Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...υπ' όψιν (και παρ' το όπως το λέω), ούτε εγώ ο ουδέτερος, αλλά ούτε ο Μίντι ο πράσινος έχουμε εμπάθεια απέναντι στον Σπάμμερ.

Αν υπάρχει εμπάθεια απέναντι σε κάποιον, είναι πχ απέναντι στον Ρούλη της Ρεάλ. Για πες ρε Μίντι αν τα λέω καλά ή όχι...

Για  μένα δεν είσαι ουδέτερος αλλά εμπαθής με έναν συγκεκριμένο παίκτη τον οποίο τον χειροκροτούν σε όποια έδρα και αν αγωνίζεται.Δεν ξέρω πόσο γνωρίζεις από αθλητισμό αλλά δύο προπονήσεις να χάσεις βγαίνεις εκτός ρυθμού.όχι να έχεις ένα μήνα να κάνεις προπόνηση και να παίζεις με ενέσεις.Οπότε αφού δεν αναγνωρίζεις ελαφρυντικά που θα αντιλαμβανόταν αμέσως μέχρι και ένα δεκάχρονο για μένα είσαι εμπαθής.

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Παντως ρε παιδες αληθεια φτιαξτε ενα thread για τον Σπανουλη μονο για να ριχνετε  ... 

...προσωπικά -το 'πα και πριν- με προκαλούν τα σχόλια του τύπου "ΜΑΓΙΚΟΣ" "ΛΕΒΕΝΤΗΣ" κτλκτλ και "συνεχίζω" με δαύτον.

Όταν δηλαδή έχει ψοφήσει στη μαλακία -όπως απόψε- και παρ' ολ' αυτά κάποιοι βλέπουν μόνο ό,τι γουστάρουν να βλέπουν "γιατί έτσι".

Κατά τ' άλλα, άθλιοι πολλοί απόψε. Με ΠΡΩΤΟ τον Σπάμμερ. Τί να κάνω εγώ τα μπασίματα στο τέλος; Όταν δεν τράβαγε το πράμμα (για 3 περιόδους) έπρεπε ή δεν έπρεπε να το γυρίσει στη βοήθεια των συμπαικτών; Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο Μπαρτζώκας Ο Σουγιάς τον απείλησε για χαράκωμα στ' αποδυτήρια, αν δεν σταματήσει τις ατομικές πίτσες.

Αν μου δείξεις έναν άνθρωπο που έχει εμπάθεια, ο οποίος όχι να το παραδέχεται, αλλά έστω να το καταλαβαίνει ότι έχει εμπάθεια, να μου τον δείξεις.

...είσαι κακοπροαίρετος λοιπόν απλά Φίλιππε. Και είναι λυπηρό.

Για  μένα δεν είσαι ουδέτερος αλλά εμπαθής με έναν συγκεκριμένο παίκτη τον οποίο τον χειροκροτούν σε όποια έδρα και αν αγωνίζεται.Δεν ξέρω πόσο γνωρίζεις από αθλητισμό αλλά δύο προπονήσεις να χάσεις βγαίνεις εκτός ρυθμού.όχι να έχεις ένα μήνα να κάνεις προπόνηση και να παίζεις με ενέσεις.Οπότε αφού δεν αναγνωρίζεις ελαφρυντικά που θα αντιλαμβανόταν αμέσως μέχρι και ένα δεκάχρονο για μένα είσαι εμπαθής.

..έτσι, χώστε κι άλλο.

Να δω και τον επόμενο που θα αμφιβάλλει πχ για τον ανδρισμό μου ας πούμε.

Ή θα μου φορτώσει πολιτικές ρεστέτες, επειδή έτσι γουστάρει και του θυμίζουν κάτι.

Δεν είναι βεβαίως πρώτη φορά τα παραπάνω, αλλά κρίμα, κρίμα.

Δημοσ.

Ισως ειναι το μονο στο οποιο συμφωνουμε

2/9 τριποντα.

7 λαθη.

=16 παραπανω κατοχες η Ρεαλ με το καλημερα

Μισες βολες χαμενες.

Kαι κατι μπασιματα οταν το ματς ειχε κριθει=οι ποντοι περι ων ο λογος.

Αρα επαιξε καλα. Για τα υπολοιπα ο Μπαρτσωκας και το ροστερ φταινε. Σωστα τα λεω?

Οταν καταλαβεις οτι οι ποντοι στο μπασκετ δεν κανουν οτι κανει το γκολ στο ποδοσφαιρο (δηλαδη δεν σου παιρνουν παιχνιδια απο μονοι τους) τοτε ισως ξεκινησουμε να συμφωνουμε και στα υπολοιπα. Μεχρι τοτε θα λεω οτι λεω απο εμπαθεια, κομπλεξ και τετοια και προφανως δεν εχω καμια ελπιδα να συμφωνησουμε σε πραγματα που εκτος Ελλαδας φανταζουν τουλαχιστον αντικειμενικα.

Το ποιντ μου, το βασικοτερο ολων, ειναι οτι για τον Μητσο τα λεμε ωραια (εσεις, εμεις οι ΑΡΔ, ολοι). Ο αλλος επειδη παιρνει 2.4εκ ευρω και πουλαει πιο καλα το οπαδιλικι, δεν ειναι αναγκη να μενει μονιμως εκτος κριτικης.

Δημοσ.

Το κομπλεξ δεν καταλαβαινω που βλεπεις. Λεω κατι λαθος?

Απτην πρωτη περιοδο κανει απανωτα λαθη και σε βαζει μονος του να κυνηγας την Ρεαλ. Αυτο εχει συμβει και στα 3 εκτος εδρας παιχνιδι, συνεβη και σημερα.

Επειδη για τον ΔΔ τα λεμε καθε φορα, δεν ειναι ντροπη να τα λεμε και για τον αλλο επειδη αμοιβεται με 2.4εκ.

Ε ναι ρε φιλε οταν μου πετας το επιχειρημα με τους ποντους οταν οι πιο πολλες προσπαθειες ειναι αστοχες και οταν εχει πουλησει και 7 κατοχες, δεν ειμαι υποχρεωμενος να συμφωνησω. Αν μιλαγαμε για ΝΒΑ μπορει να το συζητουσαμε. Επειδη μιλαμε για tactical game στην Ευρωλιγκα που οι αμυνες και οι κατοχες καθοριζουν αποτελεσματα, απλα εχεις λαθος και δεν ειναι αναγκαιο να κατσω να καθομαι να αναλυω το λαθος σκεπτικο σου για να αντιπαρελθω τα meme .

Αλλο ποστ εκτος το να αναφερεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τον Σπανουλη το κανεις? Ή μαλλον να το θεσω καλυτερα...Εχεις κανει ποστ που να κραζεις καποιον αλλον παικτη ΧΩΡΙΣ να αναφερθεις καθολου στον Σπανουλη?

Το να βγεις τα κραξεις τα κριαρια που εχουν χασει 8 ριμπαουντ συνεχομενα στο πιο κρισιμο σημειο του αγωνα,βγαινεις και κραζεις τον Σπανουλη ΜΟΝΟ με τα λαθη που εκανε,λες και εξαιτιας του χαθηκε το παιχνιδι χωρις να βλεπεις κανεναν αλλον.Και αυτο ΣΕ ΚΑΘΕ παιχνιδι.Ξεκινας και τελειωνεις το ποστ σου με το ονομα Σπανουλη.

Και χρησιμοποιεις και επιχειρημα επειδη κραζεις τους παικτες σου περισσοτερο απο τους δικους μας.Δεν λες ομως οτι παραλληλα βρισκεις 2 ελαφρυντικα μονο στον ΔΔ οταν σου πουν κατι γι'αυτον.Κουραση απο τον Πεδουλα για τα 35λεπτα (που ειναι αληθεια) και η ηλικια του (και αυτο αληθεια).2 Ελαφρυντικα και δεν σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου.

Σου λεμε για τον Σπανουλη οτι ειναι σκασμενος απο το καλοκαιρι,απο περυσι,Εθνικη,εχει χασει τις μισες + προπονησεις,παιζει με ενεσεις και αλλα 200 πραγματα και το γυρνας στα "αλλα λογια να αγαπιωμαστε"

• Like 3
Δημοσ.

...είσαι κακοπροαίρετος λοιπόν απλά Φίλιππε. Και είναι λυπηρό.

Ειλικρινά δεν ξέρω πώς προκύπτει αυτό. Έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα και θεωρώ ότι είσαι άδικος με τον συγκεκριμένο παίκτη. Διαφωνούμε και αυτό είναι. Δεν σε χαρακτηρίζω ως άτομο. Ίσα ίσα, σε συμπαθώ.

Αυτό που είπα είναι ότι το να λες εσύ για τον εαυτό σου ότι δεν είσαι εμπαθής δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, γιατί ο εμπαθής δεν καταλαβαίνει ότι είναι εμπαθής. Όπως κι εγώ θα σου πω ότι δεν είμαι κακοπροαίρετος, αλλά και να ήμουν, δε θα το αντιλαμβανόμουν! Είναι παράλογο αυτό;

Τέλος πάντων, δεν βλέπω το λόγο να πάει σε προσωπικό επίπεδο η συζήτηση. Η δική μου οπτική για τον αθλητισμό είναι θετική. Χαίρομαι στις νίκες, αλλά δεν στενοχωριέμαι στις ήττες. Θαυμάζω τους παίκτες, αλλά δεν τους κράζω. Βλέπω υψηλά διδάγματα κι εκεί που μπορεί να μην υπάρχουν κτλ. Οπότε τον κάθε Σπανούλη και Διαμαντίδη και Ναβάρρο τον θαυμάζω με τα στραβά του γι' αυτά που κάνει κι αυτό με ευχαριστεί, όταν ασχολούμαι με τα αθλητικά. Ο καθένας με τον τρόπο του και καμία παρεξήγηση.

Δημοσ.

Καλή σας νύχτα παληκάρια.

Μου φτάνει η διπλή στεναχώρια (όσο κι αν την είχα δεδομένη μέσα σε ξένες έδρες - ειδικά αυτή του ΠΑΟ) η σημερινή.

Τουλάχιστον αυτές ήταν ομάδες, παίξανε (ή τον παίξανε...) και χάσανε και τέλος.

Αλλά αυτή η διεστραμμένη τάση των "συν-φορουμιτών" να γυρνάνε τα πάντα πάνω σου (με την πιο αθώα έκφανση να είναι το "γαύρος είσαι ε" στο πράσινο θρεντ και το "για βάζελο σε κόβω" στο παρόν), προκειμένου να μην αντικρύσουν καν την αλήθεια αυτών που λες (ασχέτως αν θα κάτσουν αν την συζητήσουν ή όχι), δεν παλεύεται.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να χώσω τίποτα άλλο μάλιστα πολύ ασχολήθηκα κιόλας.Σου λένε ότι ο άλλος είναι απροπόνητος και παίζει με ενέσεις και δεν μπορείς να το καταλάβεις...Πραγματικά κρίμα όμως...Κατά τα άλλα ακόμα και με σπασμένο χέρι να έπαιζε εσύ πάλι θα έβρισκες αφορμή για κράξιμο.Τεσπα όπως την βρίσκει ο καθένας.Αν σε ευχαριστεί να κράζεις έναν παίχτη που τον χειροκροτούν σε όποια έδρα και αν αγωνίζεται γούστα είναι αυτά....Από μένα over and out γιατί έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να εξηγώ τα αυτονόητα...

• Like 1
Δημοσ.

Μπαρτζωκα ευχαριστουμε για σημερα, γυρισες στις καλες εμφανισεις.

Τα ριμαπουντ μας σκοτωσαν.

ναι τους ειπε ο μπαρτζωκας μην πηδατε στα ριμπαουντ

• Like 1
Δημοσ.

ναι τους ειπε ο μπαρτζωκας μην πηδατε στα ριμπαουντ

Ασχετη ειναι η μια προταση με την αλλη, γι αυτο και τις εβαλα σε διαφορετικες σειρες. Ο Μπαρυζωκας εριξε λευκη πετσετα απ την τριτη περιοδο.

• Like 1
Δημοσ.

Το κομπλεξ δεν καταλαβαινω που βλεπεις. Λεω κατι λαθος?

Απτην πρωτη περιοδο κανει απανωτα λαθη και σε βαζει μονος του να κυνηγας την Ρεαλ. Αυτο εχει συμβει και στα 3 εκτος εδρας παιχνιδι, συνεβη και σημερα.

Επειδη για τον ΔΔ τα λεμε καθε φορα, δεν ειναι ντροπη να τα λεμε και για τον αλλο επειδη αμοιβεται με 2.4εκ.

οταν παει αργα ο ψηλος σου για το σκιρν δεν μπορει να περασει 3 γομαρια ο σπανουλης ,θα κανει λαθος

Δημοσ.

οταν παει αργα ο ψηλος σου για το σκιρν δεν μπορει να περασει 3 γομαρια ο σπανουλης ,θα κανει λαθος

Εγω ενα ξερω..

Ποδοσφαιρο= Για ολα φταιει ο Μαρινακης

Μπασκετ= Για ολα φταιει ο Σπανουλης

• Like 3
Δημοσ.

Αλλά αυτή η διεστραμμένη τάση των "συν-φορουμιτών" να γυρνάνε τα πάντα πάνω σου (με την πιο αθώα έκφανση να είναι το "γαύρος είσαι ε" στο πράσινο θρεντ και το "για βάζελο σε κόβω" στο παρόν), προκειμένου να μην αντικρύσουν καν την αλήθεια αυτών που λες (ασχέτως αν θα κάτσουν αν την συζητήσουν ή όχι), δεν παλεύεται.

Χεχε επι αιωνων γνωστα πραγματα.... :-D

Ο Σπανουλης σημερα παντως ηταν και κακος και καλος. Ειχε δηλαδη και πολλες κακες και πολλες καλες στιγμες. Βεβαια απο εναν τετοιο παικτη περιμενεις να εχει πολυ περισσοτερες καλες απο οτι κακες και δεν το ειχε αυτο αλλά δεν φταιει αυτος για την ηττα. Τα ριμπαουντ κυριως αλλά και τα λαθη και οι κακες επιθεσεις ηταν ο λογος της ηττας....

Δημοσ.

Ρε σταματηστε να λετε πια τα τετριμμενα ..

Κοιταξτε εδω τι ειπε ο Μπουρουσαρος ."Ολοι μας ειχαν ξεγραμμενους μετα το παιχνιδι στην Αθηνα ..." Πως φαινεται τωρα ο ηττοπαθης μαλακας Ελληνας,που εβαλε μια βαση συζητησης που δεν υπηρξε ποτε για να βγαλει χολη και απωθημενο  ..Ποιος ρε ζωο χαπακωμενο σε ειχε ξεγραμμενο ? Αλλα αυτος πρεπει να χασει κυπελλο οπως εχασε η ΤΣΣΚΑ στην Κωνσταντινουπολη ..

• Like 2
Δημοσ.

Ασχετη ειναι η μια προταση με την αλλη, γι αυτο και τις εβαλα σε διαφορετικες σειρες. Ο Μπαρυζωκας εριξε λευκη πετσετα απ την τριτη περιοδο.

λευκη πετσετα πεταξε τους κλτερους παιχτες ειχε μεσα ποια λευκη πετσετα ? πες μ τι λαθος εκανε σημερα ο μπαρτζωκας?το μονο λαθος φετος του μπαρτζωκα ηταν ο κολινς και αυτος στην αναγκη ηρθε με το μπατζετ που ειχε δεν μπορουσε να εχει φερει κλτερους παιχτες .ο μπεκιτς δεν βγηκε που τραυματιστηκε και γενικα δεν βγηκε συμβαινει.πηγαμε να παρουμε 3 σερι ευρωπαικο με καινουργια ομαδα ε δεν γινεται.

Δημοσ.

Ρε σταματηστε να λετε πια τα τετριμμενα ..

Κοιταξτε εδω τι ειπε ο Μπουρουσαρος ."Ολοι μας ειχαν ξεγραμμενους μετα το παιχνιδι στην Αθηνα ..." Πως φαινεται τωρα ο ηττοπαθης μαλακας Ελληνας,που εβαλε μια βαση συζητησης που δεν υπηρξε ποτε για να βγαλει χολη και απωθημενο  ..Ποιος ρε ζωο χαπακωμενο σε ειχε ξεγραμμενο ? Αλλα αυτος πρεπει να χασει κυπελλο οπως εχασε η ΤΣΣΚΑ στην Κωνσταντινουπολη ..

Aυτο κρατησες εσυ απο αυτα που ειπε? :-D  Το πιο σημαντικο/γελοιο ηταν αυτο:

Δουλέψαμε σωστά, παρόλο που χάσαμε δύο παιχνίδια. Δείξαμε χαρακτήρα και καλύτερα να μην πω τι άλλο δείξαμε....

:unsure:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...