Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Του Σπανουλη του εφυγε η μπαλα και επεσε μονος του κατω?

Άλλος ήταν.

Χαρακτηριστική ήταν η προτελευταία φάση που έδωσε στον Πρίντεζη για το σουτ.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ντουζάκι και στα μπατσικά τώρα, τα δεύτερα αμάξια σας γιατί τα πρώτα θα σας τα κάψουνε.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΟΜΑΔΑ

• Like 1
Δημοσ.

Του Σπανουλη του εφυγε η μπαλα και επεσε μονος του κατω?

Στο τελευταιο 3λεπτο του αγωνα ο ηγετης:

-Εχασε λει απ

-Του φυγε η μπαλα απτα χερια

-Σε αιφνιδιασμο, αμαρκαριστος, εδωσε πασα σε παιχτη μας.

Δεν τον σεβονται στην Ελλαδα.

Φατους τα Σπανουλη :lol:

• Like 7
Δημοσ.

Στο 3ο τελικό ήταν θεός, όλη η ομάδα του γάβρου πέταγε, και αυτός στο τελευταίο λεπτό πήγε και έριξε 2 βολές στην στεφάνη και παραλίγο ο πεθαμένος παο να πάρει το ματς

Δημοσ.

Οχι άλλος ένας νέος τρόπος :) Τα έχουμε κάνει όλα πια.. να ανατρέψουμε εις βάρος μας 2-0 έχει μείνει, to be continued :)

Το εχει κανει η ΑΕΚ(εναντι του Ολυμπιακου) οποτε και να το κανετε, την δοξα της πρωτης φορας, σας την εχει κλεψει για παντα.

• Like 1
Δημοσ.

Midi αν κ ξέρεις τη γνωμη μου για τον Σπανούλη κ έχουμε διαφωνήσει αρκετες φορές.

Σου έδωσε την εντύπωση ότι έδωσε το 100% σε αυτους τους αγώνες;Εγώ νομίζω πως για δικουςτου λόγους δεν ηθελε να παίξει.

• Moderators
Δημοσ.

Midi αν κ ξέρεις τη γνωμη μου για τον Σπανούλη κ έχουμε διαφωνήσει αρκετες φορές.

Σου έδωσε την εντύπωση ότι έδωσε το 100% σε αυτους τους αγώνες;Εγώ νομίζω πως για δικουςτου λόγους δεν ηθελε να παίξει.

Δεν το λέω κοροϊδευτικά: γιατί ο αρχηγός της ομάδας να μην θέλει να παίξει στο 100% ενάντια στον αιώνιο αντίπαλο της ομάδας του;

Δημοσ.

Ελεγα κι εγω μπας και καταφερουν να φτασουν σε τιτλους τον Αλβερτη, αλλα αρχισε να ανοιγει η ψαλιδα παλι :lol:

• Like 7
Δημοσ.

Σημερα ειδικα,ανταλλαζα τα 2 Ευρωπαικα b2b στην ομαδα που θα ερχοταν να υπογραψει αποψε κιολας τον Σπανουλη...Ευκολα ομως!

Δημοσ.

<p>Σημερα ειδικα,ανταλλαζα τα 2 Ευρωπαικα b2b στην ομαδα που θα ερχοταν να υπογραψει αποψε κιολας τον Σπανουλη...Ευκολα ομως!</p>

Δινουμε Ραιτ αν θελετε.Κανει και ταπες.

Δωστε μας Ματζαρη.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...