Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή μετά το "έχουμε τον δεύτερο καλύτερο προπονητή της Ευρώπης" οδεύουμε προς το "έχουμε τον καλύτερο νέο προπονητή της Ευρώπης";

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Πάντως το να κάνεις η τουλάχιστον να ακούγεται ότι θα κάνεις μεταγραφές χωρίς να έχεις βρει προπονητή είναι μέγα λάθος.

Πχ κάνουμε τώρα 3 μεταγραφές και μετά παίρνουμε προπονητή τι θα γίνει αν ο νέος κόουτς πει ότι αυτοί οι 1,2,3 δεν του κάνουν;

Τις μεταγραφές τις κάνουν οι προπονητές όχι οι πρόεδροι.

Δημοσ.

Καλα δεν εχει υπογραψει κανεις ακομα.

Αλλα ξαναλεω.Κατι μου λεει οτι θα ξεκινησουμε με Αλβερτη.

Μακαρι να βγω ψευτης.

Δημοσ.

με λίγα λόγια μου λες οτι παρότι λιγοτεροι σαν παιχτες οι παλιοι σε σχεση με τους αθλητες της εποχης μας θεωρουνται καλυτεροι μονο για αυτα που εκαναν τοτε.οπότε η ομαδα που στο ποδοσφαιρο κατεκτησε το euro τι θα έπρεπε να λεμε για τους παιχτες αυτους που δεν το ειχαμε παρει ποτε ξανα....Για μένα αυτο με τους παλιους σας ειπα οκ ητανε ιδαλματα κτλ κ προσφεραν αλλα δεν συγκρινονται με παιχτες της εποχης για πολλους κ διαφορους λογους οπως εξελιξη με οτι συνεπαγεται με αυτο.Οποτε σας συμφερει λετε τι καταφεραν τοτε οταν αναφερουμε τι κατεφερε πχ ο ΔΔ κ ποσους ομαδικους κ ατομικους τιτλους εχει παρει το ατομο λετε λειπαν πχ καποιοι παιχτες στο ΝΒΑ και τοτε ο γιαννακης ηταν στους τοπ κ δεν ελειπαν παιχτες στο ΝΒΑ.Μαλ@κιες λεω εγώ  συγκρισεις της πουτσ@ς κανουμε.Ο αλλος λεει τι προσφερε στη εθνικη λες κ αυτο αποδεικνυει αν ειναι καλυτερος παιχτης στο συνολο.Στο συνολο οποιον παιχτη και να συγκρινεις με την τωρα εποχη με καποιον παλιο οι τοπ της εποχης μας ειναι καλυτεροι παιχτες κ δεν μιλαω μονο για ΔΔ αλλα γενικα για τους αθλητες της εποχης μας γιατί πολυ απλά εξελιχθηκαμε οπως ειπα.Καλώς η κακώς το θεμα αθλητισμου στην εποχή μας εχει φτασει σε επιπεδο επιστημης και λογικό ειναι οι παιχτες να ειναι 10 σκαλοπατια πανω αυτο ομως δεν αναιρει οτι ολοι οι παλιοι ητανε αυτοι που βαλανε τις βασεις κ γενικα γινανε ουσιαστικα δασκαλοι για τα ταλεντα που υπαρχουν σημερα κ που θα υπαρξουν στο μελλον αλλα οι συγκρισεις ειναι τελειως ακυρες γιατί οπως ειπα EVOLUTION!!!!

Οχι δεν λεω καθολου αυτο (οτι οι παλιοι ηταν λιγοτεροι σαν παιχτες δηλαδη).

Μπερδευεις το καλυτερος παιχτης με το καλυτερος αθλητης.

Το γεγονος οτι ενας μετριος σημερινος παιχτης θα μπορουσε να παιξει καλα αν τον μεταφεραμε 25 χρονια πισω δεν θα ηταν επειδη ειναι καλος παιχτης αλλα επειδη θα ηταν πολυ καλυτερος αθλητης.

Εχει τεραστια διαφορα το ενα απο το αλλο.

Και οι παλιοι παιχτες αν γυμναζοταν οπως γυμναζονται οι σημερινοι φαντασου τι θα εκαναν. Αν και καποιοι απο αυτους οπως π.χ. ο Γκαλης δεν θα χρειαζοταν ουτε αυτο. Παρτον οπως ηταν στις καλες εποχες του βαλτον σε ενα σημερινο παιχνιδι και θα τα εκανε σμπαραλια ολα...

Αρα οταν συγκρινουμε παιχτες συγκρινουμε παιχτικη αξια και οχι τα αποτελεσματα της επιστημης, της γυμναστικης και των φαρμακων...

Δημοσ.

Σιγα το ντουκι τον ΔΔ. Αυτος ο παιχτης ειναι 30% μυαλο, 30% ψυχη και 40% δουλεια. A και το σωματοτυπο του (μακρια χερια/υψος) που προφανως του εδωσε μεγαλα πλεονεκτηματα για την θεση που παιζει.

Σιγουρα παντως δεν θα τον θυμομαστε για τα αθλητικα προσοντα/γυμνασμενο σωμα/φαρμακα/επιστημη που εχει πανω του.

2vws7zn.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν λεω καθολου αυτο (οτι οι παλιοι ηταν λιγοτεροι σαν παιχτες δηλαδη).

Μπερδευεις το καλυτερος παιχτης με το καλυτερος αθλητης.

Το γεγονος οτι ενας μετριος σημερινος παιχτης θα μπορουσε να παιξει καλα αν τον μεταφεραμε 25 χρονια πισω δεν θα ηταν επειδη ειναι καλος παιχτης αλλα επειδη θα ηταν πολυ καλυτερος αθλητης.

Εχει τεραστια διαφορα το ενα απο το αλλο.

Και οι παλιοι παιχτες αν γυμναζοταν οπως γυμναζονται οι σημερινοι φαντασου τι θα εκαναν. Αν και καποιοι απο αυτους οπως π.χ. ο Γκαλης δεν θα χρειαζοταν ουτε αυτο. Παρτον οπως ηταν στις καλες εποχες του βαλτον σε ενα σημερινο παιχνιδι και θα τα εκανε σμπαραλια ολα...

Αρα οταν συγκρινουμε παιχτες συγκρινουμε παιχτικη αξια και οχι τα αποτελεσματα της επιστημης, της γυμναστικης και των φαρμακων...

Και εσυ πολυ απλα δεν καταλαβες οταν λεω το μπασκετ κ γενικα ο αθλητισμος εχει γινει επιστημη την σημερον ημερα κ οσο περναει ο καιρος αυτο βελτιωνεται συνεχεια.Δεν αναφερομουν μονο στο γεγονος γυμναστικης κ καλυτερης φυσικης καταστασης κτλ αλλα οτι οι παιχτες εχουν καλυτερη τεχνικη καταρτιση τακτικη γενικα σε ολους τους τομεις.Βαλε δες εναν παλιο αγωνα μπασκετ κ δες οτι ουτε πασα δεν μπορουσαν να κανουν σωστη στο μισο μετρο,ενα παραδειγμα σου φερνω ειναι κ αλλα γιατι προσφατα ειδα ενα αγωνα απο τα παλια να συγκρινω τις διαφορες.Και δεν μιλησα για μετριο παιχτη ειπα οι τοπ του σημερα με τους τοπ του τοτε..Και μιας κ ανεφερες τον Γκαλη για παραδειγμα εχω δει καποια βιντεακια απο τα χρονια της πορειας του.Αυτο που ειδα ειναι οτι ητανε ενα κοντος για τα σημερινα δεδομενα μπασκετμπολιστας πολυ ευστοχος(πολλα καλαθια απο αυτα με ταμπλω οχι οτι εχει σημασια απλα το αναφερω) κ γενικα επαιζε τους αντιπαλους στα ποδια κ με πολλα σπασιματα της μεσης(καθως πολυ αλτικος) στις διεισδυσεις του κ αρκετα καλο σουτ εκτος ισορροπιας ξεχνας ενα σημαντικο παραγοντα που αυτο σου αναφερω τοση ωρα κ αυτο προσπαθω να σου εξηγησω, εστω κ εφερνες το γκαλη να γυμναστει κ να κανει οτι κανουν κ οι αθλητες τωρα δεν πιστευω οτι θα αποτελουσε τοσο μεγαλη προσωπικοτητα οπως τοτε το τονιζω αυτο μην παρεξηγησεις τα λεγομενα μου.Και θα σου εξηγησω το γιατι πολυ γρηγορα πρωτον με τα υπαρχοντα συστηματα, αμυνες κ γενικα ολα αυτα που αναφερω πλεον που εχουν γινει επιστημη ενας παιχτης με το αναστημα 1.83 του οσο κ ευστοχος κ καλος να ητανε δεν θα μπορουσε να γινει ο one man army να το πω κ ετσι που εσκαγε σε ενα αγωνα μονος του 60 ποντους καταλαβαινεις τι προσπαθω να πω τοση ωρα.Θα τον ειχε κλεισει αυτον τον παιχτη ανετα η αντιπαλη αμυνα οχι παντα αλλα δεν θα εβαζε ποτε μονος του 60 ποντους που εχει βαλει στο παρελθον.Οι αμυνες στο παρελθον ηταν αστειες κατσε δες εναν παλιο αγωνα να δεις τι εννοω η να θυμηθεις τι εννοω και δεν εχει να κανει με το ποσο αθλητικοι ητανε οι παιχτες αλλα οι περισσοτεροι ουτε πασα δεν ξερανε να κανουν σωστη κ ουτε καν να κατεβασουν την μπαλα κ απλα ο γκαλης ητανε αλλο επιπεδο σε σχεση με τους περισσοτερους στην εποχη του,στην εποχη μας ο ανταγωνισμος που θα ειχε δεν θα το εκαναν να φαινεται θεος οπως τοτε...Αυτο θελω να πω σορρυ αν κουρασα.

Και ενα τελευταιο μην μου πεις μετα πχ αν ο γκαλης μαθαινε τα κολπα κ τεχνικη καταρτιση του σημερα κτλ θα ητανε παλι φοβερος παιχτης γιατι τοτε ερχεσαι στα λεγομενα μου οτι απλα οι παιχτες του σημερα ειναι καλυτεροι λογω αυτης της εξελιξης ελπιζω να το πιασες τωρα το σκεπτικο γιατι δεν προκειται να ασχοληθω αλλο αντι να καθομαι να λιωνω στο BF4 γραφω αμπελοφιλοσοφιες εδω :P

Δημοσ.

@icenex

Μα ειναι αληθεια αυτο.Δεν υποτιμας κανενα Γκαλη.Ο καθενας στην εποχη του.

Μπορει το ιδιο να πουν και για το Μητσο σε 20 χρονια δε το ξερουμε.

Και στο ποδοσφαιρο ακομα και η αδυναμια μου ο Κροιφ να επαιζε ακομα μπαλα

σιγα μη σουλατσαρε απο το ενα τερμα στο αλλο με τη μπαλα στα ποδια ανενοχλητος.

Και ποσο μαλλον ενας σωματοτυπος σαν το δικο του.

Ετσι ειναι αυτα.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω πέρα απ τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού βλέπεται και τα του ΝΒΑ και ξέρετε σε τι κατάσταση είναι ? 

είπαμε ...μάλλον το σωστό είναι είπαν ( ντοπαρισμένος τιμωρημένος ) και εγώ δεν βλέπω NBA γιατί παίζουν 3 το πρωι ...αλλά δεν μένω μόνο στα ποσοστά που γράφει το wikipedia και το google ...

Ωραια, επειδη καποιοι ομως βλεπουμε γενικα ΝΒΑ πχ με το League Pass δεν ξενυχτας αλλα βλεπεις οποτε θες οπου θες οποιο ματς θες, και εχω δει Καλαθη στους Γκριζλις, προφανως δεν ειμαι εγω αυτος που μενω στα στατισικα

Και αφου λες οτι εγω μενω στα στατιστικα, ενα ποστ μετα γραφεις

αυτό με το σκοράρισμα που λες τι είναι ?

γιατί εγώ επίσημα βλέπω ότι έχει :

This was Calathes’ first year in the NBA, in which he averaged 4.9 points and 2.9 assists in 71 games for the Grizzlies.

αυτός είναι ο τρελός σουτερ που λέτε ....και είπαμε είναι μόνο νούμερα ...στον παναθηναϊκό θα πάρει θέσει βασικού και με μεγάλες ευθύνες, μην κάθεστε σε μια καρέκλα και γράφετε ότι να ναι !

Τωρα ποιος βλεπει νουμερα?

Και βασικα ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΣΟΥΤΕΡ??

Κανε μας quote το ποστ αλλιως λες ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ

Ά κάτι ακόμα ο Παναθηναικός και ή Κουμπαν του Eurocup τι το κοινό έχουν για να καταλάβω γιατί το είπες 2 φορές ...θα σου πω ότι άν έπαιζε και στο περιστέρι θα έβαζε 50 πόντους και θα ήταν ο βασιλιάς! 

Ειναι Περιστερι η Κουμπαν? Τι μπατζετ εχει η Κουμπαν?

Ο Λανγκφορντ που εχει παιξει?

Ο Καλαθης εχει ξαναπαιξει στον Παναθηναικο? Εχει παρει κανεναν τιτλο?

Τον Ντερικ Μπραουν που επαιζε φετος στην Κουμπαν ας πουμε, θα τον ηθελες ή ειναι απο το Περιστερι?

Απο που ψωνισες φετος, απο τους Σπερς και τους Λεικερς? Ο Μαυροκεφαλιδης απο που ηρθε, απο τους Μαιαμι Χιτ?

Λοιπόν για να τελιώνουμε 4.9 πόντους δεν το λες και τρελό νούμερο ( έχουν έρθει τέτοιοι σε ευρώποι, οουυυυ αβέρτα ) εδώ έχουμε δει αντόνιο ντειβισ και ντομινικ σε άλλους μάυρους καιρούς και τώρα θα κάνουν τους δύσκολους παιχτάκια τα τις πλάκας !!! και όπως στο λέω ακριβός γιατί για την θέση του το 4.9 εκεί είναι τίποτα !!!!!

Ποια ειναι η θεση του?

Ποσο επρεπε να εχει?

Ποσο χρονο επαιξε ΜΟ?

Τον εχουμε ξαναδει τον Καλαθη και φοβομαστε οτι στην Ελλαδα δεν θα πιασει?

Ποσους ποντους πρεπει να εχει ενας PG?

Ποσους ποντους και ποσες ασσιστ ειχε ο PG Νικ Καλαθης στου Γκριζλις και σε ποσο χρονο συμμετοχης οταν ηταν τραυματιας ο Κονλευ?

Ποσους ποντους ειχε ΜΟ ο Σπανουλης (που είναι εκ φυσεως πιο σκορερ) στην ιδια ηλικια στους Ροκετς? Μηπως και ο Σπανουλης ειναι μετριος παικτης?

Για σενα ο ρολος του πλευμεηκερ ειναι να εχει 15π? Ποσους ποντους βαζει ο Διαμαντιδης στην Ευρωλιγκα ας πουμε? (αστο, σε βοηθαω, κατω απο 10. Τους 10 μαλιστα τους ξεπερασε μονο το '11 και το '12)

Αλλα ειπαμε, δεν κοιτας νουμερα

Αν καταλαβα καλα ενα ποστ μετα το "Ποια Κουμπαν, ποιο Eurocup, στο Περιστερι θα εβαζε 50 ποντους" μας λες οτι "σιγα τους 5π στο ΝΒΑ". Τελικα παιζει ρολο η διοργανωση ή παιζει το νουμερο?

Γενικα αποφασισε γιατι δεν σου κανει ο Καλαθης γιατι μαλλον ουτε και εσυ δεν ξερεις τι σε χαλαει

Αρχικα μας ειπες για το σουτ, οταν εδειξα οτι τα νουμερα του ειναι 60% εντος πεδιας και 27-30% στα τριποντα μας ειπες για τους Γκριζλις, οταν σου εδειξα οτι οι Γκριζλις ειναι ομαδα πλευοφφ μας είπε οτι δεν βαζει πολλους ποντους εκει, τωρα που σου λεω οτι οι 6 ασιστ και οι 10π που ειχε οταν επαιζε πολυ είναι νούμερα εφάμιλλα με τους ΔΔ στην Ευρωλιγκα τι θα πεις παλι?

Ο συγκεκριμενος παικτης εχει ξαναπαιξει σε μας! Το καταλαβαινεις?

Ουσιαστικα σου εδωσε ενα πρωταθλημα και ηταν το κλειδι για ενα Ευρωπαικο. Τι του χρεωνεις? Την κακη χρονια '11-'12?

Θες να μου πεις για την χρονια '09-'10 του Πεκοβιτς?

Γενικα το εχεις καταλαβει οτι εισαι ο μονος που λεει οτι η δυσκολια ειναι "μα ποιος Καλαθης ρε μαγκες" οταν ολοι λενε "πως θα πεισεις μωρε τον Καλαθη να γυρισει"?

@midi

Γαμησε το ποστ για τον προφεσορα του μπασκετ, LoL

Οσο για Καλαθη, η ενσταση σου είναι η μονη λογικη που εχω ακουσει. Αποτι ξερω ομως ο ΔΓ βλεπει τον Καλαθη σαν αντιΔΔ. Κοινως για καιρο.

Οποτε υποθετω θα εχουν προβλεψει οτι αν του χτυπησουν την πορτα, θα το κανουν για 3-4 χρονια τολουαχιστον

Δημοσ.

Δεν βλέπω κανέναν λόγο να το κάνω αυτό ! δεν κάνω τίποτα στις πίσω σελίδες είναι όλα ( όποιος θέλει τα διαβάζει ) .

Μάλλον θα έπεσες κατά τύχη στο παιχνίδι που ο Καλάθης έβαλε 21 πόντους ....( και σε άλλο 1 είχε βάλει 17 ) αν τα βγάλεις και αυτά εκτός στατιστικής ( λόγο ότι μάλλον θα έπεσε το κρεβάτι με γκιστ και λάσμε !!! ) ο Καλάθης βάζει κατά μέσο όρο σε 17 λεπτά 4 πόντους ( δηλαδή ) Δυο δίποντα! ή ένα δίποντο και 2 βολές όπως προτιμάτε αγαπητέ DKNI !!!!!

Όσο για το τι έγραψες μάτια έχουν όλοι και βλέπουν !!!!!  αυτά με το ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΜΕ κεφαλαία ...συγκλονιστικό !!! 

Άλλωστε όλο και κάποιος πιτσιρικά θα πείσεις ότι τα είπες καλά! :)

Σου ξανά λέω δεν είναι ούτε δουλειά μου , αλλά ούτε δουλειά σου το ποιος θα έρθει και αν έρθει όσο νωρίτερα το καταλάβεις τόσο καλύτερα για σένα ! αν αυτός είναι ο Νικ καλώς να έρθει αλλά κάτι μου λέει ότι θα έχουν προβλήματα (πολλά!)   Η γνώμη μου είναι αυτή και εμένα προσωπικά δεν με πείθεις ( ούτε για το ότι βλέπεις ΝBA καλά καλά ,για κανένα video στο youtube ναι μέχρι εκεί αλλά μην το παίζεις και προπονητής ! ) 

Απ την άλλη εσύ με αυτά τα ποσοστά που λέω και φαίνονται λογικά πώς τον είδες πολύ καλό μου κάνει εντύπωση .....αλλά οκ έχω διαβάσει μπαρούφες και μπαρούφες άλλη μια τι να λέει ! 

Εγώ είπα δεν τον έχω δει αλλά τα νούμερα του και το κακό όνομα που έχει αυτήν την στιγμή μάλλον για κακή λύση μου φαίνεται σε ένα προβληματικό νέο παίχτη που παρά τις κάποιες δυνατότητες μου μπορεί να έχει δεν έχει δείξει τίποτα σπουδαίο ....εσύ απ την άλλη θέλεις να μου πεις ότι έβλεπες και το  Eurocup που δεν το δείχνει ούτε το τηλεφώς ! 

Είναι σωστότερο να πεις είναι μια λύση και αυτή που αν υπάρξει λογικό συμβόλαιο θα είναι λιγότερο άσχημα τα πράγματα  απ τον πεθαμένο ουκιστς που είχαμε ! (μέχρι εκεί που το είπε και ο Μιντι ...με τον οποίο έχουμε κόντρες ουκ ο λίγες φορές , δεκτό και λογικότατο ) αλλά όχι και ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ο παναθηναικός είναι να φέρει ένα ψυχολογικά ασταθή παίχτη και μάλιστα ντοπέ!!!!! (και με άσχημα για την θέση του ποσοστά ) μιλάμε για παναθηναικό - ΝΒΑ όπου αλλού ( πχ. Αναγέννηση καρδίτσας μια χαρά ποσοστά έχει )  

σκέψου το  λίγο φίλε μου οκ ! ( του χρόνου θέλεις κάποιον να βοηθίσει στο σκοράρισμα φέτος είχες στανταρ τους 60 πόντους με αυτόν εκεί θα μείνεις γιατί ο 3D δεν τα μπορεί όλα στα 35 * του χρόνου ) πάσες και κατέβασμα να κάνει εγώ απ τον μήστο ευχαριστιμένος θα είμαι αλλά από την θέση αυτή θέλω σκόρεε killeer το είπα και θα το λέω!

Δημοσ.

Νταξει παραληρημα

Κακος παικτης, κακο ονομα, προβληματικος, ψυχολογικα ασταθης, δεν μας κανει

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ (συγκεκριμενα ερωτηματα και συγκρισεις)

Εχεις μπει wiki, nba.com και δεν ξερω γω που αλλου και προσπαθεις να προσαρμοσεις τα στατιστικα ωστε να σε βολευει

Λοιπον, επειδη καποιοι εχουμε δει Καλαθη και στον Παναθηναικο και στην Κουμπαν και στους Γκριζλις, αστο, προφανως δεν εχεις δει ΠΟΤΕ Καλαθη σε ματς εκτος Παναθηναικου, δεν εχει νοημα, απλα θυμασαι τον Καλαθη σε μας που δεν ηταν αξιοπιστος σουτερ 3 ποντων. Οταν σε 1 χρονο δεν θα εχεις πλευμεηκερ να κανει μαγκες τους ψηλους μας, εσυ θα μου λες για τα τριποντα

ΥΓ. Και η ιστορια με την ντοπα (που fyi βρηκανε ουσια που ΠΙΘΑΝΩΣ να μασκαρευει ντοπα, οχι την ιδια την ντοπα, γιαυτο δεν εβαγε 1 χρονο αλλα 3 μήνες) ειναι η μόνη μας ελπίδα να ερθει πισω.

Οχι οτι θα το μαθουμε ποτε γιατι συμβόλαιο θα βρει στο ΝΒΑ και αν δεν βρει θα του δωσουν 1,5-2Μ στην Ευρωπη, οποτε εμεις θα κανουμε την αναγκη μας φιλοτιμο ("δεν τον θελαμε, δεν μας εκανε μωρε") και θα εισαι happy

Παντως στην διοικηση κανει για αντι-ΔΔ οποτε...(επειδη εχεις πει 2-3 φορες ποιος αποφασιζει)

Δημοσ.

@icenex

Μα ειναι αληθεια αυτο.Δεν υποτιμας κανενα Γκαλη.Ο καθενας στην εποχη του.

Μπορει το ιδιο να πουν και για το Μητσο σε 20 χρονια δε το ξερουμε.

Και στο ποδοσφαιρο ακομα και η αδυναμια μου ο Κροιφ να επαιζε ακομα μπαλα

σιγα μη σουλατσαρε απο το ενα τερμα στο αλλο με τη μπαλα στα ποδια ανενοχλητος.

Και ποσο μαλλον ενας σωματοτυπος σαν το δικο του.

Ετσι ειναι αυτα.

Ακριβώς για αυτο το λόγο οταν συγκρινατε τον γιαννακη με τον διαμαντιδη ειπα οτι ειναι ακυρη η συγκριση δεν υπαρχει τροπος συγκρισης κ ειναι αστοχες για τους λογους που ανεφερα κ αυτο προσπαθω να εξηγησω σε καποιους εδω μεσα.Και ειμαι σιγουρος θα εχουν να λενε για τον διαμαντιδη κ για αλβερτη μην σου πω.και αλλους παιχτες που αφησαν εποχη.

Δημοσ.

O Καλάθης απο έναν ρολίστα περιφερειακό με κάποιες (αμυντικές) εκλάμψεις, που ήταν στον Παο, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

Ποτέ δε θα γίνει ο σούπερ κομπο-γκαρντ, αλλά αυτή το το καλοκαίρι θα είναι με διαφορά ο καλύτερος περιφερειακός μας.

Υ.Γ. Τώρα για τη ντόπα, πιάστηκε ντοπέ εξού και η τιμωρία. Αλλά δε νομίζω να ισχύσει εκτός νβα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...