Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτός μοιάζει με κάτι Ρώσους βετεράνους κομμάντο από ταινίες τύπου Ράμπο.

Mε νεκροθαφτη θα ελεγα εγω :P

extra hint: Ηδη ξερουμε και τους πρωτους του πελατες :D

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αρα ο Μπραμος ειναι φευγατος ή θα παει ο Βεζενκοφ στο 4 και ο βιταμ στο 5. Κλεισαμε και Κουπερ λογικα μιας που τον πηρε και στην εθνικη Βοσνιας ο Ιβανοβιτς στην θεση του Ραιτ. Οπως εχει ειπωθει καλο θα ταν να αγοραζαμε τον Μποχωριδη να τον αφηναμε στον Αρη και αν δεν τραβηξει ο Κουπερ τον φερνουμε. Ο Καλαθης δεν προκειται να αφησει το αγαπημενο του αμερικα με κατω απο 2 εκ. Αμα εχει να δωσει τοσα ο τρακης μαγκια του. Εγω θα τα δινα σε σκορερ και σε σεντερ τυπου pleiss. Αληθεια τι κασε εχει αυτος; Ηδη ετοιμαζει βαλιτσες για να σμιξει με τον αγαπημενο του κοουτς.

Υ.Γ. Aς μου αποδειξει καποιος με στοιχεια οτι ο Καλαθης δεν ειναι overrated

MichealJacksonPopcorn.gif

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υ.Γ. Aς μου αποδειξει καποιος με στοιχεια οτι ο Καλαθης δεν ειναι overrated

MichealJacksonPopcorn.gif

Δεν παρακολουθώ ΝΒΑ. Διάβαζα οτι έκανε καλή χρονιά με τους Grizlies. Θες και άλλο;

YΓ Ο Ιβάνοβιτς Μοιάζει με τον Freddy Krouger γράφουν στα comments στα πρασινα νεα. Πλάκα πλακα του φέρνει λίγο, χα χα

Επεξ/σία από Demon13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...δεν ξέρω μαν αν έχεις περισσότερους λόγους από απλά την λογική σου ώστε να υποστηρίζεις το περί κόμπλεξ του Πολίτη, πάντως η δική μου λογική (και τα όσα σχετικά ΔΕΝ έτυχε να διαβάσω, πχ κάποιος να τα χώνει στον Πολίτη, χρεώνοντάς του συμπλέγματα) λέει ότι αυτό που λες δεν παίζει. Τί πα' να πει "δεν άντεξε να έχει μπροστάρη τον Νικ"; ΕΚΤΟΣ κι αν δεν είχε καλές σχέσεις μαζί του,,,έστω και μονόδρομα (δεν το γνωρίζω). Δηλαδή ποιός ήταν ο Πολίτης το '94, για να λύνει και να δένει, και δεν θα τον έδενε κόμπο κοτζαμάν Γκάλης; Αυτός τον είχε κάνει μάγκα, και το 'ξερε ο Πολίτης. Θα είχε μυριστεί ο Γκάλης ότι την έχει δει αουά ο Πολίτης, και δεν θα πήγαινε στον Γιαννακόπουλο να του πει "εγώ δεν συνεχίζω έτσι, κανονίστε την πορεία της ομάδας"; Και ποιόν θα χαμπάριαζε ο Γιαννακόπουλος μετά; Τον Κωστάκη ή τον Θεό τον ίδιο;

Η διαφορά βέβαια είναι ότι ακριβώς όπως το βλέπω, δεν είναι ότι την είδε κομπλεξικά ο Πολίτης, ώστε να τον καταπιεί ο Νικ. Ήθελε απλά άλλο μπάσκετ για τον ΠΑΟ. Το μπάσκετ των χρόνων που ερχόντουσαν, χωρίς ατομικούς (και πυρηνικούς) κοντούς και μη αμυντικούς ήρωες στα γκαρντ. Και σε αυτό το μπάσκετ, δεν χώραγε ο Νικ που είχε κοτζάμ θρύλο στις πλάτες του και την προχωρημένη ηλικία του. Ίσως να ήθελε κι άλλα, ίσως να υπήρχαν και άλλα θέματα (συμπαικτών πχ). Το ξεκάθαρο νομίζω ήταν όμως ότι προσπαθούσε να βάλει πλάνο στο οποίο ασφυκτιούσε ο πολύς (ακόμα) Νικ. Αν και δεν ξέρω, πιθανολογώ ότι δεν το χειρίστηκε καλά μαζί του, ΠΙΘΑΝΩΣ γιατί ακριβώς τον "φοβόταν" -κι όχι "είχε κόμπλεξ"- για να κάτσει να του τα πει φιλικά ολ' αυτά. Σε φάση "πώς του λες τώρα του Γκάλη ν' αρχίσει να αποτραβιέται σιγά-σιγά". ΑΥΤΟ, μου κάνει πολύ πιο προσγειωμένο στην πραγματικότητα σενάριο, από το "είχε κόμπλεξ". (...Πού ήταν το κόμπλεξ του στην Εθνική ας πούμε, όταν του είχε δώσει τα κλειδιά; Και γενικώς ήταν της φάσης "παιδιά παίξτε χαλαρά"; Και γενικώς ήταν "ήπιων" και "φιλοσοφημένων" τόνων παρουσία στον πάγκο; Δεν ξέρω ρε φίλε αν σου τα έχουν πει/τα έχεις διαβάσει, αλλά αν είναι έτσι (και δεν πρόκειται για δικά σου πορίσματα), σκέψου την περίπτωση το κόμπλεξ να το είχε με τον Πολίτη, αυτός που έβλεπε κόμπλεξ στον Πολίτη...).

Ο λάθος χειρισμός νομίζω, ήταν που έφερε και την έκρηξη στον Γκάλη, καθώς είδε "ξαφνικά" τον άλλον να προσπαθεί να τον έχει στον πάγκο και (πιθανώς) τσιτωμένο να του λέει "μαλακίες" (λόγω "φόβου" που είπα), αντί να του μιλάει "ξεκάθαρα". Κι επειδή ο Νικ ήταν αυτό που λέμε άντρας, μάζεψε τα μπογαλάκια του και τους άφησε όλους σύξυλους (κι εμάς μαζί...). Ο οποίος Νικ, μην ξεχνάμε, είχε ΗΔΗ φάει "προδοσία" από Μητρούδη "πρόσφατα", και ήταν ακόμα "πληγωμένος", με αποτέλεσμα να πληρώσουν στον ΠΑΟ και εκεινού τα σπασμένα...

Αυτό λοιπόν χρεώνω εγώ στον Πολίτη : μαλακία, τα έκανε ΣΚΑΤΑ, κι ο άλλος ο "βαρύς κι ασήκωτος" το γάμησε τη μάνα μια κι έξω κι εντελώς.

...περί Θεόφιλου τώρα : Ενώ τον Πολίτη τον σκίζεις αδιάκριτα, αυτουνού του βρίσκεις "ελαφρυντικά"; Γιατί, μαν;

Μόνος σου είπες ότι "ο Γκάλης ήταν κωτσωνάτος και τράβαγε ακόμη και στα 37". Και περίπου έτσι ήταν τα πράγματα, όντως.

Οπότε, τί στης μάνας του ήθελε ο άλλος και τον ξαπόστειλε από ακόμη πιο νωρίς; Και για ποιό "μέλλον" του Άρη λες, όταν έτσι όπως το έκανε το θέμα, τίναξε στον αέρα το όλο οικοδόμημά του, αποκαθηλώνοντας (πρώτος και καλύτερος, είπαμε) το ΣΥΜΒΟΛΟ του Άρη;

Ξέρω, "ήταν πολλά τα λεφτά....για ΤΟΝ Άρη", θα πεις. Μόνο που ο Τεό δεν έκατσε ΚΑΝ να το συζητήσει με τον Νικ. Ούτε για μειώσεις, ούτε για προσπάθειες να βρούνε καμμιά άκρη κτλ. Ξέρω πάλι, θα μου πεις "και θα δεχόταν ο Γκάλης μειώσεις και μάλιστα σημαντικές;". Άλλο καπέλο αυτό, φίλε. Αν και όταν έχεις οικονομικό πρόβλημα, πιάνεις τον άλλο που ζητάει πατερομανάδες κάθε χρόνο και του λες "δυστυχώς την γαμήσαμεν. Απλά σάλιο γιοκ. ΑΝ θες, κάθεσαι μαζί μου, και ψάχνουμε άκρη. Κι ό,τι πεις εσύ - αλλά τα μπικικίνια αυτά είναι". Μέχρι και μέτοχο θα μπορούσε να τον κάνει αν ήθελε (να...επιστρέψει έμμεσα και καμμιά δραχμή ο Γκάλης, από όσα είχε τόσα χρόνια μασήσει από τον Άρη...).

Οπότε : α) "αγωνιστικό ζήτημα", είπαμε, ΔΕΝ υπήρχε. β) τον Γκάλη τον ξέρανε, ήταν τέρας λογικής, κι όταν έβλεπε ότι δεν θα πήγαινε άλλο, πρώτος θα έλεγε "σταματάω", πριν του το ζητήσουν (όπως έκανε κι από ΕΘνική. Για ΑΛΛΟΥΣ λόγους βέβαια πάνω-κάτω, αλλά πότε να σταματήσει, ΗΞΕΡΕ). Γ) Το τέρας αυτό λογικής, μια χαρά ήξερε αν τράβαγε ή δεν τράβαγε μια κατάσταση, κι αν θα είχε πολλά να χάσει αν επέμενε σε αυτή. Δεν νομίζω λοιπόν να νομίζεις ότι εάν οσφραινόταν ότι το οικονομικό του μέλλον δεν θα μπορούσε πλέον να το στηρίξει ο Άρης, θα χρειαζόταν "συμβουλή" για να πάει να βγάλει τα τελευταία του χοντρά λεφτά αλλού. Θα το 'κανε και μόνος του. Άλλωστε τα συμβόλαιά του, πάντα υπέρ του φρόντιζε να ήταν, για να μην είναι δεμένος και να μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό του. Μόνο που ο Νικ ούτε τα χοντρά λεφτά του παρελθόντος ήθελε (="είχε ανάγκη") πια, ούτε να πάει αλλού. Και όχι προφανώς για να "πεθάνει" σιγά-σιγά στον Άρη. Ήξερε ότι και ο Άρης αν ήθελε, άκρη θα βρίσκανε, όπως ήξερε ότι είχε ακόμη ουσιαστικό μπάσκετ μέσα του, που και στα λεφτά που θα ζήταγε θ' ανταποκρινόταν, και την κάβλα του του θα έκανε = να παίζει (αξιόμαχα, το ξαναλέμε). 'Αλλωστε ο Άρης ήταν ο Γκάλης. Κι όχι ο "μετανάστης" Γιαννάκης. Αυτός ήταν η σημαία. Κι ο κόσμος, γι' ΑΥΤΟΝ πρώτ' απ' όλους κι όλα ερχόταν. Οπότε, τί "μέλλον" μου λες βρε αδερφέ...

...κάπου εδώ, λείπει στα παραπάνω ένα κάτι. Λείπει το κίνητρο του Μητρούδη να τον ξαποστείλει. Στην περίπτωση του Πολίτη, είπα τί νομίζω πως ήταν αυτό που παίχτηκε (και όχι το άλλο, το πιο συνωμοσιολογικό). Δεν ξέρω. Δεν το έχω ψάξει, όχι τόσο τεσπά. Ούτε με "λογική", ούτε με πηγές. Σαφώς και είναι μείον στην θέση μου περί Μητρούδη, η απουσία ένος ευδιάκριτου κινήτρου - και ίσως τελικά να είναι ότι απλά ήταν..."βάρβαρος" : ο "επιχειρηματίας" που είπες, αλλά με μπακαλίστικη λογική. Κουλό μου κάνει, γιατί όπως είπα, οποιοσδήποτε λογικός αν καθόταν να αντισταθμίσει χασούρες και κέρδη, δεν θα "άφηνε" τον Γκάλη, με ΤΙΠΟΤΑ. Την μάνα του την ίδια μπορέι αν την άφηνε, αλλά τον Γκάλη όχι. Και απ' όσο (νομίζω ότι) ξέρω, ο Μητρού, βλήμα ΔΕΝ ήταν. Οπότε μάλλον κάτι άλλο έπαιξε. Ίσως η "βαρβαρότητα" που είπα. Σε στυλ Τρόικας ένα πράμμα. Όχι ότι μου κάθεται κι αυτή, αλλά. Κατά τ' άλλα, μπορεί να μην τον χώνεψε ποτέ για κάποιον λόγο τον Γκάλη ο Μητρού. ίσως γιατί ήταν...καλύτερος επιχειρηματίας από αυτόν; Ποιός ξέρει. Ίσως γιατί του τα μάσαγε γερά κάθε χρονιά και δεν μπορούσε να τον έχει στο χέρι; Το θέμα είναι πως όλα τα στοιχεία, δείχνουν για 'μένα ΑΠΟΠΟΜΠΗ. Του στυλ "όξω πούστη απ' τη παράγκα" μάλιστα...Δηλαδή, στο θεό σου, να πιάσεις να πεις του αλλουνού που χαίρει στάτους ημίθεου της σύγχρονης εποχής και που παίζει ΑΚΟΜΑ μπάσκετ αξιώσεων, "μείνε όμως με τον σλυλλογο αν θες, να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι με τα παιδικά τμήματα"; Έλεος. 35 ήταν. Όχι 55. Προσβόλα γαμώ την μπουτάνα. Σα να του λες του άλλου "σε βλέπω εγώ εσένα, δεν τραβάς, για καλό στο λέω, κρέμα φανέλα και γούσταρε με τα πιτσιρίκια όπως κάνεις Χαλκιδική κάθε Καλοκαίρι". Ή μάλλον, σα να του λες -για να ξέρουμε τί λέμε...- "θα σου κάνω μια πρόταση, που δεν θα μπορέσεις να...δεχτείς" (sic)....

Tεσπα, γάμα τα. Αυτό ξέρω εγώ. Όπως ξέρω κι ότι ΜΕΤΑ τον Νικ, μια χαρά κράτησε Γιαννάκη, κουβάλησε και Τάρπλεϊ κτλ. Περίπατο πήγε η "φθήνια"...Κι αναρωτιέμαι αν τέλικά ήταν τίποτε κομπλεξικό του τύπου "δεν του χάρισε Ευρωπαϊκό τίτλο", ο Γκάλης, του Μητρού, "ο λόγος". Το οποίο, τί άλλο μπορεί να σημαίνει, από "ψώνιο"; Να ας πούμε ένας, με πιο ξεκάθαρο "κόμπλεξ"...

Ο Πολιτης ειχε προβληματα με τον Γκαλη οχι απο το 1994 αλλα απο το 1988 οπου μετα το προολυμπιακο τουρνουα ειχε πει πως ηταν λαθος που πηρε τον Γκαλη στην ομαδα. Γενικως τις σχεσεις τους δεν μπορεις να τις πεις καλες...

Οσον αφορα τον Παναθηναικο περα απο τα οσα εχω αναφερει σημαντικο ρολο στην αντιμετωπιση του Πολιτη προς τον Γκαλη επαιξε και ο Ραμποτας (γυμναστης του Γκαλη). Οταν ο Πολιτης ηρθε στον παναθηναικο ηθελε να διωξει εντελως τον Ραμποτα για να  βαλει στον Παναθηναικο γυμναστη τον ''δικο'' του Σισμανιδη. Καποια στιγμη καταφερε να θεσει τον Ραμποτα εκτος ομαδας αφου ο τελευταιος παραιτηθηκε μετα απο επεισοδειο που εγινε. Ο Ραμποτας βεβαια συνεχισε να βρισκεται κοντα στον Γκαλη.

Τα λεγομενα του Πολιτη οτι ηθελε να αλλαξει αγωνιστικα την ομαδα και σε αυτην δεν χωρουσε ο Γκαλης ηταν η δικαιολογια πισω απο την οποια κρυφτηκε για να μην τον φτυνουν και οι πετρες...

Παραθετω και καποιες δηλωσεις του πολιτη που αν μη τι αλλο δειχνουν τις αντιφασεις και τα παραμυθια.

Σε ερωτηση για την απομακρυνση του Γκαλη απαντα

"Πάλι τα ίδια; Όλο τα ίδια θα λέμε; Ποιος είναι ο Γκάλης; Θα έπρεπε να ξεκινάω στην πεντάδα έναν 37χρονο; Εγώ είμαι προπονητής, όχι τροχονόμος. Εγώ θα πω ποιοι θα παίξουν. Ο Γκάλης είναι ο Γκάλης και ο Πολίτης είναι ο Πολίτης".

Κολλησε στο 37χρονος ο Πολιτης μη βλεποντας πως ο Γκαλης ηταν ο κορυφαιος του παιχτης. Τα χρονια τον πειραξαν... Η δε προταση ποιος ειναι ο Γκαλης (???!!!!!!) και ο Γκαλης ειναι Γκαλης και ο Πολιτης ειναι Πολιτης δειχνει και το κομπλεξ γιατι οπως και να το κανεις μπροστα στο ονομα Γκαλης το Πολιτης ειναι κατω απο μηδεν και δεν γινεται να μπουν διπλα διπλα...

Αλλη δηλωση

«Δεν υπήρχε κάτι προσωπικό με τον Γκάλη, δεν ήθελα ούτε να τον διώξω τότε απλά ήταν μια κακή στιγμή, λειτούργησαν κάποιοι άλλοι παράγοντες που δεν ήταν καλοί προς τον Γκάλη αλλά και προς τα εμένα. Άνθρωποι από την διοίκηση, δεν ήταν αγωνιστικός ο αποκλεισμός του Γκάλη. Ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα, μια μεγάλη φυσιογνωμία αλλά δεν μπορούσε να είναι ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στα 36 του. Μακάρι να ήταν στα 26 ο Γκάλης και να τον είχα μια δεκαετία ακόμα. Τον παραδέχομαι τον Γκάλη αλλά στην εποχή που πρέπει».

Απο την μια μας λεει πως δεν ηταν αγωνιστικος ο αποκλεισμος του. Αρα παει το ταχα μου αγωνιστικο πλανο. Μετα μας λεει πως δεν μπορουσε να ειναι ο πρωταγωνιστης στα 36 του. Πως περασε η εποχη του... Η αποδοση του Γκαλη στα 36 του δινει την απαντηση και σε αυτο το παραμυθι γιατι οι εμφανισεις του ηταν ''πρωταγωνιστικες'' και πισω απο αυτον ηταν το χαος...

Η δικαιολογια του Πολιτη ουσιαστικα ηταν πως ο Γκαλης ηταν 37 χρονων. Οχι οτι ηταν χειροτερος απο αλλους, οχι οτι ηθελε να αλλαξει αγωνιστικο πλανο αλλα λογω ηλικιας. Για γελια...

Οσον αφορα τον Μητρουδη ασφαλως και ηταν λαθος η κινηση. Απλα βρισκω μια λογικη γιατι ο Αρης δεν ειχε το μπατζετ του Παναθηναικου. Για τον Αρη ισως ηταν καλυτερο να επενδυσει σε νεους παιχτες ωστε να φτιαξει μια ομαδα για την επομενα χρονια απο τα να στηριχτει στα 2-3 χρονια που εμεναν στον Γκαλη. Ασχετο αν το εγχειρημα απετυχε. Η φιλοσοφια εχει λογικη.

Αντιθετα ο παναθηναικος εκεινη την περιοδο ηθελε αμεσα αποτελεσματα και ειχε το χρημα να κινηθει βραχυπροθεσμα...

Α και κατι οσον αφορα αυτο το κομματι που λες

Δηλαδή ποιός ήταν ο Πολίτης το '94, για να λύνει και να δένει, και δεν θα τον έδενε κόμπο κοτζαμάν Γκάλης; Αυτός τον είχε κάνει μάγκα, και το 'ξερε ο Πολίτης. Θα είχε μυριστεί ο Γκάλης ότι την έχει δει αουά ο Πολίτης, και δεν θα πήγαινε στον Γιαννακόπουλο να του πει "εγώ δεν συνεχίζω έτσι, κανονίστε την πορεία της ομάδας"; Και ποιόν θα χαμπάριαζε ο Γιαννακόπουλος μετά; Τον Κωστάκη ή τον Θεό τον ίδιο;

Ο Πολιτης ειχει πει στον Γκαλη και το εξης

Καλά, δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι δεν χωράς στην ομάδα; Δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι πρόβλημα για την ομάδα και πρέπει να σηκωθείς να φύγεις;

Ο Γκαλης του ειπε πως κατι τετοιο επρεπε να του το ειχε πει στην αρχη της χρονιας αλλα παρολα αυτα θα του κανει το χατηρι και θα φυγει.

Εφτασε στα αυτια του Γιαννακοπουλου το σκηνικο και σε συναντηση ο πολιτης αναφερει τα εξης

Νίκο μου, δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Ήταν μια κακιά στιγμή και σε παρακαλώ, δεν θα στο ξανακάνω..

Ο Γκαλης οντως τον Πολιτη μπορουσε να τον διωξει οποτε ηθελε. Δεν ηθελε να το κανει ομως... Ακομα και στο σκηνικο στους Αμπελοκηπους ο Γιαννακοπουλος το μερος του Γκαλη πηρε αλλα ο Νικ αποφασισε να φυγει αυτος.

Η ολη συμπεριφορα του Πολιτη δειχνει αυτο που λεω. Ανθρωπο μικροψυχο και κομπλεξικο. Τα αλλα ειναι δικαιολογιες για να αγαπιομαστε...

Επεξ/σία από CROM271
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mαγκιά η μεταγραφη του Βεζενκοφ. Μιλαμε για παιδι με μεγαλες προοπτικες και σιγουρα στους τοπ της ηλικιας του στην Ευρωπη. Αρκει να σκεφτειτε οτι ηταν να παει ή Εφες ή ΝΒΑ φετος, στα 18 του. Και τον κλεισαμε με 4ετες συμβολαιο αποτι λεγεται (η μ@λ@κια ειναι οτι εχει NBA out στα 2 χρονια). Επομενες επιβεβλημενες κινησεις Κουπερ και Μποχωριδης. Με αυτες τις 3 μεταγραφες συν Παππα-Γιανκοβιτς , μπαινουν σταθερες βασεις για τα επομενα χρονια και απο 'κει και περα θελουμε παιχτες ικανους για αμεση ενισχυση της ομαδας.

ΥΓ. Εαν κατι μ'αρεσει μεχρι στιγμης απτον τρακη σε σχεση με τα προηγουμενα καλοκαιρια ειναι οτι τοσο στο θεμα προπονητη (ασχετα ποιος ειναι αυτος) οσο και στο θεμα μεταγραφων κινειται αρκετα πιο γρηγορα και αποφασιστικα. Πρεπει να κλεινει γρηγορα και το θεμα του Μασιουλις.
Σημερα δινει συνεντευξη τυπου για το μελλον της ομαδας, να δουμε αν θα βγει κανενα λαυρακι.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 1
Δημοσ.

Προανήγγειλε πολλές αλλαγές στο ρόστερ καθώς και κάποιο σπάσιμο συμβολαίου αν χρειαστεί.

Επίσης αποσύρεται από τη θέση του προέδρου.

Δημοσ.

...μακάρι να τον μιμηθούν και σε αυτό οι Αγγελόπουλοι, να μπούνε μπασκετάνθρωποι (χμ, ναι, καλά...) στις διοικητικές θέσεις, και να γίνουν επιτέλους ομάδες οι ομάδες (από τσιφλίκια που είναι).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του Βεζενκοφ το στιλ κανει κρα για NBA παντως.

Θα γινει μεγαλος παιχτης.

Θα ειναι θαυμα να μεινει στην ομαδα η Ευρωπη γενικοτερα μετα την 4ετια.

Και θα ειναι μονο 22 χρονων!

Link.png Site: Γιώργος Παπαγιάννης, μία σημαντική επένδυση για τον Παναθηναϊκό!

Επεξ/σία από stamatinho
Δημοσ.

Γκιστ, Λασμε, Μπραμος, Ματσιουλις, φευγουν

Δυστυχως τελος

Καλο οσο κρατησε...Αμα ηταν παντως για τοσο λιγο ρε ΔΓ, γιατι δεν επαιζες τα τελευταια ρεστα την διετια να φυγουμε με καλυτερο τροπο

Ο ανθρωπος το ειπε "Ειναι και θα παραμεινει εξαστερος", εμεις δεν ειχαμε πιασει τι εννοει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...