Demon13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τα έχουν χαμένα στον Πειραιά. Πυροτεχνήματα αυτή την ώρα στην μαρίνα Ζέα. :P Λες να τον σκοτώσουν τον Σπανούλη ή να του χαρίσουν την ζωή;
icenex Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καλά παιδιά δεν τελείωσε ακόμη αν κανουν παλι τα παιχνίδια σαν τα προηγουμενα θα χασουμε παλι στο οακα.Btw αν παίξει στο επόμενο κ ουκιτς η ο ραιτ τότε ειμαι σιγουρος οτι θα το πάρουμε
Danbo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Αν εξαιρεσεις το καλαθι που χτυπησε ταμπλο τι αλλο λαθος εγινε? Ρε άντε που θες και να μιλήσουμε και για διαιτησία στο 4ο ματς της σειράς. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ 100% ΟΣΑ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. Μην ξανασχοληθείς μαζί μου σε παρακαλώ. Για τον αγώνα μεταμορφωμένος ο ΠΑΟ σαν να έχουν πάρει κάτι. Πρέπει να είναι και η εμφάνιση της χρονιάς εκτός έδρας. Γιανκοβιτς απίστευτος, η ομάδα έχει κλειδώσει στο 100% στον γάβρο, δεν έχουν το εύκολο καλάθι πια (που το είχαν στο ΟΑΚΑ) και σαν να μην έφτανε αυτό, όποτε πάει να δημιουργήσει ψυχολογία ο γάβρος πέφτει τρίποντο,άμεση διεύσδηση ή καλάθι και φάουλ. Τους τσακίζουμε την ψυχολογία δηλαδή. Μεταμορφωμένος και ο γάβρος, σαν να έχει πάρει υπνωτικό. Μπήκε φοβισμένος έχω την εντύπωση Εχει σχεση επειδη ηταν 4ο ματσ? Τι λες? Σημερα ειδες 50-50 διαιτησια και στο 3ο παιχνιδι ειδες καποιου ειδους σφαγη κατα του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ ε? Μιας και εχεις αρχειο απο τα replay,δειξε μας ενα παιχνιδι που δεν εχει δοθει φαουλ στον ΔΔ οπως αυτο που δεν δοθηκε στα 10'' στο τελος.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ..
man of steel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εχει σχεση επειδη ηταν 4ο ματσ? Τι λες? Σημερα ειδες 50-50 διαιτησια και στο 3ο παιχνιδι ειδες καποιου ειδους σφαγη κατα του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ ε? Μιας και εχεις αρχειο απο τα replay,δειξε μας ενα παιχνιδι που δεν εχει δοθει φαουλ στον ΔΔ οπως αυτο που δεν δοθηκε στα 10'' στο τελος.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΣ.. Φίλε danbo άστο το μόνο που δεν φταίει είναι η διατησία αλλά τα καφέ σορτσάκια.By the way ο Σπανούλης δεν μπορούσε να σκοράρει γιατί φορούσε babylino κάτω από το σορτσάκι και δεν τον βόλευε στις κινήσεις του
HERTHAN Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Αυτούς τους κάφρους που πετούν κροτίδες και καπνογόνα θα βρεθεί κάποτε κάποιος να του @#$%^& ότι έχουν και δεν έχουν;Και εγώ ο μ@λάκας σκεφτόμουν να πάρω την γυναίκα μου και τον πιτσιρκά και να πάω σήμερα στο ΣΕΦ.Αμ δεν ήξερα τι θα γινόταν;Πότε ρε π@υστη μου θα γίνουμε χώρα της προκοπής να πηγαίνουμε οικογενειακός στο γήπεδο; Πες τα ρε αδερφε γ@μ# την τρελα μου τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια απο τα ΙΔΙΑ ΖΩΑ καθε χρονο βλεπουμε.
Canvas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τις απαιτήσεις κάποιων από τον Φράγκι. Προπονητής δεν είναι. Και μην αρχίσουμε τώρα για ΜΑνωλόπουλους και Πρίφτηδες..
icenex Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Επίσης κάτι άσχετο like σε αυτόν που τις προάλλες έγραψε για τα καφέ σορτάκια και βγήκε προφητικός
tool1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 60-40 λογω εδρας είναι για μενα το ματς στο ΟΑΚΑ. Στο σημερινο ματς εδινα 90-10 υπερ του ΟΣΦΠ. Ψυχολογια,κοσμος,αγωνιστικη κατασταση,ολα ηταν υπερ του αλλα δεν το κερδισε το ματς. Παντως πιστευω από τα πρωτα λεπτα,θα δουμε την εικονα που θα εχει το παιχνιδι κ προς τα που παει.
man of steel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Πες τα ρε αδερφε γ@μ# την τρελα μου τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια απο τα ΙΔΙΑ ΖΩΑ καθε χρονο βλεπουμε. Αν είναι να πάω στο γήπεδο με 5 χρονών μικρό και τρομάξει από τις κροτίδες και να πνιγεί από τους καπνούς όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.....Ας χαίρονται το γήπεδο τους τα αυγά με μόνο τους κάφρους μέσα σε όλη την σαιζόν και με συμμετοχή του κόσμου μόνο στους τελικούς..Αλλά όπως πάει και σε αυτούς μόνοι τους θα μείνουν 1
stamatinho Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 -Ποιος θα λογοδοτησει για το οτι παραγκωνιστηκε μια ολοκληρη σεζον αυτος ο Γιακνοβιτς; Ποιος θα λογοδοτησει για το οτι σημερα ενω μας εδωσε το ματς ουσιαστικα τον εβγαλε και δεν τον ξαναχρησιμοποιησε σε κανενα σημειο του αγωνα; Μεγαλο λαθος.Τρομερο χερι ο μικρος.
Atallos1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Οταν επαιξε ο ΓΙανκοβις επαιξε ως 4αρι η 3αρι? Δεν γινεται να τον αφηνει ως 4αρι παντως πολλη ωρα , ειναι τρυπα αμυντικα vs Πριντεζη οπως ηταν τρυπα κ αρνητικος στο 3ο παιχνιδι
icenex Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Όλος ο κόσμος γκρινιάζει γιατί δεν παίζουν τα πιτσιρίκια..Τις προαλλες τα ιδια δεν έλεγα κ στο παιχνίδι στο οακα που χάσαμε.Γιατι δεν βαζει παππα κ γιανκοβιτς ειναι ελεός τι σκατα τον τρωνε τα μαναντζεριλικια η προσωπικες βεντετες κ δεν παιζουν τα παιδια?
Demon13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Κάποιοι απο εδώ λέγανε οτι είναι Γιούλ ο Γιάνκοβιτς και πρέπει να παίζει. Ε να που έπαιξε και επιβεβαιωθήκαν....
gamanos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Για τον Παππά, δες μόνο πώς μπήκε στην παρουσίαση του 3ου παιχνιδιού του ΟΑΚΑ. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις