Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

trollαρισματος συνέχεια...

Τα στατιστικά του ράιτ : 10/48. Ουπς, λάθος, του σπανούλη είναι, μπερδεύτηκα!

Κάτι ενδιαφέρον. Ο Βασίλαρος, "ανέλαβε την ευθύνη". (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ,χαχαχαχ)!

Πιθανολογώ μέχρι αύριο το πρωί, πουθα φταίει ο παναθηναικός, ο αλβερτης, ο χάτζος, ο διαιτητής, ο εσακέ, ο μαντζαρης, ο γκιστ που την εχει μεγάλη, ο λασμε που την εχει πιο μεγάλη, και φυσικά ο αέρας...

Μίλησε και ο αφάνας... Ψυχολογικά του δημιουργήσαμε και αυτουνου!

Η καύλα σε αυτή την κούπα, ήταν ΟΤΙ ΠΑΛΙ Το πιστεψαν. Ετοιμασαν φιέστα. Αποθέωσαν τους αυγουλοτρακηδες προεδρους τους. Και έδωσαν σημασία στην πιο αδιάφορη κούπα που έχουμε πάρει ποτέ...

• Like 3
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Eλα σταματηστε το και το πηρε προσωπικα.

Ανελαβε την ευθυνη για την απωλεια του πρωταθληματος. Σε ερωτηση για το αν θα παραμεινει στην ομαδα της καρδιας του, στο λιμανι του, στην Ιθακη του....δεν απαντησε :lol:

Για να μην πουλαει οπαδιλικι στο ποιμνιο του λιμανιου (αγνωριστος λεμε), μαλλον ειμαστε προ τετελεσμενων γεγονοτων...

@antreaslam. Το link το ωραιο, το link το σωστο, το link το αντρικιο ειναι αυτο

Για τα σχολια... :lol:

Δημοσ.

(οπως το εψαξε κ ο νικολακης ο οικονομου)!

midi,δε διαβασες καλά. την ευθύνη για την ηττα στο ΣΕΦ ανελαβε μόνο ο αρχηγός πειραιωτης και νέος δημοτικός συμβουλος πειραια!

• Moderators
Δημοσ.

oaka10.jpg

oaka12.jpg

Νομίζω ότι θέλει ένα photoshop να βγαίνει το κύπελλο ανάμεσα από τα πόδια του, και για το μέγεθος και για το τι συμβολίζει. ;)

• Like 3
Δημοσ.

Eλα σταματηστε το και το πηρε προσωπικα.

Ανελαβε την ευθυνη για την απωλεια του πρωταθληματος. Σε ερωτηση για το αν θα παραμεινει στην ομαδα της καρδιας του, στο λιμανι του, στην Ιθακη του....δεν απαντησε :lol:

Για να μην πουλαει οπαδιλικι στο ποιμνιο του λιμανιου (αγνωριστος λεμε), μαλλον ειμαστε προ τετελεσμενων γεγονοτων...

@antreaslam. Το link το ωραιο, το link το σωστο, το link το αντρικιο ειναι αυτο

Για τα σχολια... :lol:

Έχω ψοφησει απο τα γελια με τα σχόλια που γράφουν απο κατω τα πρόβατα.Ο άλλος παρακαλάει κιόλας με κεφαλαία γράμματα!!!

Δημοσ.

Να δώσουμε γαυρικα συγχαρητήρια στον παο.Πήρε τελικά και αυτός μια κούπα εφέτος και πάλι στην καλαθοσφαίριση των ανδρών.

Δεκτή και η καζούρα.

Να πάρουν και οι βάζελοι μια χαρά.

Δημοσ.

Να δώσουμε γαυρικα συγχαρητήρια στον παο.Πήρε τελικά και αυτός μια κούπα εφέτος και πάλι στην καλαθοσφαίριση των ανδρών.

Δεκτή και η καζούρα.

Να πάρουν και οι βάζελοι μια χαρά.

Πηραμε και στο ποδοσφαιρο κουπα..εκτος και αν εννοεις ταβλι κορασιδων γιατι εχω δει οτι ασχολειστε και με τετοια διπλα.

• Like 1
Δημοσ.

Πηραμε και στο ποδοσφαιρο κουπα..εκτος και αν εννοεις ταβλι κορασιδων γιατι εχω δει οτι ασχολειστε και με τετοια διπλα.

έλα αστα τα παιδιά τραβάνε πίκρα τώρα κ μάλλον πάλι η διαιτησία τους έφταιξε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...