Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ναι midi εχεις δικιο...Μιλαμε για ακριβως τις ιδιες διαιτησιες μεταξυ 3ου και του σημερινου παιχνιδιου..Ακριβως... Ρε τι ακουμε..

Τα αυγα θα βγαλουν παλι μπλουζακι για τις βολες?

Οχι,θα βγαλουν μπλουζακι οτι "σημερα μαθαμε για πλεονεκτημα φαουλ στο μπασκετ"

Δημοσ.

Τι σας ελεγα λιγες σελιδες πριν?

Να συγκρινετε αντιδραση κοσμου του ΠΑΟ στα περι διαιτησιας του τρακη προχθες και αντιδραση κοσμου του ΟΣΦΠ στα σημερινα των δικων τους.

Γινομαι κατανοητος με τα ποστ των φιλων του ΟΣΦΠ που γραφονται στα 2 θρεντ σιγα-σιγα , πιστευω.

Για να ειμαστε δικαιοι, επειδη μερικους τους εχω και στο ignore και στο αλλο τοπικ δεν μπαινω, απο την εικονα που εχω σε αυτο το τοπικ ειναι αρκετοι που το χειριζονται μια χαρα

Ενταξει, υποθετω 1-2 ταλιμπαν που λογικα δεν βλεπω τα ποστς τους εχει ζητησει η NVIDIA για την νεα GeForce αλλα αυτους δεν μπορεις να τους γλυτωσεις

Δημοσ.

@DKNI,να υπεκφευγεις και να το γυρνας στα αλλα λογια να αγαπιωμαστε ειναι μια χαρα..Επι της ουσιας εχεις να πεις τιποτα? και ειδικα για το πλεονεκτημα στο μπασκετ?

Δημοσ.

Φιλε,το καλαθι του Περπε επρεπε να μετρησει ναι ή οχι?

2 φασεις του Λασμε ηταν ή οχι βηματα που δεν δοθηκαν?

Το 3ποντο που δινεται φαουλ στον Περπερογλου και βολες ηταν?

Βγαζει την μπαλα ο Καρι εξω στο λαθος του Λοτζεσκι και δινεται η κατοχη στον ΠΑΟ ναι ή οχι?

Υπαρχει 2πλο τουλαχιστον φαουλ στον ΔΔ στο τελος που δινεται ως πλεονεκτημα και δεν σταματαει ο χρονος ναι ή οχι?

Θα τρελαθουμε τελειως?

Δεν απαντησες..

Οσο γιαυτο που γραφεις εδω..Ακριβως το ιδιο κανετε εσεις στο ποδοσφαιρο εδω και 20 χρονια..

Τα ξαναεγραψες δεν με λυπηθηκες που με εχει πονεσει το στομαχι απο τα γελια.

Θα κανω μια προσπαθεια να απαντησω σοβαρα και ας παει (που θα παει...) στο βροντο.

Καταρχην οι μισες φασεις τουλαχιστον που λες ηταν σωστες αποφασεις. Ισως να ειναι και παραπανω γιατι καποιες δεν τις θυμαμαι.

Κατα τα αλλα εστω παραδεχομαστε οτι ολες οι φασεις ειναι λαθος σφυριγματα. Ξεψαχνισες ολο το ματς ρε θηριο και βρηκες μονο 6? Αν το δω σε επαναληψη εγω θα σου βρω 26. Στο μυαλο μου εχω ηδη 5-6 καθαρες (οχι σαν τις δικες σου) κατα του Παναθηναικου και ας μην εδινα και σημασια...

Αυτο το περι αντιληψης του παιχνιδιου μαλλον δεν το καταλαβες τελικα...

Δημοσ.

Για να ειμαστε δικαιοι, επειδη μερικους τους εχω και στο ignore και στο αλλο τοπικ δεν μπαινω, απο την εικονα που εχω σε αυτο το τοπικ ειναι αρκετοι που το χειριζονται μια χαρα

Ενταξει, 1-2 ταλιμπαν τους εχει ζητησει η NVIDIA για την νεα GeForce αλλα αυτους δεν μπορεις να τους γλυτωσεις

ΕΙναι 3-4 που τα λενε ωραια, αλλα μαλλον ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, βαση των ποστ που βλεπω και στα 2 thread.

Κατι που δεν συνεβη με τον τρακη οπου το κραξιμο ηταν καθολικο και αμεσο απτον κοσμο του ΠΑΟ.

Ειναι ευχαριστο φυσικα οτι διακρινονται και λογικοι φιλοι του ΟΣΦΠ που κραζουν οταν πρεπει να κραξουν. Στο απο 'κει τοπικ γραφουν "επιτελους μιλησαν οι Αγγελοπουλοι" παντως... :lol:

Δημοσ.

Οταν σε ματς που δινουν εξω οταν ο αλλος ειναι 1,5μ μεσα, λενε για διαιτησια, φαντασου την ταραχη τους

υγ. Σεβαστειτε εμας που εχουμε ignore list και μην μας πετατε με quote τις μπουρδες

Γραψτε ενα " @Πονεμενος 7..." και τελειωσε

ΕΙναι 3-4 που τα λενε ωραια, αλλα μαλλον ειναι η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα, βαση των ποστ που βλεπω και στα 2 thread.

Κατι που δεν συνεβη με τον τρακη οπου το κραξιμο ηταν καθολικο απτον κοσμο του ΠΑΟ.

Δεκτον, σου ειπα, εχω καποια ignore, δεν μπαινω διπλα, γενικα μαλλον βλεπω τα μετριοπαθη ποστ, οποτε δεν εχω συνολικη εικονα
  • Like 1
Δημοσ.

Φιλε,οπως εχω ξαναπει (εγω προσωπικα) δεν αρνουμαι οτι εχω ευνοια..Το θεμα ειναι οτι ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ οποτε και αν την εχετε..Ακομα και μια φορα στην ιστορια σας σε ολα τα αθληματα αν εχει γινει ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ...Καταλαβαινεις αυτο το πραγμα?

αν διαβασεις πριν απο αυτο το ποστ μου έχω γραψει οτι κ στο σημερινο παιχνιδι εγινε οτι εγινε με εμας στο οακα.. στο 3παιχνιδι υπαρχαν κουλα η δε υπηρχαν σφυριγματα κ οτι καλα εκανε που ηρθαν ετσι τα πραγματα κ στο 5 παιχνιδι ας το παρει ο καλυτερος...οποτε πως υποστηριζεις οτι δεν το λεμε...αλλα αν το παρεις τελειως πονηρα γιατι δεν εδωσε φαουλ στο τελος στο διαμαντιδη που λογικα θα τις εβαζε κ τις 2 τις βολες κ εδωσε λασμε ας πουμε η να το παω ακομη παραπερα απο την δικη σας μερια αυτο που υποστηριζετε οτι για να περασει ο χρονος..οσο για τα βηματα δεν πιστευω οτι ηταν αλλα αν ητανε να τα δωσει επρεπε να δωσει το 2 απανωτα φαουλ που δεν δοθηκαν...Δεν βγαζουμε ακρη με την διαιτησια οσο και να κοπανιομαστε εδω μεσα.Για μενα το 3ο παιχνιδι αξιζε ο ολυμπιακος κ το πηρε με οτι κ να εγινε κ κατι αντιστοιχο εγινε στο 4ο οποτε παμε στο 5ο κ οτι γινει εγινε...

Δημοσ.

Στον ΟΣΦΠ υπάρχει μια ομάδα που αποτελείται απο παράγοντες,ψευτοδημοσιογράφους,επικοινωνιολόγουςκ επαγγελματίες οπαδούς,που μετά απο κάθε κακο αποτέλεσμα της ομάδας συνεδριάζουν για τη γραμμή που θα δώσουν στον κοσμο.

Περιπου 1 ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιου,τη γραμμή αυτη ακολουθούν προπονητές,παίχτες με τελικό αποδεκτή τον μη σκεπτόμενο οπαδό της ομαδας.

• Like 3
Δημοσ.

Οταν σε ματς που δινουν εξω οταν ο αλλος ειναι 1,5μ μεσα, λενε για διαιτησια, φαντασου την ταραχη τους

To 3ο φαουλ στον Λασμε ηταν ακομα καλυτερο.
Δημοσ.

Τι σας ελεγα λιγες σελιδες πριν?

Να συγκρινετε αντιδραση κοσμου του ΠΑΟ στα περι διαιτησιας του τρακη προχθες και αντιδραση κοσμου του ΟΣΦΠ στα σημερινα των δικων τους τρακηδων.

Γινομαι κατανοητος με τα ποστ των φιλων του ΟΣΦΠ που γραφονται στα 2 θρεντ σιγα-σιγα , πιστευω. Δειτε τις διαφορες και εμπεδωστε τις.

Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες.

Δεν το περιμενα να σου πω την αληθεια αυτο σημερα γενικως απ'ολους(Μπαρτζωκα,Αγγελοπουλους,τον κοσμο στο γηπεδο αλλα κι εδω μεσα).Πιστευα θα εμεναν μονο στην κακη εμφανιση του Ολυμπιακου και τιποτε παραπανω.

Οντως ο σημερινος Ολυμπιακος μου θυμισε το παιχνιδι με την Αρμανι που εφαγε 30.Απλα εμεις δεν ειμαστε Αρμανι(ειδικα την συγκεκριμενη περιοδο).

Δημοσ.

To 3ο φαουλ στον Λασμε ηταν ακομα καλυτερο.

η το 4ο του Ματσιουλις που το εκανε ο Διαμαντιδης
Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι αν δεν υπήρχε η φάση με το πλεονέκτημα, το 95% των οπαδών του ΟΣΦΠ θα έκραζε τις δηλώσεις για τη διαιτησία, γιατί η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων από το πρώτο δευτερόλεπτο. Και η διαιτησία ήταν κακή εκατέρωθεν.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτή η φάση εξέθεσε τους διαιτητές. Όπως έγραψα και δίπλα, και 80-20 να ήταν η διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού σε όλο το ματς, αυτή η φάση πάλι θα γινόταν σημαία. Γιατί η πιθανότητα ανθρώπινου λάθους είναι μηδενική (εφόσον όλοι ξέρουμε ότι θα γίνει φάουλ το συντομότερο δυνατό επίτηδες), οπότε δείχνει τις προθέσεις των διαιτητών.

Τονίζω ότι δε θεωρώ πως ο ΠΑΟ κέρδισε λόγω διαιτησίας, αλλά νομίζω ήταν ξεκάθαρο στα τελευταία δευτερόλεπτα τι ήθελαν οι διαιτητές να συμβεί. Και αν οι σοβαροί φίλοι του ΠΑΟ έχουν διαφορετική γνώμη επ αυτού, θα τη διαβάσω με πολύ ενδιαφέρον.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλιππε να σου κανω μια τρολλο-ερωτηση(το τονιζω),

τα φαουλ στον ΔΔ γινονται εκτος φασης. Αν ο διαιτητης δωσει αντιαθλητικο συμφωνα με τον κανονισμο, τοτε τι θα λεγατε?

Δημοσ.

αν διαβασεις πριν απο αυτο το ποστ μου έχω γραψει οτι κ στο σημερινο παιχνιδι εγινε οτι εγινε με εμας στο οακα.. στο 3παιχνιδι υπαρχαν κουλα η δε υπηρχαν σφυριγματα κ οτι καλα εκανε που ηρθαν ετσι τα πραγματα κ στο 5 παιχνιδι ας το παρει ο καλυτερος...οποτε πως υποστηριζεις οτι δεν το λεμε...αλλα αν το παρεις τελειως πονηρα γιατι δεν εδωσε φαουλ στο τελος στο διαμαντιδη που λογικα θα τις εβαζε κ τις 2 τις βολες κ εδωσε λασμε ας πουμε η να το παω ακομη παραπερα απο την δικη σας μερια αυτο που υποστηριζετε οτι για να περασει ο χρονος..οσο για τα βηματα δεν πιστευω οτι ηταν αλλα αν ητανε να τα δωσει επρεπε να δωσει το 2 απανωτα φαουλ που δεν δοθηκαν...Δεν βγαζουμε ακρη με την διαιτησια οσο και να κοπανιομαστε εδω μεσα.Για μενα το 3ο παιχνιδι αξιζε ο ολυμπιακος κ το πηρε με οτι κ να εγινε κ κατι αντιστοιχο εγινε στο 4ο οποτε παμε στο 5ο κ οτι γινει εγινε...

Ενταξει,μαθαμε οτι στο 3ο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ εγιναν τα ιδια λαθη ωστε να τα συγκρινουμε.Οτι με λιγα λογια,ο ΠΑΟ σημερα ειχε την ευνοια που ειχα εγω στο ΟΑΚΑ πριν 3 μερες... Σου μιλαω ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ λαθος σφυριγματα σημερα,μπορεις να καταλαβεις αυτο το πραγμα?

υγ. Σεβαστειτε εμας που εχουμε ignore list και μην μας πετατε με quote τις μπουρδες

Γραψτε ενα " @Πονεμενος 7..." και τελειωσε

Δεκτον, σου ειπα, εχω καποια ignore, δεν μπαινω διπλα, γενικα μαλλον βλεπω τα μετριοπαθη ποστ, οποτε δεν εχω συνολικη εικονα

Μα φυσικα.. Ειναι ενα και το αυτο οταν μιλαμε για 2-3 φασεις απο την μια μερια ενω απο την αλλη μιλαμε για τουλαχιστον 6-7..Φυσικοτατο..

η το 4ο του Ματσιουλις που το εκανε ο Διαμαντιδης

Για το πλεονεκτημα του ΔΔ εχεις να πεις τιποτα ή οχι?

Εγώ νομίζω ότι αν δεν υπήρχε η φάση με το πλεονέκτημα, το 95% των οπαδών του ΟΣΦΠ θα έκραζε τις δηλώσεις για τη διαιτησία, γιατί η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων από το πρώτο δευτερόλεπτο. Και η διαιτησία ήταν κακή εκατέρωθεν.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτή η φάση εξέθεσε τους διαιτητές. Όπως έγραψα και δίπλα, και 80-20 να ήταν η διαιτησία υπέρ του Ολυμπιακού σε όλο το ματς, αυτή η φάση πάλι θα γινόταν σημαία. Γιατί η πιθανότητα ανθρώπινου λάθους είναι μηδενική (εφόσον όλοι ξέρουμε ότι θα γίνει φάουλ το συντομότερο δυνατό επίτηδες), οπότε δείχνει τις προθέσεις των διαιτητών.

Τονίζω ότι δε θεωρώ πως ο ΠΑΟ κέρδισε λόγω διαιτησίας, αλλά νομίζω ήταν ξεκάθαρο στα τελευταία δευτερόλεπτα τι ήθελαν οι διαιτητές να συμβεί. Και αν οι σοβαροί φίλοι του ΠΑΟ έχουν διαφορετική γνώμη επ αυτού, θα τη διαβάσω με πολύ ενδιαφέρον.

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι? Οτι καποιοι,απο την μια λενε οτι γιατι δεν δινουμε την δυνατοτητα στο ποδοσφαιρο να κερδισει μια ομαδα που ειναι χειροτερη απο μια αλλη ποτε ενω οσο αφορα το μπασκετ,την καταρριπτουν..

Δεν αξιζε να κερδισει ο Ολυμπιακος σημερα με την εμφανιση του και ειδικα μεσα στο ΣΕΦ που κρινει τιτλο..Αλλα γιατι ομως ρε πο@στη μου να μην σε αφησουν να το διεκδικησεις ακομα και απο ενα σουτ απο το κεντρο που θα μπει κωλοφαρδα?

Φιλιππε να σου κανω μια τρολλο-ερωτηση(το τονιζω),

τα φαουλ στον ΔΔ γινονται εκτος φασης. Αν ο διαιτητης δωσει αντιαθλητικο συμφωνα με τον κανονισμο, τοτε τι θα λεγατε?

Να εισαι σιγουρος,οτι αν γινοταν το ιδιο στην πρωτη περιοδο ας πουμε,θα ηταν διπλο αντιαθλιτικο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...