Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτοι ουτε προπαγανδα δεν ξερουνε να κανουνε  ,χτες βγηκε καποιος μιχαλαριας στο σκαι  και ειπε οτι μια φαση αντιστοιχη του μητρογλου  ειχε γινει με τον παπαδοπουλο και τον νικοπολιδη και ΔΕΝ δοθηκε  πεναλτι . ψευτες ολκης  που τζαμπα  προπαγανδα κανουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημήτρης Γιαννακοπουλος θα έβαζε εκατομμύρια μολις έφευγε ο Πατέρας, θα χόρευε τους γαύρους

Αντρέας Βγενοπουλος, τον έδιωξε η Πρασινη και ο Γκοντζος, δεν φοβήθηκε πρωθυπουργούς και κυβερνήσεις

Νίκος Πατέρας, δεν ηθελε να τσακωθεί με τον φίλο του Μαρινακη

Αδαμαντιος Πολεμης, δεν ηθελε στα γεράματα να τον βρίζουν εφημερίδες

Όλοι οι υπόλοιποι πχ Ζολωτας που προτιμούν μικρή βοήθεια απο την σκιά

Δυστυχώς στον Παναθηναικο μαζεύτηκαν οι μυγιαγγιχτοι και οι υπεράνω

Ειδικα ο ΔΓ που η αντιγαυριλα του σταματάει στο μπάσκετ, που η Πρασινη δεν εχει γράψει μια φορά το όνομα Μαρινακης και που έκανε χορηγίες στο τηγάνι και ο Πατέρας, ο μόνος που κατάφερε να μοιράσει πόνο στο παρασκήνιο, και την έκανε μολις μπήκε ο χοντρος φίλος του

Και παλεύει ο Αλαφουζος με το 1/100 της οικονομικής τους δύναμης

Υγ. Μάγεψε η Θρυλαρα προχθες, μπαλαρα και 30 ευκαιρίες, δικαιούται να λέει οτι δεν πρεπει να γκρινιάζουμε γιατι δεν παίξαμε καλα

15' καθυστερήσεις στο 2ο, αλλα έδωσε τα 7'. Ηταν όμως μια φάση που έπρεπε να δούμε το ρολόι 3 φορές να το καταλάβουμε, πως κάνετε ετσι

Ενώ εσείς δικαιούσασταν αποτέλεσμα από την ποδοσφαιρική μαγεία που παρουσιάσατε.Προσπαθούμε να κάνουμε ένα reverse στο troling ο ένας στον άλλον εδώ και λίγα post αλλά ορισμένοι δεν μας αφήνετε.Διαμόρφωση αποτελέσματος από πλάγιο φάουλ με 16 παίκτες μέσα στην περιοχή λέει ο άλλος και υπάρχουν οπαδοί που τον πιστεύουν.Κατά τα άλλα είναι πρόβατα οι γάυροι.Η το άλλο ακόμα πιο κορυφαίο είναι ότι ο ατζαγκούν το είχε βάλει ήδη σύμφωνα με αυτά που γράφονται.Καλά ορισμένοι πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;

• Like 2

Η ιστορία εγραψε. Ολα τα άλλα είναι καφενείο οπαδων. Οτσν χάσουν απο καναν οφη παλι θα φταιει ο φροντιστης η ο κλητηρας. Και μεις περασαμε απο πετρινα χρονια κυριοι. Τετοια αντίδραση ποτε. Με τη συμπεριφορά αυτη χασατε και τη συμπαράσταση των υπολοίπων Ελλήνων οπαδων. Λογικο. Οταν χανετε απ τις ομάδες τους σας φταινε τα μπολ μποις. Μόνοι και γραφικοί πλεον οσοι υποστηρίζουν τέτοιες τακτικες.

• Like 1

15' καθυστερήσεις στο 2ο, αλλα έδωσε τα 7'. Ηταν όμως μια φάση που έπρεπε να δούμε το ρολόι 3 φορές να το καταλάβουμε, πως κάνετε ετσι

στην τουμπα δειχνει 7' και κραταει 15'. στο σαραιταβλι κραταει 7' αντι για 15'. ολα οκ και ''επιστημονικα'' τεκμηριωμενα :rolleyes:

• Like 1

Η ιστορία εγραψε. Ολα τα άλλα είναι καφενείο οπαδων. Οτσν χάσουν απο καναν οφη παλι θα φταιει ο φροντιστης η ο κλητηρας. Και μεις περασαμε απο πετρινα χρονια κυριοι. Τετοια αντίδραση ποτε. Με τη συμπεριφορά αυτη χασατε και τη συμπαράσταση των υπολοίπων Ελλήνων οπαδων. Λογικο. Οταν χανετε απ τις ομάδες τους σας φταινε τα μπολ μποις. Μόνοι και γραφικοί πλεον οσοι υποστηρίζουν τέτοιες τακτικες.

Πότε είχαμε εμείς τέτοια μίρλα τα 10 πέτρινα χρόνια να κλαίμε για ανάποδα φάουλ κόρνερ για τα ανάποδα κουρεμένα γκαζόν για τα ballboys λες και σε μας δεν πέρασαν από την καμπούρα μας και από την ποδοσφαιρική μας υπομονή 10 ολόκληρα χρόνια.Και βγαίνει ο κάθε ένας ορφέας 1992 και μας τα κάνει να μην πω τι,(ελέω μπάν) αγνοώντας φυσικά γιατί δεν είχε γεννηθεί καν τι σφαγές υπέστει ο Ολυμπιακός τα πέτρινα χρόνια και έχοντας παικταράδες όπως ο Ντέταρι Σαβιτσεφ Προτάσωφ Λιτόφτσενγκο Καραπιάλη  Σαβίδη Κωφίδη κ.α και όχι παλτά όπως οι ατζαγκούν και πέτριτς

Συμπτώσεις, όλα συμπτώσεις

Κέρδισε η Μακαμπι Πειραιά;

Όλα καλα

Ε ποιος να κέρδιζε ο Π.Α.Ο κάτω τραχανοπλαγιάς;Σε όλα τα επίπεδα μέχρι εκεί είστε.Deal with this

στην τουμπα δειχνει 7' και κραταει 15'. στο σαραιταβλι κραταει 7' αντι για 15'. ολα οκ και ''επιστημονικα'' τεκμηριωμενα :rolleyes:

Δεν ξέραμε να το κρατήσουμε μέχρι το 180 μπας και βάλουν οι άμπαλοι γκολ.Θα μας τρελάνετε ρε σε ποιο πρωτάθλημα στον κόσμο τα 7 λεπτά ως καθυστέρηση είναι λίγα;Σε κανά πρωτάθλημα του Μεξικού ίσως πάντως στην Ευρώπη και τα 7 λεπτά είναι υπερβολικά.Σπάνιες φορές κρατούνται τόσα ή παραπάνω.Πάντως την επόμενη φορά πείτε μας πότε θέλετε να το λήξουμε να ξέρουμε από πριν.Για μπάλα λέμε όχι για αγώνα baseball.Και ο άλλος που μου ζήτησε την άποψη(φυσικά για να υπεκφύγει της συζήτησης που είχε ανοίξει)  υποστηρίζει σοβαρά με το like του ότι 7 λεπτά καθυστερήσεων είναι λίγα.Άντε την άλλη φορά θα κρατήσουμε 40 μην υπερκαλύψουμε και το κανονικό ημίχρονο. :-D

Σημερα μαθαινουμε οτι ειναι προβατο αυτος που διαμαρτυρεται για την "μια" φαση που σφυριχτηκε αναποδα και εκοψε κλασσικη ευκαιρια για γκολ. Επιπλεον ολες τις υπολοιπες φασεις που εχουν συζητηθει κανει οτι δεν τις ειδε και οδηγειται στο συμπερασμα της ¨μιας φασης¨.

Αμα εισαι γαυρος...

Ρε πατηστε τους στα μνημονια να χορτασουν πεινα, φορτωστε τους και τα μνημονια αλλων χωρων μπας και βαλουν μυαλο ποτε τους.

Ενώ εσένα δεν σε χόρτασαν μνημόνια για αυτό είσαι εις την Τσίπρον.Αλλά έχεις τόσο καλό "τυχερό" που μετά την έλευση σου εκεί μάντεψε τι έγινε βρε;Και εκεί μνημόνια ήρθαν.Δεν σου έχουν μείνει και πολλές επιλογές για να κρυφτείς από αυτά δεν νομίζεις;Άρα μήπως με το δικό σου σκεπτικό δεν πάει κάτι καλά και σε "κυνηγούν" τα μνημόνια όπου και αν πας;

Ps μην μεταναστεύσεις πουθενά αλλού για όνομα του Κυρίου δεν σου φταίει κανένας άλλος :P.Just saing... 

Ps μην μεταναστεύσεις πουθενά αλλού για όνομα του Κυρίου δεν σου φταίει κανένας άλλος :P.Just saing... 

say - ing  -> saing , play - ing -> plaing ,

οπως παραμιλα-ω -> παραμιλω ,

και χασκογελα-ω -> χασκογελω

ειναι συνηρημενο ρημα. αντι να ειρωνευεστε "επιστημονες" φιλολογους, καλυτερα μαθετε επιτελους γραμματικη :confused:

Να δουμε στο Αγρινιο τι θα φταιει... Μηπως η μερα επειδη ειναι πεμπτη?

Και την Κυριακη τι θα φταιει? Οχι τπτ αλλο,αλλα τελειωνουν και τα ball boys, ο Αναδρομος Ερμης δεν θα ειναι αναδρομος κτλ..

Συμπτώσεις, όλα συμπτώσεις
Κέρδισε η Μακαμπι Πειραιά;
Όλα καλα

Μακαμπι τραχωνοπλαγιας κατω Πορτογαλιας παντως μονο εσενα κερδιζει...

Παντως,ακομα απο κανεναν αντικειμενικο Παναθηναικο δεν εχουμε παρει απαντηση για τη φαση του Κατσουρανη απο που προηλθε (ξερεις,απο αυτους που ειναι ευαισθητοποιημενοι απο το ανυπαρκτο φαουλ απο το οποιο ηρθε το γκολ) αλλα ουτε απαντηση για το πεναλτι που κερδισαν μεσα στο Καραισκακη απο τον Νικοπολιδη..

Γιατι δεν απαντατε ρε δηθεν αντικειμενικοι και δηθεν εξηγιαντες?

ειναι συνηρημενο ρημα. αντι να ειρωνευεστε "επιστημονες" φιλολογους, καλυτερα μαθετε επιτελους γραμματικη :confused:

Αυτό που έγραψα σε άλλο post ότι έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο το διάβασες η μπα;.Διάβασε το ξεστραβώσου και μετά τα ξανά λέμε.Ορισμένες φορές δεν τυπώνει τα γράμματα ενώ πατώ το πλήκτρο.Πιο συχνά μου το κάνει στο Ελληνικό έψιλον όπως και στα κεφαλαία και στα κόμματα.Δεν μπορώ να κοιτώ συνέχεια γιατί πληκτρολογώ με τυφλό και παίρνω ως δεδομένο ότι τυπώθηκε στην οθόνη το πλήκτρο που πάτησα.Αν εσύ ελέγχεις ένα ένα τα γράμματα μαγκιά σου εγώ πληκτρολογώ γρήγορα  γιατί έχω και άλλα να κάνω ταυτόχρονα.P.s είναι ο αρχαίος Η/Υ στην δουλειά με αρχαίο πληκτρολόγιο. Οπότε άνοιξε τα, πρώτα τα μάτια σου να δεις και άλλα post που αναφερθήκαμε στην "ορθογραφία" μου από τον συγκεκριμένο Η/Υ και μην εκτίθεσαι άδικα.

(Ανορθογραφία;Realy;Δυσκολία στην σύνταξη;Realy;Αν μου εμφανίσεις για ανορθογραφία κανένα κόμμα ή κάνα κεφαλαίο που προέρχονται κατά βάση από το χάλια πληκτρολόγιο που έχω συγχαρητήρια.Αλλά φαντάζομαι ότι αυτό δεν το μάντεψες ε;Και όσο δεν έχεις εσύ ανάγκη για τα accounts σου να αποδείξεις τίποτα άλλο τόσο και εγώ και ειδικά σε σένα.Just saing..

Επεξεργασία από greek for sale, σήμερα, 07:20.

Άντε να στο βρω εγώ το κείμενο να μην  σε κουράζω αν και ήταν δύο post πιο πάνω από κει που το ανάρτησες για δεύτερη φορά.Είδες τι καλός που είμαι ;)

Τώρα ελπίζω να το βλέπεις αν όχι στο γιατρό που ειδικεύεται σε τέτοιες παθήσεις

• Like 1

500 αιώνες Μνημόνιο. Αυτο αξίζουν αυτές οι λογικές, πιο παρτακιας παθαινεις

Για τις αντιδράσεις που δεν είχατε τα πέτρινα χρονια και τους άλλους οπαδούς, υπαρχει τοπική στη Γενικη, το Ανέκδοτα

• Like 1

Αυτό που έγραψα σε άλλο post ότι έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο το διάβασες η μπα.Διάβασε το ξεστραβώσου και μετά τα ξανά λέμε.Ορισμένες φορές δεν τυπώνει τα γράμματα ενώ πετώ το πλήκτρο.Πιο συχνά μου το κάνει στο Ελληνικό έψιλον όπως και στα κεφαλαία και στα κόμματα.Δεν μπορώ να κοιτώ συνέχεια γιατί πληκτρολογώ με τυφλό και παίρνω ως δεδομένο ότι τυπώθηκε στην οθόνη το πλήκτρο που πάτησα.Αν εσύ ελέγχεις ένα ένα τα γράμματα μαγκιά σου εγώ πληκτρολογώ γρήγορα  γιατί έχω και άλλα να κάνω.P.s είναι ο αρχαίος Η/Υ στην δουλειά με αρχαίο πληκτρολόγιο. Οπότε άνοιξε τα πρώτα τα μάτια σου να δεις και άλλα post που αναφερθήκαμε στην "ορθογραφία" μου από τον συγκεκριμένο Η/Υ και μην εκτίθεσαι άδικα.

Αυτό που έγραψα σε άλλο post ότι έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο το διάβασες η μπα;.Διάβασε το ξεστραβώσου και μετά τα ξανά λέμε.Ορισμένες φορές δεν τυπώνει τα γράμματα ενώ πατώ το πλήκτρο.Πιο συχνά μου το κάνει στο Ελληνικό έψιλον όπως και στα κεφαλαία και στα κόμματα.Δεν μπορώ να κοιτώ συνέχεια γιατί πληκτρολογώ με τυφλό και παίρνω ως δεδομένο ότι τυπώθηκε στην οθόνη το πλήκτρο που πάτησα.Αν εσύ ελέγχεις ένα ένα τα γράμματα μαγκιά σου εγώ πληκτρολογώ γρήγορα  γιατί έχω και άλλα να κάνω.P.s είναι ο αρχαίος Η/Υ στην δουλειά με αρχαίο πληκτρολόγιο. Οπότε άνοιξε τα πρώτα τα μάτια σου να δεις και άλλα post που αναφερθήκαμε στην "ορθογραφία" μου από τον συγκεκριμένο Η/Υ και μην εκτίθεσαι άδικα.

μια χαρα τα κοιτας και τα ελεγχεις και σπευδεις να τα διορθωσεις :devil:

500 αιώνες Μνημόνιο. Αυτο αξίζουν αυτές οι λογικές, πιο παρτακιας παθαινεις

Για τις αντιδράσεις που δεν είχατε τα πέτρινα χρονια και τους άλλους οπαδούς, υπαρχει τοπική στη Γενικη, το Ανέκδοτα

Προς το παρον,το μνημονιο το εχεις εσυ παραλληλα με γλεντια τυπου Εστοριλ.Οταν βγεις τα ξαναλεμε.

Αυτό που έγραψα σε άλλο post ότι έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο το διάβασες η μπα;.Διάβασε το ξεστραβώσου και μετά τα ξανά λέμε.Ορισμένες φορές δεν τυπώνει τα γράμματα ενώ πατώ το πλήκτρο.Πιο συχνά μου το κάνει στο Ελληνικό έψιλον όπως και στα κεφαλαία και στα κόμματα.Δεν μπορώ να κοιτώ συνέχεια γιατί πληκτρολογώ με τυφλό και παίρνω ως δεδομένο ότι τυπώθηκε στην οθόνη το πλήκτρο που πάτησα.Αν εσύ ελέγχεις ένα ένα τα γράμματα μαγκιά σου εγώ πληκτρολογώ γρήγορα  γιατί έχω και άλλα να κάνω.P.s είναι ο αρχαίος Η/Υ στην δουλειά με αρχαίο πληκτρολόγιο. Οπότε άνοιξε τα πρώτα τα μάτια σου να δεις και άλλα post που αναφερθήκαμε στην "ορθογραφία" μου από τον συγκεκριμένο Η/Υ και μην εκτίθεσαι άδικα.

Συγνωμη,καθεσαι και του απολογεισαι? ετσι γουσταρεις να γραφεις ανορθογραφα..Εχει πλακα παντως που απαντανε ολοι αυτοι που υποτιθεται η ignore list τους εχει γεμισει απο εμας τους τρολογαυρους...

Υ.Γ Ακομα περιμενουμε απαντηση για την φαση με το πεναλτι του Νικοπολιδη και τη φαση του κορνερ που κακως δοθηκε κορνερ απο την οποια ξεκινησε η φαση του Κατσουρανη.. Κανεις δεν εχει την αντικειμενικοτητα απο τους βαζελους να απαντησει? Αφου ρεει αυθονη τετοια στο αιμα τους..

• Like 1

''καλλιεργημενε''  μαθε πρωτα να βαζεις τονους και μετα κανε υποδειξεις 

• Like 1

Αυτό που έγραψα σε άλλο post ότι έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο το διάβασες η μπα.Διάβασε το ξεστραβώσου και μετά τα ξανά λέμε.Ορισμένες φορές δεν τυπώνει τα γράμματα ενώ πετώ το πλήκτρο.Πιο συχνά μου το κάνει στο Ελληνικό έψιλον όπως και στα κεφαλαία και στα κόμματα.Δεν μπορώ να κοιτώ συνέχεια γιατί πληκτρολογώ με τυφλό και παίρνω ως δεδομένο ότι τυπώθηκε στην οθόνη το πλήκτρο που πάτησα.Αν εσύ ελέγχεις ένα ένα τα γράμματα μαγκιά σου εγώ πληκτρολογώ γρήγορα  γιατί έχω και άλλα να κάνω.P.s είναι ο αρχαίος Η/Υ στην δουλειά με αρχαίο πληκτρολόγιο. Οπότε άνοιξε τα πρώτα τα μάτια σου να δεις και άλλα post που αναφερθήκαμε στην "ορθογραφία" μου από τον συγκεκριμένο Η/Υ και μην εκτίθεσαι άδικα.

μια χαρα τα κοιτας και τα ελεγχεις και σπευδεις να τα διορθωσεις :devil:

όποτε έχω τον χρόνο.Δεν τα ξύνω όπως κάποιοι άλλοι.Just saing  :devil:   :devil:   :devil: 

Ναι αυτό πάλι που το πας.Επιστρέφω σε κάνα μισάωρο Θάνο.Keep me update.Εν τω μεταξύ μου κάνει παρατήρηση για την πιο εύκολη λέξη, π.χ θα μπορούσε να με κατηγορήσει για αμάθεια αν έγραφα π.χ acount αντί για account.Πόσο μυαλό να θέλει να καταλάβεις ότι κάτι τρέχει ρε αδερφέ με το ρημάδι το πληκτρολόγιο και όταν ειδικά έχει αναφερθεί από το πρωί.Σε τέτοιο φιλόλογο δεν έστελνα τα παιδιά μου ούτε στην πρώτη δημοτικού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...