Danbo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εχω την εντυπωση οτι μιλας για το 1-1 με σκορερ Ζεκα και απο εσας τον Μιραλας.. που ειχε και ο Λετο 2 δοκαρια με σουταρες. Και ηταν με τον Παναθηναικο του Φερειρα την πρωτη χρονια που εβγαζε ματια με σεντερ φορ τον Λετο και πισω Ζεκα-Κλειτον Κουινσι. Δεν θυμαμαι να ειχε γινει κατι τοτε με την διαιτησια.Με την τυχη μας τα βαλαμε. Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχα 20+ τελικες και εσυ μονοψηφιο νουμερο και δεν εμπαινε η μπαλα στα δυχτια.. Ειχε κατεβασει ρολα ο Καπινο..Το 2011 ηταν με τον Ζεκα και τον Τζιμπουρ.. Και τοτε ακουγαμε και τι δεν ακουγαμε..Για οφσαιντ,για για για
efo355 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αλλά και αυτή η καραμέλα περί ηθικών Αγγελόπουλων... Εντάξει παιδιά με τόσα ματς που δεν έχουν ολοκληρωθεί στο σεφ διδάσκουν ήθος και αυτοί σαν τον μέγα προβαταρχη Μα καλά. Τι συζητάτε για τη φάση με τον Διαμαντίδη. Αν έδινε φάουλ ήταν αντιαθλητικό και τελείωνε το παιχνίδι και αντί αυτού στέλνουν το λασμε στις βολές με τα γνωστά επακόλουθα. Ήταν κατάφωρη αδικία κατά του Παο που παραλίγο να στοιχίσει το πρωτάθλημα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Λοιπον οσο βλεπω τη φαση με τον ΔΔ σε επαναληψη τοσο καταληγω οτι Α. προσπαθησαν να μην στειλουν στις βολες τον πιο ευστοχο παιχτη μας Β. τον περιμενουν να υποπεσει σε λαθος και να χασει τη μπαλα διπλα απτην μπασκετα τους, ενω προηγουμασταν με μολις 1 ποντο. Η φαση μυριζε απο χιλιομετρο οτι παει για να χασουμε την μπαλα, αλλα ευτυχως ο Λασμε κινηθηκε σωστα και ο ΔΔ τον ειδε την τελευταια στιγμη. Ετσι λοιπον ο ΔΔ βρηκε πασα και γλυτωσαμε το αδιανοητο πραγμα που πηγαν να κανουν τα κορακια χθες. Ε μετα εδωσε γραμμη ο μισθοφορος-πιονι Μπαρτζωκας και στη συνεχεια οι Αγγελοπουλοι στα προβατα και οτι σας ειπα απο χθες με το που εληξε το παιχνιδι: Συγκρινετε κοσμο του ΠΑΟ με κοσμο του ΟΣΦΠ. Αντιδραση κοσμου του ΠΑΟ σε οσα ειπε και εκανε ο τρακης περι διαιτητων, και αντιδραση λιμανισιων στα ειπαν και εκαναν τα αυγα με τον Μπαρτζωκα. Δειτε τις διαφορες, βαλτε τις στο μυαλο σας και εχετε τις υποψιν σας καθε φορα που πατε να συνομιλησετε με συνηθισμενο γαυρο για μπασκετ που πιπιλαει την καραμελα της διαιτησιας. Επισης οταν 2 χρονια τωρα φωναζω και ματαφωναζω οτι τα αυγα ειναι ΟΜΟΙΟΙ ή χειροτεροι του τρακη , καποιωνων οι φατσες ξυνιζαν και μου λεγανε οτι ειμαι παραλογος. Σε ολους αυτους απο χθες (και οχι μονο απο χθες) λεμε καλησπερα. Μπραβο στην ομαδα για τον χθεσινο αθλο. Γιανκοβιτς, Λασμε, ΔΔ και φυσικα Σπανουλης κατεθεσαν ψυχη και σωμα για την ομαδα μας και αξιζουν συγχαρητηριων μαζι με τα υπολοιπα παιδια φυσικα. Ο Γιανκοβιτς ειδικα εχει διαπραξει αθλο, γιατι ενω ολη τη σεζον τον εχει διαλυσει ψυχολογικα και αγωνιστικα τον πεταει μεσα σε εκτος εδρας do or die παιχνιδι-στο πιο δυσκολο παιχνιδι που θα μπορουσε να τον βαλει δηλαδη, με μερικες εκατονταδες ταλιμπαν γυρω του και οχι απλα δεν μασησε τιποτα αλλα τους εκλεισε και τα σπιτια. Πρεπει καποιος να μας πει γιατι αυτο το παιδι δεν ειχε ευκαιριες κατα τη διαρκεια της σεζον. Στο ΟΑΚΑ τωρα, πρεπει πρωτα να δειξουμε για ακομα μια φορα το ποιον μας ως κερκιδα και να αποφυγουμε τις σκηνες ντροπης των απο κει στο ΣΕΦ και επειτα να παλεψουμε για ενα αποτελεσμα που σε καμια περιπτωση δεν ειναι ευκολο ή δεδομενο. ΥΓ. Τα αμαξια των Μαντζαρη και Αγραβανη, μαθαμε αν ειχαν ασφαλεια πυρος; 2
DKNI Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γελάω ακόμα με την φράση "ρε παιδια μην μπλέκεται την εθνική, απλα κανεις παίκτης του ολυμπιακού στην εθνική" 2
gamanos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Είμεθα Ολυμπιακός κύριε Δεν μπορεί ο Μάτσιος να είναι πιο προβεβλημένος από μας κύριε. "Στην αρχή είπε ο αδερφός μου κανένας παίχτης στην Εθνική, μετά είπα εγώ εντάξει , είναι άσχετο αυτό, απλά δεν θα πάει κανένας παίχτης στην Εθνική. Μετά ο αδερφός του αδερφού μου είπε Μην τα μπλέκετε ρε παιδιά, είναι άσχετο αυτό και τότε πετάχτηκα εγώ και είπα Ότι δεν θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική δεν έχει καμία σχέση… Απλά δεν θα πάει κανένας παίκτης" 1
SlimData Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Με γαύρους άκρη δεν θα βγει στον αιώνα τον άπαντα. Απορώ, ποιος είναι πιο επικίνδυνος, ποιος είναι αυτός που διαμορφώνει απόψεις; O Γιαννακόπουλος που οι περισσότεροι δεν του δίνουμε σημασία αφού αναγνωρίζουμε το ποιόν του ή οι καθώς πρέπει κύριοι που προάγουν το ήθος; Εδώ τα παιδιά φέρανε δίπλα τους και τον καθηγητή να τους διδάξει ήθος και τώρα το μεταλαμπαδεύουν.... Μπαρτζώκας, έφαγα λέει τ.π. γιατί είπα στον τόμιτς να κάτσει κάτω. Ο άχρηστος δεν ξέρει ότι είναι η κάμερα απέναντι και τον βλέπουμε σε όλο το παιχνίδι να χτυπιέται σαν σουπιά; Όλη η στάση των γαύρων απέναντι στο παιχνίδι φαίνεται για μένα σε μια φάση. Έχουν γυρίσει από τα σκριν τα μαρκαρίσματα και είναι ο μάντζαρης πάνω στον γκιστ, προσπαθεί να τον σπρώξει έκω από την ρακέτα και του σφυρίζουν το φάουλ. Ο μαντζαράκος, εννοείται, δεν διαμαρτύρεται. Γυρίζει όμως ο σπανούλης, ο οποίος έχει πλάτη τη φάση αφού μαρκάρει πάνω στη μπάλα, διαμαρτύρεται στον διαιτητή και τον ειρωνεύεται.......
xgol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Aυτό τί σημαίνει? Οτί ο ΔΔ δεν κάνει τα ίδια στο ΟΑΚΑ? Πλάκα μας κάνεις? Αυτά γίνονται διαρκώς αποτελεί τμήμα του παιχνιδιού. Απορώ που έχετε τέτοια αντιμετώπιση πάντως, σας γράφω οτι δίκαια πήρατε το μάτς, συγχαρητήρια για τη νίκη, και αντί να παραδεχθείτε πως ναι η διαιτησία ήταν άθλια και για τις 2 ομάδες, και πως στην τελευταία φαση έκανε τεράστιο λάθος, μιλάτε πολύ απαξιωτικά για το σύνολο των φιλάθλων του ΟΣΦΠ και προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογίες για το κάθε τί. Οι ίδιοι με τη μικροπρέπεια και τη μιζέρια που επιδεικνύεται πάντως, σπιλώνετε τη νίκη σας και κάνετε κακό στην ομάδα σας. Όλοι οι γαύροι που βλέπουν μπάσκετ σας έχουν ήδη δώσει συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα και οφείλετε και σείς για μία φορά, να ξεκολλήσετε απο το τριπάκι που σας έχει βάλει το ποδόσφαιρο, και να χειροκροτήσετε και την ομάδα σας αλλά και τον αντίπαλο.
icenex Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Όσο και να μιλησουμε για διαιτησία η τελικη εκβαση δεν αλλαζει εγώ αυτο ξέρω οσα χρόνια παρακολουθω καποιο άθλημα.Τι και να εχει δικιο ο ολυμπιακος τι και αν αδικηθηκαμε εμεις κ με το να μπαινουμε σε Αν εκεινο αν το άλλο αν η γιαγια μου ειχε ροδες θα ητανε πατινι κτλ...Καρμπον 3ο με 4ο παιχνιδι οτι έγινε με τον παναθηναικο στο 3ο που απο μεγαλη διαφορα πηγε να το γυρισει κ ναι αν δεν υπηρχαν αυτα τα λαθος σφυριγματα υπερ του ολυμπιακου δεν θα διευρινε την διαφορα συνεχως αρα μιλάμε οτι αν δεν γινοταν αυτό οταν επεσε σε ληθαργο κ προσπαθησε να ροκανισει το χρονο ο ολυμπιακος κ ειχε θολωσει, ο παναθηναικος δεν θα ειχε να καλυψει 16 ποντους διαφορα αλλα λιγοτερη διαφορα αρα υποθετικα μπορει να το είχε παρει κιόλας το παιχνιδι τη τελευταια στιγμη ασχετως αν το αξιζε ο ολυμπιακος επειδη ητανε καλυτερος στα 3 πρωτα δεκαλεπτα..Τι θελω να πω με όλα αυτα κ να κατσω να δω ολο τον 4ο αγωνα απο την αρχη γιατι είδα μονο το δευτερο ημιχρονο κ να δω ποιος ευνοηθηκε περισσοτερο κ να καταληξω οτι ευνοηθηκε ο βαζελος κ εχουν δικιο που γκρινιαζουν οι ολυμπιακοι γιατί δεν λέτε πολυ απλα οτι ησασταν χωμα κ δεν το αξιζατε να το παρετε το παιχνιδι οπως δεν αξιζαμε να παρουμε εμεις το 3ο στο οακα.Για μενα πολυ απλα αυτα τα 2 αποτελεσμα τα θεωρω θεια δίκη καθαρα απο αγωνιστικη άποψη γιατι απο διαιτησια δεν θα βγαλουμε ποτε ακρη οσο και να χτυπαμε τον κωλο μας κατω.Απο εκει κ πέρα θα γίνει 5ο παιχνιδι κ δεν θεωρω οτι η εδρα θα παιξει ρόλο για μενα ειναι παιχνιδι 50-50.
xgol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ε καλά στο ποδόσφαιρο μια χαρά βγάζετε άκρη. Κοινώς, όπου σας συμφέρει..
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μπερδεύεται τα μύδια με τα ξύδια. Η UEFA/FIFA ουδέποτε έχει δώσει στους διαιτητές την δύναμη και την ευχέρεια που έχουν οι διαιτητές στο μπάσκετ. Η FIBA τους θέλει μέτοχος στο παιχνίδι. Ίσως δεν γίνεται και αλλιώς σε ένα τέτοιο άθλημα. Όποιος δεν μπορεί να το χωνέψει αυτό δεν πρέπει να βλέπει μπάσκετ. Πέρσι για παράδειγμα οι διαιτητές διάλεξαν να περάσει ο Ο.Σ.Φ.Π. στο F-4 και όχι οι Τούρκοι. Και καλά έκαναν, γιατί ο Ο.Σ.Φ.Π. το πήρε με επική ανατροπή.
Danbo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μπερδεύεται τα μύδια με τα ξύδια. Η UEFA/FIFA ουδέποτε έχει δώσει στους διαιτητές την δύναμη και την ευχέρεια που έχουν οι διαιτητές στο μπάσκετ. Η FIBA τους θέλει μέτοχος στο παιχνίδι. Ίσως δεν γίνεται και αλλιώς σε ένα τέτοιο άθλημα. Όποιος δεν μπορεί να το χωνέψει αυτό δεν πρέπει να βλέπει μπάσκετ. Πέρσι για παράδειγμα οι διαιτητές διάλεξαν να περάσει ο Ο.Σ.Φ.Π. στο F-4 και όχι οι Τούρκοι. Και καλά έκαναν, γιατί ο Ο.Σ.Φ.Π. το πήρε με επική ανατροπή. Φετος γιατι διαλλεγουν να πανε σε 5ο παιχνιδι και ισως να δωσουν πρωταθλημα στον ΠΑΟ? Λογω των καταπληκτικων του παιχνιδιων που κανει στην σειρα?
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δεν επέλεξαν να πάει σε 5ο. Να το πάρει ο Ο.Σ.Φ.Π. ήταν η "λογική". Απλά δεν βοήθησε καθόλου ο Ο.Σ.Φ.Π. Προστάτεψαν την έδρα όσο μπορούσαν αλλά δεν θέλαν να γίνουν και ρεζίλι.
icenex Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ε καλά στο ποδόσφαιρο μια χαρά βγάζετε άκρη. Κοινώς, όπου σας συμφέρει.. Καταρχας λεω την αποψη μου κ πως σκεφτομαι οσον αφορα την διαιτησια.Δευτερον δεν αναφερθηκα στο ποδοσφαιρο αλλα αφου το θετεις ετσι να σου εξηγησω τι εννοουσα με αυτο που εγραψα.Ολυμπιακος-Παναθηναικος 2-1 αντι για 1-2 κ εγω καλυπτα τον κατσουρανη εποχη σισε.Όσο και να χτυπαω τον κωλο μου κατω κ εχω δικιο οτι ηταν αλλοιωση αποτελεσματος αλλάζει κάτι?Θεωρηκε ανθρωπινο λαθος διαιτητη αντε μπηκε κ λιγο στο ψυγειο το αποτέλεσμα υπερ σας ομως εμεινε η μήπως το δώσανε στα χάρτια 1-2 οχι βεβαια γιατί να γίνει άλλωστε υπαρχει ο ανθρωπινος παραγοντας στη μεση που ουσιαστικα σημαινει δικαιωμα να κανει λαθος ο αλλος ασχετα αν ειναι εσκεμενο η οχι..Ετσι η διαιτησια παντα θα υπαρχει ειτε ειναι εσκεμενη ειτε οχι,ειτε υπαρχουν συμφερονται ειτε οχι.Καποιοι βγαλανε πολλά λεφτα χθες ο νοων νοειτω...Μου το σφυριξε ενα πουλακι σημερα που εβγαλε ενα "καλο μεροκαματο" απο το συγκεκριμενο παιχνιδι...
Danbo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δεν επέλεξαν να πάει σε 5ο. Να το πάρει ο Ο.Σ.Φ.Π. ήταν η "λογική". Απλά δεν βοήθησε καθόλου ο Ο.Σ.Φ.Π. Προστάτεψαν την έδρα όσο μπορούσαν αλλά δεν θέλαν να γίνουν και ρεζίλι. Δηλαδη η διαιτησια χθες επαιξε εδρα υπερ του Ολυμπιακου,προσπαθοντας με τα σφυριγματα της να σπρωξει τον Ολυμπιακο για να του δωσει το παιχνιδι... Το ακουσαμε και αυτο...Α ρε Βαγγελας με Παπουτσελη γενικο αρχηγο που σας χρειαζεται!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις