thanos77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 μην δινεις σημασια ,εκει που τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν τα μαθηματα γραμματικης . πρωτος διδαξαντας ο μιδις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomato9 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 μην δινεις σημασια ,εκει που τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν τα μαθηματα γραμματικης . πρωτος διδαξαντας ο μιδις το ανεκδοτο της δεκαετιας.αν παντως θελουν καποιοι κι αλλα επιχειρηματα μπορουν να απευθυνθουν στον κυριο κορεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 τι ξερει ο κορεας ,εγω τους παναθηναικους πιστευω που λενε μονο αληθειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ενώ εσένα δεν σε χόρτασαν μνημόνια για αυτό είσαι εις την Τσίπρον.Αλλά έχεις τόσο καλό "τυχερό" που μετά την έλευση σου εκεί μάντεψε τι έγινε βρε;Και εκεί μνημόνια ήρθαν.Δεν σου έχουν μείνει και πολλές επιλογές για να κρυφτείς από αυτά δεν νομίζεις;Άρα μήπως με το δικό σου σκεπτικό δεν πάει κάτι καλά και σε "κυνηγούν" τα μνημόνια όπου και αν πας; Ps μην μεταναστεύσεις πουθενά αλλού για όνομα του Κυρίου δεν σου φταίει κανένας άλλος .Just saing... Το που ειμαι και τι κανω προφανως ειναι δικο μου θεμα και δεν σε αφορα ουτε εσενα ουτε το τοπικ. Με κολακευει βεβαια το τι τσιμπημα εχεις φαει με την παρτη μου που με εχεις ψαξει με τετοια λεπτομερεια. Ακομα περισσοτερο με κολακευει η αναγκη σου να μας κοινοποιησεις τη γνωμη σου για το τι κανω στη ζωη μου. Να σας βλεπω να ψηνεστε και να κανετε σαν κατινες. Και τελος τα μυαλα μας πονανε γιατι εισαι ο τυπος λιγο πιο κατω συμφωνει με ποστ που λεει ´εκει που τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν μπλαμπλα¨, ενω πχ αυτο ειναι ποστ που καταδεικνυει υπαρξη επιχειρηματων. ΥΓ. Το αγγλικο παρατατο, δε το πας και δε σε παει. Με το ελληνικο την παλευεις οσο σε βοηθαει ο ορθογραφος, αλλα η συνταξη σε προδιδει συν 2-3 ορθογραφικα που δε τα πιανει το προγραμματακι και βγαζουν ματι. Συμβουλευτικα στο λεω διοτι ειδα 3 ποστ που βαυκαλιζεσαι για τα γραπτα σου χωρις να σχολιασω , αλλα θα πεσει κανα κεραμυδι να μας σκοτωσει οσο συνεχιζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ΥΓ. Το αγγλικο παρατατο, δε τομπας και δε σε παει. Με το ελληνικο την παλευεις οσο σε βοηθαει ο ορθογραφος, αλλα η συνταξη σε προδιδει συν 2-3 ορθιγραφικα που δε τα πιανει το προγραμματακι και βγαζουν ματι. και καπου εδω ξεκινανε τα μαθηματα..αλλα δασκαλε εχω μια απορια,τι ακριβως σημαινει ''παρατατο''? και επισης το ''τομπας'' . κρεμομαι απο τα χειλη σου να μου μεταλαμπαδευσεις της γνωσεις σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 και καπου εδω ξεκινανε τα μαθηματα..αλλα δασκαλε εχω μια απορια,τι ακριβως σημαινει ''παρατατο''? και επισης το ''τομπας'' . κρεμομαι απο τα χειλη σου να μου μεταλαμπαδευσεις της γνωσεις σου Γραφω απο ipad και πατουνται μαζι το space με μ-ν συνηθως , παρολα αυτα δε το επαιξα γραμματιζουμενος αρα οτι λαθος και να κανω γουστο μου/καπελο μου.Αν αρχισεις κι εσυ κριτικη για ορθογραφια και συνταξη πες το μας να ξερουμε οτι το φορουμ αυτο εχει ολοκληρωσει το σκοπο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tiger.7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Η μεγαλύτερη φαση ειναι το αλμα εις ύψος που πηδανε οτι δν τους συμφέρει και κάνουν πως δεν το ειδαν.. Βρε θα μας πει κανεις αντικειμενικος για το πέναλτι του Νικοπολιδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 500 αιώνες Μνημόνιο. Αυτο αξίζουν αυτές οι λογικές, πιο παρτακιας παθαινεις Για τις αντιδράσεις που δεν είχατε τα πέτρινα χρονια και τους άλλους οπαδούς, υπαρχει τοπική στη Γενικη, το Ανέκδοτα Αν θες παρε και 1000 χρονια. Δεν εχω κανενα θεμα. Ανελαβε τις δικες σου ευθύνες μαζι με οσους επιθυμουν τετοιες τακτικές επειδή ο διαιτητης εδωσε χερι σε ενα ματς. Πραγματικα αξιολυπητο να βάζετε τη πολιτικη και τις δυσκολιες του κοσμου μπροστα και να παρακαλατε τη συνεχεια τους επειδη η ομάδα σας δε κερδισε.Τα λογια ειναι περιττά. Κριμα. Υ.γ. Με τα μνημονια η ομαδα σου ειναι χειρότερη απο ποτε. Και εσυ παρακαλας τη συνέχεια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 και καπου εδω ξεκινανε τα μαθηματα..αλλα δασκαλε εχω μια απορια,τι ακριβως σημαινει ''παρατατο''? και επισης το ''τομπας'' . κρεμομαι απο τα χειλη σου να μου μεταλαμπαδευσεις της γνωσεις σου Όλα τα λεφτά δεν κάνω φυσικά το post του παράθεση ότι γράφει από τηλέφωνο αλλά μιας και αρχίσαμε τα πως και τα γιατί ας το τελειώνουμε εδώ.Αυτόματο ορθογράφο μπορεί α χρησιμοποιεί ο μύδι πάντως όχι εγώ.Εγώ αυτήν την στιγμή που γράφω παρακολουθώ μία οθόνη άλλη στον καινούριο Η/Υ στην δουλειά όπου καταγράφονται θερμοκρασίες από δεξαμενές με χημικά οι θερμοκρασίες από το στεγνωτήριο όπου στεγνώνουν οι βέργες σιδήρου που βάφουμε μετά τον εμποτισμό τους από τα χημικά επίσης παρακολουθώ τις πιέσεις με πόσα bar δηλαδή οι δίσκοι τινάζουν την πούδρα(μπογιά) που βάφονται τα σίδερα (ηλεκτροστατική βαφή) και επίσης της θερμοκρασίες στον φούρνο όπου θα ψηθούν τελικά και παράλληλα πληκτρολογώ στον παλιό υπολογιστή.Όχι ότι νοιάζει και κανέναν αλλά αυτό συμβαίνει.Και φυσικά εκτός όλων αυτών κατεβάζουμε και μοτέρ από 36 μέτρα ύψος να το στέλνουμε για περιέλιξη όταν αυτό καίγεται όπως καλή ώρα τώρα.Και είναι τα σκασμένα τόσο ψηλά γιατί οι δωδεκάμετρες βέργες βάφονται κάθετα και πρέπει να έχουν πάνω και κάτω από αυτές αλλά τόσο ύψος.Τα τελευτάια αχρείαστα αλλά μιας και ανέφερα που είναι στραμμένη η προσοχή μου όταν πληκτρολογώ έκανα πλήρης περιγραφή της εργασίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Γραφω απο ipad και πατουνται μαζι το space με μ-ν συνηθως , παρολα αυτα δε το επαιξα γραμματιζουμενος αρα οτι λαθος και να κανω γουστο μου/καπελο μου. Αν αρχισεις κι εσυ κριτικη για ορθογραφια και συνταξη πες το μας να ξερουμε οτι το φορουμ αυτο εχει ολοκληρωσει το σκοπο το εισαι καλος στο να σκαλιζεις ποστ 2 ετων .κανε μια αναζητηση και θα δεις ποσο ευκολα το επαιζες ''γραμματιζουμενος''. βεβαια εγω δεν τραβαω κανενα ζορι με το πως γραφει ο καθενας, πριν απο σενα αλλος εκανε υποδειξεις για την ορθογραφια αυτα να τα πεις στους συνοπαδους σου να τελειωνει το θεμα με την ορθογραφια του καθενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αυτόματο ορθογράφο μπορεί α χρησιμοποιεί ο μύδι πάντως όχι εγώ.Τσακαλι εισαι. Με ορθογραφο που δεν βαζει τονους γραφω, δικη μου πατεντα αυτη. Εγώ αυτήν την στιγμή που γράφω παρακολουθώ μία οθόνη άλλη στον καινούριο Η/Υ στην δουλειά όπου καταγράφονται θερμοκρασίες από δεξαμενές με χημικά οι θερμοκρασίες από το στεγνωτήριο όπου στεγνώνουν οι βέργες σιδήρου που βάφουμε μετά τον εμποτισμό τους από τα χημικά επίσης παρακολουθώ τις πιέσεις με πόσα bar δηλαδή οι δίσκοι τινάζουν την πούδρα(μπογιά) που βάφονται τα σίδερα (ηλεκτροστατική βαφή) και επίσης της θερμοκρασίες στον φούρνο όπου θα ψηθούν τελικά και παράλληλα πληκτρολογώ στον παλιό υπολογιστή.Όχι ότι νοιάζει και κανέναν αλλά αυτό συμβαίνει.Και φυσικά εκτός όλων αυτών κατεβάζουμε και μοτέρ από 36 μέτρα ύψος να το στέλνουμε για περιέλιξη όταν αυτό καίγεται όπως καλή ώρα τώρα.Και είναι τα σκασμένα τόσο ψηλά γιατί οι δωδεκάμετρες βέργες βάφονται κάθετα και πρέπει να έχουν πάνω και κάτω από αυτές αλλά τόσο ύψος.Τα τελευτάια αχρείαστα αλλά μιας και ανέφερα που είναι στραμμένη η προσοχή μου όταν πληκτρολογώ έκανα πλήρης περιγραφή της εργασίας To βασικο ξεχασες: "Εξ'ου και το nickname μου man of steel". Oh wait. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τι δουλειά θα μπορούσε να έχει το nick έστω και αν υποθετικά είχες δίκιο.Δεν δουλεύουμε χάλυβα. PS.Τα λέμε και πάλι σε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τι ακουμε παλι απο τους οπαδους του διορισμενου! Ο αλλος λεει πως κανενας παιχτης δεν θα ελεγε πως ενα λανθασμενο φαουλ θα διαμορφωνε αποτελεσμα. Σωστο μονο που δεν εχει καμια σχεση με το παιχνιδι της Κυριακης. Στο παιχνιδι της Κυριακης δεν ειχαμε ΕΝΑ λανθασμενο φαουλ, ειχαμε καμια 15αρια λανθασμενα φαουλ με στοχο φυσικα να φερουν τον τρυλο μεσα στην περιοχη, ειχαμε καθαρα φαουλ στον Παναθηναικο να μην δινονται, ειδαμε κιτρινες αστειες, ειδαμε κορνερ ανυπαρκτα, ειδαμε οφσαιντ να κοβουνται, ειδαμε να δινεται πεναλτυ σε βουτια, ειδαμε να δινεται φαουλ επειδη ενας παιχτης του Παναθηναικου ακουμπησε την μπαλα με το τριτο του χερι (μπορει να μην εμπαινε το λουκουμι στον ατζαγκουν λενε οι τυποι ΑΥΤΟ ειναι το επιχειρημα!) ειδαμε σε ενα ματς που το παιχνιδι εχει ΔΙΑΚΟΠΕΙ για 8 λεπτα, στο οποιο εχουν γινει 3 αλλαγες και επιπλεον εχουμε 3 κιτρινες στις καθυστερησεις να κραταει ο κορακας καθυστερησεις 7 λεπτα. Και το σωστο ερωτημα ερχεται τωρα. Τι θα ελεγε ενας οποιοσδηποτε ποδοσφαιριστης για τα παραπανω? Διαμορφωνουν αποτελεσμα ναι ή ου? Η απαντηση προφανης στα μη προβατα. Τα προβατα ας συνεχιζουν να βελαζουν.... ΥΓ. http://www.gazzetta.gr/football/article/664791/h-krotida-poy-den-eide-o-kalogeropoylos Τι εγινε ΟΥΤΕ αυτο δεν το ειδαμε? Α παπαπα ουτε στο φυλλο αγωνα δεν το εγραψε... Παμε και για διεθνεις διαιτητες αλλωστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek for sale Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πρόβατα είναι αυτοί που πιστεύουν ότι χωρίς ούτε μία φάση στον αγώνα έπρεπε να πάρουν κάτι γιατί έτσι τους έμαθε ο Αφραγκούζος. Όλοι ξέρουμε τι πήραν τελικά Τσακαλι εισαι. Με ορθογραφο που δεν βαζει τονους γραφω, δικη μου πατεντα αυτη. To βασικο ξεχασες: "Εξ'ου και το nickname μου man of steel". Oh wait. Το βασικό το ξέχασες εσύ με βάση τα περισσότερα post μου φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν χρησιμοποιώ ορθογράφο αλλά βλέπω ότι σκόπιμα αποφεύγεις να το αναφέρεις.Τεσπα καλά καρδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom271 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Και το γυρναμε παλι στο κλασσικο γαβροεπιχειρημα. Αφου δεν επαιξες μπαλα δεν πρεπει να διαμαρτυρεσαι που σε εσφαξε η διαιτησια. Η λογικη σπαει κοκκαλα! Αν δεν με εσφαζε βεβαια μπορει και να επαιζα αλλα ασχετο. Και το κορυφαιο. Σε ενα παιχνιδι που δεν εκανε φαση ουτε ο διορισμενος. Μπεεεε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις