Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλα ειπαμε,20 χρονια στο ποδοσφαιρο φωναζετε καθε μα καθε αγωνιστικη..Σε 20 χρονια στο μπασκετ και δεν εχετε παραδεχτει ουτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ευνοια σε παιχνιδι σας.Μα ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!

Eχετε καποιοι το θρασος να συγκρινετε τον χθεσινο αγωνα με ποδοσφαιρο.Αγωνα που εισασταν ανυπαρκτοι και να μιλατε για ενα φαουλ που δε δωθηκε αμεσως,ΑΛΛΑ σε περιπτωση που την μπαλα την εκλεβαν και βαζανε καλαθι ολα καλα μετα ε?

Αλλα να συγκρινετε τα αισχη τα ποδοσφαιρικα του ολυμπιακου που εχει κλεψει μεχρι και το γρασιδι παει πολυ.

Και για μας που τα ζησαμε και δε τα ειδαμε απο βιντεο ειναι ακομα πιο τραγικο.

Και συγκρινετε το χθεσινο με αυτο

με αυτο 

και αυτο? 

Κανε μας τη χαρη ρε Danbo και οποιον αλλο συγκρινει το ποδοσφαιρο.

Με εκανες και τα θυμηθηκα παλι τα αισχη.

Τελος εγω δε ξαναμιλαω για τη χθεσινη διαιτησια καταντησε γελοιο.

Αν ειστε μαγκες ελατε στο οακα να κερδισετε.

Επεξ/σία από stamatinho
  • Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Φιλε μου,το αντιαθλητικο το βλεπετε 2-3 ατομα και μονο σημερα,Χθες δεν ειδα κανεναν αν το πιπιλαει..Ας εδινε το πρωτο πρωτο φαουλ στον ΔΔ και να μην αναγκαζονταν να γινουν 3 φαουλ και να βαφτιστουν αντιαθλητικα..Απο εκει που η φαση ηταν για καθεξαιρεση διαιτητη,φτασαμε σε σημειο να λεμε οτι εγινε για να ευνοηθει ο Ολυμπιακος..Αυτο ειναι τραγικο..

Ειπαμε,ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ της διαιτησιας αλλα επειδη ημασταν τραγικοι.Αλλα καποια πραγματα να τα παραδεχεστε οτι το φοαυλ ηταν και κακως δεν δοθηκε..Τοσο δυσκολο ειναι να το κανετε? Δηλαδη ελεος ρε παιδια...Καυχιεστε για το καλο dna σας σαν οπαδοι,αλλα να μην εχετε ενα καλο dna εστω και σε αυτο? Δηλαδη ποιο ειναι το προβλημα να πειτε οτι ναι κακως δεν δοθηκε απο την στιγμη μαλιστα που σας λεμε οτι ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ εξαιτιας της διαιτησιας.. Και δεν υπαρχει ουτε ενα παιχνιδι σε ολα τα χρονια αυτα που να πειτε ναι ρε φιλε ευνοηθηκα..Δηλαδη ελεος...

Κοίτα δεν είδα το παιχνίδι απο την αρχή γιατί για μενα δεν είναι ευνοηση μια φάση που εγινε στο τέλος το φαουλ που αναφέρεις, αλλα απο την αρχή να πήρε περισσότερα σφυριγματα υπερ του πχ ο παναθηναικος.Τώρα όσο για το φαουλ ήτανε.. κ απο το βιντεο τωρα που το είδα πιο πολλές φορές κ εγώ πιστευω ήτανε αντιαθλιτικο όπως κ να έχει έπρεπε να το δωσει αλλά κ πάλι απλό φαουλ να έδινε ο ΔΔ πήγαινε στις βολές που σαφώς είναι καλύτερος στις βολές απο τον φώτση η τον λασμε ας πουμε με τα φαουλ που εγιναν εκατεροθεν.Μετά πας σε άλλα σενάρια κ αν κατσουμε να ψιλαφισουμε καθε φάση κ υπολογίσουμε οτι πχ ειχε ο παο 5 σφυριγματα παραπανω νομίζεις οτι κάτι άλλο θα άλλαζε?Όλα είναι σχέτικα το μέλλον αλλάζει όταν αλλάζουν μεταβλητές. δεν σημαινει κατι το αν το έδινε υπάρχουν πόσες άλλες πιθανες εκβασεις..Πχ εσείς λετε που εβγαλε αουτ ο λοτζεσκι οτι την εβγαλε ο καρι, δες αυτο το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=lUYRRdAFp3M κ παρατήρησε ποιος την βγάζει οχι ποιος θες να πιστέψεις οτι την βγαζει κ μετά δες βήματα που χρεώνει στον λάσμε στο 1:10 (ακόμη κ ο εκφωνητής το είδε)τι στιγμή που κανει τρίπλα μετά jump stop κ καρφώνει κ η διαφορά ειναι στους 8 και θα πήγαινε στους 10 αν αυτό δεν είναι αλλοίωση αποτελέσματος τότε τι είναι γιατί σας δίνει ακόμη περισσότερες  πιθανότητες να φτάσετε στην ανατροπή για την οποία τώρα εσυ παραπονιέσαι οτι ευνοήθηκαμε απο την διαιτησία...Δεν λέω μπορεί να ευνοηθηκαμε στο συνολο κ λεω μπορει γιατί είδα το δευτερο ημιχρονο μόνο αλλά όπως βλεπεις εγίνε κ τραγικό λαθος στην συγκεκριμενη περίπτωση κ λίγο κόντεψε να χάσει ο παο μια νίκη που την αξιζε...Btw ακόμη κ μετά αν το πάρεις ακόμη πιο πονηρά μετα την φάση του λασμε με τα βηματα που 1:30 λεπτό πριν το τελος με την διαφορά στους 8 δίνει φαουλ στον φωτση πανω στον πριντεζη που για κάποιο λόγο δεν εδειξε ριπλει και έτσι οπως το είδα απλα καλύτερη θεση πηγαινε να παρει κ είναι οριακό 50-50 να σφυριξεις φαουλ εκει αλλα το εδωσε υπερ σας ξαναλεω ας το παρουμε πονηρα αν υπηρχε τοση διαιτησια οσο αναφερετε αυτο δεν θα σας το εδινε...

Δημοσ.

Ρε φιλε,στα 9-10 δευτερολεπτα,ξερεις πολλους παικτες που πανε για την μπαλα? Εσκεμμενο φαουλ κανουν στο σωμα τους..Μην λεμε οτι θελουμε ρε φιλε..Ειπαμε,αυτο το φαουλ,το πρωτο το πρωτο ηταν κανονικα και δεν δινεται καν.. Μετα του πεφτουν πανω του για να το δωσει..Ας εδινε το πρωτο φαουλ που ειναι εσκεμμενο για να σταματησει ο χρονος που το ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ..Μιας και ο διαιτητης συμμετεχει οπως λετε στο παιχνιδι,αρα πρεπει να το περιμενει και με την παραμικρη επαφη να δωσει φαουλ σε αυτο το σημειο..

Αλλα ειπαμε,20 χρονια στο ποδοσφαιρο φωναζετε καθε μα καθε αγωνιστικη..Σε 20 χρονια στο μπασκετ και δεν εχετε παραδεχτει ουτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ευνοια σε παιχνιδι σας.Μα ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!

Ακριβώς στην επαναφορά υπάρχει φάουλ του Πρίντεζη στον ΔΔ που άνετα δίνεται ως αντιαθλητικό. Δεν πάει στη μπάλα πάει καθαρά στον παίχτη.

Οσο για την εύνοια αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες θα δείς πόσα έχωσα για το πρώτο ματς στα play off με τον παοκ και την εύνοια που απόλαυσε η ομάδα μου....

Αλλά πάλι δεν μπορώ να μη πώ ότι η διαιτησία κράτησε τον οσφπ στο παιχνίδι στέλνοντας στις βολές ένα άστοχο λάσμε αντί για το αντιαθλητικό πάνω στον ΔΔ.

Πρέπει να μάθετε να χάνετε. Οταν χάνει ο Ολυμπιακός δεν είναι έγκλημα κατά της Ελλάδος. Απλά όλοι χάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα επειδή επιμένεις, χωρίς να θέλω να ρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, χτες εβλεπα το ματς παρεα με τον κορυφαιο ισως έλληνα διαιτητη (δεν ειναι ενεργος) και τους 2 γιους του (επισης διαιτητες και θα τους μαθεις τα επομενα χρονια).

Εισαι ξεκαθαρα λαθος, η φαση ειναι για καθαίρεση διαιτητή.

Γι' αυτό δεν είναι διαιτητής εν ενεργεία διαιτητής μάλλον.

Γι' αυτό και τα παιδιά του δεν θα είναι καλοί διαιτητές. Γιατί στην Ελλάδα ανεβαίνουν κατηγορίες οι γιοι κάποιων.

• Like 2
Δημοσ.

Eχετε καποιοι το θρασος να συγκρινετε τον χθεσινο αγωνα με ποδοσφαιρο.

Για το χθεσινό δεν ξέρω, πάντως ότι κι αν έχει γίνει στο ποδόσφαιρο, αυτό το πράγμα στο 0.18 δεν παίζει να έχει γίνει πουθενά παγκοσμίως

Δημοσ.

Για το χθεσινό δεν ξέρω, πάντως ότι κι αν έχει γίνει στο ποδόσφαιρο, αυτό το πράγμα στο 0.18 δεν παίζει να έχει γίνει πουθενά παγκοσμίως

Εσεις ειστε πιο πολυ στη μοδα χρονια τωρα...

ann.jpg

Δημοσ.

Ξαναείδα πάλι τα τελευταία λεπτά, και αν κάποιος δικαιούται να φωνάζει είναι ο Παναθηναϊκός. Κακώς ακυρώνεται το καλάθι του Λάσμε(εκει τελειώνει το ματς), τραβηγμένο το φάουλ του Φώτση και αντιαθλητικό στο Διαμαντίδη που δεν δίνεται(φάουλ εκτός χρόνου) που παραλίγο να χάσει και την μπάλα. Είδα και 2-3 φορές αν έχει κάνει βήματα ο ΔΔ, δεν φαίνεται τίποτα.

Σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν πρόθεση να καρατομήσουν κάποια ομάδα.

Δημοσ.

Κοιτα επειδή επιμένεις, χωρίς να θέλω να ρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, χτες εβλεπα το ματς παρεα με τον κορυφαιο ισως έλληνα διαιτητη (δεν ειναι ενεργος) και τους 2 γιους του (επισης διαιτητες και θα τους μαθεις τα επομενα χρονια).

Εισαι ξεκαθαρα λαθος, η φαση ειναι για καθαίρεση διαιτητή.

Τους γνωστους Λαρισαίους???

Δημοσ.

Ξαναείδα πάλι τα τελευταία λεπτά, και αν κάποιος δικαιούται να φωνάζει είναι ο Παναθηναϊκός. Κακώς ακυρώνεται το καλάθι του Λάσμε(εκει τελειώνει το ματς), τραβηγμένο το φάουλ του Φώτση και αντιαθλητικό στο Διαμαντίδη που δεν δίνεται(φάουλ εκτός χρόνου) που παραλίγο να χάσει και την μπάλα. Είδα και 2-3 φορές αν έχει κάνει βήματα ο ΔΔ, δεν φαίνεται τίποτα.

Σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν πρόθεση να καρατομήσουν κάποια ομάδα.

Είδες το βίντεο που έβαλα ε?Και εγώ απο περιέργεια ειπα να βρω ενα βιντεο με τα τελευταία λεπτα κ μόλις είδα αυτο λεώ μας δουλέυουν που είδαν οτι ευνοηθήκαμε ενω στα τελευταια αυτα 2 λεπτα έγινα μερικά λάθη κατα του παναθηναικου κ φερανε το ματς κοντά στην ανατροπή.Για μένα δικαίο αποτέλεσμα οπώς κ το 3 παιχνίδι τα οποία εγω τα βλέπω καρμπόν  παιχνίδια.

Και όπως είπε το παιδί πιο πάνω αν είστε μάγκες ελάτε να πάρετε διπλό στο οάκα ολά τα άλλα ειναι δικαιολογίες...

• Like 1
Δημοσ.

Θα τους μάθουμε επειδή έχουν όντως αξία η ελέω πατρός;Δεν ειρωνεύομαι απλά έχω την απορία..

Είναι πολύ καλοί στις κατηγορίες που σφυρίζουν. Τώρα πώς θα σφυρίξουν παραπάνω κανείς δεν ξέρει. Σίγουρα ο πατέρας τους, τους έχει βοηθήσει, αλλά απο ένα σημείο και μετά θα πρέπει να ανταπεξέλθουν μόνοι (και το κάνουν, ξαναλέω, σε χαμηλότερες κατηγορίες).

Το μόνο σίγουρο είναι πως η διαιτησία έχει ψωμί.

Γι' αυτό δεν είναι διαιτητής εν ενεργεία διαιτητής μάλλον.

Γι' αυτό και τα παιδιά του δεν θα είναι καλοί διαιτητές. Γιατί στην Ελλάδα ανεβαίνουν κατηγορίες οι γιοι κάποιων.

Υπάρχει και κάτι που λέγεται ηλικιακό όριο.

Πριν προσβάλλεις κάποιον, σκέψου. Είναι ωφέλιμο.

Δημοσ.

Eχετε καποιοι το θρασος να συγκρινετε τον χθεσινο αγωνα με ποδοσφαιρο.Αγωνα που εισασταν ανυπαρκτοι και να μιλατε για ενα φαουλ που δε δωθηκε αμεσως,ΑΛΛΑ σε περιπτωση που την μπαλα την εκλεβαν και βαζανε καλαθι ολα καλα μετα ε?

Αλλα να συγκρινετε τα αισχη τα ποδοσφαιρικα του ολυμπιακου που εχει κλεψει μεχρι και το γρασιδι παει πολυ.

Και για μας που τα ζησαμε και δε τα ειδαμε απο βιντεο ειναι ακομα πιο τραγικο.

Και συγκρινετε το χθεσινο με αυτο

με αυτο 

και αυτο? 

Κανε μας τη χαρη ρε Danbo και οποιον αλλο συγκρινει το ποδοσφαιρο.

Με εκανες και τα θυμηθηκα παλι τα αισχη.

Τελος εγω δε ξαναμιλαω για τη χθεσινη διαιτησια καταντησε γελοιο.

Αν ειστε μαγκες ελατε στο οακα να κερδισετε.

Αυτο καταλαβες εσυ? Οτι συγκρινω το ποδοσφαιρο με το μπασκετ? Αυτο που λεω ειναι οτι 20 χρονια στο ποδοσφαιρο κλαιγεστε μερα νυχτα για ΟΛΑ τα ματσ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ και οτι δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ,ΕΝΑ ΕΝΑ ρε παιδι μου παιχνιδι που να μην εχετε ευνοηθει,ΕΣΤΩ ΕΝΑ ρε γαμωτο..Το ιδιο και στο μπασκετ..Στα 20 αυτα χρονια δεν εχετε βγει να πειτε ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ παιχνιδι οτι ευνοηθηκατε (στα μεταξυ μας ετσι,μην μου πεις για κανα παιχνιδι με το Ρεθυμνο) ρε παιδι μου..Παντα στο μπασκετ ειναι 50-50 ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ειτε 60+% κατα σας,και στο ποδοσφαιρο ειναι παντα 100% κατα σας ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...

Στην πρωτη περιπτωση φυσικα υπαρχει η εκφραση "στατιστικα να το δεις,ειναι αδιανοητο να παρει μια ομαδα 18 στα 20 πρωταθληματα,στην δευτερη ομως περιπτωση ειναι πιο φυσιολογικο και απο την περιοδο της Γυναικας να συμβαινει αυτο...

Και μετα μας λες οτι ημασταν τραγικοι και ημασταν τραγικοι..Λες και εσεις 20 χρονια στο ποδοσφαιρο τωρα,δεν εχει τυχει ΕΝΑ παιχνιδι να ησασταν τραγικοι ας πουμε και να μην σας παιρνει να μιλησετε για διαιτησια..Παντα μπαλαρα παιζατε και παιζετε γι'αυτο εχετε δικαιωμα να μιλατε μαλλον ε?

Και κατι ακομα για να το κλεισω το θεμα αυτο μπας και αυτη τη φορα το καταλαβεις εσυ και ολοι οι αλλοι...

ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ..ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ.Ακομα και νικη να παιρναμε στο τελευταιο σουτ,δεν θα ηταν επειδη την αξιζαμε ή επειδη ημασταν καλυτεροι,αλλα θα ηταν λογω κωλοφαρδιας.Ειναι κατανοητες οι διαφορες μεταξυ των 2 αυτων πραγματων?

Είδες το βίντεο που έβαλα ε?Και εγώ απο περιέργεια ειπα να βρω ενα βιντεο με τα τελευταία λεπτα κ μόλις είδα αυτο λεώ μας δουλέυουν που είδαν οτι ευνοηθήκαμε ενω στα τελευταια αυτα 2 λεπτα έγινα μερικά λάθη κατα του παναθηναικου κ φερανε το ματς κοντά στην ανατροπή.Για μένα δικαίο αποτέλεσμα οπώς κ το 3 παιχνίδι τα οποία εγω τα βλέπω καρμπόν  παιχνίδια.

Και όπως είπε το παιδί πιο πάνω αν είστε μάγκες ελάτε να πάρετε διπλό στο οάκα ολά τα άλλα ειναι δικαιολογίες...

Γνωριζεις και εσυ την διαφορα που εχει η φραση "Δεν αξιζαμε την νικη,αλλα ας μας αφηνες να παλεψουμε μεχρι το τελος" απο το οτι τα κορακια εδωσαν την νικη στον ΠΑΟ? Γνωριζεις την διαφορα τους?

Οσο για την τελευταια προταση σου...Να σας δω σε περιπτωση διπλου στο ΟΑΚΑ τι θα εχετε να πειτε περι διαιτησιας κτλ...Θελω πολυ να σας δω αν θα λετε τα ιδια...

Δημοσ.

Να σας δω σε περιπτωση διπλου στο ΟΑΚΑ τι θα εχετε να πειτε περι διαιτησιας κτλ...Θελω πολυ να σας δω αν θα λετε τα ιδια...

Οτι ειπαμε λιγες μερες πιο πριν .Ακομα εχουν μεινει τα ποστ. ;)

Δημοσ.

Να σας δω σε περιπτωση διπλου στο ΟΑΚΑ τι θα εχετε να πειτε περι διαιτησιας κτλ...Θελω πολυ να σας δω αν θα λετε τα ιδια...

Οτι ειπαμε λιγες μερες πιο πριν .Ακομα εχουν μεινει τα ποστ. ;)
Οχι αγορι μου σε ματσ με 25 πόντους... Σε ματσ που θα κριθει στον πόντο ή στους 3-5 ποντους... Εκεί να σας δω...Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...