maxdore217 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εντάξει δεν χαλάω άλλο το γλυκό ...@DKNI πάντως είσαι μέγας κολοτούμπας άλλο σου λένε άλλο καταλαβαίνεις και απαντάς σε αυτό που εσύ κατάλαβες ! Εγώ είπα ΝBA δεν βλέπω και εσύ λες τώρα στο ΥΓ. Γελαω με το σχολιο περι "ποιος βλεπει ΝΒΑ". Νταξει, γυρισαμε εποχες Δημοτικου. Περιμενω ακομα μπασκετικα επιχειρηματα. Να θυμησω οτι εσυ που βλεπεις ΝΒΑ σε μενα που δεν βλεπω ΝΒΑ με ξεκινησες με το "ποιοι Γκριζλις'. Για τοσο πολυ μιλαμε... μάλλον πρέπει να είναι το ταλέντο σου δεν εξηγείτε αλλιώς ! και επειδή πρόβατα υπάρχουν ....χαμός τα Like σε αποτυχημένα ποστ. μόνο αυτό φτάνει που το έγραψες μόνο σου ( όπως και πολλά άλλα βέβαια) έχω απορία πάντως πως μερικοί εδώ μέσα σε έχουν να ξέρεις και μπάσκετ ( να μου πεις είναι σαν το supernatural τις πρώτες 5 καλές σεζον όμως ! ) Δεν έκανα καμία σύγκριση με τον Καιρι Ιρβινγκ ( εσύ με ρώτησες αν υπάρχει κάποιος που βάζει πάνω από 30 πόντους ) και εγώ σου απάντησα και μάλιστα ούτε κανε με αυτόν το παίχτη αλλά άλλον ! που δεν είναι στο 1 -2 των κορυφαίων του NBA απλά στους πολύ καλούς ! τέσπα όπως είπες πάει τσάμπα η ζαριά ! ( και έχεις δίκαιο ) κάνε την στήλη σου εδώ και όταν ξανά βγει πάλι φάουλ όπως π.χ. με Μαικ πάλι εδώ είμαστε ! τελικά όσο πάει γίνεται επίσημο αυτό : http://en.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1ko_Ivanovi%C4%87 το πρόσθεσαν και εδώ ! http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/ypegrapse_to_symvolaio_o_ivanovits.2834444.html
adios_le_pidos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 αργός Καλάθης... δεν σκοράρει 1) Είπες ότι ο Καλάθης είναι αργός, μας βγάζεις καλό χειριστή τον Ούκιτς και ότι κατέβαζε καλά ( πέρναγε δηλαδή το κέντρο στα 16, και όταν πήγαινε στα 10s έκανε πάσα σε όποιον έβρισκε δίπλα του να την ξεφορτωθεί )... Ο αργός Καλάθης πρίν λίγα χρονάκια 2) Εσύ μου θες τον playmaker να σκοράρει ο ίδιος 20 και 30 πόντους ( και ταυτόχρονα ξέρεις, πρέπει να μην είναι καταστροφικός για την ομάδα, πρέπει να μοιράζει το παιχνίδι και ασίστ, να καθοδηγεί την επίθεση κλπ... εύκολα πράγματα, τα κάνουνε 500 μπασκετμπολίστες εκτός από τον Καλάθη )... κακός ο Καλάθης. Ο Διαμαντίδης επίσης κακός ( που πάς ρε Μήτσο με άποντα παιχνίδια, παιχνίδια με 2-3-4-5-6-7 πόντους σύνολο ? ). Ποιός είναι αυτός ο καλός PG που έχεις ίνδαλμα στην Ευρώπη ? Πόσοι τέτοιοι υπάρχουνε αυτή την στιγμή στην Ευρώπη ? Τι κασέ έχουνε οι όποιοι λίγοι ( αν ) υπάρχουνε ? Ξέρεις... υπάρχει και ο SG που αυτός κανονικά είναι το "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας όσον αφορά τα σούτ ( περιφερειακά και μη ), μαρκαρισμένα και αμαρκάριστα, ελεύθερα από δημιουργία, ή "ξεμαρκάρισμα" και σουτ έπειτα από τρίπλα κλπ.
Canvas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εντάξει, έκλεισε ο οπισθοδρομικος που με μια Τάου έκανε όνομα και...καλά κρασιά. Να έχουμε στο μυαλό μας ενα πράγμα : Πως ηταν ο Ζοτς ρε παιδι μου, που ερχόταν ο παικτης και με ενα ευρω λιγοτερο , μονο και μονο για αυτον; Ε,τώρα οι σοβαροί παίκτες κ μόνο που θα ακούν τον Ιβάνοβιτς, αυτόματα θα ανεβάζουν κασέ στο 50% η δεν θα έρχονται καθόλου. Δώστε μου βιντεο με Παππά στην προπόνηση του Ιβάνοβιτς λεμε!
tool1983 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Χαχαχα Παμε Δηματρακη για το εβδομο Εγω τον Ιβάνοβιτς τον θυμαμαι παντα στα μεταξυ μας παιχνίδια με την Ταου, να λεει πριν από κάθε ματς,οτι αν χασουν οι παιχτες του θα γυρισουν πισω με τα ποδια, κ εχαναν με 30ποντους. Καλορίζικος ο νεος μας κοουτς.
stamatinho Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Και ενα comment απο prasinanea. Στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη. Με Έλληνες διαιτητές. Με ξένους διαιτητές. Εντός έδρας. Εκτός έδρας. Με πλεονέκτημα έδρας. Με μειονέκτημα έδρας. Με "σκούπα". Με "σπάσιμο" έδρας. Με break στο break. Με Έλληνες προπονητές. Με ξένους προπονητές. Με Αλβέρτη παίκτη. Με Αλβέρτη προπονητή. Με Παύλο και Θανάσαρο Προέδρους. Με Δημήτρη πρόεδρο, Με λιγότερες βολές. Με περισσότερες βολές. Με τρίποντα. Με δίποντα. Με τραυματίες. Πλήρεις. Με κρύο. Με ζέστη. Καθημερινές. Σαββατοκύριακα. Με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Με κυβέρνηση ΝΔ. Με συγκυβέρηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Με Δραχμή. Με Ευρώ. Με κάθε τρόπο... ..... ΠΕΛΑΤΗΣ Λοιπον θελω να πω οτι εχω ριξει τρελο γελιο με ολο αυτο που εχει βγει τελευταια το κατεβατο. Ακομα και σε ανθρωπους που το διαβαζω που δεν ασχολουνται με αθλητικα κλαινε απ τα γελια.
washcloud Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 @washcloud : που είσουν χαμένος εσύ βρε . έλειπαν αυτά τα ωραία μεγαλοπρεπή σεντόνια τον τελευταίο καιρό τα οποία είναι επιλεγμένα λέξη -λέξη ( αλλά έκανες δυναμικό καμ μπακ γιατί η κουβέντα ήταν κομμένη και ραμμένη για σένα ) εδώ έκατσες και έγραψες για όλους τους παραπάνω μια περίληψη καριέρας τι να λέμε! ) πάντως η αλήθεια είναι ότι και να μην το έγραφες δεν χρειαζόταν μιας και το νόημα είναι στις 3 πρώτες σειρές.! ...δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω αυτό, αλλά υπάρχει ζωή και πέρα απ' το Ινσόμνια (και είναι κι απαιτητικιά). Κατά τ' άλλα, κι ενώ μου την έχουν πέσει με διάφορους τρόπους για τα σεντόνια και δεν έχω πτοηθεί, μόλις με ισοπέδωσες με την τελευταία πρόταση. Έτσι είναι, το μπαμπάκι σφάζει καλύτερα τελικά. Καθαροτατο κομπλεξ ηταν. Να ελεγες πως ο Γκαλης δεν ηταν καλος θα ειχε δικαιολογια ο Πολιτης. Ηταν ομως ο αναμφισβητητος ηγετης και ο κορυφαιος παιχτης. Απλως δεν αντεξε ο Πολιτης να κανει την οποια επιτυχια με μπροσταρη τον 37χρονο Νικ. Δεν ειχε καν το ροστερ εκεινη την περιοδο για να δικαιολογηθει μια τετοια κινηση. Οσο για τον Μητρουδη και αυτος φυσικα δεν τον εστειλε με την εννοια που λες. Ξεχνας πως μιλαμε για ενα παιχτη 35 χρονων εκεινη την εποχη, αρα οι λογοι εκδιωξης δεν ηταν φυσικα αγωνιστικοι. Ο Αρης δεν αντεχε το μπατζετ του Γκαλη εκεινη την περιοδο και ηθελε να προχωρησει και σε ανανεωση. Οσο τεραστιος παιχτης και να ηταν ο Γκαλης ακομα και σε αυτη την ηλικια, τα χρονια που θα μπορουσε να παιξει λιγοστευαν. Ο Μητρουδης, ισως σωστα καθαρα επιχειρηματικα, επελεξε να επενδυσει στο μελλον. Αγωνιστικα φυσικα και εβλαψε τον Αρη η αποχωρηση του Γκαλη. Οσο για το 2ο σκελος ασφαλως εικασιες κανουμε αλλα οχι αστηριχτες. Ο γκαλης σε ηλικια 37 χρονων και σε μια περιοδο που ο τροπος παιχνιδιου του αθληματος εχει αρχισει ηδη να αλλαζει με σφιχτες αμυνες και σκορ του στυλ 45-44 ειχε μ.ο ποντων πανω απο 20 ανα παιχνιδι. Σε ηλικια 37 ετων!!!! ...δεν ξέρω μαν αν έχεις περισσότερους λόγους από απλά την λογική σου ώστε να υποστηρίζεις το περί κόμπλεξ του Πολίτη, πάντως η δική μου λογική (και τα όσα σχετικά ΔΕΝ έτυχε να διαβάσω, πχ κάποιος να τα χώνει στον Πολίτη, χρεώνοντάς του συμπλέγματα) λέει ότι αυτό που λες δεν παίζει. Τί πα' να πει "δεν άντεξε να έχει μπροστάρη τον Νικ"; ΕΚΤΟΣ κι αν δεν είχε καλές σχέσεις μαζί του,,,έστω και μονόδρομα (δεν το γνωρίζω). Δηλαδή ποιός ήταν ο Πολίτης το '94, για να λύνει και να δένει, και δεν θα τον έδενε κόμπο κοτζαμάν Γκάλης; Αυτός τον είχε κάνει μάγκα, και το 'ξερε ο Πολίτης. Θα είχε μυριστεί ο Γκάλης ότι την έχει δει αουά ο Πολίτης, και δεν θα πήγαινε στον Γιαννακόπουλο να του πει "εγώ δεν συνεχίζω έτσι, κανονίστε την πορεία της ομάδας"; Και ποιόν θα χαμπάριαζε ο Γιαννακόπουλος μετά; Τον Κωστάκη ή τον Θεό τον ίδιο; Η διαφορά βέβαια είναι ότι ακριβώς όπως το βλέπω, δεν είναι ότι την είδε κομπλεξικά ο Πολίτης, ώστε να τον καταπιεί ο Νικ. Ήθελε απλά άλλο μπάσκετ για τον ΠΑΟ. Το μπάσκετ των χρόνων που ερχόντουσαν, χωρίς ατομικούς (και πυρηνικούς) κοντούς και μη αμυντικούς ήρωες στα γκαρντ. Και σε αυτό το μπάσκετ, δεν χώραγε ο Νικ που είχε κοτζάμ θρύλο στις πλάτες του και την προχωρημένη ηλικία του. Ίσως να ήθελε κι άλλα, ίσως να υπήρχαν και άλλα θέματα (συμπαικτών πχ). Το ξεκάθαρο νομίζω ήταν όμως ότι προσπαθούσε να βάλει πλάνο στο οποίο ασφυκτιούσε ο πολύς (ακόμα) Νικ. Αν και δεν ξέρω, πιθανολογώ ότι δεν το χειρίστηκε καλά μαζί του, ΠΙΘΑΝΩΣ γιατί ακριβώς τον "φοβόταν" -κι όχι "είχε κόμπλεξ"- για να κάτσει να του τα πει φιλικά ολ' αυτά. Σε φάση "πώς του λες τώρα του Γκάλη ν' αρχίσει να αποτραβιέται σιγά-σιγά". ΑΥΤΟ, μου κάνει πολύ πιο προσγειωμένο στην πραγματικότητα σενάριο, από το "είχε κόμπλεξ". (...Πού ήταν το κόμπλεξ του στην Εθνική ας πούμε, όταν του είχε δώσει τα κλειδιά; Και γενικώς ήταν της φάσης "παιδιά παίξτε χαλαρά"; Και γενικώς ήταν "ήπιων" και "φιλοσοφημένων" τόνων παρουσία στον πάγκο; Δεν ξέρω ρε φίλε αν σου τα έχουν πει/τα έχεις διαβάσει, αλλά αν είναι έτσι (και δεν πρόκειται για δικά σου πορίσματα), σκέψου την περίπτωση το κόμπλεξ να το είχε με τον Πολίτη, αυτός που έβλεπε κόμπλεξ στον Πολίτη...). Ο λάθος χειρισμός νομίζω, ήταν που έφερε και την έκρηξη στον Γκάλη, καθώς είδε "ξαφνικά" τον άλλον να προσπαθεί να τον έχει στον πάγκο και (πιθανώς) τσιτωμένο να του λέει "μαλακίες" (λόγω "φόβου" που είπα), αντί να του μιλάει "ξεκάθαρα". Κι επειδή ο Νικ ήταν αυτό που λέμε άντρας, μάζεψε τα μπογαλάκια του και τους άφησε όλους σύξυλους (κι εμάς μαζί...). Ο οποίος Νικ, μην ξεχνάμε, είχε ΗΔΗ φάει "προδοσία" από Μητρούδη "πρόσφατα", και ήταν ακόμα "πληγωμένος", με αποτέλεσμα να πληρώσουν στον ΠΑΟ και εκεινού τα σπασμένα... Αυτό λοιπόν χρεώνω εγώ στον Πολίτη : μαλακία, τα έκανε ΣΚΑΤΑ, κι ο άλλος ο "βαρύς κι ασήκωτος" το γάμησε τη μάνα μια κι έξω κι εντελώς. ...περί Θεόφιλου τώρα : Ενώ τον Πολίτη τον σκίζεις αδιάκριτα, αυτουνού του βρίσκεις "ελαφρυντικά"; Γιατί, μαν; Μόνος σου είπες ότι "ο Γκάλης ήταν κωτσωνάτος και τράβαγε ακόμη και στα 37". Και περίπου έτσι ήταν τα πράγματα, όντως. Οπότε, τί στης μάνας του ήθελε ο άλλος και τον ξαπόστειλε από ακόμη πιο νωρίς; Και για ποιό "μέλλον" του Άρη λες, όταν έτσι όπως το έκανε το θέμα, τίναξε στον αέρα το όλο οικοδόμημά του, αποκαθηλώνοντας (πρώτος και καλύτερος, είπαμε) το ΣΥΜΒΟΛΟ του Άρη; Ξέρω, "ήταν πολλά τα λεφτά....για ΤΟΝ Άρη", θα πεις. Μόνο που ο Τεό δεν έκατσε ΚΑΝ να το συζητήσει με τον Νικ. Ούτε για μειώσεις, ούτε για προσπάθειες να βρούνε καμμιά άκρη κτλ. Ξέρω πάλι, θα μου πεις "και θα δεχόταν ο Γκάλης μειώσεις και μάλιστα σημαντικές;". Άλλο καπέλο αυτό, φίλε. Αν και όταν έχεις οικονομικό πρόβλημα, πιάνεις τον άλλο που ζητάει πατερομανάδες κάθε χρόνο και του λες "δυστυχώς την γαμήσαμεν. Απλά σάλιο γιοκ. ΑΝ θες, κάθεσαι μαζί μου, και ψάχνουμε άκρη. Κι ό,τι πεις εσύ - αλλά τα μπικικίνια αυτά είναι". Μέχρι και μέτοχο θα μπορούσε να τον κάνει αν ήθελε (να...επιστρέψει έμμεσα και καμμιά δραχμή ο Γκάλης, από όσα είχε τόσα χρόνια μασήσει από τον Άρη...). Οπότε : α) "αγωνιστικό ζήτημα", είπαμε, ΔΕΝ υπήρχε. β) τον Γκάλη τον ξέρανε, ήταν τέρας λογικής, κι όταν έβλεπε ότι δεν θα πήγαινε άλλο, πρώτος θα έλεγε "σταματάω", πριν του το ζητήσουν (όπως έκανε κι από ΕΘνική. Για ΑΛΛΟΥΣ λόγους βέβαια πάνω-κάτω, αλλά πότε να σταματήσει, ΗΞΕΡΕ). Γ) Το τέρας αυτό λογικής, μια χαρά ήξερε αν τράβαγε ή δεν τράβαγε μια κατάσταση, κι αν θα είχε πολλά να χάσει αν επέμενε σε αυτή. Δεν νομίζω λοιπόν να νομίζεις ότι εάν οσφραινόταν ότι το οικονομικό του μέλλον δεν θα μπορούσε πλέον να το στηρίξει ο Άρης, θα χρειαζόταν "συμβουλή" για να πάει να βγάλει τα τελευταία του χοντρά λεφτά αλλού. Θα το 'κανε και μόνος του. Άλλωστε τα συμβόλαιά του, πάντα υπέρ του φρόντιζε να ήταν, για να μην είναι δεμένος και να μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό του. Μόνο που ο Νικ ούτε τα χοντρά λεφτά του παρελθόντος ήθελε (="είχε ανάγκη") πια, ούτε να πάει αλλού. Και όχι προφανώς για να "πεθάνει" σιγά-σιγά στον Άρη. Ήξερε ότι και ο Άρης αν ήθελε, άκρη θα βρίσκανε, όπως ήξερε ότι είχε ακόμη ουσιαστικό μπάσκετ μέσα του, που και στα λεφτά που θα ζήταγε θ' ανταποκρινόταν, και την κάβλα του του θα έκανε = να παίζει (αξιόμαχα, το ξαναλέμε). 'Αλλωστε ο Άρης ήταν ο Γκάλης. Κι όχι ο "μετανάστης" Γιαννάκης. Αυτός ήταν η σημαία. Κι ο κόσμος, γι' ΑΥΤΟΝ πρώτ' απ' όλους κι όλα ερχόταν. Οπότε, τί "μέλλον" μου λες βρε αδερφέ... ...κάπου εδώ, λείπει στα παραπάνω ένα κάτι. Λείπει το κίνητρο του Μητρούδη να τον ξαποστείλει. Στην περίπτωση του Πολίτη, είπα τί νομίζω πως ήταν αυτό που παίχτηκε (και όχι το άλλο, το πιο συνωμοσιολογικό). Δεν ξέρω. Δεν το έχω ψάξει, όχι τόσο τεσπά. Ούτε με "λογική", ούτε με πηγές. Σαφώς και είναι μείον στην θέση μου περί Μητρούδη, η απουσία ένος ευδιάκριτου κινήτρου - και ίσως τελικά να είναι ότι απλά ήταν..."βάρβαρος" : ο "επιχειρηματίας" που είπες, αλλά με μπακαλίστικη λογική. Κουλό μου κάνει, γιατί όπως είπα, οποιοσδήποτε λογικός αν καθόταν να αντισταθμίσει χασούρες και κέρδη, δεν θα "άφηνε" τον Γκάλη, με ΤΙΠΟΤΑ. Την μάνα του την ίδια μπορέι αν την άφηνε, αλλά τον Γκάλη όχι. Και απ' όσο (νομίζω ότι) ξέρω, ο Μητρού, βλήμα ΔΕΝ ήταν. Οπότε μάλλον κάτι άλλο έπαιξε. Ίσως η "βαρβαρότητα" που είπα. Σε στυλ Τρόικας ένα πράμμα. Όχι ότι μου κάθεται κι αυτή, αλλά. Κατά τ' άλλα, μπορεί να μην τον χώνεψε ποτέ για κάποιον λόγο τον Γκάλη ο Μητρού. ίσως γιατί ήταν...καλύτερος επιχειρηματίας από αυτόν; Ποιός ξέρει. Ίσως γιατί του τα μάσαγε γερά κάθε χρονιά και δεν μπορούσε να τον έχει στο χέρι; Το θέμα είναι πως όλα τα στοιχεία, δείχνουν για 'μένα ΑΠΟΠΟΜΠΗ. Του στυλ "όξω πούστη απ' τη παράγκα" μάλιστα...Δηλαδή, στο θεό σου, να πιάσεις να πεις του αλλουνού που χαίρει στάτους ημίθεου της σύγχρονης εποχής και που παίζει ΑΚΟΜΑ μπάσκετ αξιώσεων, "μείνε όμως με τον σλυλλογο αν θες, να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι με τα παιδικά τμήματα"; Έλεος. 35 ήταν. Όχι 55. Προσβόλα γαμώ την μπουτάνα. Σα να του λες του άλλου "σε βλέπω εγώ εσένα, δεν τραβάς, για καλό στο λέω, κρέμα φανέλα και γούσταρε με τα πιτσιρίκια όπως κάνεις Χαλκιδική κάθε Καλοκαίρι". Ή μάλλον, σα να του λες -για να ξέρουμε τί λέμε...- "θα σου κάνω μια πρόταση, που δεν θα μπορέσεις να...δεχτείς" (sic).... Tεσπα, γάμα τα. Αυτό ξέρω εγώ. Όπως ξέρω κι ότι ΜΕΤΑ τον Νικ, μια χαρά κράτησε Γιαννάκη, κουβάλησε και Τάρπλεϊ κτλ. Περίπατο πήγε η "φθήνια"...Κι αναρωτιέμαι αν τέλικά ήταν τίποτε κομπλεξικό του τύπου "δεν του χάρισε Ευρωπαϊκό τίτλο", ο Γκάλης, του Μητρού, "ο λόγος". Το οποίο, τί άλλο μπορεί να σημαίνει, από "ψώνιο"; Να ας πούμε ένας, με πιο ξεκάθαρο "κόμπλεξ"... Απορω με τον εαυτο μου Είναι που είσαι ψυχοπονιάρης κατά βάθος και θες να τον "βγάλεις από την πλάνη του" - που είναι και ΠΑΟ άλλωστε... Γι' αυτό (λέω 'γω τώρα...), το παλεύεις. (..όλα τα λεφτά εν τω μεταξύ το κουώουτ. Δεν πίστευα ότι θα το δω γραμμένο αυτό ) H αληθεια ειναι οτι ειναι μεγας καραγκιοζης, μεγαλη αδελφη, τεντα αντιπαθητικος... ...αλλα ειναι ο καριολης οταν παιρνει μπρος, για ονομα του θεου, leased line απευθειας γραμμη Χερι-Καλαθι εχει ο βρωμιαρης ...μιλάμε για ποιήση. Ο Μπουκόφσκι των αθλητικών! (...συμφωνώ απολύτως btw) Λαθος κινηση ο Ιβανοβιτς. Ενα πραγμα δεν χαλασε με την φυγη Ζοτς κι αυτο ηταν τα αποδυτηρια και η συνοχη. Καιρος να τα κανει μπ*ρδελο ο Ιβανοβιτς. Μπραβο τρακη, καθε χρονο και χειροτερα στο προπονητικο. E μωρέ κι εσύ, μα αφού ήταν πασιφανές ότι το Νο1 ένα πρόβλημα του φετεινού ΠΑΟ ήταν η...πειθαρχία! 'Οχι ας πούμε τα φρέσκα πόδια, όχι ο επιθετικός προσανατολισμός, όχι το γονάτισμα στα γκαρντ. ΕΓΕΡΘΗΤΩ ΛΕΜΕ! Α ρε Μητσαρα, τι τραβας 3 χρονια τωρα στα γεραματα ...πέσανε (-με) όλοι πάνω στον Μήτσο, που έκλασε το '10 την Εθνική...Μωρέ να δεις τί έλεγε; "...για να μπορώ να έχω δυνάμεις να παίζω σε υψηλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια που μου μένουν στην ομάδα μου"... Αντί για φάγωμα, θα έπρεπε να πέσουμε όλοι πάνω του να τον ρωτάμε αριθμούς για Τζόκερ, Στοίχημα και τέτοια... Προφήτης ο άνθρωπας! (...χιουμοριστικό, αλλά το εννοώ. Είδαμε και τον άλλον τον..."ανένδοτο", πόσο καλά τα πήγε με αγώνες Σλοβενίας, με τραυματισμούς, με την ομάδα του, φέτος....) Εντάξει δεν χαλάω άλλο το γλυκό ...@DKNI πάντως είσαι μέγας κολοτούμπας άλλο σου λένε άλλο καταλαβαίνεις και απαντάς σε αυτό που εσύ κατάλαβες ! Θοδωρή μου, μπάστα. Το παρατράβηξες ωρέ...Και είναι κρίμα. Γενικά θυμάμαι ότι συνεννοούμασταν εσύ κι εγώ σε κάποιες περιπτώσεις, οπότε ελπίζω να το δεχτείς καλοπροαίρετα αν εγώ σου πω ότι το παρατράβηξες με τον DK, επί του συγκεκριμένου. Και κάτι ακόμα : έχει, κατά βάση, δίκιο σ' αυτά που λέει. (...και όχι, δεν έχει κωλοτουμπιάσει, όπως κακώς σου δημιουργήθηκε η εντύπωση. Στο λέει κάποιος που τα βλέπει "απ' έξω" τα πράγματα). Για να σε...γλυκάνω όμως, να σου πω ότι "γενικά", παρόμοια "εκτίμηση" (με 'σένα) έχω για τον Καλάθη. Από την άποψη ότι "δεν μου πολυγουστάρει". Όπως κι ότι, χωρίς να έχω διαθέσιμα ονόματα, πιστεύω ότι στάνταρ υπάρχουν άλλοι πόιντ (με χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο ΠΑΟ) στους οποίους μπορεί να ψαχτεί. Μαυρούκους κυρίως. Και σε φάση "ελπιδοφόροι", κι όχι "φτασμένα ονόματα". Όπως πχ ο...Βαρελάς του ΜΠΑΟΚ (...κι απορώ κι όλας γιατί το συζητάτε, αφού ο Ιβάν ο...τρομερός έκλεισε, κι ο άλλος επίσης πάει για βοσνιακό διαβατήριο κτλκτλ - μα δεν "φωνάζει" τελειωμένη κατάσταση...; ). Κι ας μην είναι "για μια ζωή". Λες και ο Αμερικάνος Nick Calathes, θα είναι για πάντα...Αλλά τί τα thes....Μην ξεχνάμε δε ότι ο DK έχει ως γνωστόν,,,,οξεία ζελικίτιδα... Ε ίσως να πιστεύει ότι αν ένας-ένας αρχίσουν να έρχονται οι...απολωλλώτες πίσω (Νικ, Βουγιού που είναι στα σκαριά, Καϊμάκ που συζητιέται, Σάρας που θα είναι πιο φθηνός από ποτέ, Μάικ είναι ήδη μαντρωμένος, φωνάζεις και Νίκολας που είναι φρέσκος στην απόσυρση κι έχει ξεκουραστεί κι όλας, φάση Μπλου ας πούμε, να ξαναβάλει παπούτσια - τί μένει; Άντε κα'νας Σάτο) να έρθει και ο Μπιγκ Ουάν στο τέλος Πέρα από τ' αστεία όμως -και στο 'πε κι ο ίδιος- ΔΕΝ βλέπει Καλάθη. Τώρα στη θεωρία, "τί καλά που θα 'τανε", ΕΙΝΑΙ ένα θέμα... Ούτε εγώ όπως είπα τον πολυπιστεύω τον Νικ - από την άλλη έχω να τον δω από τότε που ξεπρασίνεψε. Επίσης πάντα ήμουν της αίσθησης ότι ο Ζοτς ήταν "του ματς" γι' αυτόν. Ίσως να έπαιζε ρόλο κι η ηλικία βέβαια...Όμως αν ερχόταν τώρα (δεν ξέρω αν όντως ο Ιβάνοβιτς είναι...ακόμη "χειρότερος" όντως), ίσως να ήταν αλλιώς (χωρίς Ζοτς). Γενικά δεν του είχα πολύ εμπιστοσύνη όμως. Δεν ξέρω ΠΟΣΟ έχει αλλάξει, αλλά θα διακινδύνευα να έλεγα ότι αν ερχόταν, θα ήταν "κάτι καλύτερο από Ούκιτς, αλλά και πάλι όχι όσο θα χρειαζόταν ο ΠΑΟ". ο DK με ψυχρή λογική λέει "να δούμε το γαμημένο το μέλλον όμως". Ε ΙΣΩΣ αυτό να μπορεί να το δει ο ΠΑΟ και με πχ Μποχωρίδη όμως...; (Μην πω ότι έχετε φαγωθεί του χρόνου -μην πω κι από φέτο- να πρασινίσετε τον Μάντζαρη...Οπότε, προοπτικές, υπάρχουν) Κι όχι απαραίτητα με ΟΝΤΩΣ ακριβό (κατά πάσα πιθανότητα), Καλάθη. Και με αραπάκους στο μεταξύ σαν τσόντες, που λέγαμε, κτλ-κτλ Τεσπα, προσωπικά "δεν βλέπω Καλάθη" ξανά στον ΠΑΟ. Πάνω απ' όλα Αμέρικα βλέπω γι' αυτόν, τουλάχιστον για τα επόμενα 1-2 (3 ίσως) χρόνια. Στα οποία ό,τι είναι να δείξει θα τα δείξει, κι αν μέχρι τότε δεν κάνει καλά συμβόλαια (και παιχνίδια βέβαια) εκεί (όπου είναι τα καλά και τα στάνταρ λεφτά, κι όχι εδώ που σε λίγο θα τρώμε ο ένας τον άλλο...), τότε μόνο θα κοιτάξει να κάνει γιούργια στα ταμεία των ευρωπαίων... Όπως και δεν βλέπω να αντέχει μπατζετικά ο ΠΑΟ ένα τέτοιο άνοιγμα ("επένδυση" το λέει ο DK - "χασούρα" το λέω εγώ...). Καλύτερα να κοιτάξει να βγάλει λαβράκι/κελεπούρια, από αυτά που κυκλοφοράνε με τρεις κι εξήντα, και που παίρνουν μέχρι κι ευρωλίγκες άμα λάχει, και σου μένουν και για 1-2 χρονιές. Φτάνει βέβαια, να τζογάρει (διότι θα ΕΙΝΑΙ τζόγος, πώς να το κάνουμε) και να του βγει...Να σκίσουν τα κωλιά τους στο σκάουτινγκ στο Μαρούσι, κι όλο κάτι καλό (και φθηνό) θα ξεσκαλώσουν λέω εγώ πάντως... Ο Καλάθης πάντως, ακόμη και ν' αξίζει, στο εύρος που τα λέει ο DK, είναι πιστεύω πιο πολύ εμμονή (για όποιον τον επικαλείται), παρά "λύση". Ή να το θέσω αλλιώς, είναι πιο πολύ "εύκολη λύση" (που μοιάζει με εμμονή), τελικά. Όπως όμως και να 'χει, κατά πάσα πιθανότητα τζάμπα τον συζητάμε, ούτως ή άλλως : δεν το βλέπω να συναντιούνται οι δρόμοι του με ΠΑΟ. Εσύ όμως, Μαξ, μην πωλώνεσαι και τόσο... Κυρίως γιατί αυτά που λέει ο DK, βάση έχουν (και πολλή κι όλας. Μην πω απόλυτη...). Ίσως έφταιγε "ο τρόπος" που στα έλεγε (...ήταν λίγο "κάτσε ρε μαλάκα κάτω τώρα να σε διαφωτίσω" ). Από την άλλη πάλι, το δικό σου "δίκιο", είναι που στην ουσία ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να πεις "δε με ψήνει όμως ρε φίλε σαν πάικτης, δε μου δημιουργεί σιγουριά, και απ' όσο τον θυμάμαι, και από αυτά που μαθαίνω γι' αυτόν". Κοινώς, "δεν σου ΑΡΕΣΕΙ" ο Καλάθης. Δικαίωμα. Και μάλιστα όπως είπα, πες πως ερχόταν και αποδεικνυόταν "λίγο πιο πάνω από Ούκιτς" (τίποτα δεν ειν' απίθανο, και ούτε κούπα με Κούμπαν σε κάνει άνθρωπο, όπως ούτε μια συμπαθητική πορεία στο ΝΒΑ). Άλλο όμως αυτό, και άλλο να μην αναγνωρίζεις του άλλου (του DK) ότι ΕΧΕΙ πόιντς. Στο κάτω-κάτω ούτε αυτός σου λέει (ή μπορεί να σου εξασφαλίσει - έτσι δεν είναι ρε D?) ότι ΟΝΤΩΣ ο Καλάθης θα έρθει και θ' αναστενάξουν τα καλάθια. Σου δίνει όμως στοιχεία, άξια προσοχής. Όχι ότι αποδεικνύουν ένα πιθανό καλό μέλλον του παίκτη εδώ, αλλά ΑΞΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. Και στο κάτω-κάτω, σε γνώριμο περιβάλλον θα έρθει (αν ποτέ ερχόταν :ρ). Μ' άλλα λόγια, ο DK σου μιλάει περισσότερο "πραγματιστικά", ενώς εσύ περισσότερο "διαισθαντικά". Κι όπως είπα, έχει ο καθ' ένας από τους δυο σας τα δίκαιά του, μόνο που ο ένας δεν ξέρει πως να "κερδίσει" τον άλλον, κι ο άλλος δεν ξέρει πώς "να τα πει" στον έναν....Κι άει και γαμηθείτε κι οι δυο τώρα, αρκετά σας τα ανέλυσα, κανονίστε τα μεταξύ σας ωχού, τί έκατσα κι έγραψα πάλι πρωί-πρωί ο μαλάκας...:ρ Ο Παππάς θα εξελιχθεί πολύ με Ιβάνοβιτς. ...ναι, ειδικά ο Παππάς, μέχρι φυλακή τον βλέπω να κάνει 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Λοιπον θελω να πω οτι εχω ριξει τρελο γελιο με ολο αυτο που εχει βγει τελευταια το κατεβατο. Ακομα και σε ανθρωπους που το διαβαζω που δεν ασχολουνται με αθλητικα κλαινε απ τα γελια. Eβγαλε και ενα ωραιο βιντεακι ο sopist με το συγκεκριμενο κατεβατο , το ποσταρα, αλλα το εκανε report ενας απτους κλασικους πονεμενους με τα 5 account και το σβησανε Τσεκαρετε το ομως. Προσθετουμε στο κατεβατο: Και με report στα βιντεο του sopist, και χωρις report. Kαι με τον Erwdio αμπαναριστο και με τον Erwdio banned. Και με το 1ο σας account στο insomnia, και με το 2ο, και με το 3ο και με το 4ο. Πελατες 1
Canvas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Τεραστιε Δημητρη Γιαννακοπουλε, καταφερες να βρεις προπονητη 3% καλυτερο του Αργυρη με 900% μεγαλυτερο μισθο. Τιτανας Και με την ίδια αναπηρία στα αγγλικά επίσης.. Έχει να πέσει πολύ Μποχού και φέτος. Επίσης αδυνατώ να φανταστώ πως θα εμπνέυσει τους ξένους ή τους ώριμους ηλικιακά & μπασκετικά Μήτσο -Γκιστ - Λάσμε - Μαύρο - Ματσιούλις να παίξουν για την πάρτη του. Ο Παππάς είναι ανέκδοτο, το πιθανότερο είναι ότι μία στις δύο προπονήσεις θα παίρνει πόδι. Ο Γιάνκοβιτς δεν χρειάζεται μέντορα, χρόνο συμμετοχής χρειάζεται και αυτοποεποίθηση. Όσοι ξένοι είναι να έρθουν θα το σκεφτούν ξανά. Για να πείσεις νέο USA Player. που κατα βάση επιλέγουν ομάδα στην οποία θα ευχαριστιούνται το παιχνίδι, θα ματώσεις. Άρα; Για να βοηθήσουμε Διαμαντάκο - Χαραλαμπόπουλο; τον παίρνουμε; Ας τον βάλουν στις ακαδημίες τότε, να τους κάνει και ασκήσεις Παρμενίωνα.
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Ο Παππάς θα εξελιχθεί πολύ με Ιβάνοβιτς. Ναι ναι ο ιβανοβιτς θα τον σωσει. Το παιδι ειναι βλαμμενο, καποια στιγμη πρεπει να το παρουν αποφαση οι παναθηναικοι. Ο Γιανκοβιτς ναι, ο Παππας ειναι καμεννο χαρτι πια. Τωρα βεβαια θα μου πεις μπορει να γινει κ κανα θαυμα κ μετα ο μιντι να κανει κουοτ το ποστ μου 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Κουοτ δε θα σε κανω (εχω guest list με αυτους που τρωνε κουτ επειδη το τραβαει ο οργανισμος τους ), αλλα θα με ενδιεφερε να μου πεις/πειτε γιατι θεωρειτε καμμενο χαρτι τον Παππα και οχι τον Γιανκοβιτς. Η αντιστροφα γιατι ενω για τον Γιανκοβιτς -σωστα- λετε οτι εχει μελλον, βγαζετε τον Παππα στην απεξω; Ποια η διαφορα τους την φετινη σεζον περαν του οτι ο Παππας περασε τραυματισμο (αρα εχει και μια δικαιολογια παραπανω για την μη χρησιμοποιηση του);
xgol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το λέει γιατι ο Παππάς όλα αυτά τα χρόνια είχε πολλές ευκαιρίες και τις κατέστρεψε ο ίδιος. Είχε προωθηθεί τρελά απο όλο το σύστημα Αρδ/προπονητών, διαρκώς ακούγαμε οτι ήταν ο πιο ταλαντούχος παίκτης (!) της Εθνικής Νέων που είχε απίστευτους παίκτες. Είχε ευκαιρίες, πήγε εξωτερικό (που σίγουρα σε προωθούν αν είσαι μικρός και το αξίζεις) και τελικά κατέληξε γυρολόγος. Επίσης σε εσάς, ούτε με Αλβέρτη ούτε με Μποχού κέρδισε τη συμμετοχή του. Άν του δώσει όμως ο Ιβανοβιτς τα κλειδιά, θα γίνει πολύ καλύτερος παίκτης. Τώρα αν θα είναι επ' ωφέλεια της ομάδας, δε το γνωρίζω.
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Γραφω αφοβα λοιπον Λογω χαρακτηρα καθαρα! Ακομα κι αν λεγαμε οτι ητανε θεμα του Πεδουλα , το οτι ουτε με Αλβερτη πηρε ευκαιριες ενω μπροστα του ειχε 3 μετρια-κακα γκαρντ , κατι δε δειχνει;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Tιποτα δεν κατεστρεψε. Περυσι ειχε τεραστια σεζον μαζι με τον Βλαντο και οι 2 τους ηταν ολος ο Πανιωνιος. Φετος και οι 2 εχουν ολοιδια αντιμετωπιση απο το τεχνικο τιμ του ΠΑΟ, αρα συνεχιζω να διερωτωμαι πως τον εναν τον "καιμε" και τον αλλο τον βαφτιζουμε "prospect". @margarita: Ουτε κι ο Γιανκοβιτς πηρε με τον Αλβερτη (και μην μου πεις τα 8 λεπτα στο 4ον τελικο γιατι αυτα ακριβως σε συνδυασμο με την μη χρησιμοποιηση του ξανα σε 4ο και 5ο τελικο δειχνουν το αναποδο της εμπιστοσυνης, παρα το γεγονος οτι μας ξελασπωσε σε εκεινο το παιχνιδι). Αρα κωλοπαιδο κι αυτος; ΥΓ. Ειναι γνωστο οτι εχει θεματα με τον χαρακτηρα του απο πριν ερθει στον ΠΑΟ, αλλα ξερουμε οτι στον ΠΑΟ εχει μεινει ο ιδιος; Μπορει να εστρωσε πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις