antreaslam Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 πες μου εσυ εναν επενδυτη στην ελλαδα που αγορασε ομαδα βαζωντας ζεστα 100.000.000 ευρω για να πληρωση παλια χρεη,50% γηπεδου και λεφτα στον προηγουμενο για την αγορα των μετοχων.και ολα αυτα σε μια χρονια που θα ειχε μηδεν εσοδα απο ευρωπη και ειχε τερματισει πεμπτος στο πρωταθλημα. αν τους παρεις εναν-εναν μονο ο μαρινακης θεωρειτε επενδυτης.επενδυσε ενα τεραστιο κεφαλαιο και σιγα σιγα ερχεται και το κερδος στην εταιρια.καποιοι αλλοι προτιμησαν να ριξυον τις ομαδες κατηγορια για να μην πληρωσουν χρεη και τους αποκαλουν επενδυτες ενταξει δεν ειπε κατι καινουριο.μεσα στο οακα παντα ο παο παιρνει σφυριγματα και του σφυριζονται λιγοτερα φαουλ απο αυτα που κανει sure. το είπα και πριν. μην λεμε τα ίδια! Μπράβο ρε βαγγέλα investor. κονγκρατσουλέισον. Γιατί σου αξίζει, και τους αξίζεις που λέει και ο τερλεγκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Συγκινητικό. Ο επενδυτής βαγγέλας, διδάσκει ήθος, αλλά ο αγνός οπαδός cossutius, στηρίζει την επένδυσή του, η οποία στηρίζεται από τις διδαχές ήθους. Γιατί αν δεν δίδασκε ήθος, δεν εφάρμοζε τέτοιες τακτικές, και ΤΥΧΑΙΝΕ να χάσει 1-2 χρόνια μέρος απόσβεσης επένδυσης (call me τσου λου), υπήρχε περιπτωση να τα βροντήξει, και ο οσφπ να γίνει παο ή αεκ. Αλλά με αυτές τις τακτικές, που φυσικά κάθε οπαδός του οσφπ καταδικάζει, είναι δεδομένο ότι θα τσιμπάει το 25αρι του, θα συνεχίσει να επενδύει, και όλα καλά! Καταδικάζουμε τη βία του προέδρου, τον χειροκροτάμε για την επένδυσή του, είμαστε και σωστοί κοινωνικά, και σωστοί οπαδικά, και όλα καλά. Για κατι τέτοια ποστ (και φυσικά του Δεμον) γουστάρω να σας βάζω τη τρολόφατσα του Βαγγέλα. Δεν ειναι οτι δεν κατάλαβες τι έγραψα. Μια χαρά το πιασες. (απλά όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα χρησιμοποιουμε την τακτική της αλλαγής του νοήματος ενος ποστ...κλασική περιπτωση) Πάρε και εσυ τον Βαγγέλα και καλοχώνευτος. Για την ιστορία και για όσους βαριούντε να πάνε πίσω, έγραψα πως υποστηρίζω καθαρά τις επενδύσεις στο ποδόσφαιρο (ποιος νοήμον δε το κάνει αυτό) και καταδικάζω οποιαδήποτε μορφή βίας (επίσης δε ξέρω κάποιον νοήμων που να μη το κάνει). Εαν αυτά γίνονται παράλληλα (βλ. οπαδικοι στρατοί με μίσθωση προέδρων, πράγμα που βλέπουμε απο τη 10ετία του 80 στα Ελληνικά γηπεδα), με κάνουν να αηδιάζω εξου και ο λόγος που δε πατάω πλέον γηπεδο σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Εφόσον λοιπόν η τουμπα ειναι εκκλησία δηλώνω άμεσος υποστηριχτής του Βαγγέλα με στόχο να προσφέρει ανάλογου κύρους και εκκλησιαστικής ατμόσφαιρας φιλοξενίες ειδικά στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟ. Μαθαίνω μάλιστα οτι ήδη ο γάβρος Μπάμπης Σουγιάς παρακολουθεί μαθήματα σαβουαρ βιβρ ενώ ο Κώστας ο Μπαλτάς τρώει το ωμό του κρέας με μαχαιροπύρουνα για την υποδοχή των αγαπημένων φίλων Στα δικά μας τώρα, στο μπάσκετ απλά εξαιρετικοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Τι σκέφτεστε όταν έρχεται στο μυαλό σας η ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό της Κωνσταντινούπολης; "'Ήταν ένα καλό μάθημα για όλους μας. Σέβομαι πολύ τη νίκη του Ολυμπιακού. Ξέρεις, ο Ολυμπιακός ήταν κάτι σαν Σταχτοπούτα, με πολλούς νέους παίκτες, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για αυτούς. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόουτς Ίβκοβιτς για ό,τι πέτυχαν. Αν ο τίτλος κρινόταν σε σειρά best-of-five ή best-of-seven, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ήταν πρωταθλήτρια. Όμως ήταν μόνο ένα παιχνίδι και νομίζω ότι κάποιοι παίκτες μας είχαν ξεκινήσει τους πανηγυρισμούς πριν τελειώσει ο αγώνας. Όλα αυτά είναι παρελθόν. Κακό παρελθόν. Προτιμώ να σκέφτομαι αυτά που ακολουθούν κι όχι αυτά που έγιναν''. Πιστεύετε ότι η περίπτωση του back2back πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού με το χαμηλό μπάτζετ ήταν απλώς η εξαίρεση στον κανόνα ή το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες ομάδες της Euroleague; ''Νομίζω ότι στον αθλητισμό είναι πολύ δύσκολο να ακολουθείς κάποια μοντέλα. Θα έλεγα απίθανο! Τώρα όσον αφορά το back2back, νομίζω ότι το μεγαλύτερο κομμάτι οφείλεται στον Βασίλη Σπανούλη. Είναι πραγματικός ηγέτης, τον ξέρω προσωπικά. Τον σέβομαι πολύ, είναι πραγματικός ηγέτης, πραγματικός sportsman και σπουδαίος άνθρωπος! Νομίζω πως σε αυτόν οφείλονται κυρίως οι δυο τίτλοι του Ολυμπιακού''. Βατουτιν σε συνεντευξη του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Άλλος εμμονικός ο Βατούτιν. Τελικά δεν είναι στραβός ο γυαλός.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Έφυγε ο Πέρεζ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Άλλος εμμονικός βλαμμένος ο Βατούτιν. Τελικά δεν είναι στραβός ο γυαλός.. Fixed. No need to thank me. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Έφυγε ο Πέρεζ?? Yep Ειχε ρητρα οτι αν τραυματιστει , φευγει . Οπως κ εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ρήτρα αν τραυματιστεί?? Τόσο προνοητικός δλδ ο Βαγγέλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Apparently ειχε ιστορικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Συγκινητικό. Ο επενδυτής βαγγέλας, διδάσκει ήθος,* αλλά ο αγνός οπαδός cossutius, στηρίζει την επένδυσή του, η οποία στηρίζεται από τις διδαχές ήθους. Γιατί αν δεν δίδασκε ήθος, δεν εφάρμοζε τέτοιες τακτικές, και ΤΥΧΑΙΝΕ να χάσει 1-2 χρόνια μέρος απόσβεσης επένδυσης (call me τσου λου), υπήρχε περιπτωση να τα βροντήξει, και ο οσφπ να γίνει παο ή αεκ. Αλλά με αυτές τις τακτικές, που φυσικά κάθε οπαδός του οσφπ καταδικάζει, είναι δεδομένο ότι θα τσιμπάει το 25αρι του, θα συνεχίσει να επενδύει, και όλα καλά! Καταδικάζουμε τη βία του προέδρου, τον χειροκροτάμε για την επένδυσή του, είμαστε και σωστοί κοινωνικά, και σωστοί οπαδικά, και όλα καλά. Ως οπαδός του Ολυμπιακού, λάτρης της Εθνικης και εραστής του ποδοσφαίρου, θέλω να βλέπω μπάλα. Ως Κοσσουτιος, δεν ανέχομαι πλέον να μιλάω με άτομα που υποστηρίζουν κάθε μορφή βίας. Να μου πει κάποιος οτι υποστηρίζει τον επενδυτη Σαββιδη, τον επενδυτη Μαρινάκη, τον επενδυτη Αλαφουζο αλλά καταδικάζει οποιαδηποτε άλλη τακτική τους, θα το δεχθω διοτι και εγω αυτο ειμαι αναγκασμένος να κάνω (αν δε θέλω η ομάδα μου να γίνει ΑΕΚ). Οταν ομως δεν υπάρχει επένδυση αλλά μονο λόγια και βια, τα οποια αποδεικνύεται οτι έχουν πολιτικές προεκτάσεις, σορρυ αλλά δε θα πάρω. *Ή αλλιώς, εραστής της μπάλας. Καταδικάζουμε τον πόλντο, άλλα είμαστε πρώτο τραπέζι πίστα στις φιέστες. Μην τυχών και γίνουμε ΑΕΚ και μας την πούνε οι βάζελοι. Λεφτά να μπούνε και ας είναι και απ τον Εσκομπάρ, αλλα ταυτοχρόνως καταδικάζουμε! Η λογική της παράνοιας Άντε και σταμάτα να γράφεις το nick μου συνέχεια cossutius, τα είπαμε, τι ξαναρχίζεις τώρα; Με άλλον συζητάς, σε μένα αναφέρεσαι; Ο Superpie τα έκανε αυτά, που είχατε και ταύτιση απόψεων. ενταξει δεν ειπε κατι καινουριο.μεσα στο οακα παντα ο παο παιρνει σφυριγματα και του σφυριζονται λιγοτερα φαουλ απο αυτα που κανει Καλά ναι. Ίδια εύνοια με την ΤΣΣΚΑ έχουμε γνωστό Τα είδες καθόλου τα ματς στην Ρωσσία; (Άκυρο άστο τι ρωτάω; Που ήσουνα εσύ εξαφανισμένος που θα ξεμπροστιάζατε την παράγκα ρίχνοντας 15άρα στον ΠΑΟ με ξένους διαιτητές; Μου είχες πει οτι θα εξαφανιστώ μετά τα ματς. Δεν εφανίστηκες τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sred Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 *Ή αλλιώς, εραστής της μπάλας. Καταδικάζουμε τον πόλντο, άλλα είμαστε πρώτο τραπέζι πίστα στις φιέστες. Μην τυχών και γίνουμε ΑΕΚ και μας την πούνε οι βάζελοι. Λεφτά να μπούνε και ας είναι και απ τον Εσκομπάρ, αλλα ταυτοχρόνως καταδικάζουμε! Η λογική της παράνοιας Με αυτή την λογική που το θέτεις δεν βλέπω τον λόγο να ασχολείσαι, κι'ομως κάνεις το αντίθετο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ωραίες οι φιλοσοφικές συζητήσεις για το θέμα με τη βία στα γήπεδα...... Η γνώμη μου είναι πως αν δεν πονέσεις δεν θα μάθεις ποτέ..... Αν δεν πέσει καμιά βαριά καμπάνα σε όλες τις πλευρές όλο τέτοιες κουβέντες θα κάνουμε που για να πω την αλήθεια πολλές φορές έχουν την πλάκα τους...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Στα δικά μας τώρα, ο Βαγγέλας της καρδιάς μας, ο άνθρωπος που έφτιαξε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, πάτησε την παράγκα των καραφλορωσοοτέτοιων και δέχτηκε τα μαθήματα της Τούμπας ώστε με την έγκριση όλων πλέον να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους, δηλαδή "πύρινη" φιλοξενία , κρατάει Μίτσελ και του δινει τα κλειδιά και για φέτος. Στις λεπτομέρειες εχουμε αυτό. Όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ την επόμενη Τρίτη (29/4) στις 12 στο «Καραϊσκάκη», ενώ από το ραντεβού προέκυψε η επιθυμία του τεχνικού του Ολυμπιακού για την προσθήκη τριών παικτών που θα κάνουν τη διαφορά στο ρόστερ. Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/ta-kleidia-ston-mitsel/762479 3?? Μόνο? Γνώμη μου ειναι πως αν αυτοί οι 3 είναι ο Τουρέ, ο Αντεμπαγιόρ και ο Ρέγιες (wishful thinkings ), δε θα χουμε πρόβλημα, αλλά πολύ φοβαμαι πως ο ένας θα ειναι ο Εντιγκά, ο άλλος ο Βαλντέζ και ο τρίτος στη καλύτερη περίπτωση ο Κάμπελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 O αλλος μας λεει για τον Βατουτιν. ΤΟΝ ΒΑΤΟΥΤΙΝ! Τον Σαββα Θεοδωριδη της Ρωσσιας. Γελαει ο κοσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sred Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Στα δικά μας τώρα, ο Βαγγέλας της καρδιάς μας, ο άνθρωπος που έφτιαξε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, πάτησε την παράγκα των καραφλορωσοοτέτοιων και δέχτηκε τα μαθήματα της Τούμπας ώστε με την έγκριση όλων πλέον να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους, δηλαδή "πύρινη" φιλοξενία , κρατάει Μίτσελ και του δινει τα κλειδιά και για φέτος. Στις λεπτομέρειες εχουμε αυτό. Όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ την επόμενη Τρίτη (29/4) στις 12 στο «Καραϊσκάκη», ενώ από το ραντεβού προέκυψε η επιθυμία του τεχνικού του Ολυμπιακού για την προσθήκη τριών παικτών που θα κάνουν τη διαφορά στο ρόστερ. Πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/ta-kleidia-ston-mitsel/762479 3?? Μόνο? Γνώμη μου ειναι πως αν αυτοί οι 3 είναι ο Τουρέ, ο Αντεμπαγιόρ και ο Ρέγιες (wishful thinkings ), δε θα χουμε πρόβλημα, αλλά πολύ φοβαμαι πως ο ένας θα ειναι ο Εντιγκά, ο άλλος ο Βαλντέζ και ο τρίτος στη καλύτερη περίπτωση ο Κάμπελ Οπότε, με βάση αυτό να περιμένουμε να επιστρέψουν αρκετοί δανεικοί στην ομάδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις