Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα δύο φάουλ αντιαθλητικά ήταν. Αν σφύριζε εκείνη την στιγμή ο διαιτητής δεν μπορούσε να δώσει και διαφορετικό. Μάθε μπάσκετ.

Σας γλέντησε δεόντως ένας παίκτης, σχεδόν παππούς, και η οπαδική σας νοοτροπία, η ίδια η φύση σας δεν σας (δεν θα ήσουν οπαδός του Ο.Σ.Φ.Π. λογικά αν δεν ήταν έτσι) αφήνει σε ησυχία. Θέλετε συνεχώς να βουλιάζετε σε έναν βούρκο δυσωδίας και να έχετε έναν μπροστάρη να σας λέει πως έτσι πρέπει. Και ακολουθείτε πιστά.

Έτσι είναι ο οπαδός του Ο.Σ.Φ.Π. Δεν θέλει/μπορεί να σκέφτεται, να χρησιμοποιεί την κριτική του ικανότητα (όταν αυτή υπάρχει). Θέλει κάποιον άλλον να σκέφτεται για λογαριασμό του, να τον λατρεύει, να σκύβει το κεφάλι μπροστά του.

Κοιτα επειδή επιμένεις, χωρίς να θέλω να ρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, χτες εβλεπα το ματς παρεα με τον κορυφαιο ισως έλληνα διαιτητη (δεν ειναι ενεργος) και τους 2 γιους του (επισης διαιτητες και θα τους μαθεις τα επομενα χρονια).

Εισαι ξεκαθαρα λαθος, η φαση ειναι για καθαίρεση διαιτητή.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Κοιτα επειδή επιμένεις, χωρίς να θέλω να ρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, χτες εβλεπα το ματς παρεα με τον κορυφαιο ισως έλληνα διαιτητη (δεν ειναι ενεργος) και τους 2 γιους του (επισης διαιτητες και θα τους μαθεις τα επομενα χρονια).

Θα τους μάθουμε επειδή έχουν όντως αξία η ελέω πατρός;Δεν ειρωνεύομαι απλά έχω την απορία..

Δημοσ.

Ο διαιτητής που είδες το ματς τι είπε; Οτι δεν είναι αντιαθλητικό; Αυτός θα έδινε αντιαθλητικό; Και θα έφευγε ζωντανός...

Δεν έγραψες τίποτα σαν απάντηση μόνο με ποιον είδες το ματς και οτι πρέπει να διαγραφεί ο διαιτητής.

Δημοσ.

Δηλαδη η διαιτησια χθες επαιξε εδρα υπερ του Ολυμπιακου,προσπαθοντας με τα σφυριγματα της να σπρωξει τον Ολυμπιακο για να του δωσει το παιχνιδι...

Το ακουσαμε και αυτο...Α ρε Βαγγελας με Παπουτσελη γενικο αρχηγο που σας χρειαζεται!!!

Η πλάκα είναι πως όταν τα γαυράκια μιλάνε για μπάσκετ από τον πολύ πόνο τότε παραδέχονται τη σαπίλα τους στο ποδόσφαιρό...

Το ξαναείπα η τελευταία φάση με τον ΔΔ είναι αντιαθλητικό φάουλ. Ολα τα αλλα τα περί ήθους να πάνε να τα πούνε στους απολυμένους της Χαλυβουργικής.

• Like 1
Δημοσ.

Η πλάκα είναι πως όταν τα γαυράκια μιλάνε για μπάσκετ από τον πολύ πόνο τότε παραδέχονται τη σαπίλα τους στο ποδόσφαιρό...

Το ξαναείπα η τελευταία φάση με τον ΔΔ είναι αντιαθλητικό φάουλ. Ολα τα αλλα τα περί ήθους να πάνε να τα πούνε στους απολυμένους της Χαλυβουργικής.

Παναγιωταρά εσύ?

1912189_10202689818902601_1844667964_n.j

Δημοσ.

http://www.gazzetta.gr/plus/article/586926/anatarahi-sti-halyvoyrgiki-ton-aggelopoylon

• Like 1
Δημοσ.

Βγενόπουλος, Marfin κλπ. Που θέλετε να καταλήξετε, ότι είναι επιχειρηματίες? Ναι, προφανώς, παρακάτω.

Δημοσ.

Βγενόπουλος, Marfin κλπ. Που θέλετε να καταλήξετε, ότι είναι επιχειρηματίες? Ναι, προφανώς, παρακάτω.

Επιχειρηματιες?

Εγω νομιζα πως ειναι Αγιοι

Δημοσ.

Επιχειρηματιες?

Εγω νομιζα πως ειναι Αγιοι

Άγιος είναι μόνο ο Τράκης. Ο Άγιος Ζάκης συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Φιλε μου,το αντιαθλητικο το βλεπετε 2-3 ατομα και μονο σημερα,Χθες δεν ειδα κανεναν αν το πιπιλαει..Ας εδινε το πρωτο πρωτο φαουλ στον ΔΔ και να μην αναγκαζονταν να γινουν 3 φαουλ και να βαφτιστουν αντιαθλητικα..Απο εκει που η φαση ηταν για καθεξαιρεση διαιτητη,φτασαμε σε σημειο να λεμε οτι εγινε για να ευνοηθει ο Ολυμπιακος..Αυτο ειναι τραγικο..

Ειπαμε,ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ της διαιτησιας αλλα επειδη ημασταν τραγικοι.Αλλα καποια πραγματα να τα παραδεχεστε οτι το φοαυλ ηταν και κακως δεν δοθηκε..Τοσο δυσκολο ειναι να το κανετε? Δηλαδη ελεος ρε παιδια...Καυχιεστε για το καλο dna σας σαν οπαδοι,αλλα να μην εχετε ενα καλο dna εστω και σε αυτο? Δηλαδη ποιο ειναι το προβλημα να πειτε οτι ναι κακως δεν δοθηκε απο την στιγμη μαλιστα που σας λεμε οτι ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ εξαιτιας της διαιτησιας.. Και δεν υπαρχει ουτε ενα παιχνιδι σε ολα τα χρονια αυτα που να πειτε ναι ρε φιλε ευνοηθηκα..Δηλαδη ελεος...

Δημοσ.

χμ δες το παρακάτω λινκ προσεκτικά που έβαλε το παιδί

Ο διαιτητής που είδες το ματς τι είπε; Οτι δεν είναι αντιαθλητικό; Αυτός θα έδινε αντιαθλητικό; Και θα έφευγε ζωντανός...

Δεν έγραψες τίποτα σαν απάντηση μόνο με ποιον είδες το ματς και οτι πρέπει να διαγραφεί ο διαιτητής.

Πραγματικά δεν το είχα παρατηρήσει καλα τις 2-3 φορές που είδα το ρεπλει..Αν δεις λοιπόν φίλε μου στο 0:02 ο πριντεζης(ο παιχτης στα αριστερά οπως το βλεπεις) απο οτι βλεπω τον μαγκωνει απο τον λαιμό στην προσπαθεια του να μην τον αφησει να περασει

Δημοσ.

Άγιος είναι μόνο ο Τράκης. Ο Άγιος Ζάκης συγκεκριμένα.

Ποτε γιορταζει?

Γιατι δεν εχω ακουσει κατι για αγιο Τρακη

Αντιθετα η αιρεση των Αγιων Αυγων εχει πολλους πιστους

Δημοσ.

Φιλε μου,το αντιαθλητικο το βλεπετε 2-3 ατομα και μονο σημερα,Χθες δεν ειδα κανεναν αν το πιπιλαει..Ας εδινε το πρωτο πρωτο φαουλ στον ΔΔ και να μην αναγκαζονταν να γινουν 3 φαουλ και να βαφτιστουν αντιαθλητικα..Απο εκει που η φαση ηταν για καθεξαιρεση διαιτητη,φτασαμε σε σημειο να λεμε οτι εγινε για να ευνοηθει ο Ολυμπιακος..Αυτο ειναι τραγικο..

Ειπαμε,ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ της διαιτησιας αλλα επειδη ημασταν τραγικοι.Αλλα καποια πραγματα να τα παραδεχεστε οτι το φοαυλ ηταν και κακως δεν δοθηκε..Τοσο δυσκολο ειναι να το κανετε? Δηλαδη ελεος ρε παιδια...Καυχιεστε για το καλο dna σας σαν οπαδοι,αλλα να μην εχετε ενα καλο dna εστω και σε αυτο? Δηλαδη ποιο ειναι το προβλημα να πειτε οτι ναι κακως δεν δοθηκε απο την στιγμη μαλιστα που σας λεμε οτι ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ εξαιτιας της διαιτησιας.. Και δεν υπαρχει ουτε ενα παιχνιδι σε ολα τα χρονια αυτα που να πειτε ναι ρε φιλε ευνοηθηκα..Δηλαδη ελεος...

Τοσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις ότι αν έδινε φάουλ μόνο αντιαθλητικό μπορούσε να δώσει; Κανένας από τους παίχτες του οσφπ δεν πήγανε για τη μπάλα. Αν έδινε όμως το αντιαθλητικό πάλι για τη διαιτησία θα φώναζες...

Δημοσ.

Τοσο δύσκολο σου είναι να καταλάβεις ότι αν έδινε φάουλ μόνο αντιαθλητικό μπορούσε να δώσει; Κανένας από τους παίχτες του οσφπ δεν πήγανε για τη μπάλα. Αν έδινε όμως το αντιαθλητικό πάλι για τη διαιτησία θα φώναζες...

Ρε φιλε,στα 9-10 δευτερολεπτα,ξερεις πολλους παικτες που πανε για την μπαλα? Εσκεμμενο φαουλ κανουν στο σωμα τους..Μην λεμε οτι θελουμε ρε φιλε..Ειπαμε,αυτο το φαουλ,το πρωτο το πρωτο ηταν κανονικα και δεν δινεται καν.. Μετα του πεφτουν πανω του για να το δωσει..Ας εδινε το πρωτο φαουλ που ειναι εσκεμμενο για να σταματησει ο χρονος που το ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ..Μιας και ο διαιτητης συμμετεχει οπως λετε στο παιχνιδι,αρα πρεπει να το περιμενει και με την παραμικρη επαφη να δωσει φαουλ σε αυτο το σημειο..

Αλλα ειπαμε,20 χρονια στο ποδοσφαιρο φωναζετε καθε μα καθε αγωνιστικη..Σε 20 χρονια στο μπασκετ και δεν εχετε παραδεχτει ουτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ευνοια σε παιχνιδι σας.Μα ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...