firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Του Σπανουλη του εφυγε η μπαλα και επεσε μονος του κατω? Άλλος ήταν. Χαρακτηριστική ήταν η προτελευταία φάση που έδωσε στον Πρίντεζη για το σουτ.
gamanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ντουζάκι και στα μπατσικά τώρα, τα δεύτερα αμάξια σας γιατί τα πρώτα θα σας τα κάψουνε. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΟΜΑΔΑ 1
firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Είδαμε νορμάλ σκορ. Είχαμε τόσους πόντους σε άλλο παιχνίδι φέτος;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Του Σπανουλη του εφυγε η μπαλα και επεσε μονος του κατω?Στο τελευταιο 3λεπτο του αγωνα ο ηγετης: -Εχασε λει απ -Του φυγε η μπαλα απτα χερια -Σε αιφνιδιασμο, αμαρκαριστος, εδωσε πασα σε παιχτη μας. Δεν τον σεβονται στην Ελλαδα. Φατους τα Σπανουλη 7
Demon13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Στο 3ο τελικό ήταν θεός, όλη η ομάδα του γάβρου πέταγε, και αυτός στο τελευταίο λεπτό πήγε και έριξε 2 βολές στην στεφάνη και παραλίγο ο πεθαμένος παο να πάρει το ματς
PostHelper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Οχι άλλος ένας νέος τρόπος Τα έχουμε κάνει όλα πια.. να ανατρέψουμε εις βάρος μας 2-0 έχει μείνει, to be continued Το εχει κανει η ΑΕΚ(εναντι του Ολυμπιακου) οποτε και να το κανετε, την δοξα της πρωτης φορας, σας την εχει κλεψει για παντα. 1
tool1983 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Midi αν κ ξέρεις τη γνωμη μου για τον Σπανούλη κ έχουμε διαφωνήσει αρκετες φορές. Σου έδωσε την εντύπωση ότι έδωσε το 100% σε αυτους τους αγώνες;Εγώ νομίζω πως για δικουςτου λόγους δεν ηθελε να παίξει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Midi αν κ ξέρεις τη γνωμη μου για τον Σπανούλη κ έχουμε διαφωνήσει αρκετες φορές. Σου έδωσε την εντύπωση ότι έδωσε το 100% σε αυτους τους αγώνες;Εγώ νομίζω πως για δικουςτου λόγους δεν ηθελε να παίξει. Δεν το λέω κοροϊδευτικά: γιατί ο αρχηγός της ομάδας να μην θέλει να παίξει στο 100% ενάντια στον αιώνιο αντίπαλο της ομάδας του;
firewalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Για να μπορέσει να φύγει αναίμακτα από τον Ο.Σ.Φ.Π. 3
tool1983 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σου απαντησε ο firewalker. Το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο θα ψάξει στη Τουρκία.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Ελεγα κι εγω μπας και καταφερουν να φτασουν σε τιτλους τον Αλβερτη, αλλα αρχισε να ανοιγει η ψαλιδα παλι 7
stamatinho Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Καλα ας φτασουν πρωτα τον φροντιστη και μιλαμε για Αλβερτη.
Demon13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Για να μπορέσει να φύγει αναίμακτα από τον Ο.Σ.Φ.Π. Για το αναίμακτα δεν ξέρω...
Danbo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Σημερα ειδικα,ανταλλαζα τα 2 Ευρωπαικα b2b στην ομαδα που θα ερχοταν να υπογραψει αποψε κιολας τον Σπανουλη...Ευκολα ομως!
stamatinho Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 <p>Σημερα ειδικα,ανταλλαζα τα 2 Ευρωπαικα b2b στην ομαδα που θα ερχοταν να υπογραψει αποψε κιολας τον Σπανουλη...Ευκολα ομως!</p> Δινουμε Ραιτ αν θελετε.Κανει και ταπες. Δωστε μας Ματζαρη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις