Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

off topic αλλά το άρθρο είναι πολύ κακογραμμένο

Ασύντακτο, λείπουν λέξεις, αρνητικά μόρια, χάνει από παντού

Ήδη από τον τίτλο δείχνει να μην πήγε 3η λυκείου

Ούτε ο "δημοσιογράφος" ούτε δεύτερος δεν τα ξαναδιαβάζει;

Το αυτο.

Τετοια κειμενα ουτε σε εκθεση κοπανατζη μαθητη τριτης γυμνασιου. Απορω πως βγαινουν στον "αερα" τετοιες πατατες, πολλω δε μαλλον πως τα βρισκουν και ωραια αρθρα καποιοι. Η δυσλεκτικος ειναι, ή αγραμματος.

Ως αρθογραφος δε (μη χε) χαρακτηριζεται κι απο ποικιλια στους τιτλους των αρθρων του

http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=137410:2014-04-26-06-36-39&catid=246:georgiou&Itemid=258

Αξιζει στο παραπαπανω λινκ να διαβασετε την δευτερη προταση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Ακόμα καλύτερο.

Η ηλικία δεν νικατε απο κανέναν ( οι απο δω νικανε τους απο κει σαν να λέμε)

Ο ΠΑΟ εχει μεγάλο όρο ηλικίας ( έλα, σε ποιο συμβόλαιο; )

Αρδιες

Άστα τα παιδιά, αφού δεν ανήκει στο πράσινο κατεστημένο, λογικό να τον κράζουν. btw αυτός είναι ίσως ο μόνος δημοσιογράφος με μπασκετική ανάλυση και επιχειρήματα, που δεν κοιτάει να γλύψει τον τάδε ή τον δείνα παίκτη. Έχοντας βέβαια πληρώσει ακριβά τις επιλογές του. Τον προτιμώ 1000 φορές - τα ορθογραφικά λάθη δεν αλλοιώνουν και δεν υποβαθμίζουν τη δουλειά του.

Υ.Γ. Λαγκφορντ στην Φενέρ, ο Μάτζαρης ακούγεται για τον Βάζελο μαζι με τον Βουγιούκα.

ο Μαντζαρης ειχε κλειστο συμβολαιο το οποιο ληγει το καλοκαιρι φετος,αλλα το +1 που ειχε απο την αρχη του συμβολαιου του,δινει την δυνατοτητα ανανεωσης απο τον Ολυμπιακο και μονο..

Για την ΠΑΕ ακουγεται ο Πουλιδο και οτι εχουμε προβαδισμα..Ειναι πολυ νωρις φυσικα ακομα αλλα πιστευω ειναι καλη περιπτωση.

Αν και εγω λιγο τις επιφυλαξεις μου λογω οτι ειναι 23 στα 24 και ειναι ακομα στην Τιγκρες..

Eλευθερο θα τον παρεις ετσι κι αλλιως

Μικρος σε ηλικια , πολλα γκολ , μικρο ρισκο

Win/Win κατασταση

Ναι,απλα αν βασιστεις πανω του σαν βασικο φορ ισως να ψαχνεσαι μετα και να μην φτανεις...

Δεν νομιζω οτι θα παρει καλυτερο επιθετικο , εκτος αν βρει κατι καλυτερο σε καλη τιμη . Κατι μου λεει οτι παιζει να κινηθουμε για κανα Σαμαρα να γελαω

Αν παρει Πουλιδο εχει 4-5 επιθετικους ηδη παντως

Δεν νομιζω οτι θα παρει καλυτερο επιθετικο , εκτος αν βρει κατι καλυτερο σε καλη τιμη . Κατι μου λεει οτι παιζει να κινηθουμε για κανα Σαμαρα να γελαω

Αν παρει Πουλιδο εχει 4-5 επιθετικους ηδη παντως

Βασικα επειδη ακουγεται για καποιον παικτη Ελληνα Διεθνη που παιζει στο εξωτερικο βασικος στην Εθνικη,δεν το θεωρω απιθανο...

Απιθανο ομως θεωρω αυτο που ειπες,οτι θα γελαμε..."Θα κλεμε" διορθωσε το please :P

Άστα τα παιδιά, αφού δεν ανήκει στο πράσινο κατεστημένο, λογικό να τον κράζουν. btw αυτός είναι ίσως ο μόνος δημοσιογράφος με μπασκετική ανάλυση και επιχειρήματα, που δεν κοιτάει να γλύψει τον τάδε ή τον δείνα παίκτη. Έχοντας βέβαια πληρώσει ακριβά τις επιλογές του. Τον προτιμώ 1000 φορές - τα ορθογραφικά λάθη δεν αλλοιώνουν και δεν υποβαθμίζουν τη δουλειά του.

Υ.Γ. Λαγκφορντ στην Φενέρ, ο Μάτζαρης ακούγεται για τον Βάζελο μαζι με τον Βουγιούκα.

όλε! Και τους 2 τους θέλω.

Δοκίμασε και Τάσο Μαγουλά στο contra.gr, ούτε και αυτός ανήκει στο πράσινο κατεστημένο. Οscar αντικειμενικότητας :) To είδες το βιντεάκι που περιγράφει ποδόσφαιρο οσφπ-παο;

Απόλαυση η συνεντευξη τυπου του Μίτσελ για όποιον ειδε ή διάβασε. Ο τύπος πέρα του οτι ξέρει μπάλα όσο ελάχιστοι, έχει και απιστευτο χιούμορ.

Πάμε για 3 πρωτοκλασάτους απ ότι φαίνεται και ναι μιλάμε και με Ελληνα του εξωτερικου. Μόνο εμένα πήγε ο νους μου στον Σαμαρά??χαχαχαχα

Όχι δεν βλέπω ποδόσφαιρο.

Γεωργίου, Μελάγιες (αν και "βαμμένος" έχει πληροφόρηση για την ομάδα), Βαρλάς και Τριαντάφυλλος είναι αυτοί που ξέρουν μπάσκετ. Και απο τους Παναθηναικους, ο μόνος είναι ο Ασπρούλιας.

Υ.Γ. Ο Μαγουλάς δεν...

btw αυτός είναι ίσως ο μόνος δημοσιογράφος με μπασκετική ανάλυση και επιχειρήματα,

Οχι οτι δε φαινεται, αλλα προφανως δεν εχεις ιδεα απο αθλητικογραφους και δη μπασκετικους, αν ο συγκεκριμενος ειναι  "ισως ο μονος με μπασκετικη αναλυση και επιχειρηματα" .. :blink:

Επισης, απο ποτε ανθρωπος που δεν ξερει ουτε τα βασικα της γλωσσας στην οποια γραφει βαφτιζεται δημοσιογραφος? Αγραμματος μπλογκερ μπορει. Επισης ηθελα να ξερα πως απο ενα αρθρο χωρις καμια συνοχη βγαζετε συμπερασμα οτι εχει επιχειρηματα. Ειναι καλυτερα να αισθανθειτε αβολα για την κριτικη σας ικανοτητα αν τετοια αρθρα σας φανταζουν καλα.

edit: Μελαγιες και Βαρλας λεει :lol: Οι Πρετεντερηδες του ΟΣΦΠ δηλαδη. Σιγουρα εχεις ξεχασει και τον Παπαδογιαννη απτην λιστα σου...

Άντε βρε σας έχω νέα...Μάλλον ο Φορτούνης ειναι ο Ελληνας εκλεκτός του Μίτσελ.

Και μακάρι να ειναι αυτός βασικά γιατι ειναι παιχτάρα και εξελίξιμος. Οχι Σαμαρά...όχι Σαμαρά :P

A και η δευτερη βρώμα λέει για Ταχτσίδη.

Καλοδεχούμενοι αν ειναι κάποιος εκ των 2.

edit- Έχουμε και 3η και τελευταία βρώμα που αφορά τον Σταφυλίδη (δημοσίευμα του novasports) Επίσης καλοδεχούμενος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...