Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ειδικα,ανταλλαζα τα 2 Ευρωπαικα b2b στην ομαδα που θα ερχοταν να υπογραψει αποψε κιολας τον Σπανουλη...Ευκολα ομως!

Τα οποία πήρες λόγω Σπανούλη:)
  • Like 2
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Midi αν κ ξέρεις τη γνωμη μου για τον Σπανούλη κ έχουμε διαφωνήσει αρκετες φορές.

Σου έδωσε την εντύπωση ότι έδωσε το 100% σε αυτους τους αγώνες;Εγώ νομίζω πως για δικουςτου λόγους δεν ηθελε να παίξει.

Η γνωμη μου για τον Σπανουλη;

Πρεπει να βγει να δηλωσει οτι ο γαυρος θελει ξεσκαρταρισμα , ως ηγετης που μας λενε και οι γαυροι :lol:

Τεσπα αν θες να απαντησω σοβαρα, ο φετινος Σπανουλης καμια εκπληξη δεν μου προκαλει. Μοιραια η πτωση του μετα τον τραυματισμο Λο. Διαχρονικα ανικανος να παρει στις πλατες του μια ομαδα αν δεν εχει ενα ισαξιο γκαρντ διπλα του, το εχει αποδειξει πολλες φορες και οχι μονο στον ΟΣΦΠ. Απο περυσι εχει και σοβαρα θεματα αυτοελεγχου, φετος το ξεφτυλισε (η εθνικη θελει ξεσκαρταρισμα-αλλα εγω θα μεινω / δεν με σεβονται στην Ελλαδα / αυτακια μεσα στο ΣΕΦ) αποδειξη οτι ειναι ανικανος να χειριζεται ψυχραιμα δυσκολες καταστασεις για αυτον και την ομαδα του. Η αποψη μου για τον βελτιωμενο Λιαδελη λοιπον ειναι οτι στα κρισιμα ειχε παντα θεμα (ασταθεια), το φωναζω απο οταν ακομα επαιζε στον ΠΑΟ. Θα σου παρει 1 κρισιμο ματς και θα σου χασει 3. Δεν νομιζω οτι του ελειπε κινητρο, οπως θεωρεις εσυ. ΕΙναι ο ιδιος Σπανουλης που βλεπαμε στον ΠΑΟ, ειναι ο ιδιος Σπανουλης που ειδαμε την πρωτη σεζον στον ΟΣΦΠ.

Εκανε το μεγαλο μπαμ τα προηγουμενα 2 χρονια σε προσωπικο επιπεδο αλλα ακριβως για αυτο ειναι λιγος. Γιατι η διαρκεια του ηταν αυτη και φετος αρχισε να ξεφουσκωνει και να εκτιθεται. Συγκρισεις με ΔΔ που επι 10 ετη ειναι ο κορυφαιος και φερνει τιτλους με 37λεπτα στα 34 του, κανουν μονο οι γραφικοι πλεον. Η ιστορια θα γραψει οτι παντα ηταν στη σκια του ΔΔ ο λαλιστατος και "εκδηλωτικος" Λαρισαιος.

Λοιπον πανηγυρια και χαρες πρεπει να κρατησουν οσο αρμοζει. Η ομαδα ειχε σοβαρα προβληματα κατα τη διαρκεια της σεζον, τα οποια δεν γινεται να ξεχασουμε επειδη εγινε το αναμενομενο νταμπλ εναντιον των πελατων. Θελουμε προπονητη, θελουμε μια σειρα παιχτων, θελουμε ανανεωση. Ελπιζω να μην γινει το λαθος που εγινε περυσι, να επαναπαυτουμε δηλαδη σε ενα νταμπλ που αφηνει γλυκια γευση για μια κακη σεζον. Οι απο κει μπορει να ηταν παρλαπιπες για threepeats κλπ και να κατεληξαν με threepeat στα fail (κυπελο, Ευρωλιγκα, πρωταθλημα) αλλα ειναι βεβαιο οτι θα προχωρησουν σε ριζικες αλλαγες. Δεν πρεπει να πιαστουμε στον υπνο λογω αλαζονικων σκεψεων. Θελει πολλη δουλεια το καλοκαιρι απτον τρακη.

• Like 5
Δημοσ.

Τα οποία πήρες λόγω Σπανούλη :)

Γι'αυτο μιλαω για το παρον.Καλος,χρυσος αλλα τελος.Τουλαχιστον τελος μεχρι να εχει διπλα του 2 παικτες καλους για να δειξει την αξια του..

Σημερα ομως,και στο 4ο παιχνιδι στο ΣΕΦ,του εχω ρηξει τα καντηλια της ζωης μου..3 Φασεις σημερα στα γρηγορα δεν πηρε ΜΙΑ,ΜΙΑ γαμω την τρελα μου προσπαθεια για σουτ αλλα πανω στο σουτ εδινε πασες..Εξαυτων επεσε και κατω,του αφυγε η μπαλα απο τα χερια..

Δεν θελεις να παιξεις αγορι μου? Θελεις να φυγεις για το καλυτερο συμβολαιο της καριερας σου? Κανε τον τραυματια,κανε οτι σου ηρθε περιοδος και εχεις κοιλοπονο,μην παιζεις με τα νευρα μας ομως

• Like 1
Δημοσ.

Αλλη μια διαφωνία λοιπόν.

Στη τρίτη περίοδο που οι διαιτητές έδιναν φάουλ με το φύσημα στη αμυνα μας,ο Σπανούλης έκανε ένα ντραιβ.Ενα μόνο.

Τη γνωμη σου την ξέρω,απλα ρώτησα αν πιστεύεις πως έδωσε το100%;

Το εκλαμβάνω ναι λοιπόν.

Δημοσ.

Αλλη μια διαφωνία λοιπόν.

Στη τρίτη περίοδο που οι διαιτητές έδιναν φάουλ με το φύσημα στη αμυνα μας,ο Σπανούλης έκανε ένα ντραιβ.Ενα μόνο.

Τη γνωμη σου την ξέρω,απλα ρώτησα αν πιστεύεις πως έδωσε το100%;

Το εκλαμβάνω ναι λοιπόν.

Σε ολη τη σειρα των τελικων δεν πηρε προσπαθειες και πώς να παρει αλλωστε οταν εδω και 2-3 μηνες ειναι η σκια του εαυτου του και δεν του βγαινει τιποτα;

Ειδικα σημερα μετα απο την εμφανιση στο ΣΕΦ (με το 0/10) ηθελε μεγαλα cojones για να παρεις πανω σου τα ρισκα σε ενα γηπεδο που οι αντιπαλοι αντι να σε αποδοκιμαζουν σου φωναζαν "ολε"-δειγμα της καταντιας σου. Δεν μπορει να διαχειριστει τα παιχνιδια με τον ΠΑΟ, το πηρε χαμπαρι και πηρε πολυ λιγοτερες προσπαθειες φετος. Φοβοταν, ηταν ολοφανερο σε ολους τους τελικους. Και φοβοταν γιατι δεν ειχε Λο διπλα, ουτε ΔΔ, ουτε Σαρας.

Θα ειναι σοφη κινηση αν τα αυγα καταφερουν διακανονισμο στο συμβολαιο του με μειωμενες αποδοχες ή ακομα καλυτερα αν τον αποδεσμευσουν με καποιο χρηματικο ποσο μικροτερο της ρητρας (αν ερθει προσφορα). Ειδικα στη 2η περιπτωση μιλαμε για colpo grosso που θα αποφερει πανω απο 3 χαρτια το χρονο στα ταμεια της ομαδας. Λεφτα με τα οποια "φερνεις" ολην την περιφερεια της Μακαμπι.

Δημοσ.

Από το ματς είδα λίγο μόνο στν αρχή, αλλά έτυχε να ακούσω τις δηλώσεις του Αλβέρτη. Μπράβο του, ήταν πολύ σωστός σε όλα. Όταν ήταν 20 χρονών είχε κάνει αρκετές βλακείες, αλλά έχει γίνει σοβαρός άνθρωπος. Άξιος.

• Like 2
Δημοσ.

για κανά 24ωρο, αξίζει να μην κάνουμε μπασκετική ανάλυση των δεκάδων αλλαγών που χρειαζόμαστε, και να σταθούμε στην καζούρα στους απέναντι, στην απεριοριστη καζούρα προς τον kill bill (χαχαχα), που αν περάσει από αλκοτέστ, ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγει μεθυσμένος,

και φυσικά την καζούρα προς τον mr bean (ΠΡΟΣΚΥΝΩ) και τα αδερφια τρακηδες που διοικούν τον οσφπ.

Κατα τα άλλα, επίσημα αλλαγή φανέλας, σε κοκκινοασπρη πανω, καφέ κάτω, για τα μεταξύ μας παιχνίδια.

Απαγόρευση οποιουδήποτε παίχτη του παναθηναικού, να κοιτάζει τον βασιλάκη, γιατί του δημιουργούνται ψυχολογικά.

Σήμερα, φαντάζομαι ότι δεν έχει αμάξια παρκαρισμένα στην ευρύτερη περιοχή του σεφ...

Ο σερμαντίνι, δεν είναι ίδιος ο μπαρτζωκας, με το σπινθηροβόλο βλέμμα, αν ήταν 2,15?

Τι γαμάτο τρολάρισμα έφαγε ο θεός των 7 ηπείρων και 26 θαλασσων, στις βολές με ένα γήπεδο να τον αποθεώνει??? χαχαχα.

Εχω ένα σοβαρό θέμα. τους έχουμε κερδίσει με κάθε δυνατό τρόπο. ακόμα και με break sto break,ή 3-0 με 2 break, ή 3-2, ή 3-1, ή 3-1 με break, ή 3-1 με μειονέκτημα, ή χωρίς διαμαντίδη, ή χωρίς προπονητή (φέτος)...

Να προτείνουμε να ξεκινήσει σειρά 2-0 του χρόνου, μπας και βρούμε νέο challenge?

ΥΓ: Αν γίνει καμία μαλακία και διατηρήσουν ίδιο μπάτζετ, με τον βασίλαρο να φεύγει, του χρόνου θα έχουμε πρόβλημα! Συλλογή υπογραφών στο www. keepVasilisHome.gr και αφιερώσεις στο www. MoyftaineOialloiFysikaDwstemoy2myriaKaitopaizwPeiraiwths.gr.

Επίσης, στις επόμενες εκλογές, δημοτικός σύμβουλος ε!!!

• Like 12
Δημοσ.

Από το ματς είδα λίγο μόνο στν αρχή, αλλά έτυχε να ακούσω τις δηλώσεις του Αλβέρτη. Μπράβο του, ήταν πολύ σωστός σε όλα. Όταν ήταν 20 χρονών είχε κάνει αρκετές βλακείες, αλλά έχει γίνει σοβαρός άνθρωπος. Άξιος.

Όταν είσαι νέος πάντα κάνεις λάθη και βλακείες σκοπός είναι αυτη την γνώση να την κάνεις πράξη και να μάθεις απο αυτά αλλιώς εισαι άξιος της μοίρας κ αυτό ισχύει στα πάντα οχι μονο εδώ.

για κανά 24ωρο, αξίζει να μην κάνουμε μπασκετική ανάλυση των δεκάδων αλλαγών που χρειαζόμαστε, και να σταθούμε στην καζούρα στους απέναντι, στην απεριοριστη καζούρα προς τον kill bill (χαχαχα), που αν περάσει από αλκοτέστ, ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγει μεθυσμένος,

και φυσικά την καζούρα προς τον mr bean (ΠΡΟΣΚΥΝΩ) και τα αδερφια τρακηδες που διοικούν τον οσφπ.

Κατα τα άλλα, επίσημα αλλαγή φανέλας, σε κοκκινοασπρη πανω, καφέ κάτω, για τα μεταξύ μας παιχνίδια.

Απαγόρευση οποιουδήποτε παίχτη του παναθηναικού, να κοιτάζει τον βασιλάκη, γιατί του δημιουργούνται ψυχολογικά.

Σήμερα, φαντάζομαι ότι δεν έχει αμάξια παρκαρισμένα στην ευρύτερη περιοχή του σεφ...

Ο σερμαντίνι, δεν είναι ίδιος ο μπαρτζωκας, με το σπινθηροβόλο βλέμμα, αν ήταν 2,15?

Τι γαμάτο τρολάρισμα έφαγε ο θεός των 7 ηπείρων και 26 θαλασσων, στις βολές με ένα γήπεδο να τον αποθεώνει??? χαχαχα.

Εχω ένα σοβαρό θέμα. τους έχουμε κερδίσει με κάθε δυνατό τρόπο. ακόμα και με break sto break,ή 3-0 με 2 break, ή 3-2, ή 3-1, ή 3-1 με break, ή 3-1 με μειονέκτημα, ή χωρίς διαμαντίδη, ή χωρίς προπονητή (φέτος)...

Να προτείνουμε να ξεκινήσει σειρά 2-0 του χρόνου, μπας και βρούμε νέο challenge?

ΥΓ: Αν γίνει καμία μαλακία και διατηρήσουν ίδιο μπάτζετ, με τον βασίλαρο να φεύγει, του χρόνου θα έχουμε πρόβλημα! Συλλογή υπογραφών στο www. keepVasilisHome.gr και αφιερώσεις στο www. MoyftaineOialloiFysikaDwstemoy2myriaKaitopaizwPeiraiwths.gr.

like στο επικό τρολάρισμα σου.

Δημοσ.

Δεν ειναι τυχαιο οτι εχει φτασει εκει που εχει φτασει.

Θεωρω οτι την στροφη στην ποιοτητα (ως χαρακτηρας) την εκανε αμεσως μετα εκεινη την ρηξη που ειχε με τον Ζοτς στο κλειστο της Δαφνης.

@antreaslam το ποστ σου πρεπει να αφισοκολληθει μεχρι τελειας :lol:

Δημοσ.

lmao_hahaha.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...