washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δύο πράγματα είναι βέβαια σε αυτή τη ζωή. Ότι ο ήλιος θα ανατείλει και ότι ο washcloud και o Midi θα κράξουν τον Σπανούλη. Ή μάλλον τρία. Και ο Κρις τον Διαμαντίδη. ...πστ, μην ξεχάσεις να πεις και για όσους εκθειάζουν τον Σπάμμερ (και είναι για 'μένα ο λόγος που "κράζω", διότι είναι προκλητικό), ακόμη κι όταν είναι ο 1ος λόγος που χάνουν οι ομάδες του, όταν κάνει ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΕΣ. Πολλές, όχι λίγες. Έτσι για να 'σαι σωστός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man of steel Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Πολύ καλός ήταν απόψε ο Σπανούλης. Αν εξαιρέσεις τις σχετικά μέτριες του εμφανίσεις στα πρώτα 2 μάτς, στα επόμενα αυτός μας κράτησε σχεδόν μόνος του. Αν συγκρίνουμε τα νούμερα του σε όλες τις κατηγορίες με τον ΔΔ στα πλει-οφφ φέτος υπάρχει χαοτική διαφορά, δεν το συζητάμε καν. Ο Διαμαντίδης δεν μπορεί πλέον να πρωταγωνιστήσει στο υψηλό επίπεδο, και δεν είναι λόγω ηλικίας αλλά και στύλ παιχνιδιού του. Ντάξει μην το χέσουμε κιόλας.Όπου Διαμαντίδης respect.Το ίδιο περίπου ισχύει και για τον Σπανούλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δηλαδή αν παίζει στα αληθεια με ενέσεις ...τις ενέσεις που εμείς βαράμε εξ' αιτίας του (όσοι αρνούμαστε να χαπακωνόμαστε τεσπα) τις υπολογίζει άραγες κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Το καταλαβαινω οτι δεν θες να απαντησεις Μαλλον στα υπολοιπα επιχειρηματα εκανες αυτο Ε ναι ρε φιλε οταν μου πετας το επιχειρημα με τους ποντους οταν οι πιο πολλες προσπαθειες ειναι αστοχες και οταν εχει πουλησει και 7 κατοχες, δεν ειμαι υποχρεωμενος να συμφωνησω. Αν μιλαγαμε για ΝΒΑ μπορει να το συζητουσαμε. Επειδη μιλαμε για tactical game στην Ευρωλιγκα που οι αμυνες και οι κατοχες καθοριζουν αποτελεσματα, απλα εχεις λαθος και δεν ειναι αναγκαιο να κατσω να καθομαι να αναλυω το λαθος σκεπτικο σου για να αντιπαρελθω τα meme . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ...πστ, μην ξεχάσεις να πεις και για όσους εκθειάζουν τον Σπάμμερ (και είναι για 'μένα ο λόγος που "κράζω", διότι είναι προκλητικό), ακόμη κι όταν είναι ο 1ος λόγος που χάνουν οι ομάδες του, όταν κάνει ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΕΣ. Πολλές, όχι λίγες. Έτσι για να 'σαι σωστός. Wash, εγώ έχω μια άλλη αντίληψη για τον αθλητισμό, οπότε με ενοχλεί το κράξιμο, όχι η αποθέωση. Γι'αυτό και γουστάρω στις περιγραφές της Ευρωλίγκας τον Ρότζερς και τον Ζίντεκ που είναι παλιοί παίκτες, με αποτέλεσμα να σέβονται και να θαυμάζουντους παίκτες που είναι στο παρκέ. Επομένως δεν με πειράζει όταν κάποιος αποθεώνει έναν παίκτη που δεν το αξίζει, αλλά το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Πάλι ψάχνετε να βρείτε, τι, πως και γιατί. Με μισή ομάδα και τους παίξαμε στα ίσια! Πείτε κι ένα μπράβο για την προσπάθεια! Το κράξιμο το ρίξαμε κατά τη διάρκεια της σειράς! Χωρίς Λο, χωρίς Πρίντεζη 1,5 μήνα, χωρίς Περπέρογλου, με Σπανούλη και Πετγουέι με ενέσεις, η Ρεάλ με μόνο απών τον Κάρολ και τους βγάλαμε την παναγία. Κάναμε λάθη σήμερα;; Ω ναι, τραγικά. Μειώνει αυτό που κάναμε; ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Μπράβο και ξανα ΜΠΡΑΒΟ ! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ρε midi χωρίς να σου την λέω αλλά αυτό κάπως μοιάζει με εμπάθεια. ...υπ' όψιν (και παρ' το όπως το λέω), ούτε εγώ ο ουδέτερος, αλλά ούτε ο Μίντι ο πράσινος έχουμε εμπάθεια απέναντι στον Σπάμμερ. Αν υπάρχει εμπάθεια απέναντι σε κάποιον, είναι πχ απέναντι στον Ρούλη της Ρεάλ. Για πες ρε Μίντι αν τα λέω καλά ή όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Παντως ρε παιδες αληθεια φτιαξτε ενα thread για τον Σπανουλη μονο για να ριχνετε ... Ασχετο ,βλεπω αυτη την χαζοφατσα τον Μπουρουση, ο οποιος ειναι ο ορισμος του παιχτη κοντα στον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα ,και κατι μου λεει οτι δεν προκειται η Ρεαλ να σηκωσει κουπιτσα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Wash, εγώ έχω μια άλλη αντίληψη για τον αθλητισμό, οπότε με ενοχλεί το κράξιμο, όχι η αποθέωση. Γι'αυτό και γουστάρω στις περιγραφές της Ευρωλίγκας τον Ρότζερς και τον Ζίντεκ που είναι παλιοί παίκτες, με αποτέλεσμα να σέβονται και να θαυμάζουντους παίκτες που είναι στο παρκέ. Επομένως δεν με πειράζει όταν κάποιος αποθεώνει έναν παίκτη που δεν το αξίζει, αλλά το αντίθετο. ...άκυρα τα παραπάνω. Πιο άκυρα δεν γίνεται... : Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να μην αποθεώνει κάποιον που προσπαθεί κι ας μην μπορεί. Εδώ ΟΜΩΣ μιλάμε για κάποιον που δεν εννοεί να μάθει από τα λάθη του. Την καταλαβαίνεις φαντάζομαι την διαφορά. Επίσης, είναι κάργα ενοχλητικό να βλέπω κάποιον να τον κατουράνε ας πούμε, και να σχολιάζει αυτός "αααχ δροσίστηκα". Για 'μένα έστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ...υπ' όψιν (και παρ' το όπως το λέω), ούτε εγώ ο ουδέτερος, αλλά ούτε ο Μίντι ο πράσινος έχουμε εμπάθεια απέναντι στον Σπάμμερ. Αν υπάρχει εμπάθεια απέναντι σε κάποιον, είναι πχ απέναντι στον Ρούλη της Ρεάλ. Για πες ρε Μίντι αν τα λέω καλά ή όχι... Αν μου δείξεις έναν άνθρωπο που έχει εμπάθεια, ο οποίος όχι να το παραδέχεται, αλλά έστω να το καταλαβαίνει ότι έχει εμπάθεια, να μου τον δείξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Αυτο που καταλογιζω στον μπαρτζωκα ειναι οτι δε φρεσκαρε την ομαδα. Βλεπεις οτι οι παιχτες εχουνε ψοφησει, κανε αλλαγες και ο,τι γινει. Κατσιβελη τον ειχε εκτος αποστολης, τον Παπαπετρου τον εξαφανισε, τον Πριντεζη τον ξεχασε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ...υπ' όψιν (και παρ' το όπως το λέω), ούτε εγώ ο ουδέτερος, αλλά ούτε ο Μίντι ο πράσινος έχουμε εμπάθεια απέναντι στον Σπάμμερ. Αν υπάρχει εμπάθεια απέναντι σε κάποιον, είναι πχ απέναντι στον Ρούλη της Ρεάλ. Για πες ρε Μίντι αν τα λέω καλά ή όχι... Γενικα παιχτες της ομαδας μου τους κραζω πολυ περισσοτερο απτο Σπανουλη. Επισης εχω επαινεσαι παιχτες του ΟΣΦΠ οσο οχι της ομαδας μου και βγαινουν και μου λενε οτι το κανω κι αυτο απο κομπλεξ (επειδη λεει ο Μαντζαρης ειναι Παναθηναικος, αρα γιαυο τον επαινω). Γενικα ακρη δε βγαζεις, αν δεν μπαινεις να γραφεις οτι ολα ειναι ροδινα, αλλα απλως ηρθε μια ηττα επειδη ετσι, ε εισαι κομπλεξικος. Ο Ρουντι δε, απο μενα, εχει φαει κραξιμο για ban και μου την χαρισανε οι mods. Αλλα το προβλημα το χω εγω με τον Σπανουλη, οχι οι γαυροι που αμα τους πεις μιση πραγματικοτητα υψωνουν λαβαρα αντιστασης στον "βαζελο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μηπως δεν ξερουμε την εννοια της λεξης εμπαθεια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εδω δεν ξερουμε την ενοια της φρασης επαιξε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ισως ειναι το μονο στο οποιο συμφωνουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις