για ελληνοποιηση και απο την αλλη θα φερει και 2-3 αμερικανους για τα ρεστα...ο,τι να ναι. Την καθυστερημενη γενικα λογικη της ελληνοποιησης (και οποιασδηποτε...ποιησης με κριτηριο την καταγωγη) στον συγχρονο επαγγελματικο αθλητισμο δεν θα την σχολιασω. Απλα αν φυγουν Γκιστ, Λασμε, Μασιουλις δεν πρεπει να πατησει κανεις γηπεδο. Ουτε εισητηριο. Ποσοι πανε στο γηπεδο εκτος γαυρου η σημαντικων παιχνιδιων στην ευρωλιγκα πιστευεις? Εγω θα λεγα να περιμενουμε να δουμε την ομαδα να παιζει και μετα να πουμε. Καλοι χρυσοι Λασμε Γκιστ αλλα οχι και αναντικαταστατοι, ουτε για Μποντιρογκα δε καναμε ετσι Όντως Λάσμε-Γκιστ-Ματσιούλις δεν είναι και αναντικατάστατοι.Μόνο που αν φύγουν στην θέση τους φοβάμαι πως θα έρθουν μεταγραφές τύπου Κόλινς-Ράιτ-Σίμμονς... συν Καλάθη για τον οποίο μάλλον προορίζονται τα λεφτά και των τριών τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις