~mxls~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ..Ομως την φετινη του χρονια - στα 28 του, δεν ειναι πια 18χρονο ταλεντο - την εχει κανει ο Παρκερ 12 χρονια τωρα... Όχι και πάλι όχι. Έκανε μια σπουδαία σεζόν, και δικαιωματικά ήταν το κορυφαίο γκαρντ απο Ευρώπη: http://nba.sport24.gr/stats/league/seasonLeadersFull.xhtml?season=2013&seasonType=2&statType=efficiency&position=G&individual=All&conference=All&total=perGame&qualified=false&split=All%2BTeam&leagueId=00 Δεν ποστάρω εγώ ιστορίες με προδότες, και απ'τα likes συμπεραίνει κανεις ότι σας αρέσει το ποστ. Αν υπάρχει κάτι χειρότερο στην όλη φάση είναι ότι κρύβεστε πίσω απ'το δάχτυλο σας. Αυτη είναι άλλωστε η γνώμη πολλων Παναθηναικών, αν όχι των περισσοτέρων. Μην ντρέπεστε να εκφράζεστε. Αλλα μην τουμπάρετε όταν σας τα αναφέρουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 αχαχα, αληθεια τωρα; Εκανες ss για να δειξεις το like μου σε ενα ποστ που δεν καταλαβες καν τι λεει; Και τωρα που πηρες χαμπαρι, μας λες οτι κι οι δυο το τουμπαρουμε; Ναι συνενοηθηκαμε σε pm να κωλοτουμπιασουμε μαζι. Η πλακα ειναι πως ο DKNI το εχει συνταξει τοσο καλα που θελει προσπαθεια για να καταλαβει κανεις το αναποδο, ακομα κι αν δεν πιανει την ειρωνεια του για τα προβατα που λεγανε προδοτη τον ΔΔ και Κολοκοτρωνη/πατριωτη της εθνικης τον Σπανουλη.
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Συγνωμη λιγο ρε παιδια αλλα και εγω αν πω προδοτη το Σπανουλη που θα τον πω και τον εχω πει παλιοτερα σημαινει οτι "ποναω"? Σε λιγο θα μας πειτε οτι πονουσαμε και για τον Νικο Μπουντουρη.
~mxls~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Όχι ρε παίχτη, κάθε άλλο. Αλλα αν το κάνεις κάθε φορα, επί τόσα χρόνια, ε δείχνεις εμπάθεια. Δε γίνεται να έχουμε 2014 και ακόμα να απαξιώνουν τον Σπαν. Κάπου εκδηλώνεται ένας πόνος. Λέω εγώ τώρα.
Demon13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μια ''αποδειξη'' που θα μπορουσα να παραθεσω πως οι παλιοι σουπερ σταρς θα ηταν σουπερ και σημερα θα ελεγα πως ειναι ο Ναβαρο. Μιση μεριδα, ισχνος, αδυναμος αλλα ασταματητος... Με τα λεφτά που δώσανε για τον Σπανούλη δεν πηγαίναν να πάρουν τον Ναβάρο; Oυτε κόμπλεξ ούτε τίποτα... Αλλά βέβαια με τον Παναθηναϊκό μια ζωή καθίσαν και ασχοληθήκαν
DKNI Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μαλακες επιμενει Το ερωτημα ειναι επιμενει γιατι ακομα δεν καταλαβε τι εγραψα ή γιατι κατάλαβε αλλα σαν γνησιος γαυρος ντρέπεται να το δεχτει?
Jenkins Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Με τα ίδια λεφτά εγώ λέω να παίρναμε και τον Σισκάουσκας. Θα είχε σταματήσει από πρόπερσι βέβαια, αλλά δε βαριέσαι, ψιλά γράμματα.
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Με τα ίδια λεφτά εγώ λέω να παίρναμε και τον Σισκάουσκας. Θα είχε σταματήσει από πρόπερσι βέβαια, αλλά δε βαριέσαι, ψιλά γράμματα. Βρε μια χαρα σας τα τρωει ο Σπαν.Πιστεψτε εσεις οτι πηρε τις 2 ευρωλιγκες μονος του. Διωξατε τη μιση ομαδα για τα μουτρα του. Καλα σας κανει. Οταν ξυπνησετε και καταλαβετε που δινατε τοσα λεφτα θα ειναι αργα.
FilipposMD Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 1. Προσεξε ομως τωρα τι λαθος κανεις εσυ Λες να συγκρινουμε τον καθενα στην εποχη του. Σωστο. Μπορεις ομως να συγκρινεις τους 2 παικτες? Αυτο ειναι το θεμα σε ολες τις συγκρισεις ... Αλλα τι να κανουμε τωρα που ο ΔΔ ειναι καλυτερος μπασκετμπολιστας απο τον Γιαννακη? Εξελιχθηκαν οι εποχες, πλεον οι ασσοι κανουν πολλα πραγματα και ο Μητσος ειναι επι χρονια στους τοπ 2. Ειδικα δε για τη θεση του πλευημεηκερ, σορρυ αλλα το παραδειγμα με το ΝΒΑ δεν πειθει Ποιοι μεγαλοι ασσοι Ευρωπαιοι ειναι στο ΝΒΑ? Για το 1 συμφωνώ απολύτως. Με αυτό το κριτήριο πάρα πολλοί παίκτες είναι ανώτεροι του Γιαννάκη. Και του Γκάλη μη σου πω. Αν δει κανείς ματς του 1987 γελάει με την απουσία συστημάτων, με την έλλειψη δύναμης, τα χαμηλά ύψη των περιφερειακών, τις χαμηλές ταχύτητες κτλ. Αν το θέτεις έτσι, ο Διαμαντίδης αφήνει χιλιόμετρα πίσω τον Γκάλη. Και ο Howard θα έριχνε ξύλο και τάπες στον Jabbar, αλλά δε λέμε είναι καλύτερός του! Επειδή αυτή η σύγκριση, για μένα τουλάχιστον, είναι εντελώς άκυρη, βλέπω λογικό να συγκρίνει κανείς με τον τρόπο που είπα προηγουμένως. Για το 2, δεν αναφέρομαι απαραιτήτως στους άσους. Δεν παίζει μονό ο Διαμαντίδης (και ο κάθε άσσος). Μπορεί να ήταν ο καλύτερος άσος στην Ευρώπη ας πούμε, αλλά αν υπήρχαν Γκασόλ, Νοβίτσκι, Κιριλένκο, Νοά κτλ πολύ απλά δε θα είχε την ίδια καθοριστική συμμετοχή στο παιχνίδι, ούτε θα μάζευε τα MVP σαν στραγάλια. Νομίζω είναι αυταπόδεικτο αυτό.
~mxls~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μαλακες επιμενει Το ερωτημα ειναι επιμενει γιατι ακομα δεν καταλαβε τι εγραψα ή γιατι κατάλαβε αλλα σαν γνησιος γαυρος ντρέπεται να το δεχτει? Τράβα δες το αμέσως πρώτο μου ποστ πάνω σ'αυτο. Έκανα και ελαφρό χιούμορ (και καλα). Το νόημα ήταν χοντρικα πως λέτε τον ΔΔ προδότη αλλααα κοιτάχτε ποιος απ'τους 2 είναι στα αλήθεια, και πως συμπεριφέρεται αυτος ο παλιάνθρωπος ο Σπαν. Το είπα στον Midi, τον Max, το λέω μια τελευταια και σε σένα: μην απαξιώνετε τόσο φθηνα κάποιον που βάραγε ενέσεις για να τιμήσει την φανέλα της Εθνικής, και έχει υπάρξει πιστος στο ραντεβού από ρουκι μέχρι σήμερα. Που είναι ο σεβασμος σας; Υ.Γ δεν θα με δεις ποτε να αποκαλω προδότη αλλα ούτε και να υπονοώ τον ΔΔ. Υ.Γ 2 για τον "πόνο" θα επαληθευτώ. Δεν θα περάσει πολυς καιρός που ξανα και ξανα θα τον κράζετε.
CROM271 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Νταξει με τον Σπανουλη το εχετε λιγο παραχεσει. Αν ειναι δυνατον να αμφισβητειται η μπασκετικη του αξια. Αλλο το κομπλεξ που εχει με τον Παναθηναικο... Δεν αναιρει πως ειναι τεραστιος παιχτης. Οσο για τα ευρωπαικα του γαβρου ας μην ειχε Σπανουλη και ουτε φαιναλ φορ δεν θα πηγαινε... 2
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Για το 2, δεν αναφέρομαι απαραιτήτως στους άσους. Δεν παίζει μονό ο Διαμαντίδης (και ο κάθε άσσος). Μπορεί να ήταν ο καλύτερος άσος στην Ευρώπη ας πούμε, αλλά αν υπήρχαν Γκασόλ, Νοβίτσκι, Κιριλένκο, Νοά κτλ πολύ απλά δε θα είχε την ίδια καθοριστική συμμετοχή στο παιχνίδι, ούτε θα μάζευε τα MVP σαν στραγάλια. Νομίζω είναι αυταπόδεικτο αυτό. Ε και σε eurobasket που τους συναντησε αυτους δε μπορεις να πεις οτι ειχε λιγη παρουσια ο Δ.Δ Νταξει με τον Σπανουλη το εχετε λιγο παραχεσει. Αν ειναι δυνατον να αμφισβητειται η μπασκετικη του αξια. Αλλο το κομπλεξ που εχει με τον Παναθηναικο... Δεν αναιρει πως ειναι τεραστιος παιχτης. Οσο για τα ευρωπαικα του γαβρου ας μην ειχε Σπανουλη και ουτε φαιναλ φορ δεν θα πηγαινε... Συμφωνω αλλα η φαση ξερεις πια ειναι,οτι ο τεραστιος παιχτης οπως λες μπορει να παιξει και μονος του. Που ειναι ο Σπανουλης χωρις Λο,Χαινς,Παπανικολαου,Αντιτς κλπ τον τελευταιο καιρο? Ειναι τεραστιος παιχτης?Οκ.Γιατι δεν πηρε τη Ρεαλ μονος του? Και μη βιαστεις να πεις για Διαμαντιδη γιατι σε πληροφορω οτι ουκ ολιγες φορες πριν φτασει 34 ο Διαμαντιδης επερνε μονος του κατι Μπαρτσελονες και κατι Ναβαριδες.Οταν ολοι οι αλλοι ηταν χωμα.
DKNI Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Για το 1 συμφωνώ απολύτως. Με αυτό το κριτήριο πάρα πολλοί παίκτες είναι ανώτεροι του Γιαννάκη. Και του Γκάλη μη σου πω. Αν δει κανείς ματς του 1987 γελάει με την απουσία συστημάτων, με την έλλειψη δύναμης, τα χαμηλά ύψη των περιφερειακών, τις χαμηλές ταχύτητες κτλ. Αν το θέτεις έτσι, ο Διαμαντίδης αφήνει χιλιόμετρα πίσω τον Γκάλη. Και ο Howard θα έριχνε ξύλο και τάπες στον Jabbar, αλλά δε λέμε είναι καλύτερός του! Επειδή αυτή η σύγκριση, για μένα τουλάχιστον, είναι εντελώς άκυρη, βλέπω λογικό να συγκρίνει κανείς με τον τρόπο που είπα προηγουμένως. Για το 2, δεν αναφέρομαι απαραιτήτως στους άσους. Δεν παίζει μονό ο Διαμαντίδης (και ο κάθε άσσος). Μπορεί να ήταν ο καλύτερος άσος στην Ευρώπη ας πούμε, αλλά αν υπήρχαν Γκασόλ, Νοβίτσκι, Κιριλένκο, Νοά κτλ πολύ απλά δε θα είχε την ίδια καθοριστική συμμετοχή στο παιχνίδι, ούτε θα μάζευε τα MVP σαν στραγάλια. Νομίζω είναι αυταπόδεικτο αυτό. Για το 1 Οποτε εχεις εναν παικτη που εχει σαρωσει τα παντα ατομικα και ομαδικα και εναν παικτη που καταφερε ΚΑΠΟΙΑ πραγματα ομαδικα και ατομικα, σε εποχες με ισως μεγαλυτερο συναγωνισμο Συμφωνουμε. Γι'αυτο πχ παροτι θεωρω οτι ο ΔΔ ειναι καλυτερος μπασκετμπολιστας απο τον Γκαλη και εχει και περισσοτερα επιτευγματα, δεχομαι οτι καποιος θεωρει το μεγεθος Γκαλης για τοτε ανωτερο απο το μεγεθος ΔΔ για τωρα Για την συγκριση ομως με Γιαννακη...απλα δεν βρισκω συγκριση. Ακομα και με το πρισμα που λες, η αναλογια υπερ του ΔΔ μου βγαινει 2. Συμφωνω - σε ενα βαθμο, καθως σε Ευρωπαικο στυλ (εχει σημασια), με τις Εθνικες ο Μητσος ειχε δειξει οτι εβλεπε στα ματια Παρκερ και Κιριλενκο, οκ ο Ντιρκ ειναι αλλη κατηγορια - αλλα οπως ειπα και πριν ο Μητσος αντι για #1 στα ντουζενια θα ηταν ποσο? Νο5 ξερω γω? Ε, ο Γιαννακης δεν ηταν καν εκει (γνωμη μου) στα δικα του ντουζενια Σε λιγο θα βγαλουμε τον Μισουνοφ καλυτερο του Πεκοβιτς 1
CROM271 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν ειναι λογικη οτι δεν πηρε το ματς με την Ρεαλ μονος του. Το εχει κανει στο παρελθον βεβαια και αυτο οπως και ο Διαμαντιδης που λες και εσυ. Καθε ματς μονος του, μονο ενας παιχτης που εχω δει (ευρωπαικα) μπορουσε να το κανει και αυτος λεγοταν Νικος Γκαλης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις