margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Με τη διαφορα οτι ο Γιανκοβιτς ειχε μπροστα του δυο τριαρια, εναν πολυ καλο ματσιουλις αλλα κ εναν μπραμος που αν κ δεν ειχε ιδια χρονια με περυσι, παρεμεινε εργαλειο. Ενω στα γκαρντ μετα τον δδ, το χαος..
xgol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ο Γιανκοβιτς είχε μπροστά του Μασιούλις (όλος ο Παο φέτος) και Μπράμο. Επίσης στο 2-3 έπαιζε και αρκετά συχνά ο ΔΔ. Ο Παππάς ποιόν είχε μπροστά του? Πόσων ετών είναι? Δε σου λέω οτι δε μπορεί να προσφέρει, απλώς οτι δε γίνεται να ξεκινάτε με τη λογική "στηρίζουμε την ομάδα πάνω του".
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν ειδα κανεναν να στηριζει την ομαδα στον Παππα.Ολοι φωναζουν οτι θελουμε αξιοπιστο ασσο. Εσας βλεπω να τον βγαζετε καμενο χαρτι, χωρις να καταλαβαινω το λογο. Επισης, ο Παππας ειχε ΔΔ-Ουκιτς-Καρι. Περα απτον ΔΔ που δεν τιθεται θεμα, οι αλλοι 2 εκαναν πολυ καλο finish περυσι και ηταν αυτονοητο οτι ο rookie Παππας επρεπε να παλεψει για να "κλεψει" λεπτα συμμετοχης απο αυτους, πραγμα που το εκανε ολο και περισσοτερο επι Πεδουλακη (πραγματοποιωντας και αξιοπρεπεις εμφανισεις σε Ευρωλιγκα) ωσπου τραυματιστηκε. Πώς απο την παραπανω αλληλουχια γεγονοτων καταληγουμε στο οτι ειναι κωλοπαιδο στον ΠΑΟ και οτι εχει καει; Οσο για την ηλικια του Παππα, τι εχει; 23-24 ειναι. Για την ακριβεια καποιους μηνες νεοτερος απο τον Γιανκοβιτς. Οσο ηταν πχ, και ο ΔΔ οταν ηρθε στον ΠΑΟ. Οσο ηταν ο Παπαλουκας οταν ακομα επαιζε στον Πανιωνιο (πριν καν παρει την 1η μεταγραφη στον ΟΣΦΠ απο τον οποιο εφυγε ως αποτυχημενος-καμενο χαρτι). Και αρκετα μικροτερος απο τον 27χρονο Μπραμο που καποιοι επιμενουν να τον θεωρουν μεχρι και σημερα ταλεντο και εξελιξιμο... Και παρεμπιπτοντως, ΣΙΓΑ τον βραχο τον Μπραμο απο τον οποιο επρεπε ο Γιανκοβιτς να παρει χρονο συμμετοχης. Γελαει ο κοσμος, ειδικα με τη φετινη του σεζον. Παιχτης για ομαδες σαν αυτην που αγωνιζοταν πριν ερθει στον ΠΑΟ (Γκραν Καναρια; ). Που αν δεν ειχε Αμερικανικες καταβολες, θα ειχε την ιδια τυχη (και κασε) με τον Ταπουτο. edit: Απο σημερινη συνεντευξη του Διαμαντιδη: Αν είναι εμβληματική φυσιογνωμία: "Δεν αισθάνομαι εμβληματική φυσιογνωμία. Χαίρομαι και απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Εμβληματική μορφή για τον Παναθηναϊκό είναι ο Αλβέρτης και η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είναι χαρά που βρίσκομαι τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό και τον αισθάνομαι σαν δεύτερη οικογένεια μου. Έχω ιδιαίτερες σχέσεις με τους ανθρώπους του και με άτομα που πέρασαν από την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι και θα είναι μέσα στην καρδιά μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου κάπου αλλού". Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από MiDi_MiLiZ 3
john1987 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Παιδιά γιατί τέτοιο κράξιμο στον Ιβάνοβιτς?Εντάξει δεν είναι στα τοπ ονόματα αλλά είναι "εγνωσμένης αξίας" που λέγανε παλαιότερα στη μπάλα Προτιμούσατε δηλαδή πχ Πασκουάλ? Προσωπικά ήθελα Πιανιτζιάνι.Μη τα βάφουμε και μαύρα, εγώ διάβασα σε κάποια άρθρα πολύ καλά λόγια από μεγάλους παίκτες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μη τα βάφουμε και μαύρα, εγώ διάβασα σε κάποια άρθρα πολύ καλά λόγια από μεγάλους παίκτες.Διαβασε και τα αλλα λογια απο αλλους μεγαλους παιχτες (Σκολα, Ναβαρο, Νοτσιονι ξερουν να σου πουν ) . Ακριβως αυτο ειναι και το προβλημα με τον συγκεκριμενο. Δεν ειμαστε σε φαση που χρειαζεται να αρχιζουν να υπαρχουν στρατοπεδα υπερ και κατα του προπονητη. Και μιλαω για την ομαδα, τον κοσμο ποιος τον χε. Δεν με ενδιαφερει δηλαδη να τον αποθεωνει πχ ο ΔΔ αλλα με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο να μη θελει να φυγει ο Γκιστ, επειδη θα του κ@υλωσει του Ιβανοβιτς να τον βαλει μεσανυχτα για προπονηση επειδη εκρινε οτι δεν ειχε παθος σε εναν αγωνα Α1 πχ. Τυχαια τα ονοματα, το point ειναι οτι οπου πηγε πιο πολλα προβληματα δημιουργησε, παρα ελυσε. 1
stamatinho Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δεν μαρεσει να λεω κατι τετοιο αλλα πιστευω οτι πλεον οι παιχτες ειναι τοσο δεμενοι μεταξυ τους που αν αρχισει να πουλαει τρελιτσα θα τον σουταρουν οι ιδιοι. Τωρα δε ξερω,η που θα κατσει χρονια αυτος ο προπονητης η που θα φυγει στη μεση της season με γιουχες και θα εχουμε Φραγκισκο παλι. Μεση λυση δεν υπαρχει πιστευω.
Demon13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Πως σου ήρθε o Scola, χαχα. Έχει πάει εδώ και χρόνια ΝΒΑ. Τελείως άλλο επίπεδο με όλους τους άλλους που έγραψες. Μακάρι να κλήσει την καριέρα του στον ΠΑΟ μαζί με ΔΔ, Καλάθη και Βουγιούκα (και εννοείται Γκιστ Λάσμε), να θυμηθούμε πάλι τις παλιές χρονίες του Παυλάρα που έφερνε τα αντερά του στον ΠΑΟ
Canvas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Για μένα : 1)Τo mentalite του, δεν κολλάει με το ρόστερ της ομάδας. 2)Όταν επέστρεψε στην Caja δεν έδειξε κάτι το καινούργιο, δεν προσέθεσε κάτι. Το μπάσκετ που έπαιζε δεν μου άρεσε καθόλου. 3)Είναι σε καθοδική πορεία η καριέρα του και περισσότερο μοιάζει να τον σώζουμε εμείς παρά να μας ανεβάζει επίπεδο.
8elwADSL Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δεν φαίνεται να κολλάει πολύ με την ομάδα αυτός ο τύπος φοβάμαι ότι θα γίνουν μπουρδέλο τα αποδυτήρια. ΔΓ Φέρε πίσω Αρτζι
stamatinho Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια δε θα ηταν καλυτερα να παιρναμε κανα Σουλη Μαρκοπουλο? Ξερει τι ειναι ο Παναθηναικος(οχι οτι ο αλλος δε ξερει),ξερει τι ειναι ο ΔΙαμαντιδης ο Φωτσης η υγεια στα αποδυτηρια τοσα χρονια του παναθηναικου. Νομιζω πως θα πρεπε να εξεταστει ο Μαρκοπουλος για να αναλαβει. Y.Γ Λετε να γινουμε Hoosiers?Που ολοι εκραζαν τον προπονητη και στο τελος το σηκωσαν? Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από stamatinho
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Oσοι ονειρευοσασταν πιθανοτητες Ζοτς το επομενο καλοκαιρι ξεχαστε τις, δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στο πλανο απτη στιγμη που το συμβολαιο που υπεγραψε ο Ιβανοβιτς ειναι 2ετες. Αρα μια συγκυρια κακιστης σεζον του ενος με κακιστη σεζον του αλλου ειναι η μονη που θα αυξανε τετοια πιθανοτητα. Που και παλι απιθανη την θεωρω γιατι ο Ζοτς δεν εχει λογο να τρωει τρακη στη μαπα.
stamatinho Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 E ρε μπουνιδια που θα παιξει ο Παππας με δαυτον.
Pankar95 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Αυτός μοιάζει με κάτι Ρώσους βετεράνους κομμάντο από ταινίες τύπου Ράμπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις