man of steel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Site: Διαμαντίδης:Δεν είμαι ο ίδιος, προσπαθώ σε κάθε αγώνα! Τι να κατσεις να πεις τωρα... Μπορει να προλαβα τον Γκαλη στα τελευταια του αλλα νιωθω τυχερος που ειδα Διαμαντιδη απο τα 21 Ενυπωσιάστηκα.Ομολογώ ότι εκτός από μεγάλος αθλητής πρέπει να είναι και μεγάλος άνθρωπος 2
FilipposMD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ο Διαμαντίδης για μένα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στον αθλητισμό. Με ιντριγκάρει πολύ. Από τη μία, σου δίνει την εντύπωση ότι είναι ο πιο μετριόφρων και ανασφαλής παίκτης του κόσμου. "Δε νομίζω ότι έχω τα προσόντα για το ΝΒΑ", "δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε εθνική και ΠΑΟ ταυτόχρονα" και διάφορες τέτοιες δηλώσεις. Από την άλλη, όταν παίζει φαίνεται σαν να πιστεύει ότι είναι ο Superman. Ειδικά πιο νέος, προσπαθούσε να κάνει ακόμα και αυτά που δεν γίνονται. Από τη μία, είναι ήρεμος και μειλίχιος, αναγνωρίζει την αξία των αντιπάλων κτλ, αλλά και τις ροχάλες του τις έχει ρίξει και σπρωξίδια και κάτι αγκωνίτσες ρίχνει (προφανώς ως εξαίρεση τα αναφέρω αυτά, μην με πάρετε από τα μούτρα). Από τη μία, ως αθλητικό ήθος, με τις λίγες εξαιρέσεις που ανέφερα παραπάνω, είναι υπόδειγμα. Αλλά από την άλλη, όχι μόνο ανέχεται, αλλά αποθεώνει τον ΔΓ και του αφιερώνει και τους τίτλους. Δυσκολεύομαι πολύ να τον διαβάσω ως άτομο. Πάντως, πέρα από τα αγωνιστικά του επιτέυγματα, επειδή τον κόβω να αποσύρεται από τα εγκόσμια όταν σταματήσει (σαν τον Γκάλη), ο μύθος του θα γιγαντωθεί. 2
Grey Warden Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Στην είσοδο του ΟΑΚΑ θα πρέπει να στηθεί ένα σύμπλεγμα αγαλμάτων που θα αποτυπώνει την αγκαλιά Διαμαντίδη και Ομπράντοβιτς. Τυχεροί όσοι τον ζήσαμε και συνεχίζουμε να τον ζούμε. Αν καταφέρουμε και πάρουμε βαρβάτο playmaker τότε ένα ξεκούραστος Διαμαντίδης θα έχει πολλά ακόμα να δώσει κι ας παίζει τώρα πια περισσότερο με την εμπειρία όπως λέει ο τίτλος.
Danbo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 <p>Διαμαντίδης:Δεν είμαι ο ίδιος, προσπαθώ σε κάθε αγώνα!<a href=""></a></p> <p> </p> <p>Τι να κατσεις να πεις τωρα...</p> <p> </p> <p>Μπορει να προλαβα τον Γκαλη στα τελευταια του αλλα νιωθω τυχερος που ειδα Διαμαντιδη </p> <p>απο τα 21</p> Respect για τις δηλωσεις του πάντως.. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
chill Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ρε βάζελοι, τους πείραξε τόσο πολύ το 34ο του εξαστερου που στον ψευτοπρωταθλητή έγραψαν λάθος το σκορ (πάνω αριστερά ) Οχι ότι περίμενα τιποτα καλύτερο απο μια εφημερίδα που γράφει μονο μπούρδες....just saying
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπορεις να μας βγαλεις φωτογραφιες τις κουπες σου? :-D Δικες σου ειπες δεν ειναι; Τις πηρες και μονος σου? Πραγματικα οταν διαβαζω καποιους να λενε α πηρες κουπα α εχασες, κερδισα κλπ μου ρχεται να βαλω τα γελια... Εσυ επαιξες ρε φιλε και κερδισες η εχασες; Χαλαρωσε λιγο , το χεις παρει πολυ....προσωπικα το θεματακι. Η ομαδα που υπηστηριζεις απλα κερδισε ενα παιχνιδι. Και κατι ακομα.. Στοιχηματιζω οτι ποιο πολυ χαρηκες που θα κανεις καζουρα σε Ολυμπιακους, παρα που η ομαδα σου πηρε το πρωταθλημα, σωστα; Καλο καλοκαιρι παιδια. Υ.Γ. Αξιος πρωταθλητης (και παλι) ο ΠΑΟ στο μπασκετ, λογικα θα το παιρνει για πολλα πολλα χρονια ακομα με καθε τροπο. Α, ξεχασα δεν ειμαι Ολυμπιακος by the way,..Ω ναι... Φοβερο point για να βγαλεις την πικρα σου. Ο γαυρος που μπηκε για να πει "μπραβο πηρατε κι εσεις μια κουπα" οταν την μια την εχει παρει αυτος, δεν σου φανηκε αστειος, αλλα αστειο σου φανηκε το 1ο ενικο αντι για πλυθηντικο. Πικρα παντου, πελατεια παντου. Α ξεχασα, δεν εισαι Ολυμπιακος, σορρυ Κατι που ξεχασα να αναφερω. Αν και πηγαν να το χαλασουν στο τελος, μεγαλος νικητης αυτης της σειρας ειναι ο κοσμος μας για αλλη μια χρονια. ΟΑΚΑ εκκλησια, δεν εγινε το παραμικρο σε 3 παιχνιδια σε αντιθεση με το εξοχικο που παλι ειδαμε σκηνες ντροπης εντος και εκτος αυτου. Μπραβο στον κοσμο που εδειξε και παλι το επιπεδο του. Και ενα comment απο prasinanea. Στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη. Με Έλληνες διαιτητές. Με ξένους διαιτητές. Εντός έδρας. Εκτός έδρας. Με πλεονέκτημα έδρας. Με μειονέκτημα έδρας. Με "σκούπα". Με "σπάσιμο" έδρας. Με break στο break. Με Έλληνες προπονητές. Με ξένους προπονητές. Με Αλβέρτη παίκτη. Με Αλβέρτη προπονητή. Με Παύλο και Θανάσαρο Προέδρους. Με Δημήτρη πρόεδρο, Με λιγότερες βολές. Με περισσότερες βολές. Με τρίποντα. Με δίποντα. Με τραυματίες. Πλήρεις. Με κρύο. Με ζέστη. Καθημερινές. Σαββατοκύριακα. Με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Με κυβέρνηση ΝΔ. Με συγκυβέρηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Με Δραχμή. Με Ευρώ. Με κάθε τρόπο... ..... ΠΕΛΑΤΗΣ Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2014 από MiDi_MiLiZ 7
JohnJohn3484 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ρε βάζελοι, τους πείραξε τόσο πολύ το 34ο του εξαστερου που στον ψευτοπρωταθλητή έγραψαν λάθος το σκορ (πάνω αριστερά ) Οχι ότι περίμενα τιποτα καλύτερο απο μια εφημερίδα που γράφει μονο μπούρδες....just saying Ήταν βαρύ το κάρφωμα του Γκιστ! 1
antreaslam Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο τράκης θα κόψει ενα 500αρικο από το μπάτζετ μας του χρόνου, προκειμένου να μείνει ο βασίλης στο δήμο της καρδιάς του. Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι και ο γκιστ σκοπεύει να προσφέρει 5% του συμβολαίου του για τον βασίλη, καθώς κάθε παιχνίδι εναντίον του, ανεβάζει την χρηματιστηριακή αξία του γκιστ. Άλλες ειδήσεις: Λαική απαίτηση να μείνει ο Mr Bean στο δήμο της καρδιάς του (και αυτός). Χιλιάδες οπαδοί παρακαλούν τα αδέρφια τράκηδες να δανειστούν στην ανάγκη από τον δημοτικό σύμβουλο, προκειμένου να μη φύγει ο Mr Bean για Τουρκία, Αφροδίτη ή Ερμή (ανάδρομο)! Στον Παναθηναικό θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ράιτ, γιατί το next year challenge, είναι να πάρουν το πρωτάθλημα με 4/4 3ποντα του Ράιτ μέσα στο ΣΕΦ. Ο Μαυροκεφαλίδης έστειλε λουλούδια στους παίχτες του οσφπ που του προσέφεραν τη δυνατότητα για τόσες τάπες σε μια σειρά τελικών, και τον έκαναν να αισθανθεί σχεδόν...5αρι (αμυντικά)! Ο Λάσμε έστειλε πάλι λουλούδια, αλλά για να μη του πούνε μετά ότι δεν είχε συναίσθημα! Οι αδερφοί τράκηδες, πέρασαν από τη θύρα εφτά, να πάρουν συγχαρητήρια για τις μογγόλικες δηλώσεις τους, και υπόσχεθηκαν ότι στις επόμενες εκλογές, θα βάλουν για δημοτικοί σύμβουλοι πειραιά. Η θύρα εφτά, έσπασε το αμάξι που είχε νοικιάσει ο μαντζαρης επειδή του εσπασαν το αμάξι του, μετά τις δηλώσεις σπανούλη ότι "εγώ φταίω", που στα γάβρικα μέσα, μεταφράζεται, φταίνε τα γκαρντς που δεν τον στήριξαν... Ο ΔΔ, αναρωτιέται, πόσα λάθη πρέπει να κάνει ακόμα η ομάδα του, για να χάσει το πρωτάθλημα. Το μισό μισθό του σε ψυχολόγους θα τον φάει... 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ο Λάσμε έστειλε πάλι λουλούδια, αλλά για να μη του πούνε μετά ότι δεν είχε συναίσθημα!Τσιγαρο αναψε? 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Να δώσουμε γαυρικα συγχαρητήρια στον παο.Πήρε τελικά και αυτός μια κούπα εφέτος και πάλι στην καλαθοσφαίριση των ανδρών. Δεκτή και η καζούρα. Να πάρουν και οι βάζελοι μια χαρά. A και που 'σαι. Οταν τα 'λεγες εσυ για τον Διαμαντιδη... Χαίρομαι που θα μείνει ενα απο τα αγαπημένα και προστατευμένα παιδιά των διαιτητών. Θα τον διασύρουμε τον Δημητράκη και είμαι σίγουρος οτι οτι τους εχει προσφέρει οι βάζελοι οι πολυθρόνες θα τα λησμονήσουν. Διότι πάντα σε πολλούς μένει η τελευταία εικόνα του παίκτη. 3
HERTHAN Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 http://www.gazzetta.gr/basketball/article/620727/i-katholiki-epikratisi-toy-diamantidi-epi-toy-spanoyli-pic
alexdjx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Φοβερο point για να βγαλεις την πικρα σου. Ο γαυρος που μπηκε για να πει "μπραβο πηρατε κι εσεις μια κουπα" οταν την μια την εχει παρει αυτος, δεν σου φανηκε αστειος, αλλα αστειο σου φανηκε το 1ο ενικο αντι για πλυθηντικο. Πικρα παντου, πελατεια παντου. Α ξεχασα, δεν εισαι Ολυμπιακος, σορρυ Κατι που ξεχασα να αναφερω. Αν και πηγαν να το χαλασουν στο τελος, μεγαλος νικητης αυτης της σειρας ειναι ο κοσμος μας για αλλη μια χρονια. ΟΑΚΑ εκκλησια, δεν εγινε το παραμικρο σε 3 παιχνιδια σε αντιθεση με το εξοχικο που παλι ειδαμε σκηνες ντροπης εντος και εκτος αυτου. Μπραβο στον κοσμο που εδειξε και παλι το επιπεδο του. Και ενα comment απο prasinanea. Στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη. Με Έλληνες διαιτητές. Με ξένους διαιτητές. Εντός έδρας. Εκτός έδρας. Με πλεονέκτημα έδρας. Με μειονέκτημα έδρας. Με "σκούπα". Με "σπάσιμο" έδρας. Με break στο break. Με Έλληνες προπονητές. Με ξένους προπονητές. Με Αλβέρτη παίκτη. Με Αλβέρτη προπονητή. Με Παύλο και Θανάσαρο Προέδρους. Με Δημήτρη πρόεδρο, Με λιγότερες βολές. Με περισσότερες βολές. Με τρίποντα. Με δίποντα. Με τραυματίες. Πλήρεις. Με κρύο. Με ζέστη. Καθημερινές. Σαββατοκύριακα. Με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Με κυβέρνηση ΝΔ. Με συγκυβέρηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Με Δραχμή. Με Ευρώ. Με κάθε τρόπο... ..... ΠΕΛΑΤΗΣ Κοιτα δεν θα μπω στην διαδικασια να αποδειξω ποια ομαδα υποστηριζω...Ουτε καν θα αντιπαρατεθω μαζι σου μιας και δεν ειμαι φανατισμενος οπως εσυ.Και ουτε χαιρομαο πολυ οταν νικαει η ομαδα που υποστηριζω ουτε πικραινοναι οταν χανει..Απλα οσον αφορα το θεμα μας ναι μου φαινεται αστειο αν οχι γελοιο να χρησιμοποιεις πρωτο ενικο λες και κατεκτησες εσυ η νικησες εσυ ο ιδιος καποιοων. Απο οποια ομαδα κι αν προερχεται..Παντως την απαντηση σου την περιμενα 100% οτι θα ηταν αυτη. Καλο σου απογευμα και...καλη συνεχεια στην καζουρα σου στους ολυμπιακους. Μαλλον το μονο που σε γεμιζει στην ζωη σου ειναι αυτο. Ποιος την εχει ποιο μεγαλη και ποιος εχει τα περισσοτετα..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Συνεχιζεις να πιστευεις οτι το πρωτο ενικο το χρησιμοποιησα σαν να θεωρω οτι οι κουπες ειναι δικες μου και οτι τις κατεκτησα εγω και οχι ως τροπο του λεγειν. Oυτε τα αυτονοτητα λεμε. Ενταξει, ας μη σε feedαρω αλλο, ζησε το troll-ονειρο σου οτι μου την ειπες για τη χρηση πρωτου ενικου
Προτεινόμενες αναρτήσεις