Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

O Σπανουλης και ο Ματζαρης για κανένα λόγο δεν ήταν μέτριοι, είναι οι κορυφαίοι σε όλη τη σειρά μαζί με τον Ντάνστον. Χωρίς έναν απ αυτούς στο παρκέ η ομάδα χάνει πάρα πολλά. Ο Σλούκας όντως δεν ήταν καλός, ο Πρίντεζης έκανε ένα μεγάλο ματς και προέρχεται απο τραυματισμό, δε μπορεί να παίζει στο 100% ανά 2 μέρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η τρολια ειναι ανίκητη. Γράφω ότι καταδικάζω τέτοιες τακτικές στηρίζοντας μονο την επένδυση. Πιο ξεκάθαρος δε γίνεται. Μονο ένας ντεμον θα μπορουσε να βγάλει τέτοιο συμπέρασμα.

Συγκινητικό.

Ο επενδυτής βαγγέλας, διδάσκει ήθος, αλλά ο αγνός οπαδός cossutius, στηρίζει την επένδυσή του, η οποία στηρίζεται από τις διδαχές ήθους.

Γιατί αν δεν δίδασκε ήθος, δεν εφάρμοζε τέτοιες τακτικές, και ΤΥΧΑΙΝΕ να χάσει 1-2 χρόνια μέρος απόσβεσης επένδυσης (call me τσου λου), υπήρχε περιπτωση να τα βροντήξει, και ο οσφπ να γίνει παο ή αεκ.

Αλλά με αυτές τις τακτικές, που φυσικά κάθε οπαδός του οσφπ καταδικάζει, είναι δεδομένο ότι θα τσιμπάει το 25αρι του, θα συνεχίσει να επενδύει, και όλα καλά!

Καταδικάζουμε τη βία του προέδρου, τον χειροκροτάμε για την επένδυσή του, είμαστε και σωστοί κοινωνικά, και σωστοί οπαδικά, και όλα καλά.

• Like 3

Eπενδυση εντωμεταξυ εννοουμε το πιο κερδοφορο ξεπλυμα και παντελονιασμα που εγινε ποτε.

Εχουμε μπλεξει τους ορους εν ολιγοις, αλλα μικρη σημασια εχει. Απτη στιγμη που ο Αλαφουζος δεν φερνει Σαβιολα, σημαινει οτι ο Μαρινακης επενδυει και ως ευεργετη πρεπει να τον αντιμετωπιζουμε. Και αντε πες οτι επενδυει χρημα. Το θεμα ειναι οτι επενδυει κι αλλα. Πχ για τον -δεδομενο- καρκινο που προσφερει στο ελληνικο ποδοσφαιρο με ολη την υπολοιπη σταση του (απο Θεοδωριδη και διαιτητικες παρωδιες, εως διδαχες ηθους στα ντερμπι της ντροπης), καταδικαζουμε. Αλλα ο προεδρος επενδυει, να τα λεμε αυτα.

• Like 1

Συγκινητικό.

Ο επενδυτής βαγγέλας, διδάσκει ήθος, αλλά ο αγνός οπαδός cossutius, στηρίζει την επένδυσή του, η οποία στηρίζεται από τις διδαχές ήθους.

Γιατί αν δεν δίδασκε ήθος, δεν εφάρμοζε τέτοιες τακτικές, και ΤΥΧΑΙΝΕ να χάσει 1-2 χρόνια μέρος απόσβεσης επένδυσης (call me τσου λου), υπήρχε περιπτωση να τα βροντήξει, και ο οσφπ να γίνει παο ή αεκ.

Αλλά με αυτές τις τακτικές, που φυσικά κάθε οπαδός του οσφπ καταδικάζει, είναι δεδομένο ότι θα τσιμπάει το 25αρι του, θα συνεχίσει να επενδύει, και όλα καλά!

Καταδικάζουμε τη βία του προέδρου, τον χειροκροτάμε για την επένδυσή του, είμαστε και σωστοί κοινωνικά, και σωστοί οπαδικά, και όλα καλά.

Άκυρο αυτό που λες γιατί ο Βαγγέλας πήρε τον ολυμπιακό βάζοντας ουκ ολίγα

Εκ την στιγμή που η ομαδα ήταν εκτός Cl με αρκετά χρέη απ' τον προηγούμενο πρόεδρο.

Ο παο, δεν ήταν και στα χειρότερα του τότε με τους πολυμετοχικούς, συν ότι είχε πάρει το πρωτάθλημα.

Άκυρο αυτό που λες γιατί ο Βαγγέλας πήρε τον ολυμπιακό βάζοντας ουκ ολίγα

Εκ την στιγμή που η ομαδα ήταν εκτός Cl με αρκετά χρέη απ' τον προηγούμενο πρόεδρο.

Ο παο, δεν ήταν και στα χειρότερα του τότε με τους πολυμετοχικούς, συν ότι είχε πάρει το πρωτάθλημα.

και από τότε, προστατεύει την επένδυσή του, με τον ίδιο τρόπο που του έμαθε ο προκατοχος του. Ναι. συγκινητικό, επιμένω. Δακρύζω, όταν σκέφτομαι τα λεφτά που έβγαλε από την τσέπη του, και τα έχει ήδη παρει πίσω, και κατανοώ απόλυτα (not), οποιονδήποτε τρέχει να υπερασπιστεί τον βαγγέλα με το ήθος του να ρέει από τα μπατζάκια (αντίθετη φορά , με το χρήμα δηλαδή).

και από τότε, προστατεύει την επένδυσή του, με τον ίδιο τρόπο που του έμαθε ο προκατοχος του. Ναι. συγκινητικό, επιμένω. Δακρύζω, όταν σκέφτομαι τα λεφτά που έβγαλε από την τσέπη του, και τα έχει ήδη παρει πίσω, και κατανοώ απόλυτα (not), οποιονδήποτε τρέχει να υπερασπιστεί τον βαγγέλα με το ήθος του να ρέει από τα μπατζάκια (αντίθετη φορά , με το χρήμα δηλαδή).

Θες να μας πεις και εσύ ότι ο Βαγγέλας τα παντελόνιασε απ" τον Ολυμπιακό. Έχει ανάγκη δηλαδή τα λεφτά του Ολυμπιακού. OK

Αν το θέσουμε ετσι, ναι, επιχειρηματίας ειναι έβαλε και θα πάρει πίσω, κάνεις δεν δίνει χρήματα σήμερα για την ψυχή της μάνας του.

Αυτό το προστατεύει, δεν το πολυκατάλαβα, για explain to me.

Θες να μας πεις και εσύ ότι ο Βαγγέλας τα παντελόνιασε απ" τον Ολυμπιακό. Έχει ανάγκη δηλαδή τα λεφτά του Ολυμπιακού. OK

Αν το θέσουμε ετσι, ναι, επιχειρηματίας ειναι έβαλε και θα πάρει πίσω, κάνεις δεν δίνει χρήματα σήμερα για την ψυχή της μάνας του.

Αυτό το προστατεύει, δεν το πολυκατάλαβα, για explain to me.

θέλω να σου πω, ότι στην πραγματικότητα, ο επενδυτής, δεν επενδύει, εξαιτίας της μόνιμης σχέσης του με τα μύρια του τσου λου.

Edit: το οποίο θα ήταν μαγκιά του, σαν επιχειρηματίας, αν το έκανε τίμια, ηθικά, και λοιπές άγνωστες λέξεις που πρέπει να γκουγκλάρει....

Αν δεν καταλαβες πως προστατεύει την επένδυσή του, μετά από τόσα χρόνια, ποιος είμαι εγώ, ο ποταπός, που θα το εξηγήσει...

θέλω να σου πω, ότι στην πραγματικότητα, ο επενδυτής, δεν επενδύει, εξαιτίας της μόνιμης σχέσης του με τα μύρια του τσου λου.

Αν δεν καταλαβες πως προστατεύει την επένδυσή του, μετά από τόσα χρόνια, ποιος είμαι εγώ, ο ποταπός, που θα το εξηγήσει...

Νομίζω το ίδιο θα έκανε ο καθένας επενδυτής στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην περιοχη των Βαλκανίων.

Νομίζω το ίδιο θα έκανε ο καθένας επενδυτής στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην περιοχη των Βαλκανίων.

και οποιοδήποτε ον με νοημοσύνη, πρέπει να υπερασπιστεί την προστασία της επένδυσης του επενδυτή? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και οποιοδήποτε ον με νοημοσύνη, πρέπει να υπερασπιστεί την προστασία της επένδυσης του επενδυτή? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν έγραψα κάτι τέτοιο προσωπικά.

Όταν όμως μιλάμε για "οπαδό" συμπεριλαμβάνει και αυτό μέσα στο πακέτο. Καταλαβαίνεις τι εννοώ ετσι ;

Δεν έγραψα κάτι τέτοιο προσωπικά.

Όταν όμως μιλάμε για "οπαδό" συμπεριλαμβάνει και αυτό μέσα στο πακέτο. Καταλαβαίνεις τι εννοώ ετσι ;

οκ. αφού δεν το έγαρψες κάτι τέτοιο, αρα, δεν πάει σε σένα κάποιο εκ των παραπάνω σχολίων.

Εγώ είμαι οπαδός. Γουστάρω τα συνθήματα, τα καπνογόνα, τα γεμάτα γήπεδα...

(Ας πούμε επειδή παω σερβία συχνά, εχω ζητήσει από συναδελφους να μου βρουν εισητήριο για το μπασκε της παρτιζανμ, που ειναι Η ατμόσφαιρα.)

Δε γουστάρω όμως, τους οπαδους, με παρωπίδες, που προσπαθούν να μου το παίξουν κοινωνικά ορθοί.

Είτε θα είσαι οπαδός τύπου τσουκαλά (ουγκ, αντε γεια, και προσκυνώ προεδρους που έχουν ΗΘΟΣ σαν τον βαγγέλα), ή θα τους κατακρίνεις.

Να τους κατακρίνεις, αλλά να προσκυνάς την επένδυσή τους, είναι τόσο τραγικό, σα να λέμε ότι η Χ κυβέρνηση μας βίασε, αλλά εγώ τους χειροκροτώ, γιατί με κράτησαν στο ευρώ!!! (και δυστυχώς, ίδιοι πολίτες που υποστηρίζουν τον ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ειναι και αυτοί που ψηφίζουν)(!

ΥΓ: Βγαίνω από το το τόπικ του οσφπ, για να σας αφήσω να μιλήσετε για μπάσκετ, όπου ήσασταν καλοι χθες.

Εκπληκτικός ο ντανστον. Όσο για τον κόλλινς, βρήκατε τον ανατολάκη του μπάσκετ!

Εντυπωσιακό ότι είχατε μια διαιτησία τουλάχιστον ευνοική . Δε νομίζω ότι πάτε σε 2-2 όμως.

http://euroleague.sport24.gr/article/2750065/o_panathhnaikos_htan_sklhros_emeis_xrewthhkame_faoyl.html

Χριάπα:

"Αυτό που είχε να πει μετά το ματς, στην ιστοσελίδα rsport.ru ήταν ότι "ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ επιθετική άμυνα στο τρίτο ματς, πολύ πιο επιθετική από αυτή που είχε παίξει στη Μόσχα. Αλλά συνέβη ένα περίεργο φαινόμενο: μολονότι η γηπεδούχος ομάδα ήταν πιο "σκληρή", εμείς ήμασταν εκείνοι που χρεωνόμασταν φάουλ. Όταν δε, αρχίσαμε να παίζουμε όπως εκείνοι, μας σφύριξαν πολλά περισσότερα φάουλ"!"

:lol: :lol: :lol:  :lol: 

Edit: το οποίο θα ήταν μαγκιά του, σαν επιχειρηματίας, αν το έκανε τίμια, ηθικά, και λοιπές άγνωστες λέξεις που πρέπει να γκουγκλάρει....

πες μου εσυ εναν επενδυτη στην ελλαδα που αγορασε ομαδα βαζωντας ζεστα 100.000.000 ευρω για να πληρωση παλια χρεη,50% γηπεδου και λεφτα στον προηγουμενο για την αγορα των μετοχων.και ολα αυτα σε μια χρονια που θα ειχε μηδεν εσοδα απο ευρωπη και ειχε τερματισει πεμπτος στο πρωταθλημα.

αν τους παρεις εναν-εναν μονο ο μαρινακης θεωρειτε επενδυτης.επενδυσε ενα τεραστιο κεφαλαιο και σιγα σιγα ερχεται και το κερδος στην εταιρια.καποιοι αλλοι προτιμησαν να ριξυον τις ομαδες κατηγορια για να μην πληρωσουν χρεη και τους αποκαλουν επενδυτες

http://euroleague.sport24.gr/article/2750065/o_panathhnaikos_htan_sklhros_emeis_xrewthhkame_faoyl.html

Χριάπα:

"Αυτό που είχε να πει μετά το ματς, στην ιστοσελίδα rsport.ru ήταν ότι "ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ επιθετική άμυνα στο τρίτο ματς, πολύ πιο επιθετική από αυτή που είχε παίξει στη Μόσχα. Αλλά συνέβη ένα περίεργο φαινόμενο: μολονότι η γηπεδούχος ομάδα ήταν πιο "σκληρή", εμείς ήμασταν εκείνοι που χρεωνόμασταν φάουλ. Όταν δε, αρχίσαμε να παίζουμε όπως εκείνοι, μας σφύριξαν πολλά περισσότερα φάουλ"!"

:lol: :lol: :lol:   :lol:

ενταξει δεν ειπε κατι καινουριο.μεσα στο οακα παντα ο παο παιρνει σφυριγματα και του σφυριζονται λιγοτερα φαουλ απο αυτα που κανει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...