DKNI Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εγώ νομίζω ότι αν δεν υπήρχε η φάση με το πλεονέκτημα, το 95% των οπαδών του ΟΣΦΠ θα έκραζε τις δηλώσεις για τη διαιτησία, γιατί η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων από το πρώτο δευτερόλεπτο. Και η διαιτησία ήταν κακή εκατέρωθεν. Αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτή η φάση εξέθεσε τους διαιτητές. Όπως έγραψα και δίπλα, και 80-20 να ήταν η διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού σε όλο το ματς, αυτή η φάση πάλι θα γινόταν σημαία. Γιατί η πιθανότητα ανθρώπινου λάθους είναι μηδενική (εφόσον όλοι ξέρουμε ότι θα γίνει φάουλ το συντομότερο δυνατό επίτηδες), οπότε δείχνει τις προθέσεις των διαιτητών. Τονίζω ότι δε θεωρώ πως ο ΠΑΟ κέρδισε λόγω διαιτησίας, αλλά νομίζω ήταν ξεκάθαρο στα τελευταία δευτερόλεπτα τι ήθελαν οι διαιτητές να συμβεί. Και αν οι σοβαροί φίλοι του ΠΑΟ έχουν διαφορετική γνώμη επ αυτού, θα τη διαβάσω με πολύ ενδιαφέρον. Θα σου πω που διαφωνω Οιπαικτες του Ολυμπιακου εκλεισαν τον ΔΔ και δεν εκαναν σκληρο φαουλ γιατι δοκιμασαν να κλεψουν Γιατι δεν δοθηκε φαουλ εχει διπλη αναγνωση Γιατι να μην γινει δικη μας σημαια? Οτι δεν ηθελαν να στειλουν τον Μητσο στη γραμμη αλλα τον Φωτση ή τον Λασμε ακομα και αν στοιχιζε 3'' χρονο. Εγω αν ηθελα να σπρωξω τον γαυρο, απο την στιγμη που πηρε την μπαλα ο ΔΔ, θα επεδιωκα να δωσω φαουλ μολις αναγκαστει να την δωσει (πχ την πρωτη πασα την παιρνει ο Φωτσης) ΥΓ. Αυτο που λες θυμιζει την επιμαχη φαση με Πεν. Ελαχιστα νωριτερα δεν δινεται φαουλ σε Τσαρτσαρη που θα εκρινε το ματς. Σημερα ας πουμε, χρεωθηκαν προς το τελος βηματα Λασμε που δεν ηταν. Οποτε μας λες οτι ο Χ διαιτητης θελει να σπρωξει Παναθηναικο, και σφυριζει βηματα που ΔΕΝ ειναι σε φαση που μας εδινε κατα μεγαλο ποσοστο το ματ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Απλα πραγματα Φιλιππε. Οι πιθανοτητες εκει να εξελιχθει η φαση υπερ του ΟΣΦΠ παρα υπερ μας ηταν περισσοτερες. Του γινονται φαουλ που δε δινονται, ειναι κλεισμενος απο τρεις δικου σας και κινδυνευει να υποπεσει σε λαθος διπλα απτην μπασκετα σας με την διαφορα στον ποντο. Αντι λοιπον να στειλουν τον πιο ευστοχο παιχτη μας στη γραμμη, τον περιμενουν να κανει το μοιραιο λαθος, οντας σε μειονεκτικη θεση και τρωγωντας ξυλο που το αφηναν. Απλα ο ΔΔ βρηκε τον Λασμε και αποφυγαμε τα χειροτερα. Με την ιδια λογικη λοιπον, μπορει ο καθε Παναθηναικος να υποστηριξει οτι πηγαν να σας δωσουν ματς απτο πουθενα και μολις η μπαλα πηγε εν τελει σε χερια μη Ολυμπιακου δοθηκε και φαουλ. Περι προθεσης ο λογος. η το 4ο του Ματσιουλις που το εκανε ο ΔιαμαντιδηςΗ το αντιαθλητικο του Πετγουει που δοθηκε κυριλατο φαουλακι. 4
FilipposMD Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Φιλιππε να σου κανω μια τρολλο-ερωτηση(το τονιζω), τα φαουλ στον ΔΔ γινονται εκτος φασης. Αν ο διαιτητης δωσει αντιαθλητικο συμφωνα με τον κανονισμο, τοτε τι θα λεγατε? Ε τα ίδια θα λέγαμε, δεκτή η τρολο-ερώτηση. Στη συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής μπορεί να δώσει αντιαθλητικό στον Διαμαντίδη, απλό φάουλ στον Διαμαντίδη, απλό φάουλ στον Φώτση, βήματα του ΔΔ. Ό,τι και να σφυρίξει, μπορεί να το υποστηρίξει, αυτή είναι η βλακεία στο μπάσκετ. Εγώ μιλάω για την κοινή λογική και θέλω με λογική να συζητήσουμε. Αλλιώς, ο καθένας βρίσκει 100 φάσεις. Edit: ε αυτό ακριβώς εννοώ, τώρα είδα τις απαντήσεις των από πάνω. Χίλιες ερμηνείες μπορεί να δώσει κανείς. Και τον Πεν, μπορεί να πεις κανείς ότι τον άφησαν μήπως μπορέσει να βάλει τρίποντο. Τέλος πάντων, ό,τι έγινε έγινε.
Danbo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αν νομιζεις Midi οτι αν ο ΔΔ εκανε λαθος,ΔΕΝ θα δινοταν φαουλ,τοτε εισαι πολυ γελασμενος!
DKNI Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εγώ μιλάω για την κοινή λογική και θέλω με λογική να συζητήσουμε. Αλλιώς, ο καθένας βρίσκει 100 φάσεις.Η κοινη λογικη λεει οτι ειχε 2 φασεις 1' νωριτερα να μην αφησει τον Ολυμπιακο να πλησιασει και οι οποιες θα ηταν πιο αναιμακτες. Και διαλεξε την χειροτερη? Εμενα παντως σαν προσπαθεια να μην παει ο ΔΔ στις βολες μου φανηκε ή να κανει λαθος
gamanos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Η λογική λέει ότι με τον ΠΑΟ μπροστά και τριπλό φάουλ στον ΔΔ το ματς τελειώνει υπέρ μας. Ειδικά φάουλ που δεν γίνεται στην μπάλα και μπορεί εύκολα να δοθεί αντιαθλητικό. Το να κάνει ο γαυρος ειδικά μια φάση που δεν σφυρίζει υπέρ μας παντιερα, είναι κατάντια χειρότερη και απο του Σπανουλη.
DKNI Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ο Σπανουλης ειναι ο δικος τους Καραγκουνης σε νοοτροπια Ολοι νομιζουν οτι ειναι ο Σουπερ Θρυλος (οπως ο Καραγκουνης ειναι ο Σουπερ Παναθας) αλλα η αληθεια ειναι πως αγαπα πρωτα τον εαυτο του, το αθλημα, την εικονα του και μετα τα υπολοιπα Απλα ο Σπανουλης ειναι καλυτερος μπασκετμπολιστας αποτι ειναι ποδοσφαιριστης ο Καραγκουνης 1
8elwADSL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Υπάρχει κάπου ολόκληρο το ματς να ρίξω μερικές ματιές;
Danbo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Η λογική λέει ότι με τον ΠΑΟ μπροστά και τριπλό φάουλ στον ΔΔ το ματς τελειώνει υπέρ μας. Ειδικά φάουλ που δεν γίνεται στην μπάλα και μπορεί εύκολα να δοθεί αντιαθλητικό. Το να κάνει ο γαυρος ειδικά μια φάση που δεν σφυρίζει υπέρ μας παντιερα, είναι κατάντια χειρότερη και απο του Σπανουλη. Μακαρι να ηταν μονο αυτη η φαση.. Απλα αυτη η φαση ειναι "κερδιζει ο ΠΑΟ σημερα και πατε σε 5ο παιχνιδι" τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο.. Οχι δεν θελω. Τα διαβασα τα μαργαριταρια πριν. Βρηκες 5 φασεις σε ολο τον αγωνα κατα του Ολυμπιακου και λες πως αδικηθηκες. Αυτο τα λεει ολα για την αντιληψη που εχεις περι του αθληματος... Για αυτο το ποστ μιλας?
FilipposMD Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ΥΓ. Αυτο που λες θυμιζει την επιμαχη φαση με Πεν. Ελαχιστα νωριτερα δεν δινεται φαουλ σε Τσαρτσαρη που θα εκρινε το ματς. Σημερα ας πουμε, χρεωθηκαν προς το τελος βηματα Λασμε που δεν ηταν. Οποτε μας λες οτι ο Χ διαιτητης θελει να σπρωξει Παναθηναικο, και σφυριζει βηματα που ΔΕΝ ειναι σε φαση που μας εδινε κατα μεγαλο ποσοστο το ματ Κοίτα, προσωπικά πάρα πολύ συχνά δίνω ελαφρυντικά στους διαιτητές γιατί θεωρώ ότι πολλά από αυτά που θεωρούμε ότι γίνονται με πρόθεση είναι στην πραγματικότητα ανθρώπινα λάθη. Όταν είναι στα τελευταία δευτερόλεπτα, είναι κι οι διαιτητές στα όριά τους. Αυτό ισχύει και τη φάση του Πεν και του Τσαρτσαρή, όπως και πολύ παλιότερα στο πρώτο ευρωπαϊκό του ΠΑΟ. Γι' αυτό διαχωρίζω την τελευταία φάση σήμερα. Επειδή ΞΕΡΕΙΣ ότι θα γίνει φάουλ. Μπορεί η δική σας ερμηνεία (δε σφυρίζουμε μήπως κλέψει ο Ολυμπιακός) να είναι σωστή και η δική μου λάθος, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το συγκεκριμένο δεν είναι ανθρώπινο λάθος. Αυτό είναι το πρόβλημα. Βέβαια, αν ήθελαν να κλέψει ο Ολυμπιακός, μπορούσαν να δώσουν βήματα στον ΔΔ (η φάση φαινόταν ύποπτη) ή να δώσουν το φάουλ στον Φώτση, αλλά ΟΚ. Λοιπόν, εγώ κλείνω τα της διαιτησίας. Να πω κάτι πιο ουσιαστικό. Σήμερα, για μένα, φάνηκε πόσο σημαντικός είναι ο Γκιστ. Χωρίς Γκιστ, ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε 9/10 φορές τον ΠΑΟ. Γι' αυτό και ποτέ δε θεώρησα τον τίτλο του πρωταθλητή σημαντικό. Μια απώλεια μπορεί να κρίνει τη σειρά. Πέρσι -κατά τη γνώμη μου- η απουσία του Λο οδήγησε στο 0-3. Αν δεν έπαιζε σήμερα ο Γκιστ, θα είχαμε ένα εύκολο 3-1.
xgol Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Θα σου πω που διαφωνω Οιπαικτες του Ολυμπιακου εκλεισαν τον ΔΔ και δεν εκαναν σκληρο φαουλ γιατι δοκιμασαν να κλεψουν Γιατι δεν δοθηκε φαουλ εχει διπλη αναγνωση Γιατι να μην γινει δικη μας σημαια? Οτι δεν ηθελαν να στειλουν τον Μητσο στη γραμμη αλλα τον Φωτση ή τον Λασμε ακομα και αν στοιχιζε 3'' χρονο. Εγω αν ηθελα να σπρωξω τον γαυρο, απο την στιγμη που πηρε την μπαλα ο ΔΔ, θα επεδιωκα να δωσω φαουλ μολις αναγκαστει να την δωσει (πχ την πρωτη πασα την παιρνει ο Φωτσης) ΥΓ. Αυτο που λες θυμιζει την επιμαχη φαση με Πεν. Ελαχιστα νωριτερα δεν δινεται φαουλ σε Τσαρτσαρη που θα εκρινε το ματς. Σημερα ας πουμε, χρεωθηκαν προς το τελος βηματα Λασμε που δεν ηταν. Οποτε μας λες οτι ο Χ διαιτητης θελει να σπρωξει Παναθηναικο, και σφυριζει βηματα που ΔΕΝ ειναι σε φαση που μας εδινε κατα μεγαλο ποσοστο το ματ E το ψόφησες και συ, η διαιτησία ήταν μεν άθλια και για τις 2 ομάδες, δεν έκρινε το αποτέλεσμα, αλλά η τελευταία φάση ήταν καραμπινάτη αδικία. Όχι οτι αλλάζει κάτι, αλλά να είμαστε δίκαιοι. Όπως προείπα, μετά το πέρας του πρώτου τελικού, του χρόνου πάλι.. Υ.Γ.1 το μήπως κλέψει ο ΟΣΦΠ, είναι εικασία που ούτε η Πράσινη δεν θα βάλει. Όταν στην τελευταία φάση δε σφυρίζονται φάουλ, ενώ γίνονται 3, τότε αδικείται κατάφωρα η ομάδα που προσπαθεί να σταματήσει τον χρόνο. Όλα τα άλλα είναι αστειότητες. Υ.Γ.2 Ξαναλέω η διαιτησία ΔΕΝ διαμόρφωσε αποτέλεσμα, οι δηλώσεις των Αγγελόπουλων τραγικές, και συγχαρητήρια που δείξατε @@ και πήρατε το διπλό.
Danbo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 E το ψόφησες και συ, η διαιτησία ήταν μεν άθλια και για τις 2 ομάδες, δεν έκρινε το αποτέλεσμα, αλλά η τελευταία φάση ήταν καραμπινάτη αδικία. Όχι οτι αλλάζει κάτι, αλλά να είμαστε δίκαιοι. Όπως προείπα, μετά το πέρας του πρώτου τελικού, του χρόνου πάλι.. Εδω καραμπινατο 3πλο,3πλο φαουλ στον ΔΔ και το εβγαλαν οτι θα γυρνουσε και υπερ του ΠΑΟ και γι'αυτο δεν δοθηκε.Τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη..
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μακάρι οι του Ο.Σ.Φ.Π. να πιστεύουν πως έχασαν λόγο της διαιτησίας. 1
Danbo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μακάρι οι του Ο.Σ.Φ.Π. να πιστεύουν πως έχασαν λόγο της διαιτησίας. Δεν αξιζαμε να κερδισουμε.Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουσε να γινει εστω απο τυχη που λεει ο λογος ουτε επειδη δεν ηθελαν να σε αφησουν εστω να παλεψεις τα κορακια..
stamatinho Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Χασανε απο μισο Λασμε,μισο Γκιστ,εναν γερο Διαμαντιδη και εναν Λουκα(Βυντρα) Μαυροκεφαλιδη και λενε για διαιτησια. Εγω στο προηγουμενο ματς στο οακα μονο τους δικους μας εκραζα και ας εγιναν λαθη κατα μας αλλα οκ. Αλλα αλλη νοοτροπια οι μπασκετικοι παναθηναικοι αλλη οι (καποιοι) ολυμπιακοι. Τα ευρωπαικα και οι τιτλοι φερνουν και αλλον αερα στη νοοτροπια και βλεπεις πιο καθαρα οπως και να το κανουνε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις