8elwADSL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Φέρνεις Βουγιούκα,Καλάθη χτυπάς και εναν Καιμακόγλου (πολλά θέλω) και έχεις τον ΠΑΟ της σεζόν 2011
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ρε maxdore νταξει να πουμε για NBA μιλαμε. Στην Ευρωπη ειναι αλλη φαση. Θες να μου πεις δηλαδη οτι ο Σπανουλης εκανε στους Rockets οτι εκανε σε Παναθηναικο-Ολυμπιακο?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Καλη μεταγραφη ο Βουγιουκας, αν προοριζεται για 3ο 5ρι. Πλεον θελουμε 5ρι με αμυντικο προσανατολισμο και κυριως ριμπαουντ, γιατι η φροντ λαιν μας οπως παει θα αποκτησει χορηγο την βιταμ. 5ρι να μασαει σιδερα, να πηδαει (με την καλη ενοια, αλτικο δηλαδη) και να δερνει (κι αυτο με την καλη ενοια-δυναμικο για μπλοκαουτ/καλυτερη θεση κλπ κλπ) 1
maxdore217 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ρε maxdore νταξει να πουμε για NBA μιλαμε. Στην Ευρωπη ειναι αλλη φαση. Θες να μου πεις δηλαδη οτι ο Σπανουλης εκανε στους Rockets οτι εκανε σε Παναθηναικο-Ολυμπιακο? όχι είχε ακριβός την ίδια πορεία με τον Νικ ( τέτοια χάλια ποσοστά είχα και γιαυτό πήγε σπίτι του )...το θέμα είναι ότι και ο καλάθης παίζει 17 λεφτά και βάζει Μ.Ο. 4.9 εσύ το λες νούμερο για ανανέωση από εκεί ? ( Σου θυμίσω ότι είναι ποιντ γκαρτ και αν δεις άλλους που παίζουν σε αυτή την θέση θα δεις και 25 μ.ο. εκεί κάτι δεν πάει καλά να λέμε και την αλήθεια Τέλος από εμένα !!!! άλλωστε είπαμε δεν τα δίνω εγώ τα λεφτά για να μου κάνει ψιστίρι ο ΔΚΝΙ ( που είναι μάνατζες του καλάθη και μου τον κάνει προμόσιον!!!! Καλη μεταγραφη ο Βουγιουκας, αν προοριζεται για 3ο 5ρι. Πλεον θελουμε 5ρι με αμυντικο προσανατολισμο και κυριως ριμπαουντ, γιατι η φροντ λαιν μας οπως παει θα αποκτησει χορηγο την βιταμ. 5ρι να μασαει σιδερα, να πηδαει (με την καλη ενοια, αλτικο δηλαδη) και να δερνει (κι αυτο με την καλη ενοια-δυναμικο για μπλοκαουτ/καλυτερη θεση κλπ κλπ) Aν βρισκόταν και καμία άκρη να σπάσει το συμβόλαιο του Μαυρο θα ήταν ακόμα καλύτερα! Αν είναι σίγουρη η μεταγραφή όπως και να έχει πάρα πολύ καλή κίνηση !!!! ( με τρέλα Ιαν +1) Φέρνεις Βουγιούκα,Καλάθη χτυπάς και εναν Καιμακόγλου (πολλά θέλω) και έχεις τον ΠΑΟ της σεζόν 2011 μακάρι!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Παντως μην αρχιζετε συγκρισεις αποδοσης Καλαθη-Σπανουλη στο ΝΒΑ γιατι μου θυμισετε μια ψυχη που εβγαζε τον Βον Ουειφερ καλυτερο απο τον Σπανουλη επειδη ο πρωτος ειχε ελαφρως καλυτερα στατιστικα στο ΝΒΑ. Ασχετα που 2-3 χρονια και μεχρι σημερα κοπτεται για τον δευτερο οτι ειναι ο καλυτερος γκαρντ στην Ευρωπη ενω παραλληλα τον αναγνωριζει και ως μεγα ηγετη. Αληθεια, Chris_85 που εχεις χαθει παλι; edit kinder εκπληξη: επειδη χαζευα μπασκετικες αναλυσεις αλλων εποχων τωρα που θυμηθηκα το Ουειφερ>Σπανουλης κι επειδη ειναι περιοδος που θα διαβασουμε μπασκετικες αναλυσεις, ανοιξτε spoiler με δικη σας ευθυνη: 1. Noεμβρης 2009. Ουειφερ > Σπανουλης. Ουειφερ >> Νικολας.Extra hint, ο Σπανουλης επαιζε στον ΠΑΟ. Να υποθεσω και εγω οτι και εσυ θεωρεις πως ο Σπανουλης και ο Νικολας ειναι καλυτερα 2αρια για το ΝΒΑ, απ'οτι ο Ουειφερ? Καλυτεροι σκορερ? 2. Αυγουστος 2009. Γαυρος μας μιλαει για τον αιωνιο παγκιτη-σκουπιδι του NBA Σαρας, την ανυπαρξια του στα δυσκολα μπρος στον Παπαλουκα και την καθιζηση του Διαμαντιδη ειδικα στο οργανωτικο κομματι: Θελεις να μου πεις ποιο παικτες εχουν προσωπικοτητα εφαμιλλη του ΠΑπαλουκα απ τον ΠΑΟ? Ο αιωνια παγκιτης στο ΝΒΑ Σαρας, ο οποιος ναι μεν εξαιρετικος παικτης, αλλα στα δυσκολα αν δεν του μπουν τα σουτ πελαγωνει?? Και που τραβαει κατω ολη την ομαδα?? Η ο Διαμαντιδης που, τουλαχιστον οργανωτικα, εχει υποστει τεραστια καθιζηση την τελευταια χρονια? 3. Αυγουστος 09. Γαυρος με ματι μπασκετ-αετου ειρωνευεται Παναθηναικο που βλεπει μπιτς βολλευ επειδη ειπε οτι ο Τσιλντρες δεν εχει καλο σουτ. Δεν εχει τα βασικα ο Τσιλντρες..Δεν εχει στοιχειωδες σουτ...ΕΝταξει τι να πω, προφανως βλεπετε μπιτς βολλευ και το περνατε για μπασκετ. 4. Aυγουστος 09. Γαυρος τονιζει την ανικανοτητα του Μπατιστ και του Πεκοβιτς στην αμυνα, τον στασιμο Φωτση που δεν προκειται να κανει την διαφορα και αναφερεται στην καλυτερη γραμμη ψηλων της Ευρωπης: Βουισιτς, Μπουρουσης, Σχορτσιανιτης, Κλειζα, Γλυνιαδακης ειναι μια 5αδα ψηλων που δεν υπαρχει σε καμια ευρωπαικη ομαδα. Βαλε και τον ΜΑυροκεφαλιδη και τον Βασιλοπουλο που υπο προυποθεσεις μπορουν να προσφερουν και το πιασες το νοημα.Εσεις εχετε εναν Μπατιστ που δε μπορει να μαρκαρει κλασσικα 5αρια και εναν Πεκοβιτς που ναι μεν στο 1εναντιον1 ειναι πολυ καλος, αλλα τον καναν γιογιο στην αμυνα ουκ ολιγοι αντιπαλοι, δεν πηδαει εφημεριδα και στις ταπες ειναι απλα ανυπαρκτος και τον Φωτση που εχει μεινει στασιμος και ποτε δεν προκειται να κανει τη διαφορα, ειδικα αν δεν του μπουν τα 3ποντα. 5. Κεφαλαιο Τεοντοσιτς: Διαφορες αναλυσεις για το φαινομενο (οχι τον Ροναλντο ρε, τον Τεοντοσιτς ντε): Αναλυσεις για την καλυτερη ντριμπα ever, την κορμοστασια του και την προεκταση το χεριου του Και επιμενω η τριπλα του ειναι η καλυτερη που εχω δει σε παικτη, οπως λες και εσυ τριπλαρει κοντα στον κορμο του, ειναι σχετικα ορθιος, εχει πολυ γρηγορα χερια και μπορει να αλλαξει το ρυθμο της, αλλα κυριως εχει μια ηρεμια και μια σιγουρια οταν τριπλαρει που μου δινει την αισθηση οτι η μπαλα ειναι προεκταση του χεριου του. Tεοντοσιτς ο ηγετης της επομενης 10ετιας και εκ των κορυφαιων πλει μεικερ στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ Για την επομενη μερα, σημερα ειναι ξεκαθαρο πως ο Τεοντοσιτς ειναι ο ηγετης μας για την επομενη 10ετια, και πως θα γινει ενας εκ των κορυφαιων πλευ μεικερ στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ Tεοντοσιτς καλος αμυντικος: Tρυπα δεν αποτελει ο Τεοντοσιτς με την καμια, οπως π.χ. ειναι τρυπες ο Βουισιτς και ο Σαρας. Τεοντοσιτς συντομα Τζορνταν Τεσπα η καραμελα με τα αθλητικα προσοντα του Τεο θα σταματησει καποια στιγμη. Οταν θα ρθουν προτασεις απο ομαδες του ΝΒΑ το αργοτερο. 6. Ποιος Ομπραντοβιτς; Ποια συστηματα; Τωρα να τολμησω να θεσω το ερωτημα, ο Ομπραντοβιτς τι συστηματα εχει?? 7. Last but not least το ιστορικοτερο post του αθλητικου section. Μαρτιος 2011 οταν ο ΠΑΟ διασταυρωνεται με την Μπαρτσελονα στα πλειοφφ ως τεραστιο αουτσαιντερ. Καποιος λεει οτι μονο αν ελεγξει το tempo ο ΠΑΟ εχει πιθανοτητες να περασει. Γαυρος απαντα αναλογως: Το ακουσαμε παντως και αυτο, ο Παο του 1μιση pg μπορει να ελεγξει καλυτερα το ρυθμο. Οκ παλικαρια. Την καταληξη της σειρας αυτης αλλα και της σεζον να μην τη θυμιζω. Ουτε και το 1,5pg που ειχε ο ΠΑΟ τοτε. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2014 από MiDi_MiLiZ 6
tool1983 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Mια χαρα ειναι το NBA για τετοιους παιχτες οπως λες,αλλα εκει διαλεγεις..η πας ΝBA και σε εχουν σαν εναν καλο παιχτη και οταν σταματησεις σε ξεχνανε μεσα απο 1 χρονο. Η μενεις Ευρωπη σε εχουν σαν ηγετη,αρχηγο και καποιοι σαν θεο και σε θυμουνται για παντα. Ειμαι σιγουρος ότι θα διαλεγε το πρωτο. Φέρνεις Βουγιούκα,Καλάθη χτυπάς και εναν Καιμακόγλου (πολλά θέλω) και έχεις τον ΠΑΟ της σεζόν 2011 Υποψιάζομαι κ φοβαμαι ότι δεν ανανεωνει αμεσως το συμβολαιο του Μασιουλης, λογω Καιμακογλου. Το σκυλι-ξυλοκοπος που όμως παιζει λες κι εχει 8 χερια κι 8 ποδια πρεπει να μεινει στην ομαδα. Καλη μεταγραφη ο Βουγιουκας, αν προοριζεται για 3ο 5ρι. Πλεον θελουμε 5ρι με αμυντικο προσανατολισμο και κυριως ριμπαουντ, γιατι η φροντ λαιν μας οπως παει θα αποκτησει χορηγο την βιταμ. 5ρι να μασαει σιδερα, να πηδαει (με την καλη ενοια, αλτικο δηλαδη) και να δερνει (κι αυτο με την καλη ενοια-δυναμικο για μπλοκαουτ/καλυτερη θεση κλπ κλπ) Αν ερθει ο Ιαν νομιζω πως είναι υπερβολικο κι άλλο 5αρι γιατι εχουμε.Λασμε,Ιαν,Μαυροκεφαλος συν τον Διαμαντακο. Αν μπορουσε να του σπασει το συμβολαιο καλως αλλα δε νομιζω Με τα προσοντα που λες ηθελα τον S.Samuels σε οσα ματς ειδα την Αρμανι μασαγε σιδερα,δε νομιζω πως θα είναι πιο ακριβος απ τον Λουκα. maxdore217 Τον Τεοντοσιτς θες στο ασσο,οπως κι εγω αλλα δεν το λες
8elwADSL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 @Max Οχι τον Λουκά ρε μια χαρά έπαιξε στους τελικούς και γενικά τον τελευταίο καιρό εξέθεσε τον Πέδουλα που δεν τον χρησιμοποιούσε μπορεί να δώσει λύσεις επιθετικά ο τύπος είτε πέζοντας στο 4 είτε στο 5. @Tool Μ αρέσει και μένα ο τρελοΣέρβος αλλά δεν γίνεται να συνυπάρξει στην ίδια ομάδα με τον 3D. Λήγει το συμβόλαιο και του Καιμακογλου; Λήγει.Ενδιαφέρον...
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αμα δω και Τεοντοσιτς με πρασινα να του βγαζει πασες ο Μητσος οκ...
Demon13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μακάρι να γυρίσει ο Καλάθης θα το "κάψουμε" το οακα. Τεράστιος παίχτης.
8elwADSL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δαίμονα νομίζω πως υπερβάλεις λίγο καλός είναι σίγουρα αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τεράστιος.
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Site: Κούπερ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Το κακο ειναι οτι μπλεκετε σε λογικες Αγγελοπουλων προ 3ετιας τη στιγμη που ο Μεγαλος σας εχει δειξει το δρομο τοσα χρονια. Τι εννοω: Οι τιτλοι (για ευρωπαικα μιλαω, ο πελατης λιγο με ενδιαφερει), ερχονται με μακροπροθεσμο σχεδιασμο και οχι με μεταγραφες εντυπωσιασμου (αν τις βαλετε κατω θα δειτε οτι οι περισσοτερες δεν απεδωσαν ποτε κιολας). Για το λογο αυτο καποτε παιρναμε ευρωπαικα με τον Καλαιτζη και τον Παπαδοπουλο, ενω οι αλλοι πεταγαν εκατομυρια στον Τσιλντρες, τον Κλειζα , τον Βουισιτς κλπ μεταγραφες αεροδρομιου και στο τελος μενανε στον ασσο και τους κολλαγαν την ταμπελα του λουζερ. Ποιοτικα ο Καλαθης, αν και εχει τα μειονεκτηματα του, με ανεβαζει 1-2 επιπεδα σαν ομαδα, ιδιαιτερα στην καλη του βραδια. Πραγμα που δεν περιμενα ποτε απο τον Ουκιτς, τον Καρι η τον Ραιτ και που δεν τον κανανε ποτε τους πανω απο 6-7 φορες ολοι μαζι, εδω και 2 χρονια. Το θεμα ειναι με τι φιλοδοξια θα ερθει ο (αμερικανος) Νικ; Με τι κινητρο και με τι ονειρο; Η απαντηση βρισκεται στις κατα καιρους δηλωσεις του. Δεν θελω το καλοκαιρι του 2015 να μεινω τελειως ξεκρεμαστος στην περιφερεια μου και να θελω 2-3 ασσους ταυτοχρονα, επειδη φετος θα την βασισω σε εναν παιχτη που ξερω οτι θα μου φυγει και σε αλλον εναν που εχει 34-35 χρονια στην πλατη. Διοτι αν φερει τον Καλαθη, υπολογιστε οτι η αλλη μεταγραφη στην περιφερεια μας θα ειναι τυπου Καρι-Ραιτ, αναλωσιμος καθαρα παιχτης. Επιμενω οτι η λυση πχ Κουπερ-Μποχωριδης (παραδειγμα φερνω, εχω πολλα αντιστοιχα ονοματα στο μυαλο μου) εχει πολυ μεγαλυτερο potential απο την λυση Καλαθης+κατι σαν Καρι που θα στοιχισει το ιδιο περιπου μπατζετ. Site: Κούπερ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Αυτη ναι, ειναι κινηση με πολλη περισσοτερη δοση λογικης αποτι αυτη του Καλαθη. Δεν λεω οτι θα βγει, λεω οτι εμπεριεχει λιγο σχεδιασμο παραπανω για το μελλον. ΥΓ. Vote: Να μεινει η να φυγει ο Μπραμος; Εγω τεινω στο οτι πρεπει να μεινει μονο σε ρολο τριτου 2ρο3ριου (ρολιστας πολυτελειας δηλαδη, αυτο ειναι και το ταβανι του, μεγαλωσε για να ελπιζουμε σε περαιτερω εξελιξη). Mια που το κασε του σιγουρα θα ειναι πολυ χαμηλο δεδομενου του κακιστου finish αυτη τη σεζον, πρεπει να εκμεταλευτουμε την κατασταση και να τον κρατησουμε με χαμηλες αποδοχες (150-200.000 ειναι ρεαλιστικα θαρρω) και σε ρολο πισω απο τον Γιανκοβιτς. Αν δεν βγαινουν τα κουκια (οικονομικως) να αποδεσμευθει.
maxdore217 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Site: Κούπερ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Αυτη ναι, ειναι κινηση με πολλη περισσοτερη δοση λογικης αποτι αυτη του Καλαθη. Δεν λεω οτι θα βγει, λεω οτι εμπεριεχει λιγο σχεδιασμο παραπανω για το μελλον. Ναι με 1000 και εδώ αν γίνει ....έχει μέλλον έχει ψωμί , έχει λογική ....μένει χρήμα! Για μπράμος όπως είπες μόνο με σοβαρές περικοπές Ναι .... μέχρι τώρα μόνο παίρνει ας βάλει και λίγο πλάτη στο οικονομικό.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 btw το ενα σαιτ λεει οτι κλεισαμε Βουγιουκα, το αλλο λεει οτι κλεινουμε Κουπερ οσονουπω , συντομα θα τεθει και το θεμα του Μασιουλις κλπ. Αν αυτα ισχυουν, μπραβο μας, παλι χωρις προπονητη κανουμε μεταγραφες. Θα φερουν αυριο τον Ιβανοβιτς ή οποιον φερουν και θα του πουν οριστε η ομαδα βγαλε ακρη! 1
stamatinho Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Eμενα κατι μου λεει οτι θα μεινουμε με Φραγκισκο η Φραντζι οπως ειπε και ο Θανασης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις