~mxls~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 αχαχαχαχαχα και πάλι δεν απαντάει ευθέως! Η απάντηση στην ερώτηση που σου θέτω: Ο ΟΣΦΠ υπερτερεί στις μεταξυ μας ευρωπαϊκες αναμετρήσεις στο μπάσκετ. Η α λα Μιντι Μιλιζ απάντηση: μπορει εσύ να με είχες πελάτη, μετα όμως εγώ σε είχα πελάτη, και απ'το 97 και μετα και και και... Διαβάζω Γαύρο-Πρωταθλητη ο άλλος, να μιλήσω με Τσουκαλα εσύ. Εγώ δεν σας έβρισα, λολ Μερσι για το ημιθεούλης. @DKNI Ρισπεκτ και σε σένα. Τώρα στο Μουντιαλ θα έχεις τις ίδιες ενστάσεις φαντάζομαι με την κλίκα Κάρα-Κατσουρ ε; Θα χαλαστεις επίσης σε πιθανή επιστροφή του πρώτου στον ΠΑΟ; @icenex καταλαβαίνει μια χαρα αυτος για τι πράγμα μιλάω. Άραξε. Υ.Γ τα'παμε. Καλο 3ημερο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Eπειδη επαναλαμβανεις την ιδια στιχομυθια που ειχαμε και πριν 3 μερες και παραλληλα εχεις την εντυπωση οτι με δουλευεις, εμενα και οσους αλλους σε διαβαζουν:Προχθες, εκανα copy-paste ενα ποστ που αναφερεται στην 15ετια της αυτοκρατοριας του ΠΑΟ. Αυτο εγραφε σε υφος καζουρας με ποιους τροπους σας εχει νικησει ο ΠΑΟ, μεταξυ των οποιων και στην Ευρωπη. Παντα για την τελευταια 15ετια.Τσιμπας και σαν κλασσικος γαυρος Τσουκαλας ερχεσαι και μου πετας το τεραστιο ερωτημα: "για πες ρε μιντι το αθροισμα μας στα ευρωπαικα παιχνιδια με ευρωδιαιτητες". Επειδη πιστευεις οτι αν ακουσεις το αθροισμα αυτο (με παιχνιδια που δεν περιλαμβανονται καν στη χρονικη περιοδο που αναφερεται το ποστ), θα ξεπερασεις την ενοχληση που σου προκαλει το ποστ, ως κλασσικου γαυρου.Μια και το ποστ μου αναφεροταν στην τελευταια 15ετια της κυριαρχιας του ΠΑΟ σου απαντησα αναλογως. Παντως, προσθεσα και τι γινοταν και πριν την 15ετια παραδεχομενος την κατωτεροτητα της ομαδας μου, για να μην σε κανω να νιωσεις μειονεκτικα (τσιμπησες που τσιμπησες στο καζουροποστ εξαλλου...). Eπειδη και τοτε εκανες οτι δεν καταλαβαινεις, επανηλθα και με δευτερο ποστ . Και με τριτο . Σημερα και με τεταρτο λιγο πιο πανω, επειδη επαναφερεις αυτην την αστειοτητα ως ζητημα στο οποιο και καλα αποφευγω να απαντησω. Εκτος απτα 4 δικα μου ποστ σου 'χουν απαντησει αλλοι 2-3.Κι εσυ συνεχιζεις απτοητος νομιζοντας οτι κατι λες. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2014 από MiDi_MiLiZ
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Σαν σημερα εφυγε ο τεραστιος Ντραζεν. Να σε καλα εκει ψηλα παιχταρα. "Θέλω να παίξω σε μία ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα της Ευρώπης και το είπα τον Στόγιαν. Εσύ , ο Γκάλης ,εγώ και τα άλλα παιδιά του Παναθηναϊκού , αν είμαστε μαζί θα κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρώτο στην Ευρώπη και τον κόσμο του ευτυχισμένο. Αλήθεια σου λέω από τώρα σκέφτομαι τον τελικό στο Τελ Αβίβ. Αυτός ο Παναθηναϊκός θα είναι μια ομάδα που δεν θα σκέπτεται ούτε θα φοβάται την ήττα , όπου και αν παίζει» «Ένα τρίτο Πρωταθλητριών. Πιστεύω πως μαζί με τον Γκάλη και τον Στόικο,θα κάνουμε τον γύρο του θριάμβου στο Τελ Αβίβ και δε θα μετανιώσω για την επιλογή μου». Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2014 από stamatinho 1
maxdore217 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) @maxdore Πες μου την καλυτερη και πιο ετοιμη λυση απο τον Νικ (θυμιζω οτι ο Μητσος ειναι 34, αρα θες παικτη που σε 1 χρονο απο τωρα να μπορει να παιξει μονος του) Επειδη λοιπον στο κλειστο παω 8 χρονια και οχι μονο με τις Μπαρτσελονες, αυτα για τα ερμπολ και τα "ποιοι Γκριζλις" κτλ είναι αστεια. Το παλικαρι απο 3 χρονια πριν που πατησε γερα, ανεβαινει συνεχως. Σε μας επαιζε 15-20', ειχε 5-7π, 2ασ και 30-35% στα τριποντα (που λες για τα ερμπολ) Πηγε στην Κουμπαν, εβγαζε 30λεπτα, ανέβηκε στους 12-13π ΜΟ, εκτινάχθηκε στις ασιστ 5-6 σε κάθε ματς και έμεινε εκει γυρω στο 50-60% ευστοχία με ~30% στα τρίποντα Φετος σε ομαδα Playoff NBA έχει πάνω απο 16' ΜΟ, βαζει 5π και 3ασ Ε τωρα χεστε με να πουμε. Επειδη τα ΜΜΕ σας πλασαρανε οτι ο σωστος ο Playmaker πρεπει να σουταρει 20 φορες στο ματς, να βαζει 20π, να ριχνει 10 τριποντα και ας καταστρεφει το παιχνιδι, δεν σας κανει ο Νικ... Αυτη την στιγμη ο Νικ Καλαθης ειναι ο καλυτερος Ελληνας playmaker μετα τον Διαμαντιδη. Αν εχεις διαφωνια, περιμενω να μου πεις ποιος ειναι καλυτερος playmaker (οχι παικτης, Playmaker, για αντιΔιαμαντιδη ψαχνουμε, οχι για αντι Λασμε ξερω γω) Αδυναμια κατανοησης? Αρνηση πραγματικοτητας? Κατι αλλο? Αυτό που θέλω να πω από πέρυσι εγώ είναι ότι ο PREζάκιας κάνει κουμάντο και αυτός θα αποφασίσει όπως φαίνεται ποιος κάνει και ποιος όχι ( μιλώντας πάντα και σχετικά με τα οικονομικά αλλά και τις Κ@λες που θα έχει εκεί την εποχή και αν έχει κάνει κάποια απεξάρτηση και νιώθει! ..... είπα η ομάδα θέλει παίχτες και αυτό το λένε αρκετοί εδώ μέσα ( απ την άλλη θέλει και προπονητή ) αλλά όλα αυτά είναι λόγια να αγαπιόμαστε όπως είπα γιατί αύριο μπορεί να σου πει ότι η ομάδα είναι μια χαρά και πάμε για του χρόνου όπως έχει ( αν σκεφτείς ότι πήρε και ντάμπλε...γιατί όχι δικό του το μαχαίρι δικό του και το πεπόνι ) τώρα για το άλλο που λες ( ΝΙΚ ) αφού έχεις πάει λοιπόν γήπεδο τα έχεις δει τα έρμπολ σε επίσημα σοβαρά ματς ( τώρα να τα βάζει με τον Απόλλωνα Πάτρας δεν μου λέει κάτι ) , αυτό που έχω δει με τα μάτια μου σε αυτόν τον παίχτη είναι ότι είναι λίγος για τον παναθηναϊκό ( δεν έχει ψυχή /ψυχολογία για αρχή και μετά δεν έχει και πατήματα ταχύτητα και κυρίως μυαλό να κατεβάσει μπάλα !!!) μπορεί να έκανε 1 καλή χρονιά με ζοτς αυτό όμως δεν διορθώνει την επόμενη καταστροφή χρονιά που είχε ....κατέβαζε αργά μπάλα , δεν είχε σουτ και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε το 1 /4 του ΔΔ σαν παίχτης ...για Λαγκφορτ που είπε κάποιος άλλος μακάρι να δούμε ένα τέτοιο ( όπλο ) να τα ρίχνει από το σπίτι του ....σε σχέση με αυτόν ο καλαθης είναι για τα πανηγύρια σε όλους τους τομείς!!!! τώρα είπαμε δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει ποιος θα έρθει και ποιος όχι αλλά σίγουρα αν έχουν μυαλό και δώσουν όπως είπε και ο μιντι 1+ εκατ. σε γκαρτ ψαγμένο ( τα λεφτά του ουκιτς δηλ. ) κάτι θα βρουν δεν θα κάτσω να βάλω wikipedia για να ψάξω να βρω αλλά γνώμη μου ο Νικ είναι κάτι απ το παρελθόν και απλά δεν κάνει για το σύγχρονο μέλλον (άλλωστε ο ζοτς ήξερε πότε να βάλει τον έναν και πότε τον άλλο, με αυτόν τον τρόπο είχε προστατέψει πολύ τον Νικ ) http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=138877&Itemid=25 Tέλος για την νέα σεζόν ξεκινάμε με : Δημήτρης Διαμαντίδης, Αντώνης Φώτσης, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Γιώργος Διαμαντάκος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Παππάς και Βλάντο Γιάνκοβιτς , Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λασμέ...[σύνολο 9] .για να δούμε τι προσθήκες θα γίνουν!( θέλω να πιστεύω ότι ο Μασιούλις θα είναι το νούμερο 10 από φέτος! αλλά το συμβόλαιο είπαμε είναι στον αέρα και αυτού Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2014 από maxdore217
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Παντως διαφωνω με μια πιθανη μεταγραφη Λανγκφορντ. Εκτος του οτι ειναι 31, αρα 1-2 καλα χρονια εχει μπροστα του και ΑΝ, ειναι πιο πολυ μεταγραφη αεροδρομιου και λιγοτερο μεταγραφη που ταιριαζει στο playstyle του Παναθηναικου. Εκτος αν βρεθει ανθρωπος να του κανει (στα 31 του) οτι εκανε ο Ζοτς στον Νικολας. Προτιμω να ψαξουμε γκαρντς εκει γυρω στα 23-27, οχι πρωτης γραμμης, αλλα εξελιξιμα. Θελω να πιστευω οτι και ο Παππας φετος θα παιξει, ωστε να ερθει παραπανω (χρονικη) ισοροπια στα γκαρντ μας και να υπαρχει περιθωριο αντι για Λανγκφορντ να φερεις εναν πολυ πιο οικονομικο Κουπερ πχ. Toν Καλαθη επισης δεν τον βλεπω ως καλη κινηση για 2 λογους: Μετριο value for money, και καμια προοπτικη στο να παραμεινει Ευρωπη, αρα του χρονου το καλοκαιρι παλι στον ιδιο παρανομαστη θα ειμαστε με μονη διαφορα οτι ο ΔΔ θα εχει αλλο ενα χρονο στις πλατες του και αν αποφασισει να συνεχισει θα πρεπει να σχεδιαζουμε την περιφερεια μας οχι για να τον ξεκουραζουμε, αλλα για να ξεκουραζει αυτος τους αλλους γκαρντ με τα 10 του ποιοτικα λεπτα. Για αυτο το 1 ετος λοιπον, δεν νομιζω οτι ο Νικ ειναι ο παιχτης που θα μου φερει ευρωκουπα, αρα εν τελει πολλα λεφτα χωρις ουσιαστικο αντικρυσμα και χωρις potential για κατι καλυτερο στο μελλον. Σε εποχες που ειχαμε για ξοδεμα θα ηταν εξαιρετικη λυση, τωρα πρεπει να σχεδιαζουμε ΚΑΙ οικονομικα το μελλον μας. Eκει που πρεπει να ξοδευτει χρημα, πολυ χρημα, ειναι στη θεση 5. Ο Λασμε παταει 33, κουβαλαει τραυματισμους, δεν θα ειναι ουτε αυτος που ηταν φετος αλλα κυριως ουτε ο περσυνος. Θελουμε καλο παιχτη λοιπον που οταν ο Λασμε θα κουραζεται ή θα φορτωνεται με φαουλ, να μην κανουμε τον σταυρο μας για την εκβαση του παιχνιδιου.
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Ρε σι Maxdore νομιζω οτι εισαι υπερβολικος. Καταρχην κανεις σαν ελληναρας εντελως,ο Καλαθης πρωτη χρονια ηρθε στα 20 του τι να κατσεις να κρινεις σε τετοια ηλικια? Γιατι δεν βλεπεις την ανοδικη πορεια του και σε ποντους και σε ασιστ και σε ολα και μετα τον Παναθηναικο και στο Nba? Δε ξερω ποτε τον ειδες στο γηπεδο αλλα αν σε ακουσει καποιος θα νομιζει οτι μιλας για κανεναν αλλο και οχι τον Καλαθη. Και σταματηστε ρε παιδια με το σουτ και το σουτ,μια χαρα το εχει βελτιωσει το σουτακι του και οταν πρεπει το καρφωνει. Εχει αλλα στοιχεια πολυ καλυτερα που θα βοηθησουν. 1
8elwADSL Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Που; Εδώ Πηγή: Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Βουγιούκας! Πολύ καλή κίνηση νομίζω με Λασμε,Μαυροκεφαλιδη,Φώτση και Γκιστ δεν χρειαζόμαστε κάποιον άλλο στην φροντ λαιν. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2014 από 8elwADSL
DKNI Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μαθαμε λοιπον οτι ο Καλάθης δεν μας κάνει γιατι μπορει να γαμησε την πουτα το '11 και στο Φ4, μπορεί την ίδια χρονιά να του χρωστάμε το πρωτάθλημα ουσιαστικά (στο ματς στο ΟΑΚΑ αποχώρησε οριστικά ο Διαμαντίδης στο 2'), μπορεί το '13 να εκανε φοβερη σεζον στην Κουμπαν όντας ουσιαστικά ο καλύτερος παικτης του Eurocup, μπορεί να πήγε στο ΝΒΑ και στην 1η χρονιά με το που πηρε σερι χρόνο να έδειξε πολυ όμορφα πράγματα σε ομαδα Playoff ΑΛΛΑ ... ...δεν του συγχωράμε την χρονιά '11-'12 που σε ηλικια 23 ετών δεν μας πήρε από το χέρι (btw στο 5ο ματς ήταν μαγικός και ας έχασε το κρισιμο σουτ, και πήγε να μας δώσει μόνος του τίτλο μέσα στο ΣΕΦ) Και εμεις κανουμε τους δυσκολους. Οχι οτι αμα ερθει στην Ευρωπη βρισκει οπου θελει 1,5-2Μ συμβολαιο. Όχι οτι θα εχει τουλαχιστον 3-4 offers ως 2ος εστο ασσος απο το ΝΒΑ, όχι οτι στα 25 του γιατι να ερθει. ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Τραγικη χρονια είχε και ο Πέκο το '09-'10. Εγω λεω οτι επισης δεν μας κανει. Εξαλλου ουτε καν play off δεν μπαίνει. Το οτι του δινουν 60 εκατομμυρια δολαρια για 5 χρόνια αυτά τα κάνουν τα κορόιδα. Εμεις δεν ξεχνάμε την τραγική χρονια '09 - '10 Τουλάχιστον το επιχειρημα Midi οτι και να ερθει φετος είναι επίφοβος αν οχι το καλοκαιρι, τοτε το '16 να ξαναφυγει και να ξαναψαχνόμαστε, έχει μια λογικη ΥΓ. Μονο εδώ έχω διαβασει ότι ο Καλαθης δεν μας κάνει. Έχουμε τα τρομερα γκαρντ και δεν μας κανει ο Καλαθης. Όχι οτι ουσιαστικά δεν εχει αυτος λογο να γυρισει, όχι. Σε μας δεν κανει
maxdore217 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Βουγιουκας η πρωτη μεταγραφη οπως διαβασα ωραία νέα αυτά ( αν ισχύει !!!) Δηλαδή για να καταλάβω πέρα απ τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού βλέπεται και τα του ΝΒΑ και ξέρετε σε τι κατάσταση είναι ? είπαμε ...μάλλον το σωστό είναι είπαν ( ντοπαρισμένος τιμωρημένος ) και εγώ δεν βλέπω NBA γιατί παίζουν 3 το πρωι ...αλλά δεν μένω μόνο στα ποσοστά που γράφει το wikipedia και το google ... Για τον Λάνκφορτ η αλήθεια είναι ότι είναι killer σε σουτ τον πάω τρελά γιατί αν το βρει το βρωμόχερο δεν γλυτώνεις ( καλά με 3D θα ήταν ονειρεμένο 2δυμο , αλλά τα 31 του χρόνια όπως έγραψε ο μιντι είναι θέμα ...δίκιο έχεις , θα βρεθεί η λύση νομίζω αν ανανεώσουν από τώρα Μασιούλι και φέρουν και Ιαν ....δεν το συζητάμε είμαστε σε πολύ καλό δρόμο!!!!! @DKNI τι άλλο να σου πω που μου έχει τελειώσει το σάλιο ! ...είπα ότι και να λέμε άλλοι πληρώνουν !!!!! δεν έχει σημασία να μου κάνει και αν σου κάνει ποιος είσαι και ποιο είμαι εγώ για να πω ποιος θα έρθει ? Εγώ την γνώμη μου είπα όπως είχα πει και για Μάικ πριν 1 μήνα και είχα δικαιωθεί ....αλλά τα like ( θα γίνουν σε 2 μήνες από σήμερα! να μην φαίνεται κι όλας ότι λέμε το λογικό !)
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Απο τα καλυτερα 5ρια της Ευρωπης πλεον ο Ιαν.Στην αρχη δε μου αρεσε πολυ. Αν αποκτηθει μαζι με Καλαθη θα μιλαμε για παρα πολυ σημαντικες προσθηκες στην ομαδα. Εκτος και αν θελει να μας τρελανει εντελως ο τρακης και φερει μαζι με αυτους και τον Λανγκφορντ.
tool1983 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Boυγιουκας η πρωτη μεταγραφη .http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=301091&catid=1 Επιτελους ένα παιχτης για να παιζει με πλατη στη ομαδα μας,γιατι ο Λασμε ουτε για πλακα.Εξαιρετικος σε τεχνικη καταρτιση για 5αρι κ πολύ εξυπνος παιχτης.Το μεγαλο μειονέκτημα είναι τα αργα του ποδια,ειδικα πανω στις αλλαγες μαρκαρισμάτων. Αν είναι να ερθει ο Νικ,μονο με συμβολαιο για αρκετα χρονια θα τον ηθελα.Για ένα χρονο ουτε κι εγω συμφωνω γιατι παλι θα εχουμε τα ιδια προβλήματα του χρονου.,οπως σωστα εγραψε κι ο Μidi πιο πανω. Βεβαια το ΝΒΑ είναι ονειρο ζωης για αμερικανοθρεμμενους παιχτες,οποτε πολύ χλωμο για παραπανω.Ας κοιταξει αλλου καλυτερα.
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Mια χαρα ειναι το NBA για τετοιους παιχτες οπως λες,αλλα εκει διαλεγεις..η πας ΝBA και σε εχουν σαν εναν καλο παιχτη και οταν σταματησεις σε ξεχνανε μεσα απο 1 χρονο. Η μενεις Ευρωπη σε εχουν σαν ηγετη,αρχηγο και καποιοι σαν θεο και σε θυμουνται για παντα.
maxdore217 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 @DKNI επειδή με έβαλες να το ψάξω εκτενέστερα το θέμα για πες μου για τον καλάθη και άλλα πράγρατα αλλά διάβασε και αυτό σε παρακαλώ πολύ ! φίλε http://nba.si.com/2014/04/18/nick-calathes-memphis-grizzlies-suspension-anti-drug-program/ αυτό με το σκοράρισμα που λες τι είναι ? γιατί εγώ επίσημα βλέπω ότι έχει :This was Calathes’ first year in the NBA, in which he averaged 4.9 points and 2.9 assists in 71 games for the Grizzlies. αυτός είναι ο τρελός σουτερ που λέτε ....και είπαμε είναι μόνο νούμερα ...στον παναθηναϊκό θα πάρει θέσει βασικού και με μεγάλες ευθύνες, μην κάθεστε σε μια καρέκλα και γράφετε ότι να ναι ! Δεν είναι κακός αλλά εγώ σαν Θοδωρής για μένα θέλω κάτι καλύτερο ... ( πάντως πιθανότατα να πάρουμε και κάτι χειρότερο ή μπορεί και τίποτα απολύτως , δηλαδή καμία λύση κάρυ και του χρόνου και να ξενερώσουμε ακόμα περισσότερο! ) όσο για το τελευταίο σχόλιο και εγώ το ίδιο λέω μόνο εδώ διαβάζω διάφορα που ούτε στο contra ...ούτε στο σπορτ24 αλλά ούτε στα οπαδικά site βλέπω ( μεγάλο ? αυτό ) το τι διαφορετικό βρίσκουμε εδώ .... Και κάτι ακόμα ( πονάει την ομάδα, όπως είπα νύχτα έφευγε) ούτε την γλώσσα ξέρει αλλά ούτε θέλει να κάτσει ( και αν έρθει κάτω από 2 εκτ. € το βλέπω χλομό ) μην μου πεις ότι με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν λύσεις ? Ά κάτι ακόμα ο Παναθηναικός και ή Κουμπαν του Eurocup τι το κοινό έχουν για να καταλάβω γιατί το είπες 2 φορές ...θα σου πω ότι άν έπαιζε και στο περιστέρι θα έβαζε 50 πόντους και θα ήταν ο βασιλιάς! Λοιπόν για να τελιώνουμε 4.9 πόντους δεν το λες και τρελό νούμερο ( έχουν έρθει τέτοιοι σε ευρώποι, οουυυυ αβέρτα ) εδώ έχουμε δει αντόνιο ντειβισ και ντομινικ σε άλλους μάυρους καιρούς και τώρα θα κάνουν τους δύσκολους παιχτάκια τα τις πλάκας !!! και όπως στο λέω ακριβός γιατί για την θέση του το 4.9 εκεί είναι τίποτα !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις