Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Πάντως, πέρα από κάποια καλά μάτς που είχε παίξει ο Καλάθης, αν δεν έχει βελτιωθεί πολύ δεν αξίζει τόσα λεφτά. ( Σωστά αυτό λέω και εγώ ) 

2. Εγώ τον θυμάμαι για ( κάτι σαν ) ρολίστα πάντως. Όσοι βλέπετε NBA υποθέτω έχετε δεί μεγάλη βελτίωση.

το 2 απ την άλλη δεν βγαίνει με τα νούμερα βρε αδελφέ αυτό λέω ...δηλαδή αν δεις εδώ την απόδοση του βλέπεις 2 καλά ματς 

http://stats.nba.com/playerProfile.html?PlayerID=201979

αλλά στα υπόλοιπα βλέπεις στασιμότητα ( θεωρώ ότι εκεί που φτάνουν τους 110 πόντους η ομάδες για πλάκα δεν είναι δα και τρελά ποσοστά για γκαρτ που είναι ! ( τα νούμερα όποιος τα βάλει κάτω και τα ανάλυσή λένε σχεδόν πάντα την αλήθεια και το πρόβλημα που υπάρχει και σε τι )  

[βρήκα και νούμερα εποχής παναθηναϊκού /καλάθη 

Νικ Καλάθης (ΠΑΟ) ranking 10,2 – θέση 65

8,8 π. (56,3% δ., 25% τρ., 42,1% β.), 3,5 ρ., 3,5 ασ., 1,2 κλ., 0,2 τ., 1,3 λ. σε 28’10’’

edit επειδή μου φάνηκαν μάπα τελικά αυτά τα νούμερα :

Για να εξηγούμαστε, η λίστα, που ακολουθεί, δημιουργήθηκε με βάση τους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκας έπειτα από έξι αγωνιστικές.]

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

...μα ποιός πήγε να "δικαιώσει" τον Πολίτη; Απλώς γεγονότα ανέφερα.

(...πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν "έτσι απλά κόμπλεξ" ο λόγος. Το μόνο βέβαιο είναι ο απότομος και άσχημος τρόπος με τον οποίο τελείωσε το μπάσκετ για τον Γκάλη. Η πρώτη πράξη όντας 2 χρόνια πριν, που τον "έστειλε" ο Μητρούδης...)

Όσο για το τί παιχνίδι θα έκανε σήμερα στην πράξη ο Νικ, ειλικρινά θα έπρεπε να μην ήμασταν θνητοί για να μπορούσαμε να το υπολογίσουμε/προβλέψουμε...

Καθαροτατο κομπλεξ ηταν. Να ελεγες πως ο Γκαλης δεν ηταν καλος θα ειχε δικαιολογια ο Πολιτης. Ηταν ομως ο αναμφισβητητος ηγετης και ο κορυφαιος παιχτης. Απλως δεν αντεξε ο Πολιτης να κανει την οποια επιτυχια με μπροσταρη τον 37χρονο Νικ. Δεν ειχε καν το ροστερ εκεινη την περιοδο για να δικαιολογηθει μια τετοια κινηση.

Οσο για τον Μητρουδη και αυτος φυσικα δεν τον εστειλε με την εννοια που λες. Ξεχνας πως μιλαμε για ενα παιχτη 35 χρονων εκεινη την εποχη, αρα οι λογοι εκδιωξης δεν ηταν φυσικα αγωνιστικοι.

Ο Αρης δεν αντεχε το μπατζετ του Γκαλη εκεινη την περιοδο και ηθελε να προχωρησει και σε ανανεωση. Οσο τεραστιος παιχτης και να ηταν ο Γκαλης ακομα και σε αυτη την ηλικια, τα χρονια που θα μπορουσε να παιξει λιγοστευαν. Ο Μητρουδης, ισως σωστα καθαρα επιχειρηματικα, επελεξε να επενδυσει στο μελλον. Αγωνιστικα φυσικα και εβλαψε τον Αρη η αποχωρηση του Γκαλη.

Οσο για το 2ο σκελος ασφαλως εικασιες κανουμε αλλα οχι αστηριχτες. Ο γκαλης σε ηλικια 37 χρονων και σε μια περιοδο που ο τροπος παιχνιδιου του αθληματος εχει αρχισει ηδη να αλλαζει με σφιχτες αμυνες και σκορ του στυλ 45-44 ειχε μ.ο ποντων πανω απο 20 ανα παιχνιδι. Σε ηλικια 37 ετων!!!!

Δημοσ.

Αν δεχθούμε ότι ο Καλάθης δε θα προσφέρει σκοράρισμα, και ο Παππάς θα είναι ανύπαρκτος/μέτριος, θα πρέπει να βρούμε άλλο ένα δυάρι τύπου Νίκολας να τραβάει σκορ στα δύσκολα.

Πάντως, να λάβουμε υπόψιν ότι είχαμε άλλες απαιτήσεις από τον τότε Παο ώστε μπορεί να φαινόταν ο Καλάθης μέτριος.

Δηλαδή, όταν έχεις Σάρας λογικό είναι μετά ο Καλάθης να σου φαίνεται μετριότητα.

Αναμένω πάντως από όσους παρακολουθούν NBA να μας πουν τι παίζει χωρίς διάθεση να τους αμφισβητήσω προφανώς.

Σε κάθε περίπτωση, αν περιμένει πότε θα ξαναφύγει για ΝΒΑ δεν αξίζει η εν λόγω επένδυση.

Δημοσ.

Απορω με τον εαυτο μου, παμε αλλη μια

@DKNI Εγώ έχω πει ότι καλά κάνεις και έχεις μια άποψη ( μέχρι εδώ όλα καλά ) , έχω απάντηση πολλές φορές ότι φέτος ο παναθηναϊκός δεν είχε τόσο αμυντικό πρόβλημα αλλά επιθετικό ( με αυτό το κριτήριο και μόνο, εγώ θέλω έναν Άσσο ο οποίος πρέπει να διαθέτει βρομόχερο ....δηλαδή εκεί που ο διαμαντίδης θα τραβάει 2 αντίπαλους πάνω του γιατί κατά 85% αυτό γίνεται αυτός να βρίσκει ελεύθερο σουτ!

Define επιθετικο προβλημα. Εκτελεστικο ή δημιουργικο?

Αν μιλάς για το 1ο, οκ, δεκτον, αλλα τοτε ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΔΔ. Δεν ειναι ο ρολος του ΔΔ να σου δινει ο ιδιος 20π. Που να παρει εχει κατω απο 10π ΜΟ καριερας στην ΕΛ.

Αν μιλας για το 2ο, ΑΥΤΟ ειναι το πιο σοβαρο. Οτι ΟΥΤΕ ο Ουκιτς ΟΥΤΕ ο Ραιτ καταφεραν σε καποιο σημειο να κανουν μαγκες τον Λασμε, τον Γκιστ, τον Φωτση οπως τους εκανε ο Μητσαρας. Ε Ο ΚΑΛΑΘΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ, πως να το κανουμε?

Αν σου λειπουν 15 ποντοι στο ματς, σε πειραζει αν αντι να βαζει ο Καλαθης τους 15, εβαζε τους 5 και σερβιρε τους 10 στους ψηλους σου?

1. είναι ακριβός  ( για συμβόλαιο λέω)

Βρες μου εναν δημιουργο ασσο που μπορει να αντικαταστησει τον Μητσο πιο φτηνο. Αστο, στο λεω εγω, δεν υπαρχει

900 χιλ παιρνει ο Ουκιτς!!

Ο Μητσος λοιπον, που το κανει αυτο, στα 34 του παιρνει 1,5 εκατομμυριο. Δεξου το. Ασσος που κανει μαγκες τους ψηλους κατω απο 1,5Μ δεν υπαρχει

2. δεν έχει σουτ ( ας μείνει εδώ μην λέμε πάλι τα ίδια εγώ το 4 πόντους Μ.Ο. έτσι το βλέπω αν σκεφτείς ότι στην θέση του άλλοι εκεί βάζουν 30!-40!

Εχεις κολλησει με το γαμωσουτ!

Λοιπον παμε μια

- Οπως σου εδειξα, ο Καλαθης καθε χρονο βελτιωνεται. Το 30% περιπου στα τριποντα και το 60% στα εντος πεδιας ΔΕΝ ειναι τοσο τραγικα. ΔΕΝ ειναι Ραιτ ας πουμε που δεν σκοραρει με σουτ ουτε για να σωσει την ζωη του, οκ?

- Ποιοι γκαρντ βαζουν στο ΝΒΑ 30-40π? Καμια 20αρα βαζουν ο Ιρβινγκ και ο Πολ και ο Καρι και ο Ουεστμπρουκ. Ξερεις ποσα κοστιζουν ο Ιρβινγκ και ο Πολ και ο Ουεστμπρουκ? Ποιος σου ειπε οτι ο Καλαθης ειναι Ουεστμπρουκ? Με 15Μ συνολικο μπατζετ μπορεις να φερεις τον Ουεστμπρουκ?

Συγκρινεις ενα πιτσιρικα που παιρνει 500χιλ δολαρια για να μοιραζει την μπαλα στον Γκαζολ και τον Ραντολφ με παικτες που παιρνουν 15 εκατομμυρια ο καθενας και τραβανε 25-30 σουτ στον αγωνα. Ειναι εντελως γελοια η συγκριση

btw σου ξαναλεω, δες τον Νικ οταν έλειπε ο Κονλευ, πρεπει να είχε διπλασιάσει τους ΜΟ του σε ποντους και ασιστ

- Σου έφερα παραδειγμα παικτη που δεν σκοραρει πολυ και σουταρει παρομοια με Καλαθη. Ροντο. Και χτιζονται πανω του ομαδες, το καταλαβαινεις?

3. έχει εγκατάλειψη 1 φορά την ομάδα μας και μάλιστα ήταν και αυτός 1 απ τα προβλήματα του τότε !

Τελικά αποφάσισε, σου κάνει και αρα μας εγκατελειψε και ήταν πρόβλημα ή ειναι για τα πουλια οποτε στα @@ σου που εφυγε? ήταν ο μόνος που έφυγε? Ο Φωτσης δεν γυρισε? Ο Μαικ δεν γύρισε? Ο Ιαν πιθανως δεν θα γυρισει?

4. έχει εγκατάλειψη την Εθνική σε Νεαρή ηλικία οπότε τα σχόλια γιατί δεν παίζει ο 3d / O span / Ο Γιαννάκης και ο Γκάλης και τα άλλα παιδιά είναι απλά αηδίες .

ΠΟΙΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΠΟΙΑ??!?!?

Θα μας τρελανετε?

Τον Νικ δεν τον εκοψαν απο την Εθνικη γιατι δεν μπορουσαν και καλα να τον περιμενουν? Ποτε ειπε ο Νικ οτι δεν θελει να παιζει Εθνικη?

Ενα απο τα θεματα που καινε δεν ειναι η αντιμετωπιση που εχουν τύχει τα Αμερικανακια (Καλαθης, Κουφος και μαλλον Αντετοκουνμπο? )

5. δεν είναι δικιά μου δουλειά αλλά στην θέση του υπάρχουν και καλύτερη έως πολύ καλύτερη ( σε σουτ κατέβασμα , πόδια αντοχή κ.α. ( για τους Ευρωπαίους λέω όχι για ΝΒΑ ΟΚ !)

Ακουω.

Πες μου 2 παικτες καλύτερους στην Ευρωπη στον χειρισμο, την οργανωση και την δημιουργια.

Μιλαμε για ασσο. Πες μου στην Ευρωπη καλυτερους του Καλαθη

Πάντως, πέρα από κάποια καλά μάτς που είχε παίξει ο Καλάθης, αν δεν έχει βελτιωθεί πολύ δεν αξίζει τόσα λεφτά.

Εγώ τον θυμάμαι για ρολίστα πάντως. Όσοι βλέπετε NBA υποθέτω έχετε δεί μεγάλη βελτίωση.

Δηλαδη τι, περιμενατε να τον παρουν οι Γκριζλις κατευθειαν για βασικό?

Αυτα τα κανουν ομαδες σαν τους Γουλβς με τον Ρουμπιο (και οι οποιοι αρχιζουν να απογοητευονται με την μη εξελιξη του)

Οταν λες τον "θυμασαι για ρολιστα"?

Στις τελευταιες σεζον Παναθηναικο-Κουμπαν αποκλειεται να τον θυμασαι για ρολιστα. Αν μιλας για ΝΒΑ, μια σεζον εχει παιξει ο τυπος!

Φυσικα και ξεκινησε δειλα σαν ρολιστας. Οταν όμως πήρε την ευκαιρία, την άρπαξε από τα μαλλιά. Με σκαμπανεβάσματα μεν αλλά μια χαρά ήταν συνολικά στα ματς που έπαιξε πολυ

Και βασικα τι λεμε? Οτι αφου ειναι ρολιστας στο ΝΒΑ δεν μας κανει? Οκ, ρωτήσαμε για τον Κρις Πολ αλλά μας λειπουν 20-25Μ για να τον παρουμε. Ρε τα θελετε και τα λέτε? Και ο Ρουντι ρολίστας ήταν, και ο Καλδερον ρολίστας είναι. Τα Γκαζολάκια δεν ειναι ρολιστες αλλά κοστίζουν ο καθένας όσο ολο μας το μπατζετ

Συνέλθετε λίγο και έλατε στην πραγματικότητα

Αν δεχθούμε ότι ο Καλάθης δε θα προσφέρει σκοράρισμα, και ο Παππάς θα είναι ανύπαρκτος/μέτριος, θα πρέπει να βρούμε άλλο ένα δυάρι τύπου Νίκολας να τραβάει σκορ στα δύσκολα.

Πάντως, να λάβουμε υπόψιν ότι είχαμε άλλες απαιτήσεις από τον τότε Παο ώστε μπορεί να φαινόταν ο Καλάθης μέτριος.

Δηλαδή, όταν έχεις Σάρας λογικό είναι μετά ο Καλάθης να σου φαίνεται μετριότητα.

Αναμένω πάντως από όσους παρακολουθούν NBA να μας πουν τι παίζει χωρίς διάθεση να τους αμφισβητήσω προφανώς.

Σε κάθε περίπτωση, αν περιμένει πότε θα ξαναφύγει για ΝΒΑ δεν αξίζει η εν λόγω επένδυση.

Οταν ηρθε σε μας ο Νικ ήταν 21 ετων!

Δηλαδη τον συγκρινετε με τον Σαρας στα 32 και τον Μήτσο στα 30?

Θα τρελαθούμε τώρα που δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε ένα σοβαρό σεντερ και μας χαλάει ο Καλαθης επειδή δεν είναι All Star guard στο ΝΒΑ.

Λοιπον, η αλήθεια είναι οτι ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ βρισκει 1,5-2Μ συμβόλαιο στην Ευρώπη ενώ πιθανότατα θα βρει συμβόλαιο 500χιλ-1Μ και στο ΝΒΑ. Οποτε αυτά τα "δεν μας κάνει" είναι αστεία. Περισσότερο δεν του κανουμε. Δειτε την πραγματικότητα και αφήστε τα περασμένα μεγαλεία

Αυτό που λες John για την επιστροφη είναι το μόνο σοβαρο αντεπιχειρημα. Πρέπει να βρουμε αντιΔΔ. Ο Νικ είναι φοβερη περίπτωση ΕΚΤΟΣ αν κανει αρπαχτή ενός χρόνου. Αλλά αυτό νομίζω η διοικηση θα το έχει υπόψην

Δημοσ.

@DKNI συγνώμη αλλά δεν έχω άλλο κουράγιο να απαντήσω ( έχω δώσει απαντήσει αρκετές ( αλλά μάλλον δεν σου κάνουν ή απλά δεν καταλαβαινόμαστε )  : ένα τελευταίο ο Καλάθης δεν είναι η λύση για να αντικαταστήσεις έτσι απλά τον τεράστιο 3D φέτος δεν είχε την απίστευτη χρονιά αλλά το ποιος είναι φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια.... πάμε στο 2ρο σκέλος ο Καλάθης αντικαθηστά τον ούκιτς ο οποίος στο κατέβασμα μπάλας ήταν αρκετά καλός αλλά δεν είχε το σκοράρισμα τώρα να από τους 6 πόντους που έπαιρνες από ουκιτς με καλάθη τους κάνει 12 λέμε τώρα! ( κέρδος 6 πόντους) φτάνουν αυτοί για να κερδίσεις ? ( το περιστέρι και τον Ίκαρο ναι αλλά την ρεάλ και την μπάρτσα όχι !!!! αν δοθεί το ίδιο  ποσό που λες και είναι εφαμηλο του 3d ( είναι άδικο για τον Μήτσο που το κάθε καραγκιοζάκι παίρνει τα ίδια λεφτά χωρίς να έχει κάνει σχεδόν τίποτα με έναν απ τους μεγαλύτερους ηγέτες τις ιστορίας!!! (του παναθηναϊκού τουλάχιστον για να μην πει κανένας άλλος ( γαύρος κάτι ) .

Γιαυτό που λες ότι δεν σκοράρουν εσύ μια βάζει το ότι κάνει καλά παιχνίδια και μάλλον αναφέρεσαι προφανώς σε αυτά που έβαλε 17 και 21 πόντους !!! ( μόνο αυτά !!! )  αλλά για όλους τους άλλους μετράς μέσο όρο ( όχι φίλε μου και αυτοί έχουν βάλει 30άρες+ και μάλιστα πολλές ) γιαυτό σου λέω μάλλον λέμε ότι βλέπουμε ΝΒΑ 

Ο καλάθης έχει χαμηλότερο ποσοστό από τον αντετοκούμπο ( θα μου πει είναι ρουκι και οι δυο , θα σου πω ο ένας είναι νιάνιαρο και ο άλλος 24ρης !!! κλεισμένα, ε!!!) Έτσι όπως το πας θα μου τον βγάλει ίδιο με τον Γκόραν Ντράγκιτς...σου είπα λύσεις υπάρχουν μάλλον έχεις κολλήσει με αυτόν τον παίχτη και δεν ξέρω καν τον λόγο όμως.

Σαφώς είπαμε είναι καύτερος από πεθαμένο ουκιτς που είχαμε φέτος ....ερείπιο κάρι και εκτός τόπου και χρόνου ραιτ αλλά αυτό ήταν το λάθος μας.... φέτος αν θέλουμε να πατάμε και λίγο στην ευρώπη θέλουμε καλό σύνολο ( όχι ένα παίχτε που θα πάρει 2 εκτ. € ) και μετά οι άλλοι θα είναι Ραιτ !!!! το καταλαβαίνεις αυτό?

τέλος κανένας δεν έχει έρθει ακόμα ας έρθουν με το καλό και βλέπουμε ! 

Εγώ την γνώμη μου την είπα ανανέωση μασιούλη που έκανε μια παθιασμένη χρονιά και πολύ καλή, φέρε και τον κούπερ ( αντί κάρυ )  που είναι ταλεντάκι και έχει και σουτ παρακαλώ ! ( και ψάξου  για ψιλό δυνατό κορμί ( ναι υπάρχουν αλλά θέλουν λεφτά για σκοτώνει εκεί ψηλά! εδώ δώσε χρήμα ! αντί μαικ ) αν δεν κλείσει Ιαν και ακόμα ένα γκαρτ καλό ( σουτερ για να τα ρίχνει απ το σπίτι του  αντί ραιτ)  !!! και από εκεί και έπειτα ότι άλλο π.χ. καιμακόγλου λέμε τώρα ναι και εδώ με 1000! ( A,,,σαφώς να έρθει και ένας αξιόλογος Έλληνας προπονητής ( 1 είναι όλος κι όλος πάει συστημένο :)) για να κάνει και τα τελειώματα στις επιλογές/μεταγραφές που μένουν και με αυτό το όνειρο του χρόνου θα ήμαστε στο φαιναλ φορ! γιατί θα έχει 10-12 παίχτες ετοιμοπόλεμους και φορμαρισμένους ( 2 καλές 5άδες στάνταρ σε σχέση με τον φετινό που είχε 7 παίχτες! όλους κι όλους και εδώ που είμαστε μιλάμε για επυτιχία και θαύμα! ) 

Δημοσ.

Διαβασε τι γραφεις και πες μου αν βγαζει νοημα

Εγκαταλειπω. Δεν μπορω να σε νικησω σε αυτο το επιπεδο

Συνεχισε να συγκρινεις τον Καλαθη με τον Κρις Πολ και τον Καιρι Ιρβινγκ

Συνεχισε να μας λες για το τριποντο του Καλαθη

Συνεχισε να μην μου λες ποιοι ειναι οι καλυτεροι και φθηνοτεροι του Καλαθη που μπορουν να αντικαταστησουν τον Μητσο

Συνεχισε να λες οτι ο Καλαθης θα ερθει για το σκοραρισμα και για αντι Ουκιτς

ΥΓ. Γελαω με το σχολιο περι "ποιος βλεπει ΝΒΑ". Νταξει, γυρισαμε εποχες Δημοτικου. Περιμενω ακομα μπασκετικα επιχειρηματα. Να θυμησω οτι εσυ που βλεπεις ΝΒΑ σε μενα που δεν βλεπω ΝΒΑ με ξεκινησες με το "ποιοι Γκριζλις'. Για τοσο πολυ μιλαμε...

ΥΓ. Μολις διαβασα οτι ο ΔΔ δεν ειχε την απιστευτη χρονια. Δες ποσο επαιξε και τι ΜΟ ειχε στο ratio ασσιστ/λαθη. Είναι 34 χρονων. Α, ναι, ξεχασα, δεν εβαλε 15π ΜΟ αρα δεν εκανε καλη χρονια.

Θες να σου βρασω μια μπαλα μπασκετ να παρεις λιγο μυρωδια?

Δημοσ.

Λέει ο dkni, και έχει σε μεγάλο βαθμό δίκιο, ότι από τον καλάθη θέλει να πάρει 8-10 πόντους από τον ίδιο και άλλους τόσους ή και παραπάνω από τις ασίστ του.

Επίσης θα πάρει ένα πολύ ταχύτερο και ποιοτικότερο χειριστή της μπάλας από αυτούς που είχες.

Έναν παίκτη που θα οργανώσει καλύτερα την επίθεση και λόγω καλού χειρισμού της μπάλας και ταχύτητας θα αναγκάσει την αντίπαλη άμυνα να κινηθεί και να χάσει την ισορροπία της. Αυτό μπορεί να σημαίνει +πολλούς πόντους χωρίς καν να κάνει ο ίδιος την ασίστ.

Μην ξεχνάμε ότι εκτός διαμαντίδη, όποιος περιφερειακός μας κι αν έπαιρνε μπάλα η αντίπαλη άμυνα έμενε στατική.

Άρα ούτε ελεύθερο τρίποντο, ούτε μις ματς από σκριν, ούτε εύκολη διείσδυση κοκ...

Δεν ξέρω πολύ θεωρία μπάσκετ αλλά θεωρώ ότι αυτό έβλεπα. Και αυτό με καλάθη λογικά αλλάζει.

Είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή ο καλάθης για τον παναθηναικό και μακάρι να τον φέρει.

Ακόμα και για έναν χρόνο, δεν καταλαβαίνω γιατί να έχω δεύτερο γκαρντ τον ούκιτς ή τον κάρυ ή τον ραιτ και όχι τον καλάθη. Έστω για ένα χρόνο.

Δημοσ.

ένα τελευταίο ο Καλάθης δεν είναι η λύση για να αντικαταστήσεις έτσι απλά τον τεράστιο 3D φέτος δεν είχε την απίστευτη χρονιά αλλά το ποιος είναι φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια....

O ΔΔ, δεδομενων των αναλογιων και των διαφορων φετινων παραγοντων, εκανε μια απτις καλυτερες του σεζον. Οποιος πιστευει το αντιθετο ειτε δεν ασχολειται με μπασκετ, ειτε φοβαται μην του θιξουν τον χειροτερο Σπανουλη των τελευταιων ετων.

Ο ανθρωπος δεν ειχε προπονητη, επαιζε 35 λεπτα ακομα και με τις Κωλοπετινιτσες, ειχε 7-8 κατσαπλιαδες γυρω του, δεν ειχε ΕΝΑΝ αξιοπιστο γκαρντ να του δινει ηρεμες ανασες , περασε απιστευτη γυαροαμφισβητηση ακομα και απο ΒΑΖΕΛΙΑ, για τους ΑΡΔ δε συζηταω καν τι του σουραν στην αρχη της σεζον και ολα αυτα στα 34 του.

Και τι εκανε; Καταρχην ειναι θαυμα μου δεν αποκομοισε κανεναν σοβαρο τραυματισμο ή "τραυματισμο" με τοση πιεση (ψυχολογικη και σωματικη). Σε αγωνιστικο επιπεδο πηγε το καραβι που ηταν ετοιμο για να βουλιαξει ως το τοπ8 της Ευρωλιγκας, οντας πρωτος σε ασσιστ σε μια ομαδα που δεν φημιζεται για την ευστοχια της (που να ειχες δηλαδη πιο ευστοχους παιχτες, θα εσπαγε τα ρεκορ ολων των εποχων σε ασσιστ), και πατησε στο λαιμο εναν αρκετα πιο νεανικο γαυρο που πολλοι τον θεωρουσαν -και οχι αδικα- φαβορι της σειρας των τελικων. Ιδιαιτερα μετα το μπρεικ στο ΟΑΚΑ, την ομαδα (και τον ΔΔ) την ξεγραψαν ακομα και Παναθηναικοι. Ο ΔΔ ηταν εκει ομως.

Και ολα αυτα χωρις φανφαρες στις καλες εμφανισεις, χωρις δικαιολογιες στις κακες και χωρις παραπονα (if u know what i mean, αλλοι στη θεση του θα ζητουσαν ξεσκαρταρισματα κλπ κλπ). To κεφαλι συνεχως κατω και απιστευτη δουλεια απο εναν παιχτη που ο καθενας θα του δικαιολογουσε να μην εχει πια τα κινητρα που εχει ενας 20χρονος. Κι ομως.

Μιλαμε για θρυλικο παιχτη, που απο τους εν ενεργεια παιχτες που αγωνιζονται στην Ευρωλιγκα μονο ο Ναβαρο θα μπορουσε να τον πλησιασει. (διαρκεια, σταθεροτητα, αποδοση,clutch, cojones, καρδια, υπομονη, δουλεια). Και ο Ναβαρο δεν τον πλησιαζει γιατι δεν εχει περασει ποτε στην καριερα του απο συλλογο που να τραβαει αυτα που τραβηξε φετος (και περυσι) ο ΠΑΟ. Ειχε παντα πολυ πιο ευκολη δουλεια, αλλα τον θαυμαζω γιατι κι αυτος ειναι "καπατσος" και κυριως εχει διαρκεια αναλογη του ΔΔ.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλαμε για θρυλικο παιχτη, που απο τους εν ενεργεια παιχτες που αγωνιζονται στην Ευρωλιγκα μονο ο Ναβαρο θα μπορουσε να τον πλησιασει. (διαρκεια, σταθεροτητα, αποδοση,clutch, cojones, καρδια, υπομονη, δουλεια). Και ο Ναβαρο δεν τον πλησιαζει γιατι δεν εχει περασει ποτε στην καριερα του απο συλλογο που να τραβαει αυτα που τραβηξε φετος (και περυσι) ο ΠΑΟ. Ειχε παντα πολυ πιο ευκολη δουλεια, αλλα τον θαυμαζω γιατι κι αυτος ειναι "καπατσος" και κυριως εχει διαρκεια αναλογη του ΔΔ.

H αληθεια ειναι οτι ειναι μεγας καραγκιοζης, μεγαλη αδελφη, τεντα αντιπαθητικος...

...αλλα ειναι ο καριολης οταν παιρνει μπρος, για ονομα του θεου, leased line απευθειας γραμμη Χερι-Καλαθι εχει ο βρωμιαρης

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ

Γιατι δεν κραταμε βρε τον Ουκιτς? Θα του καταστρεψει και τα χερια στην προπονηση αλλα μεσα στον αγωνα θα τον αφηνει να σουταρει με κλειστα ματια

Τεραστιε Δημητρη Γιαννακοπουλε, καταφερες να βρεις προπονητη 3% καλυτερο του Αργυρη με 900% μεγαλυτερο μισθο. Τιτανας

• Like 1
Δημοσ.

Λαθος κινηση ο Ιβανοβιτς. Ενα πραγμα δεν χαλασε με την φυγη Ζοτς κι αυτο ηταν τα αποδυτηρια και η συνοχη. Καιρος να τα κανει μπ*ρδελο ο Ιβανοβιτς. Μπραβο τρακη, καθε χρονο και χειροτερα στο προπονητικο.

Δημοσ.

Κριμα για τον Μητσαρα που στην τελευταια χρονια της καριερας του θα βρεθει να παριστανει τον πασαδορο για να σουταρει...δεν ξερω ποιος, καποιο ταλεντακι απο τη Γιουγκοσλαβια...τριποντα απο το κεντρο

Α ρε Μητσαρα, τι τραβας 3 χρονια τωρα στα γεραματα

Δημοσ.

Σε αυτο κολλας; Εδω θα του λεει στα 35 του, πε' και πε' 200 επειδη εκανες νωχελικο λει απ στην προπονηση. Τι να λεμε τωρα, αψυχολογητα πραγματα απο τρακη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...