Demon13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Και ναι η Εθνική όπως και να το κάνουμε ειναι "πλήγμα" στην υστεροφημία του. Δε μπορεις να ονομάζεις αθλητη καλύτερο του Γιαννάκη που έχει αποσυρθεί απ την Εθνική του στα 30...Εσκασε ο άνθρωπος, σεβαστό. Ο άλλος δεν έσκαγε με τιποτε ομως. Με το δεδομένο οτι τότε η εθνική ήταν σύμβολο και όλοι θέλαν να παίξουν περισσότερο απ τις ομάδες τους. Σήμερα η εθνική στο μπάσκετ είναι αγγαρεία και παρακαλάνε όλοι να φύγουν. Δες πόσο ελαφρά την καρδία αποκήρυξαν την εθνική οι Αυγουλομάτηδες. Με πονάει το πόδι μου λέει ο μουσάτος και την κοπάνησε.. Έλα να μετρήσουμε τους Ευρωπαϊκούς τίτλους με 1) Εθνική και με 2)ΠΑΟ Αρη ΠΑΟ για Γιαννάκη και 3D, δεν σε συμφέρει βέβαια. Κάτσε μέτρα τα χρόνια συμμετοχής στην εθνική, που μάλλον σε συμφέρει, χαχα (ακόμα και με την εθνική χρυσό έχει ο ΔΔ)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Τα ποστ του DKNI και του MiDi για τον Μπιλλ; Ξέρεις προδότης και έτσι; Ε, θα έβγαζαν πόνο για τον Μήτσο. Γενικα ότι ισχύει και τώρα με αντίθετα πρόσωπα. @DKNI ο καλύτερος Ευρωπαίος στον άσσο φέτος ήταν ο Ντράγκιτς. Έτσι ενημερωτικά μιας και δεν βλέπεις. Εσυ πες μας για τη διαιτησια που σε αδικησε στην τελευταια φαση του ΔΔ να παμε να μαθουμε τους κανονισμους του μπασκετ και ασε τι ποσταρει ο DKNI και ο MiDi. Πες μας για τα ηθικα και αγια αυγα που ανεβαζουν επιπεδο τον ελληνικο αθλητισμο. Πες μας γενικως, πες μας.
~mxls~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Στα είπα μια φορα, υπάρχουν τα ποστς και καθαρα πιστεύω πως αλλοιώθηκε στοχευμένα το 4ο ματς στα τελευταία sec. Μην περιμένεις τούμπες από μένα. Και τον κανονισμο που παράθεσε ο Ανουμπις τον διάβασα, ισχύει, και ποτε στα χρονικα δεν έχει σφυριχτει. Δεν έχει σημασία στην τελική γιατι δεν είδαμε τον ΟΣΦΠ που θα έπρεπε. Ούτε σε αυτον τον αγώνα, ούτε φυσικα στον επόμενο στο ΟΑΚΑ. Την κριτική (και το κράξιμο ορισμένοι) την κάνουμε. Άλλοι εξισώνουν μια βδομάδα τώρα τα πάντα. Υ.Γ έζησα να διαβάσω για Σπαν=Λιαδέλης, και μάλιστα όχι από βάζελο, και όχι κανα τρολλ, αλλα τον Cos. Παιδι μου Κοσσότιε, μιας και σε τεκ φορουμ είμαστε, τι εγκατέστησες στο στομάχι σου πριν απο αυτο το ποστ;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Το να επιμενεις στην αλλοιωση αποτελεσματος, απλα μας βοηθαει να καταλαβουμε με τι κατηγορια γαυρου συνομιλουμε. Το να μας προτρεπεις να παμε να μαθουμε μπασκετ με αφορμη εναν κανονισμο που ΕΣΥ δεν γνωριζες, δεν σου δινει δικαιωμα να με ειρωνευεσαι για πραγματα που δεν εχω πει καν. Αρα ή μου δειχνεις το ποστ που λεω προδοτη τον Σπανουλη, ή συνεχισε ελευθερα την γραμμη Πρωκταθλητη και Γαυρου που ακολουθεις, χωρις να με ανακατευεις με πραγματα που δεν εχω πει.
CROM271 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Βασικά εγώ θα πω ενα τελευταίο δεν θεωρώ καλύτερους τους παλιους γιατί στο μυαλο μου ισχυει κατι κ αυτο ειναι 100% πραγματικοτητα.Οτι τότε δεν υπηρχαν ουτε ολα αυτα τα προπονητικα τρικ που εχουμε σημερα κ τοτε οι παιχτες δεν ξερανε να παιξουν σωστη κ ποιοτητικη αμυνα που υπαρχει σημερα το ιδιο συμβαινει κ με το ποδοσφαιρο κ με καθε αθλημα ηρθε η εξελιξη του σε ολους τους τομεις κ οσο περνανε τα χρονια αυτο εξελισετε κ αλλο.Οποτε παιχτες οπως ο γιαννακης κ γκαλης κτλ μπορει να μην ειχαν κανει τιποτα απο οσα συζηταμε σημερα(δεν θα ειχαν παρει θρυλικες διαστασεις οπως τωρα) με αμυνες κ πραγματα που υπαρχουν σημερα.Κοινως για μενα η συγκριση ειναι τελειως ακυρη κ θεωρω το μπασκετ τοτε πολυ πιο ευκολα εβαζαν τα καλαθια μιας κ τα συστηματα δεν ειχα τοσο βαση την αμυνα κ πως να ακυρωσεις το παιχνιδι ενος παιχτη.Για μενα οι μεγαλοι παιχτες φαινονται εκει που παρα την πιεση σπερνουν πανικο.Δεν λεω οτι δεν το ειχανε οι παλιοι αλλα μην συγκρινουμε τις ανυπαρκτες σχεδον αμυνες σε σχεση παντα με τις σημερινες... Και αν καποιος πει τι μ@λακιες λες ρε παιδι μου δειτε πχ ενα αγωνα στο ποδοσφαιρο του πελε κ δειτε πως τους περναγε ολους σαν σταματημενους και φανταστειτε τι θα εκανε ενας μεσσι η ενας ροναλντο στη θεση του. Τοσο απλα...Απλα καποιοι παιχτες του τοτε ητανε λες κ ηρθανε απο το μελλον αλλα η διαφορα ειναι οτι στο μελλον απλα θα ητανε καλοι παιχτες αντε πολυ καλοι αλλα οχι θεοι κ θρυλοι οπως τους αποκαλουμε τωρα. Διαφωνω σε αυτο που λες. Η λογικη του τι θα εκανε ο τωρινος Μεσι αν τον μεταφεραμε....με χρονοκαψουλα 25 χρονια πισω δεν εχει βαση. Με την λογικη σου ακομα και εναν μετριο ή ακομα και κακο σημερινο παιχτη αν τον βαζαμε να παιξει σε ματς πριν 30 χρονια θα εκανε παπαδες. Δεν υφισταται η συγκριση που κανεις. Τον καθε παιχτη τον αξιολογεις στην εποχη του και τι εκανε τοτε. Και μπορει τωρα να σου φαινονται αστειες οι αμυνες αλλα τοτε αυτο δεν το εβλεπες. Οι μυθοι του αθλητισμου οπως ο Γκαλης θα αφηναν μυθο και στη σημερινη εποχη. Μια ''αποδειξη'' που θα μπορουσα να παραθεσω πως οι παλιοι σουπερ σταρς θα ηταν σουπερ και σημερα θα ελεγα πως ειναι ο Ναβαρο. Μιση μεριδα, ισχνος, αδυναμος αλλα ασταματητος...
Anubis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Στα είπα μια φορα, υπάρχουν τα ποστς και καθαρα πιστεύω πως αλλοιώθηκε στοχευμένα το 4ο ματς στα τελευταία sec. Μην περιμένεις τούμπες από μένα. Και τον κανονισμο που παράθεσε ο Ανουμπις τον διάβασα, ισχύει, και ποτε στα χρονικα δεν έχει σφυριχτει. Ενα μικρο λαθακι, σφυριχτηκε απο τον Λαμονικα στο Φενερ - Κατι στο top 16 στον μακαλεμπ 1
~mxls~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 @Μιντι το προδότης το΄χε σε ένα ποστ νωρίτερα ο DKNI. Τον πονο σου για τον συγκεκριμένο παίχτη τον βγάζεις συνέχεια σε κάθε ευκαιρία. Εσύ και ο Τηλέμαχος ειδικά του έχετε τρελη αδυναμία. Πρωταθλητη και Γαύρο λέει. ΛΟΛ Δε διαβάζω αθλητικές. Ενα μικρο λαθακι, σφυριχτηκε απο τον Λαμονικα στο Φενερ - Κατι στο top 16 στον μακαλεμπ Αν έχεις βιντεάκι ρίχτο μια. Σε πιστεύω ε, απλα να δω αντίδραση κόσμου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 @Μιντι το προδότης το΄χε σε ένα ποστ νωρίτερα ο DKNI. Τον πονο σου για τον συγκεκριμένο παίχτη τον βγάζεις συνέχεια σε κάθε ευκαιρία. Εσύ και ο Τηλέμαχος ειδικά του έχετε τρελη αδυναμία.Αν σου χαιδευει τα αυτια να βαφτιζεις δικο μου πονο , το τσιγκλισμα στους πραγματικα πονεμενους γαυρους καθε φορα που τους κρεμαει ο μεγας ηγετης τους, ας ειναι. Οταν φτασω να μιλαω για ηθικο τρακη οπως κανεις εσυ με τα αυγα, τοτε πες μου.
~mxls~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Μα βλέπεις τι κάνεις; Ακόμα και τώρα τον ειρωνεύεσαι. Δεν θα κάτσω να υπερασπιστώ και άλλο τον Σπαν. Γιατι όντως έτσι αγγίζουμε γραφικότητες. Εξάλλου η γιούχα από δικια μας μεριδα οπαδών, είναι 2x φορες λάθος έναντι παναθηναϊκών.
Anubis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Αν έχεις βιντεάκι ρίχτο μια. Σε πιστεύω ε, απλα να δω αντίδραση κόσμου. To ψαχνω αν και δεν βρισκω, παντως επεσε κραξιμο επειδη ειναι λιγο(εως πολυ) κερδισμενο απο το μακαλεμπ, παρα τοσο φαουλ οσο στον ΔΔ
DKNI Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Τα ποστ του DKNI και του MiDi για τον Μπιλλ; Ξέρεις προδότης και έτσι; Ε, θα έβγαζαν πόνο για τον Μήτσο. Γενικα ότι ισχύει και τώρα με αντίθετα πρόσωπα.Για κανε quote τα ποστ που λες Επισης για πες μας τι σχεση εχει το αν καποιος ειναι προδοτης με το αν ειναι καλος παικτης? Εμεις τουλαχιστον δεν αποθεωσαμε Σχορτσιανιτης και Μαυροκεφαλιδη, σε αντιθεση με τον κλεφτη ΣπινΣπαν που εγινε ηγετης, τον ανυπαρκτο Περπερογλου που εγινε Στραταρα (και αμα παει Εφες θα ξαναγινει Στρατουλα) κτλ @DKNI ο καλύτερος Ευρωπαίος στον άσσο φέτος ήταν ο Ντράγκιτς. Έτσι ενημερωτικά μιας και δεν βλέπεις.Ουτε για αστειο. Επειδη ακριβως βλεπω παρα πολυ, να ειναι καλα το League Pass μου, πολυ καλη χρονια ο Σλοβενος, στο καλοδουλεμενο συνολο του Χορνατσεκ στο Φοινιξ - ειδικα επειδη του ελειψε πολυ και ο Μπλεντσο σε αρκετα ματς - και με ανοδικη πορεια. Αξια η θεση στην 3η ομάδα του ΝΒΑ (εμενα μου αρεσε απο το Χιουστον ακομα) Ομως την φετινη του χρονια - στα 28 του, δεν ειναι πια 18χρονο ταλεντο - την εχει κανει ο Παρκερ 12 χρονια τωρα Ετσι ενημερωτικα μιας και μαλλον απο nba.com 1 φορά τις 2 μέρες ενημερώνεσαι @Μιντι το προδότης το΄χε σε ένα ποστ νωρίτερα ο DKNI.Περιμενω το ποστ Ελα, σε παρακαλω, κανε quote το 1ο ποστ με Σπανουλη-Διαμαντιδη και συμμετοχες στην Εθνικη, πες μου οτι εισαι τοσο γαυρος που καταλαβες αυτο
DKNI Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕ!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Ελπιζω να εγινε σαφες σε ολους τι εχει παιξει...
stamatinho Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Παιδια εγω θα κανω μια ερωτηση ας βαλει οποιος θελει το μυαλο του να σκεφτει. Μετα απο 10-15-20 χρονια οταν ακους Διαμαντιδη πια θα ειναι η πρωτη λεξη που θα σου ερθει στο μυαλο και τι θα σου ερθει οταν ακους Σπανουλη. Εκει θα καταλαβετε ποιος ειναι μεγαλυτερος παιχτης.Μετα απο χρονια.
DKNI Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Εκει θα καταλαβετε ποιος ειναι μεγαλυτερος παιχτης.Μετα απο χρονια.Συμφωνω. Ο χρονος στους μεγαλους παικτες κανει καλο, επειδη δεν μπορεις να θυμασαι τα παντα, με το περασμα του χρονου για ολους, απο τον Τζορνταν μεχρι τον Κορφα, θυμασαι τα καλα και ξεχνας τα κακα
Προτεινόμενες αναρτήσεις