Demon13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ είναι στο ανάλογο νήμα. Ο Σαββίδης δεν λέει καν αυτά που λες. Συνέχισε το τρολάρισμα. Ο σκοπός δεν είναι η τιμωρία, είναι η εξόντωση όλων των αντιπάλων σας(μέσω τους υπαλλήλου σας του Σαρρή), θα το δεις απο τις τιμωρίες που θα πέσουν στον τελικό κυπέλλου, που γίναν τα μισά απο το τηγάνι. Εκεί βολεύει είναι ΠΑΟΚ ΠΑΟ, τους κοπανάς και τους 2 μαζί. αν κάνω λάθος(στις μελλοντικές τιμωρίες), πες οτι θες. Τέλος απο μένα.
Danbo Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 H ανακοίνωση του ΠΑΟΚ είναι στο ανάλογο νήμα. Ο Σαββίδης δεν λέει καν αυτά που λες. Συνέχισε το τρολάρισμα. Ο σκοπός δεν είναι η τιμωρία, είναι η εξόντωση όλων των αντιπάλων σας, θα το δεις απο τις τιμωρίες που θα πέσουν στον τελικό κυπέλλου, που γίναν τα μισά απο το τηγάνι. Εκεί βολεύει είναι ΠΑΟΚ ΠΑΟ, τους κοπανάς και τους 2 μαζί. αν κάνω λάθος(στις μελλοντικές τιμωρίες), πες οτι θες. Τέλος απο μένα. Xαχα..Μου λες οτι βαζω ψευδη δηλωση? Ρε φιλε,τα λογια που σου ανεφερα,αναφερονται σε ολα τα site και σε ολα τα αρθρα που μιλουν για την συνεντευξη του Σαββιδη..Και μου λες οτι δεν τα λεει καν? Και εδω ψεμματα λενε? http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/savvidhs_tha_riksw_ton_paok_sth_g_ethnikh.2765056.html Και εδω? http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/________/ksespasma_savvidh_gia_oloys_kai_gia_ola.2765031.html Και εδω? http://www.matrix24.gr/2014/05/savvidis-o-paok-stin-g-ethniki/ Kαι εδω ψεμματα ετσι? http://www.karfitsa.gr/2014/05/01/ta-allazei-ola-o-ivan-savvidis-ston-pao/ Οχι δεν τα λεει ρε Demon,εσυ ξερεις καλυτερα...
adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Αυτό που βλέπω είναι ότι με τις βλακειες οι Παοκτσηδες κατάφεραν να μείνουν χωρίς παίκτες στον τελικό και να χάσουν το κύπελλο από τον παο και να χάσουν και το cl πάλι από τον παο. Και μετά σου λέει αδέρφια. Πριν μέρες είχε πάρει το μάτι μου τον Αλ αφουζ στην ψαραγορά με ένα καφάσι. Λες?
Cossutius. Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Τι σκας μωρέ με το παράρτημά . Απέδειξαν πόσο μικρός σύλλογο κατάφεραν να τον κάνουν Ο ΠΑΟΚ που ήξερα εγω δεν έκανε συμμαχίες. Βάραγε αλύπητα όποιον ανέβαινε. Εδω τους χάρισε κοτζάμ πρωτάθλημα το 2009.
Danbo Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Τι σκας μωρέ με το παράρτημά . Απέδειξαν πόσο μικρός σύλλογο κατάφεραν να τον κάνουν Ο ΠΑΟΚ που ήξερα εγω δεν έκανε συμμαχίες. Βάραγε αλύπητα όποιον ανέβαινε. Εδω τους χάρισε κοτζάμ πρωτάθλημα το 2009. Ξερει τι κανει ο Ρωσος... Σημερα ξαφνικα καταλαβε οτι εχασε 32εκ ευρω σε 2 χρονια και οτι πηγαν στον κουβα...Ετσι στα ξαφνικα...
adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Τώρα δε νοιάζει τους Παοκτσηδες ακόμα και να πέσουν κατηγορία αρκεί που κέρδισαν τον Ολυμπιακό 6
Danbo Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Τώρα δε νοιάζει τους Παοκτσηδες ακόμα και να πέσουν κατηγορία αρκεί που κέρδισαν τον Ολυμπιακό Οχι ρε, κατσε να τους δωσουμε του χρόνου το πρωτο παιχνίδι ωστε να ειναι επιτυχημένη η χρονια απο τον πρώτο γύρο...
Demon13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Οταν έλεγα οτι έχει πάθει ο θεός βέρτικο, δεν ακούγατε. Τελικά είχε πάθει όλο το 12θεο μαζί
Danbo Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Οταν έλεγα οτι έχει πάθει ο θεός βέρτικο, δεν ακούγατε. Τελικά είχε πάθει όλο το 12θεο μαζί Λογικο ειναι οταν κερδιζεις στο Καραισκακη 0-3... Πολυ βερτικο εχει παθει φιλε εχεις δικιο.Αλλη φορα θα πουμε στον Ρομπερτο να βαλει αυτογκολ...
vlachaquito Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Οι τρεις βαθμοί που αφαιρούνται από τον παοκ, καλό θα κάνει η ομάδα να ζητήσει να αφαιρεθούν από τα πλευοφφ. Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να βγει δεύτερος, εδώ δεν μπορεί να κερδίσει τον αστέρα στην έδρα του... Τουλάχιστον θα έχει δικαιολογία και πρωτάθλημα του χρόνου από το μηδέν. 1
antreaslam Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τι σκας μωρέ με το παράρτημά . Απέδειξαν πόσο μικρός σύλλογο κατάφεραν να τον κάνουν Ο ΠΑΟΚ που ήξερα εγω δεν έκανε συμμαχίες. Βάραγε αλύπητα όποιον ανέβαινε. Εδω τους χάρισε κοτζάμ πρωτάθλημα το 2009. τρολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρεις (σαλιονικιωτικα) ασυστόλως. γιατί η ηλικία σου, δικαιολογεί 1) μπατατούδειες αναμνήσεις 2) να μου εξηγήσεις ποιος νοήμων άνθρωπος πιστεύει ότι ένα παιχνίδι, στήνεται στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ του φάση, ενώ κατά τα τελευταία 93,50' λεπτά, ουδείς έχει υπόννοια ότι στήθηκε. 3) ως οπαδός της ομάδας του διπλού της κερκυρας, της 3αρας της λιβαδειας, της 5αρας επι της 3ης ομάδας της ξανθης, του πριμ 1 μύριο στην παναχαική, και λοιπά, κατανοώ γιατί μπερδεύεσαι.
Danbo Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τι σκας μωρέ με το παράρτημά . Απέδειξαν πόσο μικρός σύλλογο κατάφεραν να τον κάνουν Ο ΠΑΟΚ που ήξερα εγω δεν έκανε συμμαχίες. Βάραγε αλύπητα όποιον ανέβαινε. Εδω τους χάρισε κοτζάμ πρωτάθλημα το 2009. τρολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρεις (σαλιονικιωτικα) ασυστόλως. γιατί η ηλικία σου, δικαιολογεί 1) μπατατούδειες αναμνήσεις 2) να μου εξηγήσεις ποιος νοήμων άνθρωπος πιστεύει ότι ένα παιχνίδι, στήνεται στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ του φάση, ενώ κατά τα τελευταία 93,50' λεπτά, ουδείς έχει υπόννοια ότι στήθηκε. 3) ως οπαδός της ομάδας του διπλού της κερκυρας, της 3αρας της λιβαδειας, της 5αρας επι της 3ης ομάδας της ξανθης, του πριμ 1 μύριο στην παναχαική, και λοιπά, κατανοώ γιατί μπερδεύεσαι. 2) Ο ίδιος νοήμων άνθρωπος που πιστεύει οτι στήθηκε το παιχνίδι απο τον διαιτητή στο ματσ της Λιβαδειάς στο 96'
antreaslam Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 2) Ο ίδιος νοήμων άνθρωπος που πιστεύει οτι στήθηκε το παιχνίδι απο τον διαιτητή στο ματσ της Λιβαδειάς στο 96' Μπορείς να ανατρέξεις εδώ, για το παιχνίδι για το οποίο μιλάω, για να γίνεις και εσύ σοφότερος!
Cossutius. Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 τρολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρεις (σαλιονικιωτικα) ασυστόλως. γιατί η ηλικία σου, δικαιολογεί Η δικιά σου δικαιολογεί καπετανέους οπότε αυτό τα λέει όλα. Παροδική χαρά για το "κυπελάκι" και απο του χρόνου όλοι περιμένουμε με χαρά την απάντηση του Βαγγέλα της καρδιάς μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις