~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ... Αληθεια, για τον Παπαλουκα τι γνωμη εχεις? Αδυναμία μου κάποτε μπασκετικά. Τα καλύτερά του χρόνια δυστυχως όχι στον ΟΣΦΠ (ακόμα θα τα κλαίνε οι αφοι τα μυρια). Έδωσε πολλα και στην Εθνική.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 την αποψη του είπε ο ανθρωπος σε μια ερωτηση που του κανανε, στερείται κ αυτο το δικαιωμα?Ναι. Δεν εχει τετοιο δικαιωμα για δημοσιες τοποθετησεις. Ειναι παιχτης και φωτογραφιζει-μειωνει τους συμπαικτες, συναδελφους του, οικογενεια του. Δημοσιοποιει προβληματα που αφορουν μονο τα αποδυτηρια. Περα απο τη συναδελφικη αλληλεγγυη κλπ, δεν ειναι η δουλεια του καθε Σπανουλη να εχει αποψη για το τι χρειαζεται η εθνικη. Ειναι δουλεια του προπονητικου τιμ. Οι δε δημοσιες τοποθετησεις δουλεια μονο του προπονητη, ουτε καν των βοηθων του. Και βγηκε ο Σπανουλης ως αλλος Τρινκιερι να πει τη γνωμη του οτι οι συμπαικτες του δεν κανουν για εθνικη, θελει αλλους. Μειωνοντας τοσο το ρολο του προπονητη , οσο και την προσπαθεια των συμπαικτων του. Βεντετα απτις λιγες. 2
DKNI Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Αδυναμία μου κάποτε μπασκετικά. Τα καλύτερά του χρόνια δυστυχως όχι στον ΟΣΦΠ (ακόμα θα τα κλαίνε οι αφοι τα μυρια). Έδωσε πολλα και στην Εθνική. Ναι ε? Για δες που επαιξε σχεδον το 1/5 των ματς του Σπανουλη σε μικρες Εθνικες που τοσο εκτιμας http://www.basket.gr/archive/players/FullPlayerDate.asp Θα περιμενε κανεις...
Cossutius. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 θα ελεγε κανεις οτι μια χαρα εχω δει τον Γιαννακη, εχεις να πεις κατι επ αυτου? Εισαι οπαδός, εισαι και Παναθηναικος. Δε θα μπορουσες να θεωρεις τον Δ.Δ. κατωτερο του Μπαναωτη. Μεταξυ μας και για τον Γκάλη χάρη μου κάνεις και εσυ και αρκετοί ακόμα. Απλά ξέρεις/ετε οτι θα αρχισουν να τριζουν οι πέτρες αν το πειτε και αυτο, οποτε χρησιμοποειτε τον 2ο καλυτερο που έχει δωσει "δικαιωματα" έχοντας κάνει το τραγικο λάθος να γινει προπονητης του γάβρου και να κάνει σαν...Γιαννάκης... υγ. Για Καραγκουνη ασχολιαστο. Το επιχειρημα σου αν καταλαβα καλα για την αξια του Καραγκουνη ειναι "δεν εχουμε καλυτερους", σωστα? Αρα να υποθεσω οτι και ο Τζιολης που παιζει βασικος για σενα ειναι καλ...ουπς, σορρυ, μολις ειδα οτι τον εθαψες. Χμ, seems legit Που παίζει βασικός ο Τζιόλης?Δεν καταλαβαίνω το ποιντ σου. Και ο Τσασμαλιδης βασικος παιζει στη Καστοριά...να τον βάλουμε αντι του Μητρογλου??? Και τι εννοεις "τον έθαψα"? Ειπα οτι ειναι αμυντικογενής και οχι επιθετικογενης παιχτης. Δε μπορει να μοιράσει μπάλα οπως ο Καρά.
~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 #DKNI μα αυτο λέω και πιο πάνω. Δεν θα δώσει περισσότερη/λιγότερη αξία σε έναν αθλητή η απόφαση του πότε να σταματήσει ή πόσες συμμετοχές είχε ή θα έχει. Εκτός ότι παίζουν πολλα ρόλο (ηλικία, τραυματισμοί, φόρμα κτλ), θα πρέπει να γίνεται σεβαστή η απόφαση του καθενός.
DKNI Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Εισαι οπαδός, εισαι και Παναθηναικος. Δε θα μπορουσες να θεωρεις τον Δ.Δ. κατωτερο του Μπαναωτη. Μεταξυ μας και για τον Γκάλη χάρη μου κάνεις και εσυ και αρκετοί ακόμα. Απλά ξέρεις/ετε οτι θα αρχισουν να τριζουν οι πέτρες αν το πειτε και αυτο, οποτε χρησιμοποειτε τον 2ο καλυτερο που έχει δωσει "δικαιωματα" έχοντας κάνει το τραγικο λάθος να γινει προπονητης του γάβρου και να κάνει σαν...Γιαννάκης... Μεχρι στιγμης μας λες - μονο οσοι δεν ειδαν τον Γιαννακη λενε οτι ο ΔΔ ειναι καλυτερος. Νομιζω το λυσαμε για το αν εχω δει ή οχι τον Γιαννακη. Να υποθεσω οτι εισαι του '72 και τον θυμασαι απο 17 χρονων στον Ιωνικό, σωστά? - οτι μονο οι Παναθηναικοι λεμε οτι ο ΔΔ ειναι καλυτερος του Γιαννακη. Το επιχειρημα σου ειναι η γνωμη σου. Σε ευχαριστουμε που μας λες οτι εμεις το βλεπουμε οπαδικα ενω εσυ δεν το βλεπεις σαν γαυρος αλλα αντικειμενικα. Δεν αφηνουμε κανεναν που δεν ειναι οπαδος δικός μας ή του Άρη να μας πει? Που παίζει βασικός ο Τζιόλης?Δεν καταλαβαίνω το ποιντ σου. Και ο Τσασμαλιδης βασικος παιζει στη Καστοριά...να τον βάλουμε αντι του Μητρογλου??? Και τι εννοεις "τον έθαψα"? Ειπα οτι ειναι αμυντικογενής και οχι επιθετικογενης παιχτης. Δε μπορει να μοιράσει μπάλα οπως ο Καρά.Το επιχειρημα σου για την ποιοτητα Καραγκουνη ήταν η ανυπαρξια αλλων. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι γραφεις 2
stamatinho Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Σε λιγο θα συγκρινουμε τον 3D και με Κορωνιο,Παταβουκα,Μπακατσια. Παντως ο χαρακτηρισμος για Σπανουλη,Λιαδελης σε νεα εκδοση ειναι πολυ ευστοχος
Demon13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Cossutius τι ακριβώς έχει κάνει τον Γιαννάκη μεγάλο παίχτη; Είναι και μικρός σαν άνθρωπος, πέρα απο τα αγωνιστικά. Περιφερειακός παίχτης δεν ήταν; Λογικά άλλοτε θα έπαιζε καλα και άλλοτε όχι. Ο Φάνης Χριστοδούλου και ο Φασούλας μου φαίνονται μεγαλύτεροι παίχτες. Τον θυμάμαι και στο Παρίσι τι μεγάλος παίχτης ήταν. Περίμενε την υπόλοιπη ομάδα να καθαρίσει για να βαρέσει κανα τριποντάκι σαν "Γιαννάκης?". Οι μεγάλοι παίχτες δεν κρύβονται ούτε κάνουν μαλακίες στο τελευταίο λεπτό. Πάλι καλά που είχαμε μεγάλους παίχτες όπως ο Vrankovic και καθάρισαν για λογαριασμό του. Ιεροσυλία θα έλεγα η σύγκριση με 3D. 3 πέσαν πάνω του στο ΣΕΦ στο 4ο παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό. Είδες να χάνει καμια μπάλα; Και πάσαρε και σωστά. Σε αντίθεση με το "Ιδαλμά" σου.
~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ... Παντως ο χαρακτηρισμος για Σπανουλη,Λιαδελης σε νεα εκδοση ειναι πολυ ευστοχος Με ποιο σκεπτικό; Γιατι αγωνιστικά δεν υπάρχει σύγκριση.
Atallos1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Cossutius τι ακριβώς έχει κάνει τον Γιαννάκη μεγάλο παίχτη; Είναι και μικρός σαν άνθρωπος, πέρα απο τα αγωνιστικά. Περιφερειακός παίχτης δεν ήταν; Λογικά άλλοτε θα έπαιζε καλα και άλλοτε όχι. Ο Φάνης Χριστοδούλου και ο Φασούλας μου φαίνονται μεγαλύτεροι παίχτες. Τον θυμάμαι και στο Παρίσι τι μεγάλος παίχτης ήταν. Περίμενε την υπόλοιπη ομάδα να καθαρίσει για να βαρέσει κανα τριποντάκι σαν "Γιαννάκης?". Οι μεγάλοι παίχτες δεν κρύβονται ούτε κάνουν μαλακίες στο τελευταίο λεπτό. Πάλι καλά που είχαμε μεγάλους παίχτες όπως ο Vrankovic και καθάρισαν για λογαριασμό του. Ιεροσυλία θα έλεγα η σύγκριση με 3D. 3 πέσαν πάνω του στο ΣΕΦ στο 4ο παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό. Είδες να χάνει καμια μπάλα; Και πάσαρε και σωστά. Σε αντίθεση με το "Ιδαλμά" σου. Μην το πεις πουθενα παραεξω ολο αυτο 2
stamatinho Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μην το πεις πουθενα παραεξω ολο αυτο Οτι ηταν μεγαλος γκαφατζης και οχι μονο στον τελικο ειναι αληθεια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Το πιο ωραιο επιχειρημα που ακουστηκε ως τωρα ειναι οτι ο Γιαννακης ειναι καλυτερος παιχτης απτον ΔΔ επειδη ο πρωτος επαιζε ως τα 37 στην εθνικη ενω ο δευτερος ως τα 30. Συνεπως κι ο Λυμπεροπουλος ειναι καλυτερος απτον Σαραβακο, ο Καραγκουνης απτον Χατζηπαναγη κλπ. Τετοιες συγκρισεις-επιχειρηματολογια ουτε στα υπερατου και τα αυτοκολλητα της panini. 2
Cossutius. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μεχρι στιγμης μας λες - μονο οσοι δεν ειδαν τον Γιαννακη λενε οτι ο ΔΔ ειναι καλυτερος. Νομιζω το λυσαμε για το αν εχω δει ή οχι τον Γιαννακη. Να υποθεσω οτι εισαι του '72 και τον θυμασαι απο 17 χρονων στον Ιωνικό, σωστά? - οτι μονο οι Παναθηναικοι λεμε οτι ο ΔΔ ειναι καλυτερος του Γιαννακη. Το επιχειρημα σου ειναι η γνωμη σου. Σε ευχαριστουμε που μας λες οτι εμεις το βλεπουμε οπαδικα ενω εσυ δεν το βλεπεις σαν γαυρος αλλα αντικειμενικα. Δεν αφηνουμε κανεναν που δεν ειναι οπαδος δικός μας ή του Άρη να μας πει? Το επιχειρημα σου για την ποιοτητα Καραγκουνη ήταν η ανυπαρξια αλλων. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι γραφεις Bασικά αυτο που λέω ειναι οτι μόνο κάποιος Παναθηναικός και μάλιστα αντιολυμπιακός που πιθανον να μην τον ειδε ποτέ μπορει να χαρακτηρισει τον Γιαννάκη ως χειροτερο του Δ.Δ. Μιλάμε τωρα για ένα ιερό τέρας του Ευρωπαικου μπάσκετ. Δεν τιθετε θέμα συγκρισης. Ειπαμε. Το οτι δεν τον έχετε βγάλει και καλυτερο του Γκάλη ειναι καθαρά για τυπικους λόγους. Ας ειχε γινει και ο Γκάλης προπονητης του Ολυμπιακου και θα τα λέγαμε. Το οτι έπαιζε ως τα 37 σε υψηλό επιπεδο και στην Εθνικη δειχνει την αξία του. Δεν το έκαναν πολλοί αυτο. Εκτος και αν έχετε εσεις πολλά τέτοια παραδειγματα... Ασε που οπως έχουμε πει οι αποψεις αλλάζουν ανάλογα με τα οπαδικά κρητhρια. Θα θελα να δω φάτσες αν ποτέ ο Δ.Δ. γινει προπονητης σε κανα γαβρο...ξαφνικά θα γινει χειροτερος του Μυλωνά. (ελα τωρα βρε DNKI...ξέρω τον οπαδικο τροπο που σκέφτεστε αρκετοι απο εσάς και ειδικά για το μπάσκετ του ΠΑΟ. Σκέψου λογικά, βγάλε την εικονα του Μπαναωτη να κάνει σα τον παλαβό ως προπονητης του Ολυμπιακου και θα δεις οτι αλλάζουν τα πράγματα... ) Αυτο το "κρυβοταν" ο Γιαννάκης ειναι απ τα καλυτερα ανέκδοτα που έχω διαβάσει λολ. Σε οτι αφορά τον Καραγκουνη σαφως και ειναι η ανυπαρξία των άλλων. Στους τυφλους, ο μονόφθαλμος. Αυτη τη στιγμη δεν έχεις δημιουργικο μέσο στην Εθνικη. Τι δεν καταλαβαίνεις? Οταν δεν έχεις χρησιμοποιείς τον μόνο που έχεις και ξεχωριζει λογο πάθους. Που διαφωνεις σε ολα αυτά? Υ.Γ- Σπανουλης και επιπεδο Λιαδέλη εγω νομιζω το ειχα πει. Και το πιστευω. Ο Λιαδέλης στις καλές εποχές υπήρξε παιχταράς. Κορωνιός το ίδιο. Μόνο που έπεσαν σε μια περίοδο που στο Ευρωπαικο μπάσκετ υπήρχαν παιχταράδες και όχι παιχτάκια της σειράς. Λογικο να μη κάνουν την ανάλογη καριέρα.
Jenkins Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ποιος Λιαδέλης ρε, την παλεύεις; Σιγά μην συγκρίνουμε και Σπανούλη με Λυπηρίδη στο τέλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις