DKNI Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Γκάλη Γιαννάκη κτλ κτλ. Λιγα για τον Καραγκούναρο. Ακομα και τωρα ο καλυτερος ειναι Sorry αλλα μονο για τον Γκαλη δεχομαι την αντιθετη αποψη. Προφανως και δεν γινεται να το δεχτεις (οπως εγω παντα θα βρισκω για παικτες του Ολυμπιακου το "καλος αλλα...") Αλλα ειλικρινα το ξερουμε και οι 2 πως αν θες να βρεις καλυτερο του Μητσου...stick to Nick Galis, μην αναφερεις αλλους παλιους, δεν ειναι. Επισης, "αλλαζουν οι εποχες" ναι. Αυτο μηπως ειναι επιχειρημα στην συγκριση Γκαλη vs ΔΔ υπερ του 2ου? Γιατι ενα βασικο επιχειρημα ειναι "ο Γκαλης εκανε μοδα το μπασκετ". Ακριβως ομως επειδη το μπασκετ ειναι μοδα ηδη, ο ΔΔ θα επρεπε να εχει τον ρολο...ξερω γω? Του ΛεΜπρον Τζειμς, να παει ΝΒΑ, να παρει 2-3 πρωταθληματα να ασχολειται ολος ο πλανητης. Οτιδηποτε λιγοτερο (που λιγοτερο ηταν ο Γκαλης, μην τρελαθουμε οτι ασχολουταν ολος ο πλανητης) πλεον δεν εχει ιδιο wow effect οπως ειχε ο Νικ τοτε ΥΓ. Ελπιζω να το λες ειρωνικα για Καραγκουνη
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Πρωτον δεν μιλησε κανεις απτους 2 που quotareis για ΔΔ. Δευτερον, ναι τι; Πες μας εσυ για την προσφορα του Σπανουλη στην εθνικη (Νιγηριας και Φινλανδιας). Ίδιος και χειρότερος απ'τον ΔΔ ανέφερε ο Μαξ. Εκτός αν το θεωρεις κοπλιμέντο αυτό. Να σου πω την προσφορά του Σπανούλη; Σοβαρα τώρα; Χάλκινο under 18, Χρυσο under 20, Xρυσο Ευρωπαϊκό 2005, Aσημένιο Παγκόσμιο 2006 & Χάλκινο Ευρωπαϊκό 2009
icenex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εγω δεν συμμετεχω σε τετοιες συζητησεις το αν προσφερε ενας παιχτης στην εθνικη το κρινω καθαρα αγωνιστικά κ μόνο εκεί απο εκεί κ πέρα οποιαδηποτε αλλα παιχνίδια με βεντετες κτλ δεν μπορω να ξερω τι εχει παιχτεί τι στιγμή που δεν είμαι μεσα στα πραγματα κ να εκφερω αποψεις κ ραδιοαρβυλες ή να παιζω χαλασμενο τηλεφωνο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Να σου πω την προσφορά του Σπανούλη; Σοβαρα τώρα; Χάλκινο under 18, Χρυσο under 20, Xρυσο Ευρωπαϊκό 2005, Aσημένιο Παγκόσμιο 2006 & Χάλκινο Ευρωπαϊκό 2009 Δεν ρωτησα τους τιτλους του, αλλα αφου το παμε ετσι γιατι δεν κανουμε ιδιαιτερη μνεια για την προσφορα των Κακιουζη, Χατζηβρεττα και Βασιλοπουλου; Στο πηγαδι κατουραγαν οταν συμετειχαν σε αυτες τις διακρισεις; Παρεμπιπτοντως και για να μην παρεξηγηθω. Αναγνωριζω την οποια προσφορα του στην εθνικη ολα αυτα τα χρονια, το point ειναι οτι στην μετα-ΔΔ εποχη ηταν προκλητικος με την εθνικη σε διαφορα επιπεδα και κυριως στο πώς την αντιμετωπιζε. Εγω δεν συμμετεχω σε τετοιες συζητησεις το αν προσφερε ενας παιχτης στην εθνικη το κρινω καθαρα αγωνιστικά κ μόνο εκεί απο εκεί κ πέρα οποιαδηποτε αλλα παιχνίδια με βεντετες κτλ δεν μπορω να ξερω τι εχει παιχτεί τι στιγμή που δεν είμαι μεσα στα πραγματα κ να εκφερω αποψεις κ ραδιοαρβυλες ή να παιζω χαλασμενο τηλεφωνο. Ποιες ραδιοαρβυλες; Στα πολυ γρηγορα: http://www.gazzetta.gr/basketball/article/542318/hreiazetai-xeskartarisma-i-ethniki-vid Δηλωσε ο ανθρωπος δηλαδη στην ιδια συνεντευξη αυτο: Το ταλέντο ίσως να μην φτάνει, ίσως να χρειάζεται καλύτερη χημεία. Η ομάδα ίσως χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα, ένα φρεσκάρισμα. Δεν ξέρω. Και αυτο: «Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει με την ομάδα. Εγώ θα είμαι πάντα πιστός, την αγαπώ αυτή την ομάδα. Λες και η εθνικη ειναι το δικο του τσιφλικι για να κρινει τι και ποιους χρειαζεται και να φτανει να τα λεει και δημοσιως. Ε λοιπον δεν με πειραζει καθολου που δεν τηρει το λογο του (δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε), καλη ξεκουραση να εχει το καλοκαιρι. Και αυτο και τα επομενα. Στην εθνικη ατομα με ορεξη, κινητρο και αιμα να βραζει. Οι αλλοι που εχουν αλλα στο μυαλο τους οταν πανε εθνικη, στο καλο και να κλεισουν και την πορτα.
Cossutius. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Οχι ο Καρά ειναι οντως ο καλυτερος Ελληνας μέσος ακόμα και τωρα. Αν έχεις να μου πεις κάποιον καλυτερο σε περιμένω. Το μονο κακό ειναι οτι δεν αντέχει. Ο Γιαννάκης έπαιζε σε υψηλό και ηγετικό επίπεδο μέχρι τα 37 του. Το λάθος που πολλοί θυμάστε και παραλίγο να σας κοστισει το πρωτο Ευρωπαικό (το οποιο πολλοί το θεωρειτε φάουλ άρα τελικά δεν ηταν "λάθος", έγινε σε ηλικία 37 ετων όντας ενεργό ακομα μέλος της Εθνικης Ελλάδας. Μακάρι ο Δ.Δ. στα 37 του να ειναι βασικός σε τελικό Ευρωπαικού, να έχει 4 ασίστ και 9 πόντους και να ρολάρει την ομάδα όποτε κολλάει και χωρίς να ειναι διεθνης οπως ο Γιαννάκης. Δυστηχως για τον Δ.Δ αν και η επιλογη του να αποσυρθει απ την Εθνικη τόσο νωρίς ηταν και ειναι σεβαστή, ειναι αυτή που τον στιγμάτισε και τον μίκρυνε ως παιχτη στα μάτια ολων των φιλάθλων (εκτος απο του ΠΑΟ φυσικά) σε συγκριση πάντα με γκαλογιαννάκιδες. Βασικος λόγος που δε θα τους φτάσει ποτέ...Το έχει χάσει το παιχνίδι απο παλιά, γιατι έμμεσα παραδέχτηκε οτι δεν άντεχε. Δεν μπορουσε να ειναι Γκαλογιαννάκης. Πως να το κάνουμε???
icenex Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν ρωτησα τους τιτλους του, αλλα αφου το παμε ετσι γιατι δεν κανουμε ιδιαιτερη μνεια για την προσφορα των Κακιουζη, Χατζηβρεττα και Βασιλοπουλου; Στο πηγαδι κατουραγαν οταν συμετειχαν σε αυτες τις διακρισεις; Ποιες ραδιοαρβυλες; Στα πολυ γρηγορα: http://www.gazzetta.gr/basketball/article/542318/hreiazetai-xeskartarisma-i-ethniki-vid Δηλωσε ο ανθρωπος δηλαδη στην ιδια συνεντευξη αυτο: Το ταλέντο ίσως να μην φτάνει, ίσως να χρειάζεται καλύτερη χημεία. Η ομάδα ίσως χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα, ένα φρεσκάρισμα. Δεν ξέρω. Και αυτο: «Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει με την ομάδα. Εγώ θα είμαι πάντα πιστός, την αγαπώ αυτή την ομάδα. Λες και η εθνικη ειναι το δικο του τσιφλικι για να κρινει τι και ποιους χρειαζεται. Ε λοιπον δεν με πειραζει καθολου που δεν τηρει το λογο του (δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε), καλη ξεκουραση να εχει το καλοκαιρι. Και αυτο και τα επομενα. Για βεντετες έλεγα αυτα δεν μπορείς να τα ξέρεις η δήλωση αυτή δεν σήμαινει απαραίτητα βεντετα μπορει απλα να σημαινει χημεια κ τιποτα παραπερα...Δεν σημαινει οτι δεν τα πανε καλα οι παιχτες σε προσωπικο επιπεδο αλλα στο θεμα παιχνιδιου..Γιατι πρεπει να σκεφτω την κακη εκδοχη αυτης της κουβεντας...Ετσι σκέφτομαι εγω κ ειμαι βαζελος δεν το λεω με σκοπο να τον προστατευσω απλα γενικα δεν μου αρεσει να μιλαω για πραγματα που δεν ξερω εκ των εσω κ να βγαζω κ συμπερασματα.Τωρα αν εσυ ξερεις τοτε παω πάσο.
~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημητρης Διαμαντιδης γεννημενος Μάιο του 1980 1η εμφανιση στην Εθνικη: Καλοκαιρι του 2001 (Μεσογειακοι) Τελευταια: Σεπτεμβρης του 2010 Έπαιξε 10 χρονια, απο 21 ετών ώς 30 Βασιλης Σπανουλης γεννημενος Σεπτεμβρη του 1982 1η εμφανιση στην Εθνικη: Καλοκαιρι 2004 (Ολυμπιακοι) Τελευταια (?): Σεπτέμβρης 13 Έπαιξε 10 χρονια, από 22 εώς 31 ΛΟΛ, τώρα το πρόσεξα. Ρε μα τη μπαναγία δεν παίζει αυτό, είναι η βδομάδα που θα εξισωσούμε όλα χαχαχαχαχαχα Για ποιο λόγο γράφεις ψευδη στοιχεία; Ο Σπαν ήταν το 2001 στους Μεσογειακούς, και ήταν στάνταρτ στην Εθνική Under18 τουλάχιστον απ΄το 2000. Επίσης έχει περισσότερα ματς ως διεθνης, χωρις αυτο να αναιρει σε τίποτα την προσφορά του ΔΔ ή να δίνει περισσότερη αξία στον Σπαν. Το νόημα να παρουσιάσεις κάτι ανακριβες, ποιο ακριβώς είναι;
DKNI Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Cos, ειλικρινα, αν δεν βλεπεις οτι τοτε παιζανε μεχρι τα 40 γιατι δεν ετρεχε καστανο, αν δεν βλεπεις οτι πχ ο Γιαννακης επαιζε μεχρι αργα στην Εθνικη επειδη ηταν ο Καραγκουνης του μπασκετ, αν δεν βλεπεις οτι μονο εσυ λες οτι μικρυνε λογω εθνικης ο ΔΔ για ολους εκτος απο εμας (ενω η αληθεια ειναι οτι μονο οπαδοι του Ολυμπιακου ή ανθρωποι που βλεπουν μπασκετ μονο Μαη-Ιουνη το λενε αυτο) τι να πω... ...σου αξιζει να λες, και δινει την αντιστοιχη σοβαροτητα στα γραφομενα σου, για το ποσο καλος ειναι ο Καραγκουνης 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Για βεντετες έλεγα αυτα δεν μπορείς να τα ξέρεις η δήλωση αυτή δεν σήμαινει απαραίτητα βεντετα μπορει απλα να σημαινει χημεια κ τιποτα παραπερα...Δεν σημαινει οτι δεν τα πανε καλα οι παιχτες σε προσωπικο επιπεδο αλλα στο θεμα παιχνιδιου..Γιατι πρεπει να σκεφτω την κακη εκδοχη αυτης της κουβεντας...Ετσι σκέφτομαι εγω κ ειμαι βαζελος δεν το λεω με σκοπο να τον προστατευσω απλα γενικα δεν μου αρεσει να μιλαω για πραγματα που δεν ξερω εκ των εσω κ να βγαζω κ συμπερασματα.Τωρα αν εσυ ξερεις τοτε παω πάσο. Το προβλημα ειναι οτι σε αυτην την δηλωση (η οποια ειναι μονο ενα παραδειγμα) δεν αντιλαμβανεσαι τον προφανη βεντετισμο. Πώς θα σου φαινοταν να εβγαινε ο φετινος Μπραμος στο τελος αυτης της σεζον και να δηλωνε οτι ο ΠΑΟ θελει ξεσκαρταρισμα αλλα αυτος θα παραμεινει στην ομαδα; Ειναι δουλεια του καθε παιχτη να κρινει (αλλα κυριως να λεει δημοσια) τι πρεπει να γινει στην ομαδα; Μονο οταν τα μυαλα παιρνουν αερα και χανεται ο ελεγχος γινονται αυτα...
Demon13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Οχι ο Καρά ειναι οντως ο καλυτερος Ελληνας μέσος ακόμα και τωρα. Αν έχεις να μου πεις κάποιον καλυτερο σε περιμένω. Το μονο κακό ειναι οτι δεν αντέχει. Ο Εθνι-Κάρα-ς είναι καλός μόνο με την εθνική (για λίγα ματς δηλαδή) και μετα βίας για 1 ημίχρονο. Σε καμια περίπτωση δεν μπορεί να παίξει σε ομάδα που παίζει για πρωτάθλημα. Αυτό δεν καταλαβαίνεις, άλλο παίζουμε 3χ90λεπτα και άλλο παίζουμε σε ομάδα σε μια σεζόν για πρωτάθλημα. Ξοφλημένος είναι. Αν τυχών έρθει στον ΠΑΟ θα είναι τρομερό λάθος. (δεν πα να κάνει οτι θέλει με την Εθνική) Τόσες ομάδες υπάρχουν, σε εμάς βρήκε να έρθει....
DKNI Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ΛΟΛ, τώρα το πρόσεξα. Ρε μα τη μπαναγία δεν παίζει αυτό, είναι η βδομάδα που θα εξισωσούμε όλα χαχαχαχαχαχα Για ποιο λόγο γράφεις ψευδη στοιχεία; Ο Σπαν ήταν το 2001 στους Μεσογειακούς, και ήταν στάνταρτ στην Εθνική Under18 τουλάχιστον απ΄το 2000. Επίσης έχει περισσότερα ματς ως διεθνης, χωρις αυτο να αναιρει σε τίποτα την προσφορά του ΔΔ ή να δίνει περισσότερη αξία στον Σπαν. Το νόημα να παρουσιάσεις κάτι ανακριβες, ποιο ακριβώς είναι; Καλα, εσυ πρωτα απαντας και μετα διαβαζεις το αρχικο ποστ? Εχεις κανει 5 ποστς για να ερθεις μετα να μου πεις ποιο ειναι το νοημα? Ρε τι ζουμε ΥΓ. Και επειδη ειμαι ντομπρος Παναθηναικος, ναι, ο Σπανουλης ηταν στους Μεσογειακους του 2001 ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ξαναεμφανιζεται στην ανδρων το 2004. 4 αγωνες με την Ανδρων ειναι η θητεια του πριν το 2004 Επισης, θες να μας πεις ποσοι ειναι οι "περισσοτεροι αγωνες" με την Ανδρων? Συμφωνα με την ΕΟΚ είναι 125 http://www.basket.gr/archive/players/FullPlayerDate.asp Του Διαμαντιδη ειναι συγκλονιστικα λιγοτεροι...124 http://www.basket.gr/archive/players/FullPlayerDate.asp Αληθεια, για τον Παπαλουκα τι γνωμη εχεις?
Cossutius. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Cos, ειλικρινα, αν δεν βλεπεις οτι τοτε παιζανε μεχρι τα 40 γιατι δεν ετρεχε καστανο, αν δεν βλεπεις οτι πχ ο Γιαννακης επαιζε μεχρι αργα στην Εθνικη επειδη ηταν ο Καραγκουνης του μπασκετ, αν δεν βλεπεις οτι μονο εσυ λες οτι μικρυνε λογω εθνικης ο ΔΔ για ολους εκτος απο εμας (ενω η αληθεια ειναι οτι μονο οπαδοι του Ολυμπιακου ή ανθρωποι που βλεπουν μπασκετ μονο Μαη-Ιουνη το λενε αυτο) τι να πω... ...σου αξιζει να λες, και δινει την αντιστοιχη σοβαροτητα στα γραφομενα σου, για το ποσο καλος ειναι ο Καραγκουνης Τι εννοεις δεν έτρεχε κάστανο? Ηταν ευκολο το μπάσκετ τότε? Δεν ηταν και πολλοί όσοι έπαιζαν ηγετικά μέχρι τα 37-38. Συγκεκριμένοι ηταν και έμειναν στην ιστορία ως οι τοπ. Ποιοι ηταν οι...όλοι??? Οι όλοι εσεις ποιοι ειστε? Εσυ και ο μπάμπης ο Βάζελος? Σορρυ κιολας που βγάζω τον Δ.Δ. τριτο στην κατάταξη των καλυτερων και κάτω απο τον Μπαναωτη. Μονο απο όσους δεν ειδαν τον Γιαννάκη ως παιχτη βλέπω τέτοιες αποψεις. Σου ζητησα να μου πεις τον καλυτερο του Καραγκουνη στη θέση του. Η αποφυγη της απάντησής σου ένα πράγμα με κάνει να καταλάβω μονο. Σορρυ ρε φιλε. Δεν έχουμε σοβαρους δημιουργικους μέσους. Ουτε ο Κονέ ειναι, ούτε ο Ταχτσιδης, ούτε ο Τζιολης, ουτε ο Μανιάτης ειναι δημιουργικοι, περισσότερο αμυντικοι, με τον Λάζαρο γελάνε τα πατωματα (άσε που η θέση του ειναι διαφορετική, απο επιθετικος ξεκινησε και βαφτιστηκε μέσος), ο Φετφατζιδης ειναι πιο πολύ εξτρέμ που συγκλίνει παρά επιθετικός δημιουργικος μέσος, Φωτάκης, Φορτουνης που ειχαν τέτοια χαρακτηριστικά έμειναν απ έξω και ο Σάμαρης απέδειξε οτι δεν μπορει να παιξει τέτοιο ρόλο. Ε τι να σε κάνω? Μονο τον Καρά έχεις ως δημιουργικο μέσο και δυστηχως μόνο οταν παιζει αυτος έχεις αναπτυξη στην ομάδα...άντε και με Φέτφα...
~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Ποστάρω συχνα ετεροχρονισμένα, έχω θεματάκι στα οφφ τόπικ, μις ματς πως το λενε χαχα Πριν που χάζευα μετάλλια Σπαν με Εθνική το παρατήρησα. Όχι ότι ήταν και τίποτα σοβαρο οι μεσογειακοι αγώνες, να'χαμε να λέγαμε.
icenex Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Το προβλημα ειναι οτι σε αυτην την δηλωση (η οποια ειναι μονο ενα παραδειγμα) δεν αντιλαμβανεσαι τον προφανη βεντετισμο. Πώς θα σου φαινοταν να εβγαινε ο φετινος Μπραμος στο τελος αυτης της σεζον και να δηλωνε οτι ο ΠΑΟ θελει ξεσκαρταρισμα αλλα αυτος θα παραμεινει στην ομαδα; Ειναι δουλεια του καθε παιχτη να κρινει (αλλα κυριως να λεει δημοσια) τι πρεπει να γινει στην ομαδα; Μονο οταν τα μυαλα παιρνουν αερα και χανεται ο ελεγχος γινονται αυτα... την αποψη του είπε ο ανθρωπος σε μια ερωτηση που του κανανε, στερείται κ αυτο το δικαιωμα?κ απο οσο ειδα στο βιντεο λεει την λεξη μπορει σε αυτα που λεει αρα δεν λεει τι να γινει απλα αναφερει τι μπορει να χρειαζεται η ομαδα για να μην κανει τραγικες εμφανισεις κ αναφερει 2-3 πραγματα.Anyway απλά μου αρέσουν δίκαια πραγματα κ οχι να σταυρωνεται ο αλλος απο το παραμικρο...Αν μου βρεις κατι χοντρο κ απτό τότε θα πάω πάσο αυτες τις δηλωσεις εγω σαν φιλαθλος δεν τις παρεξηγω ουτε τις κρινω οπως εσυ.Αλλα προφανως ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι κ δεν γινεται να εχουμε την ιδια αποψη παντα κ να σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο..
DKNI Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Εσυ και ο μπάμπης ο Βάζελος? Σορρυ κιολας που βγάζω τον Δ.Δ. τριτο στην κατάταξη των καλυτερων και κάτω απο τον Μπαναωτη. Μονο απο όσους δεν ειδαν τον Γιαννάκη ως παιχτη βλέπω τέτοιες αποψεις.Εγω λεω να μας πουν "οι αλλοι" παντως. Γιατι το επιχειρημα σου μπαζει απο 10 μεριες μεχρι να μας πουν οι αλλοι Ειμαι γεννημενος το '79 Μεγαλωσα με τον Αρη του Γκαλη και του Γιαννακη. Ο Γιαννακης πηγε στον Αρη σε ηλικια 25 ετων, οταν εγω ημουν 5 και αρχισα να καταλαβαινω, και σταματησε σε μας στα 37 του οταν εγω ημουν 17 Θα ελεγε κανεις οτι μια χαρα εχω δει τον Γιαννακη, εχεις να πεις κατι επ αυτου? υγ. Για Καραγκουνη ασχολιαστο. Το επιχειρημα σου αν καταλαβα καλα για την αξια του Καραγκουνη ειναι "δεν εχουμε καλυτερους", σωστα? Αρα να υποθεσω οτι και ο Τζιολης που παιζει βασικος για σενα ειναι καλος, σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις