Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υγ. παντως βλεπει κανεις την διαφορα. Οταν ενας Παναθηναικος εχει αδικο, λεει "σορρυ ειπα μαλακια". Οταν την πεταξει γαυρος, εκει, να κανει το ασπρο μαυρο, να γινει ρομπα σε ολους αρκει να μην πει "σορρυ μαγκες το επιασα λαθος"

• Like 2
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

...

Ειναι τεραστιος παιχτης?Οκ.Γιατι δεν πηρε τη Ρεαλ μονος του?...

Έχασε αρκετα απ'την σειρα λόγω τραυματισμου, με τον ΟΣΦΠ ήδη 2-0 πίσω, ισοφαρίσαμε με εξαιρετική απόδοση απ'τον ίδιο, και φτάσαμε αρκετά κοντα σε μια ιστορικη ανατροπη.

... Οταν την πεταξει γαυρος, εκει, να κανει το ασπρο μαυρο...

Τα ποστ μου:

http://www.insomnia.gr/topic/458077-παναθηναϊκός/?p=53238914

http://www.insomnia.gr/topic/458077-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82/page-1027?do=findComment&comment=53239114

Όποιος ξέρει να διαβάζει και διαθέτει στοιχειώδη λογική, καταλαβαίνει.

Ο Σταματίνιο τουλάχιστον έχει μπέσα να πει πως και προδότη να τον αποκαλει δεν χάθηκε ο κόσμος.

Άλλοι βγάζετε συνεχή εμπάθεια προς το πρόσωπό του και δεν το παραδέχεστε.

Εσύ τον θεωρεις προδότη τον Σπανούλη;

Μια μονολεκτική απάντηση δώσε. Όχι μα και μου, ένα ναι ή όχι να τελειώνει το θέμα.

Υ.Γ καθαρα ως προς τον ΠΑΟ. Να αφήσουμε απ'έξω την Εθνική, γιατι δεν περιμένω κανένα ευχαριστώ για την προσφορά του.

Δημοσ.

Ο Ιβάνοβιτς απο οτι φαίνεται ειναι λέει κλεισμένος.

Κακομοιρε Παππά κρυψου..

Δεν ξέρω ρε πστη μου, εγώ δεν τον πάω.

Πίστευα οτι τον έχει προσπεράσει το σύγχρονο μπασκετ κ τον είχα ψιλοξεχασει και ξεγραψει απο το υψηλο επιπεδο και να που ξανάσκασε μύτη.

Αν εξαιρεσεις την δουλεια που μπορει να κανει με Γιάνκοβιτς Χαραλαμπόπουλο κ ίσως Διαμαντακο, αδυνατω να καταλάβω πως θα ανταπεξέλθουν στις προπονήσεις του και στην συμπεριφορα του οι 30+ παίκτες μας

Δημοσ.

Διαφωνω σε αυτο που λες.

Η λογικη του τι θα εκανε ο τωρινος Μεσι αν τον μεταφεραμε....με χρονοκαψουλα 25 χρονια πισω δεν εχει βαση.

Με την λογικη σου ακομα και εναν μετριο ή ακομα και κακο σημερινο παιχτη αν τον βαζαμε να παιξει σε ματς πριν 30 χρονια θα εκανε παπαδες. Δεν υφισταται η συγκριση που κανεις.

Τον καθε παιχτη τον αξιολογεις στην εποχη του και τι εκανε τοτε.

Και μπορει τωρα να σου φαινονται αστειες οι αμυνες αλλα τοτε αυτο δεν το εβλεπες.

Οι μυθοι του αθλητισμου οπως ο Γκαλης θα αφηναν μυθο και στη σημερινη εποχη.

Μια ''αποδειξη'' που θα μπορουσα να παραθεσω πως οι παλιοι σουπερ σταρς θα ηταν σουπερ και σημερα θα ελεγα πως ειναι ο Ναβαρο. Μιση μεριδα, ισχνος, αδυναμος αλλα ασταματητος...

με λίγα λόγια μου λες οτι παρότι λιγοτεροι σαν παιχτες οι παλιοι σε σχεση με τους αθλητες της εποχης μας θεωρουνται καλυτεροι μονο για αυτα που εκαναν τοτε.οπότε η ομαδα που στο ποδοσφαιρο κατεκτησε το euro τι θα έπρεπε να λεμε για τους παιχτες αυτους που δεν το ειχαμε παρει ποτε ξανα....Για μένα αυτο με τους παλιους σας ειπα οκ ητανε ιδαλματα κτλ κ προσφεραν αλλα δεν συγκρινονται με παιχτες της εποχης για πολλους κ διαφορους λογους οπως εξελιξη με οτι συνεπαγεται με αυτο.Οποτε σας συμφερει λετε τι καταφεραν τοτε οταν αναφερουμε τι κατεφερε πχ ο ΔΔ κ ποσους ομαδικους κ ατομικους τιτλους εχει παρει το ατομο λετε λειπαν πχ καποιοι παιχτες στο ΝΒΑ και τοτε ο γιαννακης ηταν στους τοπ κ δεν ελειπαν παιχτες στο ΝΒΑ.Μαλ@κιες λεω εγώ  συγκρισεις της πουτσ@ς κανουμε.Ο αλλος λεει τι προσφερε στη εθνικη λες κ αυτο αποδεικνυει αν ειναι καλυτερος παιχτης στο συνολο.Στο συνολο οποιον παιχτη και να συγκρινεις με την τωρα εποχη με καποιον παλιο οι τοπ της εποχης μας ειναι καλυτεροι παιχτες κ δεν μιλαω μονο για ΔΔ αλλα γενικα για τους αθλητες της εποχης μας γιατί πολυ απλά εξελιχθηκαμε οπως ειπα.Καλώς η κακώς το θεμα αθλητισμου στην εποχή μας εχει φτασει σε επιπεδο επιστημης και λογικό ειναι οι παιχτες να ειναι 10 σκαλοπατια πανω αυτο ομως δεν αναιρει οτι ολοι οι παλιοι ητανε αυτοι που βαλανε τις βασεις κ γενικα γινανε ουσιαστικα δασκαλοι για τα ταλεντα που υπαρχουν σημερα κ που θα υπαρξουν στο μελλον αλλα οι συγκρισεις ειναι τελειως ακυρες γιατί οπως ειπα EVOLUTION!!!!

Με τα ίδια λεφτά εγώ λέω να παίρναμε και τον Σισκάουσκας. Θα είχε σταματήσει από πρόπερσι βέβαια, αλλά δε βαριέσαι, ψιλά γράμματα.

εγω λεω να παρετε τον γιαννακη :P

Δημοσ.

Ίδιος και χειρότερος απ'τον ΔΔ ανέφερε ο Μαξ. Εκτός αν το θεωρεις κοπλιμέντο αυτό.

Να σου πω την προσφορά του Σπανούλη; Σοβαρα τώρα;

Χάλκινο under 18, Χρυσο under 20, Xρυσο Ευρωπαϊκό 2005, Aσημένιο Παγκόσμιο 2006 & Χάλκινο Ευρωπαϊκό 2009

Χωρίς να βλέπω κανένα λόγο που γίνεται όλη αυτή η κουβέντα :) [εγώ θα πω ότι : ]

1. Φτάνει ποια η σύγκριση 3D vs φραγκοBill ( γιατί είναι εντελώς  αόριστη και ανούσια ) μόνη στην Ελλάδα ασχολούμαστε με το αν η pepsi είναι καλύτερη απ την coca/cola κ.τ.λ.

2. Η άποψη μου για τον Καλάθη είναι αυτή (γιατί τον έχω δει σε παιχνίδια στον Παναθηναικό και για μένα δεν κάνει !!!άποψη μου )

εδώ να πω ότι 1++ εκατ. € δεν είναι και ψίχουλα οπότε αν κάποιος ασχοληθεί σοβαρά με το μεταγραφικό κάποιου γκαρτ κάτι θα βρει ( τώρα για λανκγορτ μακάρια αλλά θα θέλει πολλά :) ) και είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερος από τον Καλάθη  .

είχα συμφωνήσει στο ποστ του μιντι ότι είναι καλύτερος από ούκιτς αλλά μέχρι εκεί!

3. Η γκρισλις δεν είναι και καμία ομαδάρα οπότε το 5-6 πόντους που βάζει μάλλον λογικό νούμερο φαίνεται !

4. όσο για την Εθνική δικαίωμα τους είναι να παίξουν όσο θέλουν άλλωστε η Εθνική δεν είναι και δεν πρέπει να είναι Σπανούλης- Διαμαντίδης ) αλλά σύνολο! ( άλλωστε όσο παίζουν αυτοί κακά τα ψέματα δεν έχουν θέσεις άλλοι οπότε για μένα καλό είναι όταν νοιώθουν πιεσμένοι να φεύγουν παρά να κάνουν μεγαλύτερο κακό! )  

πιστεύω απάντησα σε όλα για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση ( ααα, και είπαμε για μένα ο Πατ είναι μέτριος για κάποιον άλλον μπορεί να είναι παιχταράς ! οκ γνώμες ) εγώ θέλω στον Παναθηναικό γκαρτ καλό σουτερ με αυτήν την λογική το πάω. 

Δημοσ.

Έχασε αρκετα απ'την σειρα λόγω τραυματισμου, με τον ΟΣΦΠ ήδη 2-0 πίσω, ισοφαρίσαμε με εξαιρετική απόδοση απ'τον ίδιο, και φτάσαμε αρκετά κοντα σε μια ιστορικη ανατροπη.

Τα ποστ μου:

http://www.insomnia.gr/topic/458077-παναθηναϊκός/?p=53238914

http://www.insomnia.gr/topic/458077-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82/page-1027?do=findComment&comment=53239114

Όποιος ξέρει να διαβάζει και διαθέτει στοιχειώδη λογική, καταλαβαίνει.

Ο Σταματίνιο τουλάχιστον έχει μπέσα να πει πως και προδότη να τον αποκαλει δεν χάθηκε ο κόσμος.

Άλλοι βγάζετε συνεχή εμπάθεια προς το πρόσωπό του και δεν το παραδέχεστε.

Εσύ τον θεωρεις προδότη τον Σπανούλη;

Μια μονολεκτική απάντηση δώσε. Όχι μα και μου, ένα ναι ή όχι να τελειώνει το θέμα.

Υ.Γ καθαρα ως προς τον ΠΑΟ. Να αφήσουμε απ'έξω την Εθνική, γιατι δεν περιμένω κανένα ευχαριστώ για την προσφορά του.

Εγω προσωπικα δεν τον αποκαλεσα ποτε ετσι,γενικα οχι μονο τον Σπανουλη αλλα οποιοδηποτε εφυγε κ πηγε στον ολυμπιακο.

Δημοσ.

Και πάλι χωρίς κανένα λόγο όλα αυτό που γίνονται με τα ποστ συγκρίσεων η γνώμη του @icenex είναι για μένα η σωστότερη, γιατί όπως καλά είπε το μπάσκετ έχει γίνει σήμερα επιστήμη !!!!! 

Τα 5ρια εκείνης τις εποχής δεν πήδαγαν ούτε εφημερίδα ,τα συστήματα ήταν απλά και γενικά ο προπονητής είχε χρόνο αν λύση και σταυρόλεξα μιας και έβαζε τους καλύτερους παίχτες και πήγαινε μέχρι το τέλος έτσι ...ούτε σκόπιμες αλλαγές ούτε τίποτα!

Αλλά λέω ξανά το Γιαννάκης vs 3D [AΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΏΜΑΣΤΕ ]

• Like 1
Δημοσ.

3. Η γκρισλις δεν είναι και καμία ομαδάρα οπότε το 5-6 πόντους που βάζει μάλλον λογικό νούμερο φαίνεται !

Τι λες?!?!?!

Τι ειναι αυτα που λες?

7η ομαδα στην Ανατολη, σερι παρουσιες στα πλευ οφφ, ρεκορ 50-32 στην πιο δυσκολη περιφερεια (με αυτο το ρεκορ στην Ανατολη θα ηταν 3οι)

Περσυ εφτασαν μαλιστα μεχρι τελικους περιφερειας αποκλειοντας Κλιπερς και Οκλαχομα!! Και δεν ειναι καμια ομαδαρα?

Ο Καλαθης το διαστημα που ελειπε ο Κονλευ εφτασε να παιζει 30+ και να βαζει πανω απο 10π και να εχει >5ασιστ

Να σου θυμησω οτι πχ ο Σπανουλης (και ελεος, μην πει κανεις "κομπλεξ με τον Σπανουλη" ) σε αντιστοιχη ηλικια στο ΝΒΑ έπεζε τα μισα λεπτα (16-8) έβαζε τους μισούς πόντους (5-2.5) ενω μαλιστα είναι σκορερ ενω δεν εκανε καποιο καλο σερι αγωνων

Το να λεει καποιος για τον Καλαθη "Ελα μωρε ποιο Μεμφις και τι ειναι 5π και 3ασ ΜΟ", ειδικά απο τη στιγμή που οταν πηρε πολυ χρόνο είχε πάνω απο 100% βελτίωση στους ΜΟ, δειχνει Ή κομπλεξ Ή αγνοια. Ή και τα δυο

πιστεύω απάντησα σε όλα για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση ( ααα, και είπαμε για μένα ο Πατ είναι μέτριος για κάποιον άλλον μπορεί να είναι παιχταράς ! οκ γνώμες ) εγώ θέλω στον Παναθηναικό γκαρτ καλό σουτερ με αυτήν την λογική το πάω.

Ποιος ειναι ο Πατ?!?!

Πες μου ότι τόση ωρα δεν ξερεις καν για ποιον Καλαθη γραφεις?

Δημοσ.

Με τα λεφτά που δώσανε για τον Σπανούλη δεν πηγαίναν να πάρουν τον Ναβάρο; Oυτε κόμπλεξ ούτε τίποτα...

Αλλά βέβαια με τον Παναθηναϊκό μια ζωή καθίσαν και ασχοληθήκαν :)

Τι αλλο θα ακουσουμε πια ρε Δαιμονα? Ε Λ Ε Ο Σ...

Δημοσ.

Ποιος ειναι ο Πατ?!?!

Πες μου ότι τόση ωρα δεν ξερεις καν για ποιον Καλαθη γραφεις?

Ήταν πολλές οι πληροφορίες αδελφέ το πρωί και πολλά τα ποστ που διάβασα -SRY nick ήθελα  να πω (οκ), εκ παραδρομής έγραψα για τον αδελφό του,η άποψη μου είναι αυτή τώρα για τα υπόλοιπα καλό μπορούμε να βγάλουμε και τον τσίλτρες και άλλους που παίζουν εκεί δεν έχει νόημα το ότι έβαλες κάποια στοιχεία με κάποια σειρά ....εντάξει και ντόπα πήρε και αν έχεις πάει γίπεδο θα θιμάσε βέβαια ότι στα 10 τα 8 ήταν έρμπολ!!!! ( και για να τελειώνουμε εγώ είμαι Παναθηναικός αλλά

1. δεν με ενδιαφέρει Ο  Σπαν. καθόλου ( και ούτε τι θα κάνει ο ΟΣΦΠ μαζί του ) αλλά αναγνωρίζω την αξία του σαν παίχτης και καλός Έλληνας γκαρτ που είναι .

2. Υπάρχει καλύτερη λύση απ αυτή τουν Νικ 

3. μακάρι αυτό να μην ισχύει :

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/620913/epivevaionoyn-apo-mayrovoynio-gia-ivanovits-kai-panathinaiko

μεγάλο λάθος !!!! 

4. ανανέωση σε μασιούλη ΤΩΡΑ !!!!

edit

κάτι ακόμα όλα αυτά τα εγώ γράψει περίπου 10 σελίδες πριν εκεί τον είχαν γράψει σαν ΝΙΚ, οπότε άστοχο το ότι δεν ξέρω τι γράψω :-( .( Μην ξεχνάμε ότι αυτός που δίνει τα λεφτά αυτός αποφασίζει ) όχι εσύ εγώ ή όποιος άλλος !!!! ( άρα ότι και να φέρουν πρέπει να μάθουμε να ζήσουμε με αυτό και όχι με όνειρα!) 

Δημοσ.

4. ανανέωση σε μασιούλη ΤΩΡΑ !!!!

+1000 Γιατί διαβάζω κάτι περίεργα σχετικά με το αβέβαιο μέλλον του παίχτη!

Ανανέωση χθες!

Δημοσ.

Χωρίς να βλέπω κανένα λόγο που γίνεται όλη αυτή η κουβέντα :) [εγώ θα πω ότι : ]

1. Φτάνει ποια η σύγκριση 3D vs φραγκοBill ( γιατί είναι εντελώς  αόριστη και ανούσια ) μόνη στην Ελλάδα ασχολούμαστε με το αν η pepsi είναι καλύτερη απ την coca/cola κ.τ.λ....

4. όσο για την Εθνική δικαίωμα τους είναι να παίξουν όσο θέλουν άλλωστε η Εθνική δεν είναι και δεν πρέπει να είναι Σπανούλης- Διαμαντίδης ) αλλά σύνολο! ..

Αυτό ακριβώς έχω βαρεθει να επεξηγώ τόσες σελίδες τώρα.

Όπως ο DKNI κατακρίνει όσους χλεύαζουν (επηρεασμένοι από κάτι ΑΡΔ της πλάκας) τον ΔΔ  για την απόφασή του να αποχωρήσει απ'την Εθνική (και κάθε λογικά σκεπτόμενος Έλληνας φίλαθλος οφείλει να συμφωνήσει 100%), το ίδιο και το αυτο ισχύει για όσους απαξιούν τον Σπαν.

Δεν μπορεις απ'την μια να λες μην κράζετε τον Διαμαντίδη (σωστα επαναλαμβάνω) και απ'την άλλη να λες για Σπαν ότι γουστάρει κλίκα. Ε;

Και το ερώτημα που θέτω λίγο παραπάνω στον ίδιο, είναι ξεκάθαρο γιατι: τα βάζετε μαζί του για κάθε ψύλλου πήδημα, γιατι απλα παράτησε τον ΠΑΟ για τον ΟΣΦΠ.

Εκει βρίσκεται η αλήθεια (για μένα).

Δεν δικαιολογείται διαφορετικα τέτοια μουρμούρα επι τόσα χρονια για έναν συγκεκριμένο διεθνη αθλητη ( που αγωνιστικα άλλωστε δεν έχει κάνει κηδείες απέναντι στον ΠΑΟ να πεις... ).

Επίσης αυτο που δεν λέει με καμια δύναμη εδώ άνθρωπος να παραδεχτει κάποια (ασήμαντα εντωμεταξυ) πράγματα δεν βλέπω τον λόγο. Θα σας πέσει η τσαπού;

Ρωτάς τον Μιντι ποιος έχει ποιον "πελάτη" στα ευρωπαϊκα ματς με ξένους ρεφς, θα σου αναλύσει κάθε τι, αλλα θα ζοριστει να πει το ζητούμενο.

Δεν είναι ντροπή ρε. Δεν θα σας την πει κανεις. Εκφραστείτε .

Για παραδειγμα (μιας και περι ΔΔ και Εθνικής ο λόγος) το καλάθι στα ημιτελικα απέναντι στη Γαλλία (το "βάλτο αγόρι μου" όπως έμεινε) πρέπει να'ναι η φαση που'χω πανηγυρίσει πιο τρελα από ποτε σε ματς της Εθνικής, το σπίτι του κολλητου μου κόντεψα να διαλύσω. Και είμαι σίγουρος ότι και οι πιο "κολλημένος" γαύρος το ίδιο θα έκανε αυθόρμητα.

Οι ίδιος βέβαια που τον σιχτηρίζει απ'τη στιγμή που αποχώρησε...

Υ.Γ αν ήταν ο ΔΔ στον ΟΣΦΠ, θα διάβαζες απ'τους βάζελους εδώ μέσα ακριβώς τα ΙΔΙΑ (θέλει να την δει ηγέτης, την Εθνική μαγαζακι του και τα σχετικα), αλλα για εκείνον και όχι τον Σπαν.

Υ.Γ 2  Κοσσότιε περιμένω ποστ σου που να λέει ότι έφταιγαν οι ζέστες ;p ......Λιαδέλης.....

Υ.Γ 3 Σόρρυ που κούρασα.

Δημοσ.

@maxdore

Πες μου την καλυτερη και πιο ετοιμη λυση απο τον Νικ (θυμιζω οτι ο Μητσος ειναι 34, αρα θες παικτη που σε 1 χρονο απο τωρα να μπορει να παιξει μονος του)

Επειδη λοιπον στο κλειστο παω 8 χρονια και οχι μονο με τις Μπαρτσελονες, αυτα για τα ερμπολ και τα "ποιοι Γκριζλις" κτλ είναι αστεια.

Το παλικαρι απο 3 χρονια πριν που πατησε γερα, ανεβαινει συνεχως.

Σε μας επαιζε 15-20', ειχε 5-7π, 2ασ και 30-35% στα τριποντα (που λες για τα ερμπολ)

Πηγε στην Κουμπαν, εβγαζε 30λεπτα, ανέβηκε στους 12-13π ΜΟ, εκτινάχθηκε στις ασιστ 5-6 σε κάθε ματς και έμεινε εκει γυρω στο 50-60% ευστοχία με ~30% στα τρίποντα

Φετος σε ομαδα Playoff NBA έχει πάνω απο 16' ΜΟ, βαζει 5π και 3ασ

Ε τωρα χεστε με να πουμε. Επειδη τα ΜΜΕ σας πλασαρανε οτι ο σωστος ο Playmaker πρεπει να σουταρει 20 φορες στο ματς, να βαζει 20π, να ριχνει 10 τριποντα και ας καταστρεφει το παιχνιδι, δεν σας κανει ο Νικ...

Αυτη την στιγμη ο Νικ Καλαθης ειναι ο καλυτερος Ελληνας playmaker μετα τον Διαμαντιδη. Αν εχεις διαφωνια, περιμενω να μου πεις ποιος ειναι καλυτερος playmaker (οχι παικτης, Playmaker, για αντιΔιαμαντιδη ψαχνουμε, οχι για αντι Λασμε ξερω γω)

το ίδιο και το αυτο ισχύει για όσους απαξιούν τον Σπαν.

Δεν μπορεις απ'την μια να λες μην κράζετε τον Διαμαντίδη (σωστα επαναλαμβάνω) και απ'την άλλη να λες για Σπαν ότι γουστάρει κλίκα. Ε;

Αδυναμια κατανοησης?

Αρνηση πραγματικοτητας?

Κατι αλλο?

Ερωτημα. Αν ο Σπανουλης δεν εχανε ματς της Εθνικης αλλα απαιτούσε να παιζει 40' και να ειναι μαζι και ενας κουμπαρος του σουβλατζης. Η παραπανω προταση σου συνεχιζει να ισχυει?

Δημοσ.

Συνεχιζει ο  ημιθεουλης.

Ρωτάς τον Μιντι ποιος έχει ποιον "πελάτη" στα ευρωπαϊκα ματς με ξένους ρεφς, θα σου αναλύσει κάθε τι, αλλα θα ζοριστει να πει το ζητούμενο.

Μιλας για ενα ποστ που ειπα απο μονος μου οτι πριν το '97 με ειχες πελατη και απο τοτε σε εχω εγω; Και αληθεια μας γραφεις οτι ζοριστικα να απαντησω στο ζητουμενο; Ρε φιλε, πηγαινε πεστα στον Τσουκαλα που συμφωνειτε, σοβαρα.

Κατα τ'αλλα ειτε τρολλαρεις, ειτε εχεις προβλημα κατανοησης γραπτου λογου.

Σε συνδυασμο με το ρεσιταλ που δινεις απο χθες βραδυ που αλλα γραφουμε, αλλα συμπεραινεις και αλλα μας καταλογιζεις (και δωστου μετα αλλα 5 ποστ για να κανεις το ασπρο-μαυρο), αν ζοριζομαι για κατι, ειναι για να καταλαβω τι απ'τα 2 ισχυει.

Kαι μετα απ'ολα αυτα σκαει και αυτη την προταση και σε διαλυει:

Επίσης αυτο που δεν λέει με καμια δύναμη εδώ άνθρωπος να παραδεχτει κάποια (ασήμαντα εντωμεταξυ) πράγματα δεν βλέπω τον λόγο. Θα σας πέσει η τσαπού;

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχιζει ο  ημιθεουλης.

Μιλας για ενα ποστ που ειπα απο μονος μου οτι πριν το '97 με ειχες πελατη και απο τοτε σε εχω εγω; Και αληθεια μας γραφεις οτι ζοριστικα να απαντησω στο ζητουμενο; Ρε φιλε, πηγαινε πεστα στον Τσουκαλα που συμφωνειτε, σοβαρα.

Ειτε τρολλαρεις, ειτε εχεις προβλημα κατανοησης γραπτου λογου. Σε συνδυασμο με το ρεσιταλ που δινεις απο χθες βραδυ, αν ζοριζομαι για κατι, ειναι για να καταλαβω τι απ'τα 2 ισχυει.

Ναι το θυμαμαι κ εγω αυτο το ποστ κ οντως τα ειχες γραψει αναλυτικοτατα...mxls μηπως ρε φιλε δεν διαβασες το κειμενο ολο αλλα επιλεκτικα??Γιατι όντως μια χαρα τα ειχε γραψει το παιδι αδικα τον κατηγορεις..

Και οσο για τον Σπανουλη κανεις δεν λεει οτι δεν ειναι φοβερος παιχτης ή δεν αναγνωριζουμε την αξία του, απλα αυτα τα ψυχολογικα που εχει τον χαλανε κ εχει σκαμπανεβασματα στην αποδοση του γενικα ειναι μια κρυο μια ζεστη ουτε αυτος ξερει.Και αυτο ειναι πιστευω το μεγαλυτερο μειονεκτημα του που δεν εχει διαρκεια η εστω μια σταθερη αποδοση.Και εδω θα σου κανω μια συγκριση με τον ΔΔ πες τυχαινει παιχνιδι να μην βαζει καλαθια να ειναι αστοχος αλλα παρολα αυτα θα δημιουργησει φασεις θα κλεψει κ θα προσφερει οπως αλλιως μπορει απο την αλλη ο Σπανουλης απο αυτα που εχω δει εγω αν δεν βαλει καλαθι γενικα χαλαει ολη του η ψυχολογια κ δεν προσφερει καθολου σε κανενα τομεα.Οριστε συγκριση κ θεωρω αρκετα ευστοχη αν κανω λαθος διορθωστε με.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...