Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

500 αιώνες Μνημόνιο. Αυτο αξίζουν αυτές οι λογικές, πιο παρτακιας παθαινεις

YΓ.

http://www.gazzetta.gr/football/article/664791/h-krotida-poy-den-eide-o-kalogeropoylos

Τι εγινε ΟΥΤΕ αυτο δεν το ειδαμε? Α παπαπα ουτε στο φυλλο αγωνα δεν το εγραψε... Παμε και για διεθνεις διαιτητες αλλωστε...

Καλά τα λες DKNI ,500 χρόνια Μνημόνιο. 

Δεν τον χαλάει η κροτίδα που έπεσε "σαν γεγονός", τον χαλάει που δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα "

(Άποψη για τον αγώνα δεν έχω μιας και δεν το παρακολούθησα το ματσάκι. Αν και απ'ότι βλέπω αναλώνεστε σε μαθήματα ορθογραφίας και γραμματικής οπότε συνεχίστε... )

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά άσε τα μπε για την πάρτη σου και όταν θα έχεις έναν παίκτη της προκοπής για να μην σε γλεντάει η κάθε εστορίλ τότε να έρθεις και να μου πεις για κουτόχορτο.Όπως έγραψα και χτες φτωχός και άσχημος  φωτομοντέλο  δεν μαμας με το τσάμπα, μάγκας δεν έγινε κανείς.Φάτε τον σανό του αφραγκούζου ότι σας άξιζε νίκη προχτές.Ας είναι καλά το όνομα του Π.Α.Ο που σας κρατά με τα ψέμματα.Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεprovata-forane-ugg.jpg

Επεξ/σία από greek for sale
Δημοσ.

Δεν τον χαλάει η κροτίδα που έπεσε "σαν γεγονός", τον χαλάει που δεν γράφτηκε στο φύλλο αγώνα "

Ειπα εγω πως δεν με χαλαει σαν γεγονος?

Εγω κραζω τον διαιτητη που οχι απλα δεν εκανε οτι επρεπε σαν γεγονος, αλλα δεν το εγραψε καν στο φυλλο αγωνα. Ουτε καν τα ελαχιστα δηλαδη...

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αυτο το πετυχες κοκκινο και μπεεεεε μαζι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλω να σου λέω το προφανές αλλά το πρόβατο με τα πράσινα μποτάκια ξέρεις ποιος είναι έ;Έλα μην κρύβεσαι ξέρουμε όλοι ότι το γνωρίζεις.Η ομάδα του τσάμπα έχει και αξιώσεις.Όχι κύριε εδώ δεν είμαστε ούτε ζούμε στην ουτοπία.Πρώτα θα τα σκάσεις, και μετά θα γλεντήσεις, θα μαμήσεις φωτομοντέλα, θα πάρεις πρωταθλήματα, κύπελλα, εύνοιες, και ότι άλλο θες, αλλά πρώτα θα τα σκάσεις.Όπως συμβαίνει παντού και πάντα, τα σκάνε οι Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο και μαμάν αυτές, δεν μαμαει η λεβάντε.Τα σκάει η Τσελσι το παίρνει η Τσέλσι τα έσκαγε η Μάντσεστερ τα έπαιρνε η Μαντσεστερ όποιος είναι τσαμπατζής παίρνει το τρίτο πόδι του Πέτριτς.Αν δεν κατανοείς ούτε αυτό τότε καλή συνέχεια στην παραμύθα που ζεις.

Επεξ/σία από greek for sale
Δημοσ.

greek for sale

Ακουλουθησε μια γραμμη.Δε γινεται τη μια βδομαδα να λες απατεωνα το χοντρο,οτι πουλαει παιχτες,οτι κανει οτι

γουσταρει και να τον συγκρινεις με τον τρακη.

Και την αλλη βδομαδα να λες οτι "διδαξε παλι ηθος" και οτι νικησατε καθαρα παρολο που δε νικησατε.

• Like 1
Δημοσ.

greek for sale

Ακουλουθησε μια γραμμη.Δε γινεται τη μια βδομαδα να λες απατεωνα το χοντρο,οτι πουλαει παιχτες,οτι κανει οτι

γουσταρει και να τον συγκρινεις με τον τρακη.

Και την αλλη βδομαδα να λες οτι "διδαξε παλι ηθος" και οτι νικησατε καθαρα παρολο που δε νικησατε.

Ποιος είπε ότι ο χοντρός δίδαξε ήθος;

@Krom 271 με άλλο τετράποδο σε παρομοιάζω στην εικόνα και άλλο μου προκύπτεις.Ποιο καφενείο λες ρε μάστορα;

@ dusk till down

Και ποιος λέει ότι ο χοντρός δεν είναι απατεώνας;Ρε θα με τρελάνετε εδώ μέσα;Επειδή ο ιδιοκτήτης μίας κλινικής δηλαδή είναι λαμόγιο απαγορεύεται να είναι η κλινική του μπροστά σε όλους τους τομείς σε σχέση με την κλινική του "τίμιου" αλλά  ψιλοτσαμπατζή  ανταγωνιστή του; (όπου κλινική βάλτε ομάδα γιατί πολλοί έχουν και προβλήματα κατανόησης.)Από προκύπτει ότι επειδή ο Ολυμπιακός σαφέστατα είναι καλύτερη ομάδα από τον Π.Α.Ο ότι ο Μαρινάκης είναι τίμιος, αυτή είναι μία σύνδεση εντελώς κουφή.Και μου άρεσαν και τα like που πήρες  για αυτόν τον λόγο.Κατά τα άλλα ότι είχα να πω το είπα.Μόνο σε τέτοια άλματα λογικής πλέον θα υπάρχει απάντηση.

Δημοσ.

Αν θες παρε και 1000 χρονια. Δεν εχω κανενα θεμα. Ανελαβε τις δικες σου ευθύνες μαζι με οσους επιθυμουν τετοιες τακτικές επειδή ο διαιτητης εδωσε χερι σε ενα ματς. Πραγματικα αξιολυπητο να βάζετε τη πολιτικη και τις δυσκολιες του κοσμου μπροστα και να παρακαλατε τη συνεχεια τους επειδη η ομάδα σας δε κερδισε.

Τα λογια ειναι περιττά. Κριμα.

Υ.γ. Με τα μνημονια η ομαδα σου ειναι χειρότερη απο ποτε. Και εσυ παρακαλας τη συνέχεια τους.

Δεν εχεις ιδεα τι γραφεις

Για 234534645η φορα κανετε σαν "ενα ματς ηταν, δεν παιξατε μπαλα, τι γκρινιαζεις"

Μαθε τα νεα

- Ουτε σεις παιξατε μπαλα. Αυτο τι σημαινει?

- Οταν για πολλοστη φορα τα σπορια πανε στην ιδια κατευθυνυση, δεν γινεται ξαναμανα να απομονωνουμε ενα ματς και να λεμε ηταν τυχαια

- Στο Μαλμε δεν παιξατε μπαλα αλλα κλαιγεστε για διαιτησια. Στο ματς με την Γιουβεντους κερδισατε με 2 φασεις δικες σας και 5 αποκρουσεις του Ρομπερτο.

- Στο Περιστερι και το Αγρινιο που χασατε βαθμους, παιξατε μπαλα? Γιατι για διαιτησια ακουσα και εκει

Γενικα αυτο το "αμα δεν παιζεις μπαλα, μην μιλας" το χρησιμοποιειται οποτε σας βολευει. Οταν φερνετε κανα Χ "δεν ημουν καλος αλλα με αδικησαν σε 2 φασεις". Και μαλιστα με τα Περιστερια και τους Παναιτωλικος.

Εμας μας στερησαν αυτες τις 2 φασεις με την ομαδα που εχει μπατζετ οσο οι αλλοι μαζι και ειναι γκαλακτικος

• Like 1
Δημοσ.

Αντιλήφθηκες τουλάχιστον οτι ήταν λανθασμένη η αναφορά σου σε μνημόνια και το γυρισες στο αγωνιστικο...θετικό αυτό.

Ουτε σεις παιξατε μπαλα. Αυτο τι σημαινει?

Βάλαμε γκολ και αν δεν έπαιζες με 11 παιχτες πισω ισως να βάζαμε και άλλο. Ο Αναστασίου πίστεψε οτι ο Καρέλης ειναι ο Μπερκ.  Ε δεν ειναι λοιπόν.

- Οταν για πολλοστη φορα τα σπορια πανε στην ιδια κατευθυνυση, δεν γινεται ξαναμανα να απομονωνουμε ενα ματς και να λεμε ηταν τυχαια

Γκαρίζεις για μια φαση. Μια πολύ δυσκολη φάση που ακομα και στη δικη παραδέχτηκαν τη δυσκολία της. Ακόμα και εκει εκτέθηκε ο ιδιος ο δημοσιογράφος σας.

- Στο Μαλμε δεν παιξατε μπαλα αλλα κλαιγεστε για διαιτησια. Στο ματς με την Γιουβεντους κερδισατε με 2 φασεις δικες σας και 5 αποκρουσεις του Ρομπερτο.

Όχι. Στο Μάλμε κλαφτήκαμε γιατι δεν αξίζαμε ηττα με 2-0 με τοσο καλή επιθετική εμφάνιση. Kαι αν κάποιος ειπε κάτι για διαιτησία, χάθηκε μέσα στα ποστ. Σε εσάς η διαιτησία ειναι η βασική σας ασχολία. Τα αξιόλογα ποστ, αυτά που λένε τα κλασικά "΄ρε παιδιά..ηταν δυσκολη η φάση, δε ξέρουμε τι θα γινόταν" κτλ κτλ, που τα ειπαν και Παναθηναικοι, χάθηκαν στη κλάψα της διαιτησίας.

- Στο Περιστερι και το Αγρινιο που χασατε βαθμους, παιξατε μπαλα? Γιατι για διαιτησια ακουσα και εκει

Κανεις δεν έκανε αναφορά για διαιτησία.  Χασαμε, το παραδεχτήκαμε, τα ριξαμε σε παίχτες, κακές μεταγραφικές επιλογές κτλ κτλ. Το ίδιο ισχυε και οταν χάσαμε από εσάς.

Η διαφορά μας ειναι οτι ξέρουμε να χάνουμε.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ απο εσένα και τη γνωστή παρέα που γκαριζει για τη διαιτησία, να παραδεχτεί Ελληνική ήττα σας. Πάντα θα βρειτε κάτι. Από ανάποδο πλάγιο μέχρι και τα μπολ μποις. Και αν δεν βρεθει κάτι συγκεκριμένο θα φταίει κανας Βαγγέλας :P

Παράλληλα όταν κερδίζετε, οι ιδιοι άνθρωποι φωνάζετε θριαμβευτικά οτι κερδίσατε ΚΑΙ την διαιτησία.

Και μετά οι ίδιοι αυτοι άνθρωποι αποκαλείτε πρόβατα τους γάβρους.

Δε νομίζω οτι χωράει συζήτηση για το ποιος τελικά ειναι αυτός που ακολουθεί τον μεγάλο βοσκό χωρις διαμαρτυρία.

Πραγματικά φοβερό. Μια ήττα τα τελευταία χρόνια που να μην φέρει ευθύνη κάποιος άλλος εκτός από διαιτητές ή Βαγγέλη...μια μονο!!!!

Χασατε και την οποια συμπάθεια ειχατε από άλλους οπαδους. Λογικό όταν τους έχετε βγάλει όλους οπαδους πουλημένων ομάδων.

Περαστικά σας. Ειστε μονοι.

Το παραπάνω ποστ αφορά μόνο όσους έχουν τη συγκεκριμένη οπαδικη συμπεριφορά (ολα η διαιτησία, η ομαδάρα αν δεν ηταν ο Βαγγέλας θα ειχε πάρει τα πάντα κτλ κτλ). Μη παρεξηγηθουμε κιόλας :P

Δημοσ.

E ναι, μην παρεξηγηθουμε με ενα τρολλ, πρεσβευτη της αποψης οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι καθαρο και οτι δεν υπαρχει καμια αποδειξη εναντιον του ΟΣΦΠ και οσα του καταλογιζουν. Πρεσβευτη ενος σωρο αναλογων "αποψεων" που τον ταιζει ο Πρωταθλητης κι Ο Γαυρος σε καθημερινη βαση. Κριμα απτο Θεο ειναι να σε παρεξηγησουμε !

Στο μεταξυ δε ξερω τι ακριβως μπορει να σε καιει, αλλα δεν καταλαβαινω με ποια λογικη επαναλαμβανεις εδω και 2-3 ποστ το "χασατε την συμπαθεια απτους αλλους οπαδους".

Πρωτον ειμαι περιεργος να μαθω απο που βγηκε το συμπερασμα οτι ειχαμε τη συμπαθεια των αλλων οπαδων.

Μολις γινει αυτο, θελω να μαθω απο που βγηκε το συμπερασμα οτι τωρα την χασαμε!

Και μολις το μαθουμε κι αυτο θελω να μαθω για ποιο λογο πρεπει να μας νοιαζει η συμπαθεια των υπολοιπων.

Μηπως επειδη η ομαδα σου ειναι θυμα της μοναξιας και του πανελληνιου κραξιματος χρονια τωρα και ψαχνεις για τετοιου τυπου "εξιλεωση" ;

Η τιμωρια σου, γαυρε, ειναι οτι ολη η φιλαθλη Ελλαδα θα σε αποκαλει διορισμενο και ομαδα του δημοσιου οσο εσυ θα ψαχνεις γραφικα δεκανικια τυπου "φερτε μου αποδειξεις". Ποσως με απασχολει εμενα ως Παναθηναικο αν με συμπαθουν αυτοι που σε κραζουν. Φτανει οτι εχουν ματια και βλεπουν, σε αντιθεση με μερικους.

• Like 3
Δημοσ.

Επειδη βαριεμαι να απαντησω σε ολο το παραληρημα θα επικεντρωθω σε αυτα τα δυο σημεια.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ απο εσένα και τη γνωστή παρέα που γκαριζει για τη διαιτησία, να παραδεχτεί Ελληνική ήττα σας. Πάντα θα βρειτε κάτι. Από ανάποδο πλάγιο μέχρι και τα μπολ μποις. Και αν δεν βρεθει κάτι συγκεκριμένο θα φταίει κανας Βαγγέλας :P

Ας παρουμε την φετινη χρονια γιατι αν τα παρουμε ολα δεν τελειωνουμε ποτε.

Τι να παραδεχτουμε? Την ηττα απο την σφαγη με τον Κομποτη? Την ηττα απο την Καλλονη με την κοκκινη που θα εδινε ακομα και... ο Βαγγελας και δεν εδωσε ουτε φαουλ? Ή το κυριακατικο σιχαμα?

Αν καποιος πρεπει να παραδεχτει και να απολογηθει ειστε εσεις για τον βοθρο της σουπερλιγδας.

Χασατε και την οποια συμπάθεια ειχατε από άλλους οπαδους. Λογικό όταν τους έχετε βγάλει όλους οπαδους πουλημένων ομάδων.

Περαστικά σας. Ειστε μονοι.

Αυτο εδω με ξεπερνα πραγματικα. Μιλαει ο οπαδος της ομαδας που την εχει σιχαθει ολο το φιλαθλο κοινο της χωρας για μοναξια!

Μιλαμε οι τυποι ειναι αλλου για αλλου!

• Like 1
Δημοσ.

Η ομάδα έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και η κάκιστη διαιτησία της Κυριακής έδωσε άλλοθι σε παίχτες και κυρίως σε προπονητή ώστε να γλυτώσουν από κριτική .

Εξηγούμε ο Αναστασίου έχει παραμείνει στάσιμος σαν προπονητής και φοβάται να πετάξει καπιους παίχτες έξω πρανιτς ζεκα νανο δεν έπρεπε να βλέπουν ενδεκάδα αυτή την στιγμή ούτε ο κουτρουμπης το σχέδιο ήταν να στελεχωθεί η ενδεκάδα από παιδιά από την ακαδημία από την άλλη εξαφανίζονται ο πχ ρισβανη τον έχουνε εξαφανίσει χουχουμη το ιδιο . Ο λαγός είναι ο πιο βελτιωμένος παίχτης ιδικά οι μεταβιβάσεις του έχουν βελτιωθεί απίστευτα πολύ και παρολα αυτά είναι ο πρώτος που βγαίνει αλλαγή , προτιμώ δωνη και την ενέργεια που δίνει και την διάθεση να παίξει μπάλα. Παρολο που έκανε λάθος που πήγε να στοιχίσει 2 γκολπαρά πρανιτσ και τον κλασικό ζεκα πρώτου εξαμήνου . Τέλος.πάντων εύκολο είναι να βρεις άλλοθι στην κάκιστη διαιτησία που σαφώς διαμορφώνει αποτέλεσμα αλλα καλό είναι να κοιτάξουν να βελτιωθούν αγωνιστικά δεν είναι μπάλα αυτό που βλέπουμε

Δημοσ.

Midi,Krom,DKNI πειτε οτι συμφωνουμε σε οτι λετε..

Λυστε μας μια απορια ρε παιδια.. Πειτε μας ΕΝΑ ΜΟΝΟ παιχνιδι τα 2 τελευταια χρονια που ειπατε οτι χασατε βαθμους δικαια χωρις να φταιει το παραμικρο απο εξωαγωνιστικους παραγοντες.ΕΝΑ μονο παιχνιδι μπορει καποιος να μας αναφερει? Να πει ρε παιδι μου,οτι το χασαμε γιατι ειμασταν τραγικοι ή ο αντιπαλος απλα επαιξε καλυτερα.. Μπορειτε? ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσ.

Midi,Krom,DKNI πειτε οτι συμφωνουμε σε οτι λετε..

Λυστε μας μια απορια ρε παιδια.. Πειτε μας ΕΝΑ ΜΟΝΟ παιχνιδι τα 2 τελευταια χρονια που ειπατε οτι χασατε βαθμους δικαια χωρις να φταιει το παραμικρο απο εξωαγωνιστικους παραγοντες.ΕΝΑ μονο παιχνιδι μπορει καποιος να μας αναφερει? Να πει ρε παιδι μου,οτι το χασαμε γιατι ειμασταν τραγικοι ή ο αντιπαλος απλα επαιξε καλυτερα.. Μπορειτε? ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

To 0-1 στη λεωφορο με τον Μητρογλου απ οσο θυμαμαι δεν εγινε κατι το τρομερο.

Οσον αφορα στην εδρα σας παμε πισω στο 2009 με το 2-0 που επισης δε θυμαμαι κατι το τρομερο απο ρεφερι.

Εσεις μπορειτε να πειτε ενα παιχνιδι που επρεπε να χασετε και τελικα νικησατε?

• Like 2
Δημοσ.

To 0-1 στη λεωφορο με τον Μητρογλου απ οσο θυμαμαι δεν εγινε κατι το τρομερο.

Οσον αφορα στην εδρα σας παμε πισω στο 2009 με το 2-0 που επισης δε θυμαμαι κατι το τρομερο απο ρεφερι.

Εσεις μπορειτε να πειτε ενα παιχνιδι που επρεπε να χασετε και τελικα νικησατε?

Με τον Κατσουρανη.. 

Για το περυσινο ματσ στη Λεωφορο λες? Κανε search, γυρνα πισω και διαβασε τι γραφονταν εδω,για τα φαουλ,για το γκολ που προηλθε απο πλαγιο αραουτ στο κεντρο ενω πριν αυτο επρεπε να δοθει φαουλ στο κεντρο και αλλες ομορφιες για καρτες,για τη φαση του Ρομπερτο που εδωσε επιθετικο φαουλ κτλ κτλ.. Οποτε μην λες οτι δεν εγινε τπτ.. Γυρνα πισω τις σελιδες και διαβασε..Η Γνωστη μιρλα υπηρξε και τοτε..

Επισης,τι μου λες για ματσ 6 χρονια πισω? Σου λεω για ματσ τα τελευταια 2 χρονια,δεν ειπα εγω οτι πριν 5-6-7-10 χρονια ειχατε παντα μιρλα..Μιλαω για τα τελευταια 2 χρονια με τον Αλαφουζο στο Τιμονι..

Πες μου λοιπον τα τελευταια 2 χρονια,ποτε εχασες βαθμους και δεν μιλησες καθολου μα καθολου για διαιτησια..Πες μου ενα παιχνιδι που δεν υπηρχε η παραμικρη μιρλα για απωλεια βαθμων..

Υ.Γ Παραλειπω να πω οτι μονο περυσι ειχατε ζητησει περιπου 30-40 πεναλτι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ομως..

Υ.Γ2 Παραλειπω επισης οτι τις φορες που κερδιζατε,η μιρλα επιασε τον Ολυμπιακο ακομα και σε ματσ που κερδισε 6-0 και λεγατε για διαιτησια..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...