adi32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν ερθει κανας σοβαρος προπονητης δε το βλεπω
Cossutius. Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Τι χάλι ηταν αυτο πάλι εχθές? Τα ακουσε λέει ο Ζαρντμ απ τον Βαγγέλα σήμερα για την απογοητευτικη εικόνα. Αν το καλοσκεφτούμε, μπάλα φέτος δε βλεπουμε, 2 νίκες κάναμε σημαντικες με ομάδα του επιπέδου μας και αυτές ήταν με τη Μοντελιέ και στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ήταν σα να χάσαμε έτσι οπως έπαιζαν τα καμάρια μας.
Rabican Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 για μενα πιο μεγαλη σημασια εχει να ψηθουν φετφα/βλαχοδημος (κι αλλοι που δεν εχουν συμμετοχες) παιρνοντας συνεχη παιχνιδια ακομα κι αν ερθουν γκελες, παρα να κανω ρεκορ διαφορας ποντων με το βαζελο η να το παρω αηττητος.. 1
optimus_crime Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 για μενα πιο μεγαλη σημασια εχει να ψηθουν φετφα/βλαχοδημος (κι αλλοι που δεν εχουν συμμετοχες) παιρνοντας συνεχη παιχνιδια ακομα κι αν ερθουν γκελες, παρα να κανω ρεκορ διαφορας ποντων με το βαζελο η να το παρω αηττητος.. Αυτό είναι το θέμα, τραυματίστηκε π.χ ο Αμπτουν και δεν πήραν χρόνο ούτε ο Φέτφα ούτε ο Βλαχοδήμος. Βλέπω κάποια κολλήματα, αλλά θέλω να πιστεύω πως κάτι ξέρει ο προπονητής, για να μην φανώ και εγώ ξερόλας...
margaritagr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 10 μερες εξω ο Παουελ, με πυρετο ο Αντιτς, προβλημα στη μεση ο Πριντεζης. Θα μπω εγω να παιξω
zeniath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αυτό είναι το θέμα, τραυματίστηκε π.χ ο Αμπτουν Έλα τώρα, όλοι ξέρουμε ότι "τραυματίστηκε" για να μην φύγει στην Εθνική του...
optimus_crime Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Έλα τώρα, όλοι ξέρουμε ότι "τραυματίστηκε" για να μην φύγει στην Εθνική του... Το θεμα ομως ειναι οτι ελειπε και απο τα παιχνιδια μας και δεν πηραν χρονο τα πιτσιρικια. 1
Rabican Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ειδα το πρωτο ημιχρονο. ευτυχως ειναι αστοχοι οι αλλοι γιατι αλλιως θα ειμασταν καμμια 10αρα τουλαχιστον πισω...
FilipposMD Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πω, τέτοια αυτοκτονία δεν ξαναθυμάμαι. Δυο χαμένα λέι-απ και φάουλ σε τρίποντο ενώ έχεις να δώσεις; Δεν υπάρχει!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 ΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΕΤΣΙ γμτ ΔΕΝ ΓΙΝΟΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΣΤΗ μου!!
margaritagr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τρομερη αυτοκτονια. Δεν εχω λογια πραγματικα
Rabican Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 τωρα τι χρειαζομαστε για να περασουμε; δε συζηταω για πλεονεκτημα εδρας....
Tilemaxx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πάλι ξεχάστηκε ο Σερμαντίνι στον πάγκο, αυτά είναι.
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Kαλα το φαουλ του Αντιτς πανω στην προσπαθεια για τριποντο του Μπραουν δεν υπαρχει αλλα οκ .Φαινεται καθαρα οτι πρωτα απλωνει το χερι και μετα ο αλλος σηκωνει το κορμι του ουτε καν προσπαθεια για σουτ ειναι δηλαδη . Πάλι ξεχάστηκε ο Σερμαντίνι στον πάγκο, αυτά είναι. Καλα ναι ,τι ειναι αυτος ο Μπαρτζωκας πια ρε πουστη μου ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Πάλι ξεχάστηκε ο Σερμαντίνι στον πάγκο, αυτά είναι.Αυτο θα ελεγα. Ο καλυτερος σας παικτης σημερα ξεχαστηκε και στο Α ημιχρονο και στο Β στον παγκο. Λιγο στο ξεκινημα καθε ημιχρονου και μετα εξω για παντα. Αν δεν νικησετε μεσα στο Ισραηλ λιγοστευουν ο πιθανοτητες για πρωτη 2δα. Kαλα το φαουλ του Αντιτς πανω στην προσπαθεια για τριποντο του Μπραουν δεν υπαρχει αλλα οκ .Φαινεται καθαρα οτι πρωτα απλωνει το χερι και μετα ο αλλος σηκωνει το κορμι του ουτε κανΤρολαρεις η το εννοεις...; Ορισμος φαουλ, το αν τον επιασε κοτσο ο Μπραουν τον Αντιτς δεν αλλαζει τον κανονισμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις